Skip to main

Partnere

Få andel i vores succes. Få din forretning til at vokse med en velrenommeret partner, der er førende i branchen. Vores økosystem af værktøjer, incitamenter og support i verdensklasse bringer din virksomhed op på næste niveau.
BLIV PARTNER
Tilknyttede partnerskaber
Vi byder velkommen til partnere, som ønsker at tjene penge ved at promovere og sælge Kasperskys produkter på deres hjemmesider. Vi leverer reklamemateriale og omfattende support til alle vores samarbejdspartnere og tilbyder meget attraktive provisionssatser.
Teknologipartner-skaber
En lang række software- og hardwareleverandører samt tjenesteudbydere har draget fordel af Kasperskys teknologier til at beskytte brugerne mod vira, trojanske heste, phishing-angreb, spyware, ransomware, spam og mobile trusler.
Distributører
Officielle Distributører af Kasperskys produkter og Services, B2C og B2B
Partnerskaber med information-steknologiske udbydere
Håndtering af sikkerhedsbrud vækker stor bekymring blandt 50 % af virksomhederne.* Udvid dit produktprogram med administrerede tjenester, og få din forretning til at vokse med Kasperskys dedikerede MSP-program. Aktivering med let berøring og effektive værktøjer, der administreres fra en enkelt konsol, gør det nemt at levere verdens mest gennemtestede, mest prisbelønnede sikkerhed til kunder fra 5 til over 5000 brugerlicenser, uden behov for ekstra hardware eller software.
xSP/ISP Partnerships
Uanset om du er en internettjenesteudbyder, mobilkommunikationsudbyder, bank, forsikringsselskab, finansiel tjenesteudbyder eller et spilfællesskab, kan Kasperskys merværditjenester hjælpe dig med at øge din indtjening samt opfylde kundernes krav om større sikkerhed.
Allowlist-programmet
Allowlist er et program til at lave den bedst mulige videnbase med pålidelig og godkendt software, som udgives i hele verden. Du kan få mere at vide om deltagelse i programmet og tilføjelse af din software på Allowlist.

STRATEGISKE PARTNERE

Kaspersky har forpligtet sig til at samarbejde med andre førende leverandører af software og hardware for at kunne levere de bedst mulige informationssikkerhedsløsninger. Vi har indgået strategiske partnerskaber med en række førende globale virksomheder inden for branchen. Disse relationer danner grundlaget for bedre service og produkter.

Microsoft
Kaspersky er en Microsoft Gold Certified Security Solutions Partner og arbejder pt. på flere fælles projekter sammen med Microsoft.
Intel
Kaspersky arbejder tæt sammen med Intel inden for rammerne af Intels Early Access Program for udviklere. Dette har resulteret i, at Kaspersky-produkter er optimeret til Intel-arkitektur. Vores kunder og brugere får pålidelig og effektiv beskyttelse, som er fuldt integreret med Intel-processorer.
IBM
Kaspersky deltager i IBM Partner World for Software, der gør det muligt for os at designe optimale løsninger til Lotus/Domino-applikationer.
Novell
Kaspersky Anti-Virus for Linux File Server er en af de mest populære antivirusløsninger til Novell-filservere. Kaspersky arbejder tæt sammen med Novell og er Novell Silver Partner.
EMC
Kaspersky har et tæt samarbejde med EMC som en del af EMC Velocity ISV Alliance Partner-programmet, hvilket giver os mulighed for at udvikle pålidelig anti-malwaresoftware, der er designet til at beskytte datalagringssystemer.