Kaspersky Lab Persondatapolitik for websteder

Senest opdateret: 11.07.2018. Nyheder

OPLYSNINGER OM DATAANSVARLIG

Denne persondatapolitik er gældende for websteder tilhørende AO Kaspersky Lab, der har adressen Building 3, 39A, Leningradskoe Shosse, Moscow, 125212, Russian Federation (herefter kaldet "Kaspersky", "Kaspersky Lab" eller "vi"), og som modtager data, og som indeholder links til nærværende persondatapolitik. Den er ikke gældende for Kaspersky-websteder, som ikke viser eller indeholder links til denne persondatapolitik, eller for websteder, hvortil der findes en separat persondatapolitik. Den er heller ikke gældende for Kaspersky Labs tjenester og produkter, medmindre de indeholder henvisninger til denne persondatapolitik.

Persondatapolitikken indeholder oplysninger om behandling og beskyttelse af dine persondata i forbindelse med brug af vores websteder. Vores virksomhed er eksperter inden for sikkerhed, og derfor er beskyttelse af persondata meget vigtigt for os. Vi er derfor forpligtede til at respektere og beskytte dit privatliv og til at behandle dine persondata fortroligt. Vi anbefaler, at du jævnligt besøger dette websted, da persondatapolitikken kan blive opdateret på grund af eventuelle lovændringer eller ændringer i vores interne processer.

Hvis du har spørgsmål angående behandlingen af dine persondata, kan du kontakte Kaspersky Labs EU-repræsentant via e-mail eller telefon på: Kaspersky Labs GmbH, Ingolstadt, Germany, info@kaspersky.de, +49 (0) 841 98 18 90

Hvis du har yderligere spørgsmål til Kaspersky Labs persondatapolitik, eller hvis du ønsker, at vi skal opdatere de oplysninger eller præferencer, du har angivet til os, kan du kontakte vores databeskyttelsesrådgiver her.

GENERELLE OPLYSNINGER

Generelt set kan du besøge og læse størstedelen af vores webstedsindhold uden at oplyse persondata.

Med henblik på hentning af dine anmodede oplysninger fra vores websteder, lagrer vores servere visse data, som er nødvendige for tjenestelevering og/eller til statistiske eller sikkerhedsmæssige formål, i anonymiseret eller pseudonymiseret format. I denne kontekst registreres der generelle oplysninger, f.eks. dit domænenavn eller din browsertype. Disse data kan ikke bruges til at identificere dig personligt. Disse anonymiserede eller pseudonymiserede data slettes straks efter statistisk anvendelse.

Vi behandler ikke "Særlige kategorier af persondata" om dig (dette omfatter detaljer om race eller etnicitet, religiøs eller filosofisk overbevisning, sexliv, seksuel orientering, politiske holdninger, medlemskab af fagforening, oplysninger om dit helbred og genetiske og biometriske data).

HVORFOR BEHANDLER VI PERSONDATA?

Formålet med behandling af dine oplyste persondata afhænger af, hvilke websteder, tjenester og funktioner du bruger. Vi bruger især dataene til at:

  • sikre gennemførelsen af en kontrakt med brugere og for at sikre, at tjenester udføres i henhold til kunderne krav
  • beskytte brugeren mod kendte trusler mod datasikkerheden
  • forbedre brugerinteraktionen og -oplevelsen med vores tjenester, navnlig ved at ændre grænseflader og levere det ønskede indhold og relevante reklamer i forbindelse med markedsføringsformål
  • yde vores kunder teknisk support på produkter og tjenester og forbedre kvaliteten af produkter og tjenester
  • besvare dine spørgsmål og på anden måde interagere med dig
  • beskytte vores websteder og beskytte dig og os mod svindel

HVAD ER VORES RETLIGE GRUNDLAG FOR BEHANDLING AF DINE PERSONDATA?

Vores retlige grundlag for behandling af dine generelle persondata:

  • Behandling, som er nødvendig for gennemførelsen af en kontrakt med den registrerede eller i forbindelse med indgåelse af en kontrakt
  • Hvis det er nødvendigt af hensyn til vores legitime interesser, og dine interesser og grundlæggende rettigheder ikke tilsidesætter disse interesser
    • Sikring af løbende beskyttelse og korrekt drift af vores websted og associerede it-systemer og for at forhindre svindel.
    • Der lagres begrænsede persondata i situationer, hvor enkeltpersoner har bedt os om ikke at behandle deres persondata, og det sker for at sikre, at Kaspersky Lab fortsat kan overholder anmodningen.
  • Dit specifikke samtykke til behandling i forbindelse med det pågældende formål
  • Behandling er nødvendig for at overholde en retlig forpligtelse

AUTOMATISK BESLUTNINGSTAGEN

Vi benytter ikke automatiseret beslutningstagen på vores websteder og i vores tjenester

HVILKE PERSONDATA BEHANDLES, OG HVORDAN BRUGER VI DEM?

My Kaspersky, Kaspersky Small Office Security Management Console, Kaspersky Business Hub, Anti-Theft Web Management og Protect a Friend (herefter kaldet "Tjenesten")

Kategorier af persondata

For at kunne bruge tjenesten og få adgang til alle dens funktioner skal du angive følgende persondata:

  • din e-mailadresse og din adgangskode, når du tilmelder dig tjenesten
  • mobiltelefonnummer
  • oplysninger om dine enheder og licenser
  • oplysninger, du har angivet til Kaspersky Labs tekniske support
  • udløbsdatoen for dit kreditkort og de sidste fire cifre i kortnummeret
  • Statistiske oplysninger om din browser (domænenavne, IP-adresser, netværksudbyder, browsertyper og andre oplysninger om klientmiljøet, hvilke Kaspersky Lab-applikationer du anvender, og hvordan du bruger dem, den webside, du besøgte, umiddelbart før du besøgte vores websted, sider på vores websted, som du har besøgt, tidsforbrug på disse sider, oplysninger, du har søgt efter på vores websted, adgangstidspunkter og -datoer samt andre statistiske oplysninger
  • fra personer, som har besøgt vores websted. Vi har også ret til at behandle oplysninger om, hvilke Kaspersky Lab-applikationer du anvender, og hvordan du bruger dem, den webside, du besøgte, umiddelbart før du besøgte vores websted, sider på vores websted, som du har besøgt, tidsforbrug på disse sider, oplysninger, du har søgt efter på vores websted, adgangstidspunkter og -datoer samt andre statistiske oplysninger
  • fuld liste over data indsamlet af My Kaspersky på administrerede enheder findes i afsnittet "Betingelser for databehandling".
  • fuld liste over data indsamlet af Kaspersky Small Office Security Management Console på administrerede enheder findes i afsnittet "Betingelser for databehandling".

