HELT NY LØSNING

Integrated Endpoint Security

Med vores branche- og kunderoste internetsikkerhedsløsning – med EDR som kernen – kan du effektivt forsvare dine netværk og oplysninger. Udvid din sikkerhed til slutpunkter uden at bruge flere ressourcer.

Cybersikkerhed, som du kan stole på

Integrated Endpoint Security er et effektivt forsvar mod komplekse trusler, som er rettet mod din organisationen, uden at belaste dine ressourcer. Vores flerlagstilgang, der kombinerer en hel stak af effektive teknologier til beskyttelse, registrering og respons i én tæt integreret løsning, beskytter dig mod angreb.

De detaljerede kontroller med kategoribaserede tilladt-liste-databaser gør det nemt at håndhæve politikker, der angiver, hvilke programmer og onlineressourcer brugerne kan få adgang til, og hvornår. Hvis dine administratorer vælger at ændre indstillingerne for politikkerne, vil "Security Advisor" rådgive dig om potentielle faldgruber.

Med vores innovative teknologier kan et meget stort antal hændelser håndteres hurtigt og effektivt, så dine specialister kan nøjes med at koncentrere sig om dem, der virkelig kræver menneskelig indgriben.

Reducer din risiko

Undgå afbrydelser og skader for din virksomhed ved at mindske risikoen for, at du bliver offer for et avanceret eller målrettet angreb.

Færre muligheder for menneskelige fejl

Hurtigt og nemt, så medarbejderne ikke efterlader sig selv – og din virksomhed – sårbare over for angreb.

Minimal involvering af arbejdskraft

Maksimer dit investeringsafkast ved at øge antallet af problemer, der behandles automatisk, uden at øge dine personaleomkostninger.

Komponenter

 • Kaspersky EDR Optimum

  Det nye Kaspersky Endpoint Detection and Response (EDR) Optimum supplerer slutpunktsbeskyttelsen og leverer fuld synlighed og funktioner til at anvende analyse af rodårsager – for at give et komplet overblik over status for virksomhedens forsvar mod avancerede trusler. Din IT-sikkerhedsspecialist forsynes med de oplysninger og den indsigt, der er nødvendig for en effektiv undersøgelse og en hurtig og præcis respons på hændelser, før der kan opstå skader – samt grundlæggende funktioner til trusselsjagt.

  Få flere oplysninger
 • Kaspersky Sandbox

  Den nye Kaspersky Sandbox beskytter automatisk mod avancerede trusler, der er designet til at omgå slutpunktsbeskyttelse. Kaspersky Sandbox er baseret på teknologi til dynamisk trusselemulering og anvender vores bedste praksisser i bekæmpelsen af komplekse trusler og angreb på APT-niveau, hvilket sikrer en automatiseret respons på tværs af alle slutpunkter.

  Få flere oplysninger

 • Kaspersky Endpoint Security for Business

  Kaspersky Endpoint Security for Business kan leveres fra skyen eller lokalt og giver dig fleksibel sikkerhed til blandede miljøer med en hel stak af teknologier, som leverer automatiseret forsvar mod trusler og systemhærdning.

  Få flere oplysninger

Kaspersky Managed Detection and Response

Kaspersky Managed Detection and Response delivers continuous 24/7 managed protection, enabling organizations with a lack of resources and expertise to automatically hunt down threats that circumvent existing detection and prevention systems.

Velegnet til

Denne løsning er især velegnet til at tage hånd om de sikkerhedsmæssige krav, bekymringer og begrænsninger i disse virksomhedssektorer.

CASESTUDIER

Udforsk eksempler på Kaspersky Lab-sikkerhedsløsninger på arbejde i marken

24/7

Førsteklasses support og professionelle tjenester

Professionel hjælp er tilgængelig, når du har brug for det. Vi opererer i næsten 200 lande fra 34 kontorer over hele verden, så du er dækket ind hele døgnet året rundt. Udnyt fordelen af vores Premium-supportpakker (MSA), så du får størst mulig værdi af vores løsning med Kaspersky Health Check til Integrated Endpoint Security.

Hvidbøger

Få mere at vide med tankelederskab fra vores globalt anerkendte eksperter inden for cybersikkerhed

Løsningen hjælper med at reducere disse risici:

Langt de fleste cyberangreb igangsættes via et slutpunkt, hvorfor slutpunktbeskyttelse er afgørende for din overordnede sikkerhedsstrategi. Kaspersky Endpoint Security hjælper dig med at undgå:

 • <p>Driftstab som følge af målrettede ransomware-angreb</p>

  Driftstab som følge af målrettede ransomware-angreb

 • <p>Økonomiske tab som følge af vellykkede udnyttelsesbaserede angreb</p>

  Økonomiske tab som følge af vellykkede udnyttelsesbaserede angreb

 • <p>Omdømmetab pga. udslip af følsomme data</p>

  Omdømmetab pga. udslip af følsomme data

 • <p>Driftsforstyrrelser pga. storstilede angreb</p>

  Driftsforstyrrelser pga. storstilede angreb

 • <p>Påførte driftsomkostninger pga. implementering af flere sikkerhedsløsninger</p>

  Påførte driftsomkostninger pga. implementering af flere sikkerhedsløsninger

 • <p>Økonomiske tab som følge af angreb baseret på inficerede mobilenheder</p>

  Økonomiske tab som følge af angreb baseret på inficerede mobilenheder

 • <p>Økonomiske tab og tab af data som følge af skadelig social engineering eller medarbejdernes handlinger</p>

  Økonomiske tab og tab af data som følge af skadelig social engineering eller medarbejdernes handlinger

 • <p>Driftstab og sikkerhedsrisici ved brug af shadow IT</p>

  Driftstab og sikkerhedsrisici ved brug af shadow IT

Bruges af virksomheder, du kender

Mange globale virksomheder har allerede udvidet deres cybersikkerhedsfunktioner med hjælp fra Kaspersky Lab.

Relaterede produkter, tjenester og applikationer