Gå til hovedindhold

Kaspersky SafeStream II

Kaspersky SafeStream II er en førsteklasses antimalwarescanningsteknologi til brug i systemer, der udfører hardwaremønstermatch. Den er rettet mod de mest gængse trusler, giver ekstrem høj ydeevne og giver et optimalt beskyttelsesomfang.
Kontakt os

Kaspersky® SafeStream ll

Kaspersky SafeStream II er en streamingbaseret antimalwareteknologi på gatewayniveau, der udgør en metode til at registrere de farligste og mest udbredte trusler ("in-the-wild") med kabelhastighed. Den er et afbalanceret valg mellem dybdegående sikkerhed og maksimal ydeevne.

Ved at udnytte Kaspersky Labs infrastruktur fuldt ud, herunder skybaserede sikkerhedsefterretninger og Kaspersky Security Network, registrerer Kaspersky SafeStream II effektivt malware inden for alle typer trafik (internet, mail, P2P, IM osv.), og beskytter således brugerne mod de farligste trusler på internettet, herunder zero-day malware, serverbaseret malware, internetdistribueret malware, drive-by downloads og andre typer.

Den kan forbedres effektivt af hardwaremønster, der er tilpasset motorer (bruges typisk til pakkekontrol i IDS/IPS) fra leverandører som Cavium Networks, Intel, Broadcom, LSI osv. og giver uovertruffen antimalwarebeskyttelse med kabelhastighed på gatewayniveau.

Kaspersky SafeStream II er velegnet både til små enheder og til højtydende, virksomhedskritiske gateways. Den er fuldstændig agnostisk over for software- eller hardwaredesign og kan sagtens implementeres på egenudviklede (ikke-x86/Linux) platforme.

SafeStream II anvender en "beskyttelsestrekant" af følgende malwaredetekteringsteknologier:

  • Hash-funktioner: Giver nøjagtig én-til-én-matchning

  • URL-adresser: Giver mulighed for en-til-mange-matchning af ondsindede URL-adresser til beskyttelse mod internetbaserede trusler

  • Byte-signaturer: Giver mulighed for indfangning af enkelte malwareprøver samt malwarefamilier ved at anvende specielle byte-sekvenser til at identificere malware

SafeStreamII

Kaspersky SafeStream II drager fordel af en fremgangsmåde i flere lag, hvor hvert lag supplerer de andre og bidrager til det generelle sikkerhedsniveau ved at yde beskyttelse i alle miljøer. Løsningen omfatter en række detaljerede sikkerheds-feeds, som løbende bliver opdateret. Brugertilpassede efterretnings-feeds kan også oprettes som forebyggende sikkerhed.

Væsentlige fordele ved Kaspersky SafeStream II:

  • Ingen objektcaching påkrævet

  • Giver mulighed for malwaretrafikscanning med kabelhastighed

  • Giver minimal ventetid selv under malwareudbrud

  • Giver mulighed for brug af forbehandlingsrutiner af belastninger indlejret i enheden

  • Garanterer maksimal ydeevne uafhængigt af objektstørrelse og trafikmængde

  • Optimal til brug i billige og dyre netværksenheder

  • Kan accelereres af motorer, der udfører hardwaremønstertilpasning

Kontakt os

Hvis du vil vide mere, kan du udfylde denne kontaktformular og angive, at du har behov for yderligere oplysninger om SafeStream II, hvorefter vores repræsentant kontakter dig snarest muligt.