AUTO-FORNYELSESTJENESTE

Vores automatiske fornyelsesfunktion er udviklet til at spare dig tid, besvær og risiko ved automatisk at forlænge dit abonnement til den på det aktuelle tidspunkt gældende pris (plus moms), herunder eventuelle rabatter, som måtte gælde for abonnement på vores automatiske fornyelsesfunktion, før abonnementet udløber*.

Fordelene ved automatisk at forny licensen omfatter:

Uafbrudt beskyttelse – dit abonnement fortsætter med kontinuerlig beskyttelse

Uden bekymringer kan du stole på, at dine enheder altid er sikre

Du sparer tid – vi sørger for alt for dig, og sender dig meddelelser med underretning om næste faktureringsdato og bekræftelse på, at din licens er fornyet

Fleksibilitet du kan til enhver tid og når som helst afmelde denne service

* Priserne for indgåelse af aftale om automatisk fornyelsesfunktion er med forbehold for ændringer. Andre online tilbud og rabatter kan være gældende for nye licenskøb eller for kunder, der manuelt fornyer licensen på tidspunktet for din abonnementsfornyelse, men disse omfatter ikke dit abonnement. Vi vil sende dig mindst én e-mail med en påmindelse inden fornyelse. E-mailen vil indeholde oplysninger om prisen og perioden for fornyelsen af dit abonnement. Du kan blive bedt om at opgradere til den seneste version af Kaspersky på dette tidspunkt. Denne opgradering vil være gratis.

Forny din licens

SPAR PENGE – når du fornyer din licens eller opgraderer til et andet produkt fra Kaspersky Lab

HJÆLP MIG MED AT VÆLGE

Find det rette produkt!

Værktøjet Kaspersky Help Me Choose gør det nemmere at afgøre.

Ejer du ét eller flere af følgende? (Vælg alle relevante)

Sammenlign produkter

Security Cloud

Kaspersky
Security Cloud

Få det bedste fra vores traditionelle antivirus, plus de helt nye adaptive sikkerhedsteknologier. En kombination, der skaber en meget personlig løsning, som beskytter dig – ikke blot dine enheder.

Den bedst dokumenterede. Mest prisvindende.

I over 20 år har vi været en anerkendt ekspert i kampen mod malware og cyberkriminalitet. I 2017 deltog produkter fra Kaspersky Lab i 86 uafhængige tests og anmeldelser - og modtog 72 førstepladser og 78 placeringer i top tre. Find flere oplysninger på www.kaspersky.dk/top3

Awards

Gratis Virusscanning

Ikke sikker på, om din pc er inficeret? Det er hurtigt, nemt og GRATIS at scanne din pc for malware-infektioner

SCAN NU

Vi bruger cookies til at gøre din oplevelse af vores websteder bedre. Ved at bruge og navigere videre på dette websted, accepterer du dette. Detaljerede oplysninger om brugen af cookies på denne hjemmeside er tilgængelige ved at klikke på "Flere oplysninger".

Accepter og luk