STRATEGISKE PARTNERE

Kaspersky har forpligtet sig til at samarbejde med andre førende leverandører af software og hardware for at kunne levere de bedst mulige informationssikkerhedsløsninger. Vi har indgået strategiske partnerskaber med en række førende globale virksomheder inden for branchen. Disse relationer danner grundlaget for bedre service og produkter.

Microsoft

Kaspersky er en Microsoft Gold Certified Security Solutions Partner og arbejder pt. på flere fælles projekter sammen med Microsoft.

Intel

Kaspersky arbejder tæt sammen med Intel inden for rammerne af Intels Early Access Program for udviklere. Dette har resulteret i, at Kaspersky-produkter er optimeret til Intel-arkitektur. Vores kunder og brugere får pålidelig og effektiv beskyttelse, som er fuldt integreret med Intel-processorer.

IBM

Kaspersky deltager i IBM Partner World for Software, der gør det muligt for os at designe optimale løsninger til Lotus/Domino-applikationer.

Novell

Kaspersky Anti-Virus for Linux File Server er en af de mest populære antivirusløsninger til Novell-filservere. Kaspersky arbejder tæt sammen med Novell og er Novell Silver Partner.