Beskrivelse af tjeneste

Kontoregistrering. For at kunne bruge tjenesten og få adgang til alle indeholdte funktioner skal du oprette en personlig konto, og dette kræver, at du oplyser din e-mailadresse (som vil være dit brugernavn) og en adgangskode. Vi vil kun behandle og bruge disse oplysninger med henblik på at levere tjenesten til dig, medmindre du udtrykkeligt vælger, at vi må behandle eller bruge dem til andre formål (f.eks. for at modtage nyttige nyheder om Kaspersky Lab-produkter og -tjenester via e-mail). Du skal muligvis også oplyse dit mobiltelefonnummer i forbindelse med yderligere beskyttelse af din konto mod uautoriseret adgang. Vi bruger kun dit mobiltelefonnummer til at sende dig sikkerhedskoder i forbindelse med godkendelse.

Kontoindstillinger og køb. Du kan når som helst gennemgå, opdatere eller rette dine kontooplysninger, din adgangskode og dine præferencer, eller du kan slette din konto vha. funktionen "Kontoindstillinger". Derudover kan du gennemse din købshistorik fra vores webbutikudbyder. Under Kontoindstillinger kan du også tilknytte et kreditkort for at gøre det lettere at købe flere Kaspersky Lab-produkter og -tjenester. Hvis du aktiverer denne indstilling, knytter vores webbutikudbyder dine kreditkortdata til din konto og gemmer dem med henblik på fremtidige køb. Kaspersky Lab opretter et særligt link til din konto hos webbutikudbyderen og afgiver bestillinger på dine vegne, når du ønsker det. Vores webbutikudbyder oplyser os desuden om udløbsdatoen for dit kreditkort og de sidste fire cifre i dit kreditkortnummer. Vi har dog ikke adgang til andre data fra dit kreditkort, der er lagret hos vores webbutikudbyder. Tilknytningen til din konto vil kun være teknisk via en kombination af et internt bruger-id og en adgangskode. Disse logonoplysninger giver os ikke adgang til dit kreditkort eller andre persondata, som lagres af vores webbutikudbyder. Det interne bruger-id anvendes til at udløse ordrer fra dig, som er afgivet via webbutikken.

Enheder. Efter registreringen kan du administrere alle dine enheder, som du beskytter med Kaspersky Lab-produkter. Du kan f.eks. beskytte mistede eller stjålne enheder, nemt tjekke status for Kaspersky Lab-produkter på hver enkelt enhed eller rette eksisterende problemer. For at kunne gøre dette skal du tilslutte enhederne med funktionen "Enheder". I sådanne tilfælde oprettes der en nødvendig forbindelse mellem din konto og de enheder, du tilslutter. Dette sker naturligvis kun med henblik på at levere funktionen "Enheder" til dig, medmindre du udtrykkeligt vælger, at det må ske med henblik på andre formål.

Licenser. Du kan administrere alle dine Kaspersky Lab-produktlicenser ved hjælp af funktionen "Licenser" ved at tilføje din gyldige aktiveringskode for hvert produkt og slutte den til den enhed, den skal bruges på. Du kan også vælge automatisk at blive mindet om licenser, der er ved at udløbe, eller du kan bruge funktionen til automatisk fornyelse. Du får kun påmindelser via e-mail, hvis du udtrykkeligt vælger dette.

Support. Hvis du anmoder om support fra vores tekniske support eller Virus Lab-teamet, bliver du bedt om at angive de oplysninger, som er nødvendige for, at vi kan levere en sådan support til dig, f.eks. dit registrerings-/licensnummer, din e-mailadresse og oplysninger om det produkt, du har brug for support til, din computerhardware, -software og problemets art. Derudover vil det være nyttigt til dette formål, hvis du sender os de filer, du har problemer med, via funktionen "Overfør". Disse filer kan indeholde personlige oplysninger, f.eks. brugerspecifikke oplysninger eller andre oplysninger, f.eks. filnavne, metadata eller indhold, som kan bruges til at identificere dig. Du bestemmer naturligvis altid selv, om du vil overføre filer. Hvis du gør, skal du først læse og acceptere vores aftale om filoverførsel, som er knyttet til overførselstjenesten.

Statistiske oplysninger. Vi har ret til at spore domænenavne, IP-adresser, netværksudbydere, browsertyper og andre oplysninger om klientmiljøer (f.eks. enhedsmodel, operativsystem, skærmopløsning osv.) fra personer, som besøger vores websted. Vi har også ret til at behandle oplysninger om, hvilke Kaspersky Lab-applikationer du anvender, og hvordan du bruger dem, den webside, du besøgte, umiddelbart før du besøgte vores websted, sider på vores websted, som du har besøgt, tidsforbrug på disse sider, oplysninger, du har søgt efter på vores websted, adgangstidspunkter og -datoer samt andre statistiske oplysninger. Vi bruger disse oplysninger til at generere trafikstatistik for Kaspersky Labs-websteder og til at forbedre sikkerheden og tilgængeligheden af vores websteder og tjenester. Sådanne oplysninger korreleres ikke med nogen former for personlige oplysninger. Vi beder ikke om, har ikke adgang til eller sporer ikke lokationsbaserede oplysninger på din enhed

Hvor længe gemmer vi dine persondata?

Data slettes senest 1 (en) kalendermåned, efter at kontoen er slettet. Data slettes inden for en kalendermåned.

