Gå til hovedindhold
preemptive-safety
 • https://www.kaspersky.dk/content/da-dk/images/repository/isc/2020/cloud-security-issues-challenges-cover.jpg

  Sikkerhedsproblemer og udfordringer ved cloud computing

  Cloudrelaterede sikkerhedsproblemer er steget kraftigt som følge af, at meget af vores dagligdags aktivitet bevæger sig online. Cyberkriminelle er begyndt at udnytte mange cloudfejl i kølvandet på coronapandemien, hvilket naturligvis har fået opmærksomhed fra mange IT-teams verden over.
  Læs mere >
 • https://www.kaspersky.dk/content/da-dk/images/repository/isc/2022/tips-for-mobile-security-smartphone-1.jpg

  Sikkerhed på mobiltelefonen: Sådan sikrer du dig, at din telefon er sikker

  Hvad er de vigtigste sikkerhedstrusler på mobiltelefonen, og hvordan kan du forhindre dem? Få mere at vide om sikkerhed på mobiltelefonen, tips til smartphone-sikkerhed og hvordan du beskytter din telefon.
  Læs mere >
 • https://www.kaspersky.dk/content/da-dk/images/repository/isc/2017-images/hardware-and-software-safety-img-24.jpg

  Sådan fjerner du adware fra din computer

  Adware er en type PUA, der oversvømmer din computer med overvældende annoncer. Nogle typer adware kan være skadelige. Find ud af, hvordan du fjerner adware fra din pc.
  Læs mere >
 • https://content.kaspersky-labs.com/fm/press-releases/63/63459fdac7669bf9de01be2aaf38470b/processed/gettyimages-1353240272-q75.jpg

  Få mere at vide om malware, og hvordan du beskytter alle dine enheder mod den

  Malware er en forkortelse af "malicious software" (ondsindet software) og refererer til en type computerprogram, der er beregnet til at inficere en legitim brugers computer og skade den på flere måder. Malware kan inficere computere og enheder på flere måder og findes i mange forskellige former, hvoraf nogle indeholder vira, orme, trojanere, spyware og meget mere. Det er derfor vigtigt, at alle brugere forstår, hvordan de registrerer og beskytter sig mod malware i alle dens former.
  Læs mere >
 • https://www.kaspersky.dk/content/da-dk/images/repository/isc/2017-images/hardware-and-software-safety-img-20.jpg

  Gode råd til forebyggelse af phishing

  Hvor ofte har du tjekket din e-mail og modtaget en alarmerende meddelelse fra din bank eller en anden virksomhed om, at din konto er i fare for at blive lukket?
  Læs mere >
 • https://www.kaspersky.dk/content/da-dk/images/repository/isc/2017-images/hardware-and-software-safety-img-34.jpg

  Hvad er phishing, og hvordan påvirker det e-mail-brugere

  Enhver, der bruger e-mail, kan blive et mål for phishing-svindlere. Når folk spørger: "Hvad er phishing?", er den mest almindelige situation følgende: Du åbner din e-mail, og pludselig er der en advarsel fra din bank i din indbakke. Når du klikker på linket i e-mailen, føres du ind på en webside, der mere eller mindre ser ud som din banks - men som faktisk er udviklet til at stjæle dine personlige oplysninger. Alarmen meddeler, at der er et problem med din konto, og beder dig om at bekræfte dit brugernavn og adgangskode. Efter indtastning af dine legitimationsoplysninger på den viste side føres du som regel hen til det faktiske institut for at indtaste dine oplysninger igen. Da du føres hen på det legitime institut, bliver du ikke umiddelbart klar over, at dine oplysninger er blevet stjålet.
  Læs mere >
 • https://www.kaspersky.dk/content/da-dk/images/repository/isc/2017-images/hardware-and-software-safety-img-32.jpg

  De 10 bedste måder at stoppe cybermobning på

  Her ser vi nærmere på omfanget af cybermobning og de 10 bedste måder at stoppe onlineangribere på.
  Læs mere >
 • https://www.kaspersky.dk/content/da-dk/images/repository/isc/2017-images/hardware-and-software-safety-img-30.jpg

  De 10 potentielt farlige ting, du foretager dig på internettet

  Tjek vores liste for at se, om du allerede nu er ved at afsløre dine penge og din identitet over for de farer, der er forbundet med internettet.
  Læs mere >
 • https://www.kaspersky.dk/content/da-dk/images/repository/isc/2017-images/hardware-and-software-safety-img-29.jpg

  Tabletsikkerhed: Hold den sikker

  Tablets er blevet helt almindelige, transportable værktøjer, hvor vi opbevarer alle typer af data, som er værdifulde for os — lige fra personlige filer til spil, musik og film. Ifølge en Pew-internetundersøgelse er brugen af tablets vokset så meget, at en ud af tre voksne amerikanere nu ejer en. I dag erstatter tablets ofte computere, og de bliver i stigende grad brugt til både erhvervsmæssig og privat brug. Mens tablets bliver mere almindelige, bliver der i større grad behov for tabletsikkerhed for at forhindre cyberkriminelle i at stjæle dine personlige data.
  Læs mere >
 • https://www.kaspersky.dk/content/da-dk/images/repository/isc/2017-images/hardware-and-software-safety-img-28.jpg

  Snapchat-hackere: 5 måder til at beskytte din familie

  I 2014 blev fotodelingstjenesten Snapchat løbet over ende af hackere, da selskabet hævdede, at det ikke havde kendskab til nogen sikkerhedsproblemer. For at bevise, at der fandtes sådanne smuthuller...
  Læs mere >
 • 1 /4