<img src="https://d5nxst8fruw4z.cloudfront.net/atrk.gif?account=5DiPo1IWhd1070" style="display:none" height="1" width="1" alt=""/>

AUTO-FORNYELSESTJENESTE

Vores automatiske fornyelsesfunktion er udviklet til at spare dig tid, besvær og risiko ved automatisk at forlænge dit abonnement til den på det aktuelle tidspunkt gældende pris (plus moms), herunder eventuelle rabatter, som måtte gælde for abonnement på vores automatiske fornyelsesfunktion, før abonnementet udløber*.

Fordelene ved automatisk at forny licensen omfatter:

Uafbrudt beskyttelse – dit abonnement fortsætter med kontinuerlig beskyttelse

Uden bekymringer kan du stole på, at dine enheder altid er sikre

Du sparer tid – vi sørger for alt for dig, og sender dig meddelelser med underretning om næste faktureringsdato og bekræftelse på, at din licens er fornyet

Fleksibilitet du kan til enhver tid og når som helst afmelde denne service

* Priserne for indgåelse af aftale om automatisk fornyelsesfunktion er med forbehold for ændringer. Andre online tilbud og rabatter kan være gældende for nye licenskøb eller for kunder, der manuelt fornyer licensen på tidspunktet for din abonnementsfornyelse, men disse omfatter ikke dit abonnement. Vi vil sende dig mindst én e-mail med en påmindelse inden fornyelse. E-mailen vil indeholde oplysninger om prisen og perioden for fornyelsen af dit abonnement. Du kan blive bedt om at opgradere til den seneste version af Kaspersky på dette tidspunkt. Denne opgradering vil være gratis.

Forny din licens

Forny din nuværende Kaspersky-licens her.

HJÆLP MIG MED AT VÆLGE

Find det rette produkt!

Værktøjet Kaspersky Help Me Choose gør det nemmere at afgøre.

Ejer du ét eller flere af følgende? (Vælg alle relevante)

Sammenlign produkter

Mest testede. Mest prisvindende. Beskyttelse fra Kaspersky Lab

I næsten 20 år har Kaspersky Lab været en anerkendt ekspert i kampen mod malware og cyberkriminalitet. Alene i 2015 deltog vores produkter i 94 uafhængige tests og anmeldelser og modtog 60 førstepladser og 77 placeringer i top tre. Hvert år vokser vores andel af førstepladser, hvilket dokumenterer vores fokus på konstant at udbygge og forbedre vores produkter.

Find flere oplysninger på www.kaspersky.dk/top3.

  • AV-Comparatives Award: Product of the Year
  • AV-Test Award: Best Performance 2015
  • MRG Award: Online Banking Browser Security
Awards

Gratis Virusscanning

Ikke sikker på, om din pc er inficeret? Det er hurtigt, nemt og GRATIS at scanne din pc for malware-infektioner

SCAN NU