Kaspersky Motorsport-websted

Kategorier af persondata

For at kunne bruge tjenesten og få adgang til alle dens funktioner skal du angive følgende persondata:

  • brugernavn og adgangskode
  • fornavn
  • efternavn
  • e-mailadresse
  • dine personlige præferencer
  • kommentarer til andre brugere

Beskrivelse af tjeneste

Paddock. Når til tilmelder dig Paddock, behandler vi dit fornavn, dit efternavn, din e-mailadresse og det valgte brugernavn/den valgte adgangskode og sender dig en e-mail med en bekræftelse på din registrering. Når du er logget på, kan du tilpasse dine personlige præferencer og efterlade kommentarer til andre brugere. Disse kommentarer kan ses af alle brugere, så længe vores systemer anser dem for at være relevante, og dit brugernavn vises sammen med din kommentar. Vi forbeholder os retten til efter eget skøn at indstille muligheden for at kommentere i forbindelse med andre Paddock-brugere. Vi sender dig e-mails for at holde dig opdateret i forbindelse med tilføjelse af ny funktionalitet, for at informere dig om, hvornår Paddock åbner før løbet, og af og til også e-mails angående produkter, som kunne være relevante for dig.

Opret forbindelse til os. Når du indtaster dine oplysninger i dette afsnit på webstedet, sender vi dig en e-mail med en bekræftelse på dit abonnement. Efter denne bekræftelse sender vi dig jævnligt e-mails for at holde dig opdateret om de seneste nyheder fra Kaspersky Motorsport. Du kan ændre dine oplysninger og framelde dig når som helst ved at benytte de relevante links i de forskellige e-mails.

Kontakt os. Når du indtaster dine oplysninger i dette afsnit på webstedet, sender vi dig en e-mail for at bekræfte modtagelsen af din forespørgsel. Vi bruger kun dine persondata fra denne formular til at sende dig svar i forbindelse med din forespørgsel.

Hvor længe gemmer vi dine persondata?

Du kan slette din konto når som helst, hvis du ønsker det.  Hvis du sletter din konto, sletter vi dine persondata fra vores arkiver inden for 24 timer.

Kaspersky Endpoint Security Cloud

Kategorier af persondata

For at kunne bruge tjenesten og få adgang til alle dens funktioner skal du angive følgende persondata:

  • e-mailadresse
  • adgangskode
  • dine kontodata
  • dine præferencer
  • oplysninger om dine enheder
  • oplysninger, du har angivet til Kaspersky Labs tekniske support
  • liste over data, som er indsamlet af Kaspersky Endpoint Security Cloud på administrerede enheder. Se afsnittet "Om indhentning af oplysninger".

Beskrivelse af tjeneste

Kontoregistrering. For at kunne bruge Kaspersky Endpoint Security Cloud og få adgang til alle indeholdte funktioner skal du oprette en personlig konto, og dette kræver, at du oplyser din e-mailadresse (som vil være dit brugernavn) og en adgangskode. Vi vil kun behandle og bruge disse oplysninger med henblik på at levere Kaspersky Endpoint Security Cloud-tjenesten til dig, medmindre du udtrykkeligt vælger, at vi må behandle eller bruge dem til andre formål (f.eks. for at modtage nyttige nyheder om Kaspersky Lab-produkter og -tjenester via e-mail).

Kontoindstillinger. Du kan når som helst gennemgå, opdatere eller rette dine kontooplysninger, din adgangskode og dine præferencer, eller du kan slette din konto vha. funktionen "Kontoindstillinger".

Enheder. Efter registrering kan du administrere alle enheder, du beskytter med Kaspersky Lab-produkter, i Kaspersky Endpoint Security Cloud. Du kan f.eks. beskytte mistede eller stjålne enheder, nemt tjekke status for Kaspersky Lab-produkter på hver enkelt enhed eller rette eksisterende problemer. For at gøre dette skal du tilknytte enhederne ved hjælp af Kaspersky Endpoint Security Cloud-funktionaliteten. I sådanne tilfælde oprettes der en nødvendig forbindelse mellem din konto og de enheder, du tilslutter. Før du kan begynde at administrere enheder via Kaspersky Endpoint Security Cloud, skal du tage alle nødvendige forholdsregler for at overholde gældende lovgivning i forbindelse med brugen af Kaspersky Endpoint Security Cloud-tjenester. Derudover skal du justere indstillingerne for Kaspersky Endpoint Security Cloud-funktionaliteten for at sikre overholdelse af juridiske regler inden for dit brugsscenarie. Du kan finde flere detaljer i vores onlinedokumentation. For at sikre, at Kaspersky Endpoint Security Cloud fungerer, som det skal, overfører administrerede enheder data til administrationsserveren. Du kan finde listen over data, som indsamles af Kaspersky Endpoint Security Cloud på administrerede enheder, i afsnittet "Om indhentning af oplysninger".

Hvor længe gemmer vi dine persondata?

Data bliver slettet efter seks (6) måneder, efter at licensen er udløbet.

Kaspersky Security for Microsoft Office 365

Kategorier af persondata

For at kunne bruge tjenesten og få adgang til alle dens funktioner skal du angive følgende persondata:

  • e-mailadresse
  • firmanavn
  • adgangskode
  • dine præferencer
  • oplysninger, du har angivet til Kaspersky Labs tekniske support
  • liste over data, som kan tilgås af Kaspersky Security for Microsoft Office 365-tjenesten, samt data, som indsamles under brug af tjenesten, vises i afsnittet "Om indhentning af data".

Beskrivelse af tjeneste

Kontoregistrering. For at kunne bruge Kaspersky Security for Microsoft Office 365 og få adgang til alle indeholdte funktioner skal du oprette en personlig konto, og dette kræver, at du oplyser din e-mailadresse, dit firmanavn og din adgangskode. Du kan bruge en Kaspersky Endpoint Security Cloud-konto. Vi vil kun behandle og bruge disse oplysninger med henblik på at levere Kaspersky Security for Microsoft Office 365-tjenesten til dig, medmindre du udtrykkeligt vælger, at vi må behandle eller bruge dem til andre formål (f.eks. for at modtage nyttige nyheder om Kaspersky Lab-produkter og -tjenester via e-mail). Den e-mailadresse, der blev angivet under registreringen, bliver brugt til notifikationer i forbindelse med leveringen af Kaspersky Security for Microsoft Office 365-tjenesten, herunder for at informere dig, hvis tjenesten ikke er tilgængelig, når prøveperioden udløber, eller hvis der er kommet nye opdateringer.

