Vis alle løsninger

Kaspersky Endpoint Security

Integreret beskyttelse mod kendte, ukendte og avancerede trusler

Kontakt os

Trusselsmiljøet bliver endnu mere kompliceret

Den nye generation af cybertrusler er langt mere avanceret end tidligere. Manglende bevidsthed om aktuelle avancerede trusler, uden effektive løsninger, udsætter virksomheder for risikoen for cyberangreb – angreb, der ikke blot påvirker de finansielle ressourcer, men også de kritiske forretningsprocesser og fortrolige data. Virksomheder ved, at disse zero-day angreb, der ofte er baseret på udnyttelse, er yderst skadelige for deres forretning, uanset hvilken branche de er i.

Løsningen: en ny generation af Endpoint Security-platformen

Den vigtigste faktor i en virksomheds sikkerhedsstrategi er en ny generation af platformen til klientsikkerhed, der er drevet af et globalt vidensnetværk (Kaspersky Security Network), som giver et højere beskyttelsesniveau for virksomhedens processer og data sammen med en lang række sikkerhedsfunktioner til bekæmpelse af avancerede trusler (detecting suspicious activities and protecting against zero-day attacks). Uanset hvilke endpoints du har – stationære pc'er, servere, mobile enheder, virtuelle maskiner, selv heterogene IT-miljøer – så har du brug for en løsning, der giver centraliseret kontrol, for at kunne beskytte alle dine endpoints.

Dette tilbyder vi

For at levere zero-second-beskyttelse mod ukendte og avancerede trusler og effektiv registrering af målrettede angreb, udvikles Kaspersky Labs teknologier og viden om trusler løbende for at beskytte din virksomhed mod selv de mest sofistikerede trusler, herunder udnyttelse. Denne beskyttelse er yderligere forbedret af effektive værktøjer til styring og databeskyttelse:

 • Programstyring

  Programstyring

  Fuldautomatisk programstyring med dynamisk whitelisting (positivlistning) og Default Deny-tilstand minimerer risikoen for eksponering for helt nye angreb betydeligt.

 • Enhedsstyring

  Enhedsstyring

  Komplet enhedsstyring hjælper dig med at beskytte dine systemer og data ved at give dig kontrol over, hvilke enheder der har adgang til dit netværk

 • Datakryptering

  Datakryptering

  Datakryptering med stærkt integrerede sikkerhedspolitikker, der kan afstemmes til program- og enhedsstyring, beskytter dine data, hvis enheder eller filer går tabt eller bliver stjålet

Fordele for din virksomhed

Næste generation af vores integrerede platform til klientsikkerhed, der er drevet af vores globale vidensnetværk (Kaspersky Security Network), giver et hidtil uset niveau af sikkerhed. Denne kraftfulde flerlagsbeskyttelse mod kendte, ukendte og avancerede trusler er designet og bygget af branchens førende sikkerhedseksperter, som har opdaget og fortsat opdager flere komplicerede trusler i branchen end nogen andre.

Undgå tab af fortrolige data

Effektiv datakryptering hjælper dig med at beskytte vigtige og fortrolige oplysninger i filer, mapper, på diske og flytbare enheder. Hvis en bærbar pc for eksempel går tabt eller bliver stjålet, behøver det ikke at medføre uautoriseret adgang til følsomme data. Når dataene krypteres til en ulæselig form, er der mindre sandsynlighed for, at du vil blive udsat for den pinlige situation og omkostningerne ved et brud på datasikkerheden. Vores datakryptering er nem at konfigurere og kan styres fra den samme administrationskonsol, der bruges til at styre alle vores sikkerhedsteknologier for endpoints.

Eliminer sårbarheder på dit netværk – hurtigt

Kaspersky Lab-produkter giver dig centraliseret kontrol over vurdering af sårbarhed og fordeling af de nyeste programrettelser, så du på hurtig og pålidelig vis kan begrænse, hvor udsat du er for trusler. Vores teknologier scanner hele dit virksomhedsnetværk for at identificere sårbarheder som følge af applikationer eller operativsystemer, der ikke er rettet. De registrerede sårbarheder kan derefter prioriteres, hvorefter vi leverer en automatiseret proces til fordeling af de nødvendige rettelser og opdateringer til de relevante endpoints på netværket.

Casestudier

Ferrari S.p.A.

Løsning: Endpoint Security, Cybersecurity Services

Ferrari tog en strategisk beslutning om at vælge Kaspersky Lab som deres...

FÅ MERE AT VIDE

Axel Springer SE

Løsning: Endpoint Security

Axel Springer er en af Europas største medievirksomheder med ét klart mål: at...

Vis PDF*

BRAC

Løsning: Endpoint Security

BRAC er en udviklingsorganisation, der er dedikeret til bekæmpelse af fattigdom...

Vis alle casestudier

Førsteklasses support og professionelle tjenester

Professionel hjælp er tilgængelig, når du har brug for det. Vi opererer i mere end 200 lande fra 34 kontorer over hele verden, så du er dækket ind hele døgnet året rundt. Drag fordel af vores Maintenance Service Agreement (MSA) supportpakker, eller ring til vores professionelle tjenester for at sikre, at du får maksimalt udbytte af Kaspersky Labs sikkerhedsinstallationer.

 • 2 4

  TIMER
  I DØGNET

 • 0 7

  DAGE
  OM UGEN

 • 3 6 5

  DAGE
  OM ÅRET

FÅ FLERE OPLYSNINGER

White Papers

Enterprise Security får tilpasningsdygtig funktionalitet...

Vis PDF*

Fremtidige risici: Vær beredt

Special Report on Mitigation Strategies for Advanced Threats.

Vis PDF*

KASPERSKY LAB'S AUTOMATIC EXPLOIT PREVENTION TECHNOLOGY

Be Ready for What’s Next

VIS PDF*
Vis alle White Papers

Anerkendelse

 • Kaspersky Lab er blevet kaldt "førende på markedet" i IDC MarketScape

 • Kaspersky Lab er rangeret som en af de "førende på markedet" for slutpunktssikkerhedsløsninger af Forrester Research, Inc.

 • Kaspersky Lab er officielt blevet kaldt "førende på markedet" i Gartner Magic Quadrant for Endpoint Protection Platforms

 • AV-TEST BEST PROTECTION AWARD 2016 anerkender den fremragende kvalitet af Kaspersky Endpoint Security registreringsteknologier

 • Som AV-TEST BEST PROTECTION AWARD 2016 anerkender, genererer Kaspersky Endpoint Security et enestående lavt antal irriterende falske positiver.

 • Som uafhængige tests viser, giver Kaspersky Lab fremragende Endpoint Security.

 • Kaspersky Endpoint Security leverer førsteklasses forebyggelse af svindel.

 • Kaspersky Endpoint Security har endnu engang fået den højeste AAA-kreditvurdering fra SE Labs.

Relaterede produkter

Ressourcer markerede med (*) er på engelsk