Threat Intelligence


  • Datafeeds om trusler

    Udvid din eksisterende sikkerhedsstyring, og forbedr efterforskningsmulighederne med vores opdaterede og omgående handlekraftige cybertrusselsdata

  • APT Intelligence Reporting

    Leverer eksklusiv, proaktiv adgang til Kaspersky Labs nyeste undersøgelser og indsigt og afslører de metoder, den taktik og de værktøjer, der benyttes af APT-ophavsmænd

  • Videnrapportering om skræddersyede trusler

    Vores eksperter sammenstykker et omfattende billede af din aktuelle angrebsstatus, identificerer svage punkter, som kan udnyttes, og afslører beviser på tidligere, nuværende og planlagte angreb

  • Videnrapportering om økonomiske trusler

    Fokuserer på trusler, som er særligt målrettet finansielle institutioner, og værktøjer, der udvikles og sælges af cyberkriminelle med henblik på at angribe banker, betalingsbehandling- virksomheder, hæveautomater og POS-systemer

  • Threat Lookup

    Giver mulighed for søgning i realtid efter mange petabyte trusselsdata, der er indsamlet, kategoriseret og analyseret af Kaspersky Lab igennem vores historie, og som giver global indsigt i trusler og deres indbyrdes tilknytninger

  • Cloud-sandkasse

    Få øjeblikkelig indsigt i typen af enhver fil, hvilket giver mulighed for effektiv identifikation af hidtil ukendt malware og således en hurtig reaktion på informationssikkerhedshændelser

Security Assessment


  • Penetrationstestning

    Omvendt simulering drevet af viden om trusler, der viser potentielle angrebsvektorer og giver et overblik over virksomhedens sikkerhedstilstand, set ud fra en hackers synspunkt.

  • Vurdering af programsikkerhed

    En intens jagt på fejl i forretningslogikken og implementeringssårbarheder i alle typer programmer, fra store cloudbaserede løsninger til indlejrede programmer og mobilprogrammer.

  • Sikkerhedsvurdering af betalingssystemer

    Omfattende analyse af hardware- og softwarekomponenter i forskellige betalingssystemer, som afslører potentielle svindelscenarier og sårbarheder, der kan medføre manipulation med finansielle transaktioner.

  • ICS-sikkerhedsvurdering

    Modelopbygning af sagsspecifikke trusler og vurdering af sårbarheder i industrielle kontrolsystemer og deres komponenter, som giver en indsigt i den eksisterende angrebsflade og potentielle angrebs tilsvarende indvirkning på virksomheden.

  • Sikkerhedsvurdering af transportsystemer

    Specialiserede undersøgelser fokuseret på at identificere sikkerhedsproblemer i forbindelse med missionskritiske komponenter inden for moderne transportinfrastruktur fra bil- til luftfartsindustrien.

  • Sikkerhedsvurdering af smartteknologier og IoT

    Detaljeret evaluering af moderne, stærkt forbundne enheder og deres resulterende infrastruktur ved at afsløre sårbarheder i firmware-, netværks- og programlag.

Threat Hunting


  • Kaspersky Managed Protection

    24-timers overvågning og løbende analyse af data om internettrusler foretaget af Kaspersky Labs eksperter.

  • Targeted Attack Discovery

    Et omfattende udvalg af proaktiv identifikation af eventuelle nuværende eller tidligere tegn på kompromittering, og reaktion på angreb, der tidligere er slået fejl.

Incident Response


  • Hændelsesreaktion

    Dækker hele hændelsesundersøgelsescyklussen til helt at eliminere truslen mod din organisation.

  • Digitale efterretninger

    Analyse af den digitale dokumentation for en internetkriminalitet, der fører til udarbejdelsen af en omfattende rapport med alle relevante resultater

  • Malware-analyse

    Giver dig et komplet billede af bestemte malware-filers adfærd og virkemåde.

Security Trainings


  • Hændelsesreaktion

    Kurserne fører dit interne team gennem alle stadier af hændelsesreaktionsprocessen og udstyrer dem med den omfattende viden, der er nødvendig for en vellykket afhjælpning af hændelser.

  • Malware-analyse

    Kurserne giver den nødvendige viden til at analysere skadelig software, at indsamle IoC'er (kompromitteringsindikatorer), at skrive signaturer til registrering af malware på inficerede maskiner og at gendanne inficerede/krypterede filer og dokumenter.

  • Digitale efterretninger

    Kurserne er beregnet til at udfylde erfaringshuller - udvikling og udbygning af praktiske færdigheder i søgningen efter spor på digital cyberkriminalitet og i analysen af forskellige typer data til gendannelse af angrebstidslinjer og -kilder.

  • Effektiv registrering med YARA

    Deltagerne vil lære, hvordan man skriver de mest effektive Yara-regler, hvordan man tester dem, og hvordan man kan forbedre dem til det punkt, hvor de finder trusler, der ikke kan opdages af andre.

Casestudier

Få mere at vide om, hvordan virksomheder accelerere sikkerheden og gennemsigtigheden på tværs af deres hybride clouds med Kaspersky Lab

  • 
		Ferrari S.p.A.                
    Ferrari S.p.A.                

    Ferrari tog en strategisk beslutning om at vælge Kaspersky Lab som deres IT-leverandør. De ønskede at indføre strengere IT-sikkerhedsforanstaltninger for at beskytte deres kerneaktiviteter og for at øge sikkerheden.

  • 
          City of London Police
    City of London Police

    HMIC (de britiske politimyndigheder) kræver en koordineret national indsats af politiet mod cyberkriminelle. City of London Police har valgt at indgå partnerskab med det brancheførende Kaspersky Lab for bekæmpe dette voksende problem.

  • 
          Abu Dhabi Racing
    Abu Dhabi Racing

    For virksomheder som Abu Dhabi Racing og regeringen i De Forende Arabiske Emirater går bestræbelserne på økonomisk vækst og udvikling af et teknologibaseret og videnbaseret samfund hånd i hånd med behovet for avancerede IT-sikkerhedssystemer og risikostyring.

Hvidbog

Få mere at vide med tankelederskab fra vores globalt anerkendte eksperter inden for cybersikkerhed

Anerkendelser
Kaspersky Security Awareness and Training Services
Forrester’s "Now Tech: Security Awareness And Training Solutions, Q1 2019
Kaspersky Threat Intelligence Services
The Forrester New Wave™: External Threat Intelligence Services, Q3 2018 

Lad os komme i gang med samtalen og tale med en af vores eksperter om, hvordan ægte cybersikkerhed kan styrke din virksomheds sikkerhedsstrategi, du velkommen til at kontakte os.

Ressourcer markerede med (*) er på engelsk

Vi bruger cookies til at gøre din oplevelse af vores websteder bedre. Ved at bruge og navigere videre på dette websted, accepterer du dette. Detaljerede oplysninger om brugen af cookies på denne hjemmeside er tilgængelige ved at klikke på "Flere oplysninger".

Accepter og luk