Kontoindstillinger. Du kan når som helst gennemgå, opdatere eller rette dine kontooplysninger, din adgangskode og dine præferencer, eller du kan slette din konto vha. funktionen "Kontoindstillinger".

Konfiguration af tjenesten. Kaspersky Security for Microsoft Office 365-tjenesten er integreret direkte i Office 365, hvilket kræver adgang til Exchange Online. Hvis du vælger automatisk konfiguration, beder tjenesten dig om logonoplysninger som global administrator. Tjenesten gemmer ikke disse data i nogen form, men bruger dem kun til den første konfiguration og til oprettelse af en særlig konto til e-mailbeskyttelse. Hvis du vælger manuel konfiguration, er det ikke nødvendigt at bruge logonoplysninger som global administrator, og administratoren opretter den særlige konto til e-mailbeskyttelse manuelt.

Tjenestedrift. Under drift modtager Kaspersky Security for Microsoft Office 365-tjenesten meddelelser og andre objekter (møder, opgaver osv.), som skal scannes, og alt behandles i henhold til beskyttelsesindstillingerne. Kaspersky Security for Microsoft Office 365 gemmer ikke meddelelser eller objekter, der kræver scanning, i systemets infrastruktur. Listen over data, som kan tilgås af Kaspersky Security for Microsoft Office 365-tjenesten, samt data, som indsamles under brug af tjenesten, vises i afsnittet "Om indhentning af data".

Support. Hvis du anmoder om support fra vores tekniske support eller Virus Lab-teamet via vores tekniske supporttjenester, bliver du bedt om at angive de oplysninger, som er nødvendige for, at vi kan hjælpe dig, f.eks. dit registrerings/licensnummer, din e-mailadresse, produkt- eller tjenestedata relateret til dit problem, oplysninger om din computerhardware og -software samt oplysninger om problemets art. Derudover vil det være nyttigt til dette formål, hvis du sender os de filer, du har problemer med, via funktionen "Overfør" i CompanyAccount. Disse filer kan indeholde personlige oplysninger, f.eks. brugerspecifikke oplysninger eller andre oplysninger, f.eks. filnavne, metadata eller indhold, som kan bruges til at identificere dig. Du bestemmer naturligvis altid selv, om du vil overføre filer.

Hvor længe gemmer vi dine persondata?

Data bliver slettet efter seks (6) måneder, efter at licensen er udløbet.

Kaspersky Lab VirusDesk

Kategorier af persondata

For at kunne bruge tjenesten og få adgang til alle dens funktioner skal du angive følgende persondata:

  • e-mailadresse
  • filer, du leverer
  • URL-adresser, du leverer

Beskrivelse af tjeneste

Kaspersky VirusDesk er en webside, som er udviklet til at scanne filer og URL-adresser for virus og sende dig scanningsresultaterne, til at hjælpe os med at forbedre vores detekteringsmetoder med henblik på dine interesser og samtidig give dig yderligere oplysninger om filer eller URL-adresser, som kunne være:

a) skadelige, men som Kaspersky Labs antivirussoftware ikke har detekteret og/eller vurderet som værende skadelig ("Inficeret"), eller
b) rene, men som Kaspersky Labs antivirussoftware ved en fejl har vurderet som værende skadelige ("Falsk alarm").

Til dette formål tillader Kaspersky VirusDesk, at du overfører en fil (op til 50 MB) til vores servere eller sender os en URL-adresse, så filen eller adressen kan blive kontrolleret for kendt, potentielt skadelig malware, eller så eksperter hos Kaspersky Anti-Virus Lab kan udføre yderligere scanninger og analyser af indholdet.

Hos Kaspersky Lab respekterer vi dit ønske om beskyttelse af personlige oplysninger. Derfor vil vi kun indsamle og bruge personlige oplysninger, som er nødvendige for komplet drift af Kaspersky Virus Desk.

Du træffer alle beslutninger om, hvorvidt du vil angive personlige oplysninger. Bemærk dog, at hvis du ikke ønsker at levere de nødvendige oplysninger, kan du muligvis ikke bruge Kaspersky Virus Desk. Hvis en fil, som du ønsker at overføre til scanning, f.eks. indeholder personlige oplysninger, er det udelukkende dit ansvar at vurdere og beslutte, om du vil og har ret til at dele dataene med os. Hos Kaspersky Lab bruger vi udelukkende sådanne data i forbindelse med scanning og analyse med henblik på mulig skadelig infektion, men vi påtager os ikke ansvaret for din ret til i første omgang at dele dem med os.

Hvis du ønsker feedback angående mulig skadelig infektion af oplysninger, du har leveret til os, kan du indtaste din e-mailadresse, efter at du har klikket på "Jeg ønsker at modtage kontrolresultaterne via e-mail". Vi bruger din e-mailadresse til at sende dig sådanne resultater og til at levere kundesupporttjenester baseret på dine tidligere anmodninger.

Hvor længe gemmer vi dine persondata?

I forbindelse med onlinescanning slettes den overførte fil fra Kaspersky Labs systemer, 15 minutter efter at scanningen er fuldført. I forbindelse med avanceret scanning kan den blive gemt i Kaspersky Labs systemer permanent.

Kaspersky CompanyAccount

Kategorier af persondata

For at kunne bruge tjenesten og få adgang til alle dens funktioner skal du angive følgende persondata:

  • firma-e-mailadresse (vil være dig brugernavn)
  • adgangskode
  • dit fornavn
  • dit efternavn
  • firmanavn
  • land
  • dit firmas licens til brug af Kaspersky Lab-applikationer
  • oplysninger, du har angivet til Kaspersky Labs tekniske support. Se afsnittet Forordning om dataprovisionering

Beskrivelse af tjeneste

Kontoregistrering. Hvis du vil bruge CompanyAccount og have adgang til alle funktioner deri, skal du oprette:

  • en personlig konto
  • en firmakonto, medmindre dine kolleger allerede har gjort dette

Det kræver, at du oplyser din firma-e-mailadresse (som vil være dit brugernavn), din adgangskode, for- og efternavn, firmanavn og firmalicensen til brug af Kaspersky Lab-applikationer. Vi vil kun behandle og bruge disse oplysninger med henblik på at levere CompanyAccount-tjenester og teknisk support til dig, medmindre du udtrykkeligt har valgt, at de må behandles og anvendes til andre formål. Efter registreringen bliver din personlige konto knyttet til din firmakonto. Hvis firmakontoen er blevet oprettet tidligere, bliver dine registreringsoplysninger (for- og efternavn samt firma-e-mailadresse) sendt til din virksomheds CompanyAccount-administrator. Den medarbejder, som først registrerer virksomheden og en personlig konto, udpeges normalt som administrator.

