Sådan arbejder vi

Kaspersky: Transparency
 • Vores principper omkring bekæmpelse af cybertrusler

  Cybertrusler er blevet et globalt problem, der har bredt sig langt ud over alle geografiske grænser. Som it-sikkerhedsvirksomhed er Kaspersky Lab fast besluttet på at finde frem til og neutralisere alle former for ondsindede programmer, uanset deres oprindelse eller formål.

  Et af Kaspersky Labs vigtigste aktiver i bekæmpelsen af it-kriminalitet er Global Research & Analysis Team (GReAT), som består af de allerbedste efterforskere fra hele verden – Europa, Rusland, Amerika, Asien og Mellemøsten.

  Få mere at vide >

 • Vores principper for samarbejde med retshåndhævende myndigheder, kommercielle og offentlige organer

  Som privat virksomhed har vi ikke nogen politisk tilknytning til nogen regeringer, men vi er stolte af at samarbejde med myndighederne i mange lande samt internationale retshåndhævende myndigheder og kommercielle og offentlige organer til bekæmpelse af cyberkriminalitet. Vi samarbejder med myndighederne i den internationale cybersikkerheds bedste interesse og bidrager med vores tekniske bistand eller ekspertanalyse af ondsindede programmer i overensstemmelse med retskendelser eller under efterforskninger – alt i overensstemmelse med branchestandarder.

  Få mere at vide >

 • Principper for behandling af brugerdata med Kaspersky Lab-sikkerhedsløsninger og -teknologier

  Respekt for og beskyttelse af privatlivets fred er et grundprincip i Kaspersky Labs tilgang til behandling af brugernes data. De data, der behandles, er afgørende for at identificere nye og endnu ukendte trusler – såsom WannaCry og ExPetr – og for at tilbyde bedre beskyttelsesprodukter til brugerne. Analyse af store datamængder fra millioner af enheder med henblik på at styrke beskyttelsesfunktioner er en branchemæssig ”best practice”, der anvendes af it-sikkerhedsleverandører over hele verden. Det er nødvendigt for at sikre brugernes digitale liv mod cybertrusler.

  Få mere at vide >

Vi bruger cookies til at gøre din oplevelse af vores websteder bedre. Ved at bruge og navigere videre på dette websted, accepterer du dette. Detaljerede oplysninger om brugen af cookies på denne hjemmeside er tilgængelige ved at klikke på "Flere oplysninger".

Accepter og luk