Endpoint Security

Den førende platform til slutpunktsbeskyttelse i flere lag baseret på faktiske IT-sikkerhedsteknologier

Ring mig op

Dokumenteret, effektiv sikkerhed, som beskytter din bundlinje, baseret på vores uovertrufne globale viden om sikkerhed and maskinlæringsteknologier. Denne tæt integrerede løsning kombinerer fuldt skalerbare beskyttelsesfunktioner til fysiske, virtuelle og skybaserede slutpunkter, herunder stationære computere, servere og mobile enheder og indlejrede systemer. Hvert eneste slutpunkt kan administreres via én samlet konsol, hvilket giver dig en komplet oversigt over sikkerheden, uanset hvor omfattende din infrastruktur er.


Det tilbyder vi

Kaspersky Endpoint Security leverer en pålidelig, virksomhedsorienteret sikkerhedsplatform, der leverer data til automatisk at berige dit SOC.  Slutpunktssårbarheder og -beskyttelse administreres sammen på en enkelt konsol, hvilket forbedrer effektiviteten og reducerer din TCO.

 • Forebyggelse af trusler

  Forebyggelse af trusler

  Vores førende trusselsforebyggelsesgenerator, som benytter HuMachine™-viden, beskytter dig mod ransomware og selv de mest avancerede former for it-trusler

 • Avanceret slutpunktskontrol

  Avanceret slutpunktskontrol

  Nemme og effektive, centraliserede web-, enheds- og programkontroller reducerer angrebsfladen og hjælper med at sikre brugerne.

 • Databeskyttelse

  Databeskyttelse

  FIPS 140.2-certificeret, komplet diskkryptering medvirker til fuld beskyttelse af fortrolige data på stationære og mobile enheder.

Casestudier

Ferrari S.p.A.

Løsning: Endpoint Security, Cybersecurity Services

Ferrari tog en strategisk beslutning om at vælge Kaspersky Lab som deres...

FÅ MERE AT VIDE

Axel Springer SE

Løsning: Endpoint Security

Axel Springer er en af Europas største medievirksomheder med ét klart mål: at...

Vis PDF*

Osborne Clarke

Løsning: Endpoint Security

Osborne Clarke har leveret sagkyndig juridisk rådgivning til sine klienter i mere end 250 år...

VIS PDF*
Vis alle casestudier

I brug

Undgå it-angreb mod din virksomhed

Vores brancheførende beskyttelsesteknologier sikrer virksomheders IT-infrastrukturer gennem en kombination af menneskelig ekspertise og maskinlæring, herunder skybaseret eller privat netværksviden. Vores anti-ransomware-teknologier bevarer dine data sikre og beskytter delte mapper mod kryptolockere, mens Automatic Exploit Prevention bekæmper IT-kriminelle, som angriber programsårbarheder på beskyttede maskiner. Automated Patch Management føjer endnu et lag til sikkerhed mod udnyttelse. 

Omfattende kontrol til hvert eneste slutpunkt

Vores stadigt voksende sikkerhedsteknologier forbedres yderligere gennem effektiv kontrol og databeskyttelsesværktøjer. Fuldautomatisk programstyring med dynamisk positivliste og Default Deny er med til at minimere risikoen for zero-day-angreb, mens funktionsrig enhedsstyring hjælper med at beskytte dine systemer og data, så du styre, hvilke enheder der har adgang til netværket. Individuel slutpunktsadgang til upassende eller unødvendige websteder kan også styres og blokeres.

Beskyt dine fortrolige data på hver eneste slutpunkt

Effektiv, brugervenlig kryptering giver fuld beskyttelse af fortrolige og følsomme data på farten, på bærbare enheder, og når du slapper af. Særligt integrerede sikkerhedspolitikker betyder, at kryptering kan afstemmes til program- og enhedsstyring og beskytte dine data, hvis enheder eller filer går tabt eller bliver stjålet. Kaspersky Lab tilbyder kryptering på fil- og mappeniveau (FLE) og kryptering af hele disken (FDE), der dækker alle mulige brugsscenarier.