Kontoindstillinger. Du kan når som helst få vist, opdatere eller rette dine kontooplysninger og din adgangskode, eller du kan slette din konto under fanen "Min konto". Din virksomheds CompanyAccount-administrator vil også kunne ændre dine kontoindstillinger og nulstille din adgangskode. Hvis du er virksomhedens CompanyAccount-administrator, kan du redigere personlige konti for alle dine kolleger og blokere hele firmakontoen (medarbejdernes personlige konti forbliver i systemet).

Licenser. Du kan tilføje og få vist virksomhedens licenser til Kaspersky Lab-produkter under fanen "Licenser" på din CompanyAccount (aktiveringskoder eller nøglefiler til hvert produkt). Den licens, der tildeles under registrering, føjes automatisk til din virksomheds CompanyAccount. Nøglefiler gemmes ikke fysisk på CompanyAccount. Systemet gemmer kun en registrering om din firmalicens. Alle medarbejdere, som har en personlig konto knyttet til virksomhedens CompanyAccount, har adgang til listen med licenser. CompanyAccount-administratoren kan fjerne virksomhedens licenser ved at slette dem fra listen.

Kontrakter. Hvis din virksomhed køber yderligere kundesupporttjenester, kan du se listen over købte tjenester under fanen "Kontrakter", efter at købet er blevet registreret. Listen over kontrakter er tilgængelig for de virksomhedsmedarbejdere, som blev godkendt til at bruge den betalte tjeneste på købstidspunktet. Disse personer modtager automatisk notifikationer om kontraktudløb.

Anmodninger om kundesupport. Hvis du kontakter kundesupport eller Anti-Virus Lab-teamet med henblik på support via CompanyAccount, beder vi dig muligvis indsende oplysninger, som vi skal bruge for at kunne hjælpe dig. Det kan f.eks. være oplysninger om det produkt, du anmoder om support til, computerhardware, virksomhedens netværk, software og problemets art. Derudover kan det være nyttigt, og i visse tilfælde nødvendigt, hvis du sender os de filer, du har problemer med, eller filer, som angiver computer- eller netværkskonfiguration. Du kan gøre dette ved at bruge indstillingen "Vedhæft filer" i anmodningsformularen. Disse filer kan indeholde brugerspecifikke oplysninger eller andre oplysninger, f.eks. filnavne, metadata eller indhold, som kan bruges til at identificere dig. Du vælger altid selv, om du vil overføre disse filer. Hvis du vil overføre filer, skal du først læse og acceptere vores Forordning om dataprovisionering på filoverførselssiden. For at vi kan vælge den rette kundesupportafdeling til din anmodning bruger vi oplysningerne om virksomhedens licenser, land og muligvis også grænsefladesproget, der er valgt for din CompanyAccount. Dine kolleger kan have adgang til din anmodning, hvis din CompanyAccount-administrator ændrer indstillingerne manuelt (administrator får vist anmodninger automatisk).

Hvor længe gemmer vi dine persondata?

Du kan slette din konto når som helst, hvis du ønsker det.  Hvis du sletter din konto, sletter vi dine persondata fra vores arkiver inden for 24 timer. Filer, som du overfører til kundesupport, bliver slettet seks (6) måneder efter lukning af anmodningen.

Kaspersky Lab-partnerportal

Kategorier af persondata

For at kunne bruge tjenesten og få adgang til alle dens funktioner skal du angive følgende persondata:

  • e-mail
  • adgangskode
  • dit navn
  • adresse
  • telefonnummer
  • oplysninger, du har angivet til Kaspersky Labs tekniske support.

Beskrivelse af tjeneste

Vi anmoder om personlige oplysninger, hvis du afgiver en ordre, registrerer et produkt, anmoder om en tjeneste, besvarer en undersøgelse, deltager i en konkurrence eller skriver til os eller deltager i andre aktiviteter på vores websted. Eksempel:

  • Hvis du sender en onlineordre, bliver du bedt om at angive oplysninger, som er nødvendige, for at transaktionen kan udføres, f.eks. dit navn, din adresse og dit kreditkortnummer.
  • Hvis du anmoder om teknisk support via e-mail eller telefonnummer, bliver du bedt om at angive oplysninger, som er nødvendige, for at transaktionen kan udføres, f.eks. dit registrerings-/licensnummer og oplysninger om din computerhardware, -software og problemets art.

Du beslutter selv, om du vil fortsætte aktiviteter, som kræver, at du angiver personlige oplysninger. Bemærk dog, at hvis du ikke ønsker at levere de nødvendige oplysninger, kan du muligvis ikke gennemføre transaktionen.

Vi bruger personlige oplysninger på følgende måder:

  • Til at sende dig oplysninger om virusadvarsler, produktopgraderinger, nye produkter, tjenester, nyhedsbreve, e-mails med oplysninger og forskning i forbindelse med kommende produkter eller forbedringer
  • Til at hjælpe os med at oprette indhold, som er relevant for dig
  • Til at sende dig særlige Kaspersky-specifikke tilbud, som kan være interessante for dig
  • Til at hjælpe os med at udvikle bedre produkter og tjenester, som imødekommer dine behov
  • Til at give dig mulighed for at købe og downloade produkter, få adgang til tjenester eller på anden måde interagere med aktiviteter, som du vælger
  • Til at hjælpe dig med hurtigt at finde software, tjenester eller produktoplysninger, som er vigtige for dig

Kaspersky Lab engagerer eksterne leverandører i forbindelse med levering af vores tjenester. De kan bruges til at distribuere produkter, levere teknisk support eller i forbindelse med ordrebehandling. Vores leverandører er forpligtede til at beskytte vores kunders personlige oplysninger og opbevare disse strengt fortroligt, og de må kun anvende personlige oplysninger på vegne af Kaspersky Lab og til ingen andre formål.

