Gå til hovedindhold
LØSNING

Threat Management and Defense

Avanceret beskyttelse ved hjælp af trusselsefterretninger

Threat Management and Defense

Risikobegrænsning i en æra med digital forandring

Digital forandring øger indsatsen for IT-sikkerheden. For at virksomheder kan opnå konkurrencefordele og opretholde kunde- og partnerloyalitet, skal de værne om deres kontinuitet og etablere en pålidelig beskyttelse af deres kritiske aktiver, virksomhedsdata og den samlede IT-infrastruktur. Dette vil sige, at du skal føre din IT-sikkerhedsstrategi op på et højere niveau.

Kaspersky Threat Management and Defense giver en enestående kombination af førende teknologier og tjenester til støtte for gennemførelsen af en fleksibel sikkerhedsstrategi, hvilket hjælper dit sikkerhedsteam med at forhindre de fleste angreb, finde unikke nye trusler hurtigt og reagere på livehændelser og forudsige fremtidige trusler.

FOREBYG effektivt trusler

Styrkelse af systemer og en øget bevidsthed om generelle cybersikkerhedsrisici er det første skridt til effektiv automatisering og effektiv beskyttelse.

REGISTRER hurtigt brud på datasikkerheden, før skaden er sket

Evnen til at registrere nye og unikke trusler (både ondsindet og non-malware) er nøglen til cybersikkerhedens modenhed.

REAGER på hændelser

En hurtig, centraliseret og menneskestyret reaktion på selv de mest sofistikerede trusler er afgørende for effektiv hændelsesreaktion.

FORUDSE fremtidige cybertrusler

En sammenligning af resultaterne fra interne undersøgelser med opdaterede trusselsefterretninger muliggør en akkurat forudsigelse og modvirkelse af potentielle fremtidige trusler.

Velegnet til

Kasperskys forståelse af mekanikken bag nogle af verdens mest sofistikerede trusler har gjort det muligt for os at udvikle en strategisk portefølje af teknologier og tjenester, der kan levere en fuldt integreret og tilpasset sikkerhedsstrategi til sektorer såsom:

I brug

 • Omfattende beskyttelse til din organisation

  Kaspersky Threat Management and Defense er en specialiseret løsning til overlegent forsvar mod komplekse trusler og målrettede angreb, som består af Kaspersky Anti Targeted Attack Platform med Kaspersky EDR i sin kerne sammen med en række af Kasperskys cybersikkerhedstjenester. Løsningen kan integreres ind i din nuværende virksomhedsstrategi og modvirke komplekse trusler, samtidig med at den komplementerer allerede eksisterende beskyttelsesteknologier og understøtter samarbejdet med din SIEM/SOC. Resultatet er en holistisk tilgang til at beskytte din virksomhed mod målrettede angreb, reducere dine risici og mindske direkte tab fra cyberhændelser.

 • Optimer dit Security Operations Center

  For at bekæmpe de mest sofistikerede nutidige cybertrusler og tilpasse sig løbende udfordringer i et omskifteligt trusselsmiljø bør dit SOC (Security Operations Center) være udstyret med avancerede teknologier, som er drevet af trusselsefterretninger, og have professionelle medarbejdere, der har den nødvendige viden og ekspertise. Resultatet er en komplet forsvarscyklus mod de mest komplekse, APT-lignende angreb og målrettede kampagner. Inden for rammerne af Threat Management and Defense tilbyder vi et helt arsenal af avancerede sikkerhedsteknologier og -tjenester til at booste din SOC-effektivitet.

 • Vælg den ideelle balance mellem teknologier og tjenester

  Kaspersky Threat Management and Defense tilbyder en effektiv kombination af sikkerhedsprodukter, support og tjenester. Kaspersky tilbyder også en række programmer til at træne færdigheder sammen med data om trusselsefterretninger, der kan berige interne undersøgelsesresultater, for at booste dit teams ekspertise. Vores Managed Detection and Response Service betyder, at dine ressourcer inden for IT-sikkerhed kan gemmes ved at overdrage hændelsesrelaterede behandlingsopgaver til os, eller du kan gå til Kaspersky for at få ekspertvurderinger og ekspertise inden for unik trusselsjagt. Uanset hvad dit forretningsbehov mht. IT-sikkerhed er, både i dag og i fremtiden, så har vi løsningen.

24/7

Førsteklasses support

Professionel hjælp er tilgængelig, når du har brug for det. Vi opererer i mere end 200 lande fra 34 kontorer over hele verden, så du er dækket ind hele døgnet året rundt. Drag fordel af vores Premium-supportpakker, eller ring til vores Professionel Service for at sikre, at du får maksimalt udbytte af Kaspersky Labs sikkerhedsinstallationer.

Risiciene

Målrettede angreb, herunder inklusive avancerede, vedvarende trusler (ATP'er), udgør nogen af de største risici for din virksomhed. Det er ikke nok at forhindre de mest almindelige trusler. Du skal også sikre hurtig undersøgelse og reaktion på trusler i tilfælde af et databrud, og at du er beskyttet mod yderligere forsøg. Uden en moden strategi for cybersikkerhed står virksomhederne over for løbende udfordringer:

 • Mangler ved hændelsessvar kan betyde, at omkostningerne ved håndtering af indirekte skader fra en sikkerhedshændelse kan blive endnu større end for de direkte skader

 • I kampen mod avancerede trusler kan ingen sikkerhedsprodukter konkurrere med effektiviteten hos højt kvalificerede eksperter

 • Manglende synlighed og beviser kan medføre betydelig skade

 • Selv en eneste overset hændelse kan medføre betydelig skade på en digitalt transformerende virksomhed

 • Vore dages unikke angreb er designet til at undgå traditionelle kontrol- og beskyttelsesløsninger

 • Investeringer i traditionelle sikkerhedsløsninger på dette tidspunkt vil med stor sandsynlighed give dårlige resultater.

Relateret til denne løsning

Resources marked with an asterisk (*) are in English.