Adaptiv sikkerhedsramme

Forudsigeligt og forebyggende arbejde på at stoppe en hændelse, før den udvikler sig til en ulykke. registrering og reaktion definerer opdagelsen og afhjælpningen af et uheld. I dette paradigme forudsætter hver af de efterfølgende faser et øget ressourceforbrug for at kunne reagere i forhold til den foregående fase.

Alt for ofte modtager sikkerheden de økonomiske ressourcer, den menes at fortjene, ikke de økonomiske ressourcer, den faktisk har behov for. Sikkerheden skal prioriteres højt og investeres markant i for at sikre en vellykket implementering og et stærkt genopretningstidsmål.

Førsteklasses support og professionelle tjenester

Professionel hjælp er tilgængelig, når du har brug for det. Vi opererer i mere end 200 lande fra 34 kontorer over hele verden, så du er dækket ind hele døgnet året rundt. Drag fordel af vores Maintenance Service Agreement (MSA) -supportpakker, eller ring til vores professionelle tjenester for at sikre, at du får maksimalt udbytte af Kaspersky Labs sikkerhedsinstallationer.

 • 2 4

  TIMER
  I DØGNET

 • 0 7

  DAGE
  OM UGEN

 • 3 6 5

  DAGE
  OM ÅRET

FÅ MERE AT VIDE

White Papers

LØSNINGER TIL CYBERSIKKERHED

Sikring af virksomheden med Kasperskys portefølje...

Download PDF

IT-sikkerhedsløsninger

Maskinindlæring og menneskelig ekspertise 

VIS PDF*

Endpoint Security

Beskyttelsesteknologier i Kaspersky Endpoint Security

VIS PDF*
Vis alle White Papers

Anerkendelse

 • Kaspersky Lab er blevet kaldt "førende på markedet" i IDC MarketScape

 • Kaspersky Lab er officielt blevet kaldt "førende på markedet" i Gartner Magic Quadrant for Endpoint Protection Platforms

 • Kaspersky Lab er rangeret som en af de "førende på markedet" for slutpunktssikkerhedsløsninger af Forrester Research, Inc.

 • AV-TEST BEST PROTECTION AWARD 2016 anerkender den fremragende kvalitet af Kaspersky Endpoint Security registreringsteknologier

 • Som AV-TEST BEST PROTECTION AWARD 2016 anerkender, genererer  Kaspersky Endpoint Security et enestående lavt antal irriterende falske positiver.

 • Som uafhængige tests viser, giver Kaspersky Lab fremragende Endpoint Security.

 • Kaspersky Endpoint Security leverer førsteklasses forebyggelse af svindel

 • Kaspersky Endpoint Security har endnu engang fået den højeste AAA-kreditvurdering fra SE Labs

 • Peer Insights-anmeldelser af platforme til slutpunktsbeskyttelse for Kaspersky Lab fra 20. april 2017

 

Risikoen

De fleste IT-angreb iværksættes via et slutpunkt eller slutpunkter, så slutpunktsbeskyttelse er kritisk for din overordnede sikkerhedsstrategi. Kaspersky Endpoint Security hjælper dig med at undgå:

 • Driftstab som følge af ransomware-angreb

 • Økonomiske tab gennem vellykkede, udnyttelsesbaserede angreb

 • Omdømmemæssige tab gennem datalækager

 • Driftsforstyrrelser pga. storstilede angreb

 • Påførte driftsomkostninger ved implementering af flere sikkerhedsløsninger

Tilknyttede produkter og tjenester

Ressourcer markerede med (*) er på engelsk

Vi bruger cookies til at gøre din oplevelse af vores websteder bedre. Ved at bruge og navigere videre på dette websted, accepterer du dette. Detaljerede oplysninger om brugen af cookies på denne hjemmeside er tilgængelige ved at klikke på "Flere oplysninger".

Accepter og luk