Hvor længe gemmer vi dine persondata?

Personlige data bliver gemt, hver gang du bruger tjenesten, og bliver slettet efter din første anmodning.

GSI Parser

Kategorier af persondata

For at kunne bruge tjenesten og få adgang til alle dens funktioner skal du angive følgende persondata:

  • e-mail
  • adgangskode
  • rapportfil. Oplysninger om hardware og software installeret på computeren, herunder operativsystemversion og installerede servicepakker, kerneobjekter, drivere, tjenester, Microsoft Internet Explorer-tilføjelsesprogrammer, udvidelsesprogrammer til printersystemer, Windows Explorer plug-ins, indlæste objekter, Active Setup-elementer, kontrolpanel-applets, poster fra værtsfilen og systemregistreringsdatabasen, versioner af browsere og mailklienter, oplysninger om etablerede netværksforbindelser og åbne porte på tidspunktet for afsendelse af oplysningerne. Der findes en fuld liste over leverede oplysninger i afsnittet Leverede oplysninger

Beskrivelse af tjeneste

Generelle vilkår og betingelser. Kaspersky Lab tildeler dig hermed retten til at bruge webstedet og dets indhold til privat brug med henblik på at sikre, at Kaspersky Lab-softwaren er kompatibel med anden software, som er installeret på computeren og/eller drivere, som udgør computeren, og med henblik på at rette fejl i softwaren. Ved at overføre rapportfilen til webstedet bekræfter du, at du er den retmæssige ejer af det overførte objekt, og at selve objektet ikke er fortroligt og ikke indeholder fortrolige oplysninger. Ved at indsende objektet til analyse (overføre objektet) tildeler du Kaspersky Lab en gratis og eksklusiv licens til at kopiere, lagre og slette det overførte objekt til analyseformål. Det overførte objekt bliver gemt på Kaspersky Labs systemer i maksimum 90 dage, hvorefter det slettes og ikke kan gendannes. Data overføres til Kaspersky Lab via sikre forbindelser. De angivne oplysninger bliver beskyttet af rettighedshaveren i henhold til lovmæssige krav og kravene i persondatapolitikken. Webstedet må ikke bruges til at oprette data, kode eller tjenester med henblik på detektering, blokering eller fjernelse af virus. Det er forbudt at forstyrre webstedets drift eller at tilgå webstedets tjenester via andre metoder end standardgrænsefladen (via udokumenterede metoder). Brugen af webstedet skal overholde alle lovmæssige regler, herunder gældende retsakter og regler for eksport og reeksport.

Oprettelse af brugerkonto. Du skal oprette en konto for at kunne bruge webstedet. Hvis du vil oprette en konto, skal du angive din e-mailadresse og en adgangskode.

Indstillinger for brugerkonto. Du kan ændre din e-mailadresse eller din adgangskode eller fjerne kontoen permanent i afsnittet Administrer din konto.

Hvor længe gemmer vi dine persondata?

Det overførte objekt bliver gemt på Kaspersky Labs systemer i maksimum 90 dage, hvorefter det slettes og ikke kan gendannes.

Live Web Chat

Kategorier af persondata

Vi behandler persondata, som du sender os, med henblik på at levere tjenesten til dig og opfylde vores forpligtelser. Særligt:

  • chatsessionsdata, som f.eks. din IP-adresse, tidspunkt og dato for chatsamtaler, samt data om chatindhold og overførte filer med henblik på at levere tjenesten til dig.
  • indhold af dine chatsamtaler med vores supportteam (chathistorik) og alle overførte filer
  • e-mailadresse, aktiveringskode og licensnummer.

Hvor længe gemmer vi dine persondata?

Vi sletter persondata i henhold til gældende lov. Chathistorikdata, herunder overførte filer, slettes 90 dage efter indsamling eller efter anmodning fra dig.

Andre websteder og formularer

Kategorier af persondata

For at kunne få adgang til forskellige indholdselementer, tilmelde dig begivenheder, teste vores produkter og kontakte os via kontakt- og supportformularer skal du angive persondata, som kan omfatte følgende:

  • fornavn
  • efternavn
  • e-mail
  • telefonnummer

Beskrivelse af tjeneste

Generelle vilkår og betingelser. Kaspersky Lab tildeler dig hermed retten til at bruge webstedet og til at undersøge indholdet deraf til privat brug med henblik på at sikre, at Kaspersky Lab-softwaren er kompatibel

Premium-indhold. For at kunne få adgang til forskellige indholdselementer, f.eks. whitepapers, videoer, tilmelde dig begivenheder eller få adgang til dedikeret marketingmateriale, beder vi dig oplyse fornavn, efternavn, e-mailadresse og telefonnummer som obligatoriske persondata, for at du kan få adgang til dette Premium-indhold og for at kunne tilbyde dig yderligere oplysninger om andet indhold. Disse data bruges af Kasperskys lokale kontor i dit område med henblik på at tilbyde dig yderligere oplysninger om produkter og tjenester, som kunne være interessante for dig. Abonnementet er frivilligt, og du kan når som helst afmelde det ved at klikke på afmeldingslinket i e-mailen. I sådanne tilfælde bliver dine registreringsdata slettet, og du vil ikke længere have adgang til Premium-indhold, medmindre du tegner et nyt abonnement.

Gratis prøveperiode. Hvis du vil teste vores produkter, beder vi dig også oplyse fornavn, efternavn, telefonnummer og e-mailadresse. Disse oplysninger bruges til at sende dig aktiveringskoden og til at minde dig om prøveperiodens udløb. Op til 14 dage efter prøveperiodens udløb modtager du en sidste påmindelse og et tilbud om at købe en fuld licens. Prøveregistreringen er frivillig, og du kan når som helst trække dit samtykke tilbage ved at klikke på afmeldingslinket i e-mailen. Hvis du fravælger, sletter vi straks dine oplysninger, medmindre du beslutter dig for at købe en fuld licens.

