Oversigt

Den pålidelige, gennemprøvede sikkerhedsplatform, som beskytter din bundlinje. Denne tæt integrerede løsning kombinerer fremragende beskyttelse, registreringsfunktioner og uddannelse i cybersikkerhed, baseret på uovertruffen global sikkerhedsunderretning og dynamisk maskinindlæring for at forbedre din risikobegrænsningsevne. Beskyttelsen til ethvert fysisk, virtuelt og skybaseret slutpunkt administreres samlet med én konsol, hvilket forbedrer effektiviteten og reducerer de samlede ejeromkostninger.


 • Tilpasset sikkerhed for slutpunkter

  Med minimal påvirkning af ressourcer og en omfattende trusselsforebyggelse bygget af globale eksperter er dine data beskyttet, uanset hvor de er placeret. Denne tilpassede beskyttelse er yderligere forbedret ved forskellige kontroller, administration af programrettelser og forenklet integration med EDR for at undgå tidligere registrerede angreb.

 • Registrering og reaktion ved slutpunkter

  Jagter proaktivt fjender og standser trusler, før de kan forårsage dyre skader, og reagerer hurtigt og effektivt på hændelser og brud på datasikkerheden.

 • Beskyttelse til hele infrastrukturen

  Sikrer flere infrastrukturniveauer, herunder slutpunkter, servere og funktioner (f.eks. e-mail og webadgang)

Kaspersky Sandbox

Kaspersky Sandbox supplerer funktionaliteten af Kaspersky Endpoint Security for Business og giver dybdegående dynamisk analyse – og dermed markant bedre blokering af ukendte, målrettede og skjulte trusler.

Velegnet til

Denne løsning er især velegnet til at tage hånd om de sikkerhedsmæssige krav, bekymringer og begrænsninger i disse virksomhedssektorer.

CASESTUDIER

Udforsk eksempler på Kaspersky Lab-sikkerhedsløsninger på arbejde i marken

 • 
		Ferrari S.p.A.                
  Ferrari S.p.A.                

  Ferrari tog en strategisk beslutning om at vælge Kaspersky som deres IT-leverandør. De ønskede at indføre strengere IT-sikkerhedsforanstaltninger for at beskytte deres kerneaktiviteter og for at øge sikkerheden.

 • 
		Axel Springer SE           
  Axel Springer SE           

  Axel Springer er en af Europas største medievirksomheder med et klart mål: at blive den førende digitale udgiver. Axel Springer har valgt at redesigne sit IT-sikkerhedssystem med en løsning fra Kaspersky for at sikre, at IT-infrastrukturen er beskyttet mod malware og andre angreb.

Priser
Kaspersky Endpoint Security
Common Criteria: EAL 2+ Assurance-niveaucertificering
Kaspersky Endpoint Security
SE Labs: sammenligningstest for klientbeskyttelse
Kaspersky Endpoint Security
NSS Labs: Avancerede Endpoint Protection v.3: Anbefalet
Anerkendelser
Kaspersky Endpoint Security
Customer Choice-anerkendelse i Gartner Peer Insights 2018.
Kaspersky Endpoint Security
Gartner Critical Capabilities for Endpoint Protection Platforms, 2018 
Kaspersky Endpoint Security
The Forrester Wave™: Endpoint Security Suites, Q3 2019

Brug

 • Tilpasset sikkerhed for slutpunkter

 • Endpoint Detection and Response

  • Proaktiv jagt på, undersøgelse og afhjælpning af trusler mod din virksomhed gennem avancerede maskinindlæringsbaserede teknologier
  • Inkluderer sandkasseeffekt, scanning efter IoC'er (kompromitteringsindikatorer) og kontinuerlig overvågning af slutpunkt, der understøttes af global trusselsunderretning
  • Dit sikkerhedsteam eller SOC er nu udstyret til hurtigt at afdække og tilbageholde avancerede trusler"
 • Sikkerhedsbevidsthed

  • Automatiseret læringsstyring, omfattende læseplan med cybersikkerhedskompetencer og en række forskellige indholdsformater
  • Ægte spilelementer baseret på relevante daglige deltageroplevelser, som tilbyder konkurrencer og udfordringer og forhindrer indlæringsoverbelastning
  • Målsætning baseret på global benchmarking i forhold til branchens gennemsnit
  • Analyse af forbedringspotentiale, hvor det er nødvendigt"

24/7

Førsteklasses support og professionelle tjenester

Professionel hjælp er tilgængelig, når du har brug for det. Vi opererer i mere end 200 lande fra 34 kontorer over hele verden, så du er dækket ind hele døgnet året rundt. Drag fordel af vores Premium-supportpakker (MSA), eller ring til vores Professionel Service for at sikre, at du får maksimalt udbytte og investeringsafkast af Kaspersky Labs sikkerhedsinstallationer.

Hvidbøger

Få mere at vide med tankelederskab fra vores globalt anerkendte eksperter inden for cybersikkerhed

Risikoen

Langt de fleste cyberangreb igangsættes via et slutpunkt, så slutpunktbeskyttelse er afgørende for din overordnede sikkerhedsstrategi. Kaspersky Endpoint Security for Business hjælper dig med at undgå:

 • Scan

  Driftstab som følge af ransomware-angreb

 • Scan

  Økonomiske tab gennem vellykkede, exploit-baserede angreb

 • Scan

  Omdømmetab gennem datalækager

 • Scan

  Driftsforstyrrelser pga. storstilede angreb

 • Scan

  Påførte driftsomkostninger på grund af implementering af flere sikkerhedsløsninger

 • Scan

  Økonomiske tab som følge af angreb baseret på inficering af mobile enheder

Bruges af virksomheder, du kender

Mange globale virksomheder har allerede udvidet deres cybersikkerhedsfunktioner med hjælp fra Kaspersky Lab.

Lad os komme i gang med samtalen og tale med en af vores eksperter om, hvordan ægte cybersikkerhed kan styrke din virksomheds sikkerhedsstrategi, du velkommen til at kontakte os.

Ressourcer markerede med (*) er på engelsk

Vi bruger cookies til at gøre din oplevelse af vores websteder bedre. Ved at bruge og navigere videre på dette websted, accepterer du dette. Detaljerede oplysninger om brugen af cookies på denne hjemmeside er tilgængelige ved at klikke på "Flere oplysninger".

Accepter og luk