Enterprise Industries

Disse løsninger er især velegnet til at tage hånd om de sikkerhedsmæssige krav, bekymringer og begrænsninger i disse virksomhedssektorer.

Få flere oplysninger

TOP 3 score in each Use Case in the Gartner’s Critical Capabilities for Endpoint Protection

 

Præmier og anerkendelser

Den bedst dokumenterede. Mest prisvindende. Kaspersky Lab-beskyttelse.

 • Award
 • Award
 • Award

Cybersikkerhed, som du kan stole på

Få mere at vide om vores principper om gennemsigtighed

Casestudier

Udforsk eksempler på Kaspersky Lab-sikkerhedsløsninger på arbejde i marken

 • 
		Ferrari S.p.A.                
  Ferrari S.p.A.                

  Ferrari tog en strategisk beslutning om at vælge Kaspersky Lab som deres IT-leverandør. De ønskede at indføre strengere IT-sikkerhedsforanstaltninger både for at beskytte deres kerneaktiviteter og for at øge sikkerheden.

 • 
		Axel Springer SE           
  Axel Springer SE           

  Axel Springer er en af Europas største medievirksomheder med ét klart mål: at blive den førende digitale udgiver. Axel Springer har valgt at redesigne sit IT-sikkerhedssystem med en løsning fra Kaspersky Lab for at sikre, at IT-infrastrukturen er beskyttet mod malware og andre angreb.

 • 
     Abu Dhabi Racing
  Abu Dhabi Racing

  For virksomheder som Abu Dhabi Racing og regeringen i De Forende Arabiske Emirater går bestræbelserne på økonomisk vækst og udvikling af et teknologibaseret og videnbaseret samfund hånd i hånd med behovet for avancerede IT-sikkerhedssystemer og risikostyring.

BRUGES AF VIRKSOMHEDER, DU KENDER

Verdensberømte virksomheder har allerede udvidet med overlegne cybersikkerhedsfunktioner med hjælp fra Kaspersky Lab.

Lad os komme i gang med samtalen og tale med en af vores eksperter om, hvordan ægte cybersikkerhed kan styrke din virksomheds sikkerhedsstrategi, du velkommen til at kontakte os.

Ressourcer markerede med (*) er på engelsk

Vi bruger cookies til at gøre din oplevelse af vores websteder bedre. Ved at bruge og navigere videre på dette websted, accepterer du dette. Detaljerede oplysninger om brugen af cookies på denne hjemmeside er tilgængelige ved at klikke på "Flere oplysninger".

Accepter og luk