Nyhedsbreve, gratis produktopdateringer og specialtilbud. Hvis du har tilmeldt dig og oplyst din e-mailadresse og, i visse tilfælde, dit navn og efternavn, bruger vi disse data til at sende dig oplysninger om produkter og tjenester, gratis produktopdateringer og specialtilbud, som kunne være interessante for dig. Abonnementet er frivilligt, og du kan når som helst afmelde det ved at klikke på afmeldingslinket i alle e-mails fra os. I dette tilfælde vil dit navn og din e-mailadresse blive slettet, og vi sender dig ikke længere denne type e-mails, medmindre du tilmelder dig igen.

Kontaktformularer. Hvis du vil kontakte os via vores kontakt- eller supportformularer, bliver du bedt om at angive dine kontaktoplysninger (felter markeret med "*"), som vi behandler eller bruger efter behov for at kontakte dig og sende dig de oplysninger, som du ønsker. Du må gerne angive yderligere oplysninger (i datafelter, som ikke er markeret med "*"), og disse oplysninger bliver naturligvis også behandlet i overensstemmelse med alle gældende databeskyttelseskrav. Disse data videresendes til de regionale Kaspersky-teams i de forskellige områder. De regionale Kaspersky-teams bruger dataene til at komme i kontakt med dig.

Årlige kundetilfredshedsundersøgelser til brugere af teknisk support. Kaspersky Lab udfører en årlig undersøgelse af brugere af teknisk support med henblik på at forbedre kvaliteten af tjenesterne. For at kunne udføre den årlige kundetilfredshedsundersøgelse modtager vi følgende oplysninger:

Din e-mailadresse, som giver os mulighed for at identificere dig som en bruger i vores database og knytte din mening i undersøgelsen til dine kontakter og anmodningshistorik, som er sendt til vores tekniske supportteam.

Den bedømmelse, som du har givet vores tekniske supportteam, og anbefalinger, som bruges til at forbedre kvaliteten af tjenester fra Kaspersky Labs tekniske supportteam.

Hvor længe gemmer vi dine persondata?

Personlige data bliver gemt, hver gang du bruger tjenesten, og bliver slettet efter din første anmodning.

BRUGER VI COOKIES ELLER SOCIALE PLUGINS?

Vi bruger forskellige typer "cookies" (små tekstfiler, som placeres på din enhed):

  • Cookies for brugerinput
  • Godkendelsescookies
  • Lagring af dine præference- og indstillingscookies
  • Ydeevnecookies
  • Sikkerhedscookies (antisvindel)
  • Annonceringscookies fra tredjepart
  • Analysecookies fra første part
  • Cookies for sporing af social plug-in

Du kan konfigurere dine browserindstillinger på en sådan måde, at cookies blokeres, eller at systemet informerer dig, hvis et websted vil angive en cookie. Vær dog opmærksom på, at blokering af cookies kan betyde, at du ikke vil kunne bruge alle vores webstedsfunktioner.

Vi bruger desuden forskellige typer af "sociale plugins". Her kan du se en liste over cookies, som er integreret på vores websteder, og en tabel med en beskrivelse af de sociale plugins, som vi bruger.

KASPERSKYS PRINCIPPER FOR DATABESKYTTELSE

Vores websteder er hovedsageligt designet på en måde, som begrænser behandlingen af persondata til et minimum. I visse situationer er vi forpligtede til at overføre dine persondata til tredjeparter på grund af gældende lovkrav. Dette er f.eks. tilfældet, hvis der er mistanke om en kriminel handling eller misbrug af vores websted.

I forbindelse med levering af visse tjenester kan vi gøre brug af eksterne tjenesteudbydere. Hvis sådanne eksterne tjenesteudbydere har brug for at få adgang til persondata, forsikrer vi, at en sådan adgang begrænses til et absolut minimum i forbindelse med levering af den respektive tjeneste. Desuden skal sådanne eksterne tjenesteudbydere også forpligte sig til selv at overholde alle gældende love om databeskyttelse.

Vores websteder indeholder flere links til virksomheder, som vi samarbejder med, særligt vores webbutikudbydere. Vi kan på ingen måde holdes ansvarlige for overholdelse af databeskyttelseskrav i forbindelse med brugen af vores partneres websteder. Du kan finde oplysninger om databeskyttelse i forbindelse med besøg på disse websteder i de respektive virksomheders politikker om beskyttelse af persondata.

HVOR BEHANDLER VI OPLYSNINGER?

De persondata, som brugere sender til Kaspersky Lab, kan blive behandlet i forskellige lande, herunder lande uden for Den Europæiske Union (EU) eller Det Europæiske Økonomiske Samarbejdsområde (EØS), og kan omfatte følgende: Tyskland, Holland, Frankrig, Storbritannien, Schweiz, Canada, Singapore, Rusland, Japan, USA, Mexico, Kina, Aserbajdsjan. Ifølge vores generelle forretningspraksis behandles data, der modtages fra brugere i EU, på servere i EU og Rusland. Persondataene kan behandles på destinationer uden for Den Europæiske Union (EU) eller Det Europæiske Økonomiske Samarbejdsområde (EØS), hvoraf nogle af Europa-Kommissionen vurderes til ikke at have et tilstrækkeligt niveau af databeskyttelse. I sådanne tilfælde overfører og offentliggør Kaspersky Lab dine data i henhold til Europa-Kommissionens beslutning om et tilstrækkeligt beskyttelsesniveau for visse lande og standardkontraktbestemmelserne, som er godkendt af Europa-Kommissionen. Du kan anmode om en kopi af standardkontraktbestemmelserne ved at kontakte os – klik her.

Kaspersky Lab har taget de nødvendige sikkerhedsforanstaltninger for at beskytte dine persondata i henhold til anbefalede fremgangsmåder for sikkerhed og beskyttelse af personlige oplysninger, herunder anvendelse af Europa-Kommissionens standardkontraktbestemmelser for overførsler af personlige oplysninger mellem gruppens virksomheder, hvilket kræver, at alle virksomheder i gruppen beskytter personlige oplysninger, der behandles inden for Det Europæiske Økonomiske Samarbejdsområde, i henhold til en standard, som er tilsvarende den, der er gældende ifølge databeskyttelsesloven inden for Den Europæiske Union. Hvis du deler dine persondata med en tredjepartstjenesteudbyder uden for Det Europæiske Økonomiske Samarbejdsområde og Schweiz (beskrevet i detaljer i afsnittet "Deling af dine oplysninger"), forpligter vi tredjepartstjenesteudbyderen kontraktligt til at implementere passende sikkerhedsforanstaltninger for at beskytte dine oplysninger.

MODTAGERE OG RETLIGT GRUNDLAG FOR OVERFØRSEL

Vi udleverer aldrig data eller giver adgang til dem til statslige organisationer eller tredjeparter. Vi har kun ret til at offentliggøre oplysninger i henhold til strenge adgangspolitikker og på følgende måde:

  • Inden for Kaspersky Lab-gruppen af virksomheder. Dine persondata bliver kun brugt af vores medarbejdere og andet personale efter behov og til de formål, som er beskrevet i ovenstående.
  • Vi har også ret til at dele dine oplysninger med leverandører, som hjælper os med at levere tjenesterne. De vil behandle dine persondata som databehandlere (Punkt 28 i den generelle forordning om databeskyttelse (GDPR)) og udelukkende på vegne af os. Kategorierne af sådanne modtagere omfatter: webanalyse, databehandling, annoncering, e-maildistribution, betalingsbehandling, ordregennemførelse og andre tjenester

I sådanne tilfælde skal disse virksomheder overholde vores krav til beskyttelse af personlige oplysninger og vores sikkerhedskrav, og de må ikke bruge de persondata, som de modtager fra os, til nogen andre formål.

Hvis vi offentliggør dine oplysninger til Kaspersky Lab-gruppen af virksomheder og til tjenesteudbydere uden for Det Europæiske Økonomiske Samarbejdsområde, vil dette ske på baggrund af standarderne i Europa-Kommissionens godkendte standardkontraktbestemmelser for eksport af persondata og på baggrund af vores egne høje standarder for datasikkerhed og respekt for privatlivets fred.

DINE RETTIGHEDER OG DINE PERSONDATA OG HVORDAN DISSE HÅNDHÆVES

Du har desuden visse rettigheder i forbindelse med de persondata, som vi lagrer om dig:

  • Registerindsigt. Du har ret til at få tydelig, gennemsigtig og letforståelig information om, hvordan vi bruger dine persondata, og hvilke rettigheder du har.
  • Indsigtsret. Giver dig mulighed for at modtage en kopi af de persondata, vi behandler om dig, og for at kontrollere, at vi behandler dem i henhold til loven.
  • Ret til berigtigelse. Du har ret til at foretage rettelser i de persondata, vi behandler om dig.
  • Ret til sletning (ret til at blive glemt). Giver dig mulighed for at bede os om at slette eller fjerne persondata, hvis der ikke er nogen god grund til, at vi skal behandle dem.
  • Ret til begrænsning af behandling. Giver dig mulighed for at bede os om at indstille behandlingen af persondata om dig, f.eks. hvis du ønsker, at vi skal angive deres nøjagtighed eller årsagen til behandlingen
  • Ret til dataportabilitet. Du kan anmode om overførsel af dine persondata. Vi sender dig, eller en tredjepart, som du har valgt, dine persondata i et struktureret, anerkendt og maskinlæsbart format.
  • Indsigelsesret. Du har ret til når som helst at gøre indsigelser mod behandlingen af dine persondata, hvis en sådan behandling er baseret på vores legitime interesser.
  • Ret til at trække samtykke til databeskyttelse tilbage. Hvis du trækker dit samtykke tilbage, kan vi muligvis ikke give dig adgang til visse specifikke funktionaliteter på vores websted. Vi informerer dig, hvis dette skule være tilfældet, på det tidspunkt, hvor du trækker dit samtykke tilbage.
  • Ret til at klage. Du har ret til at kontakte datatilsynsmyndighederne i dit land for at indgive en klage over vores databeskyttelse og praksis for beskyttelse af personlige oplysninger
  • Ret til at deaktivere cookies. Hvis du ønsker at begrænse eller blokere alle cookies, som indstilles af vores websteder, skal du benytte det værktøj, som er tilgængeligt på det relevante websted (hvis muligt), eller gå til Hjælp-funktionen i din browser for at få flere oplysninger om, hvordan du administrerer dine browserindstillinger.

Hvis du vil håndhæve disse rettigheder, kan du til enhver tid kontakte os direkte.

Du skal normalt ikke betale gebyr for at få adgang til dine persondata (eller til at håndhæve andre rettigheder). Dog kan vi, medmindre der er tale om tilbagetrækning af samtykke, opkræve et rimeligt gebyr, hvis din anmodning er tydeligt ugrundet, gentagen eller urimelig, eller vi har ret til at afvise at følge din anmodning i disse situationer.

Det kan være nødvendigt for os at anmode om specifikke oplysninger fra dig, for at vi kan bekræfte din identitet og sikre din ret til at tilgå dine persondata (eller i forbindelse med håndhævelser af dine andre rettigheder). Dette er en sikkerhedsforanstaltning, som skal sikre, at persondata ikke offentliggøres til personer, som ikke har ret til at modtage dem. Vi kontakter dig muligvis også for at få yderligere oplysninger i forbindelse med din anmodning for at fremskynde vores svar.

Vi forsøger at besvare alle legitime anmodninger inden for en måned. Det kan dog fra tid til anden tage over en måned, hvis din anmodning er særligt kompleks, eller hvis du har foretaget en række anmodninger. I sådanne tilfælde holder vi dig opdateret.

KLAGER

Hvis du vil indgive en klage angående denne persondatapolitik eller vores praksis i forbindelse med dine persondata, kan du kontakte os ved at klikke her.

Hvis du mener, at behandlingen af dine persondata krænker gældende databeskyttelseslovgivning, har du ret til når som helst at indgive en klage til den kompetente tilsynsmyndighed. Den kompetente tilsynsmyndighed for din klage afhænger af, hvilket land du er bosiddende i.