Threat Management and Defense

Risikobegrænsning i en æra med digital forandring

Erhvervslivets digitale transformation betyder, at informationssikkerhed bliver endnu vigtigere end nogensinde før. For at virksomheder kan opnå konkurrencefordele og opretholde kunde- og partnerloyalitet, skal de værne om deres kontinuitet og etablere en pålidelig beskyttelse af deres kritiske aktiver, virksomhedsdata og den samlede it-infrastruktur. Dette indebærer et helt nyt niveau af informationssikkerhedsstrategi.

Kaspersky Threat Management and Defense giver en enestående kombination af førende teknologier og tjenester til støtte for implementeringen af en fleksibel sikkerhedsstrategi, hvilket hjælper dit sikkerhedsteam med at forhindre de fleste angreb, finde unikke nye trusler hurtigt, reagere på livehændelser og forudsige fremtidige trusler.


 • FOREBYG effektivt trusler

  Styrkelse af systemer og en øget bevidsthed om generelle cybersikkerhedsrisici er det første skridt til effektiv automatisering og effektiv beskyttelse.

 • OPDAG hurtigt indtrængen, før skaden sker

  Selvom de mest almindelige trusler bliver forhindret, er evnen til at opdage unikke og nye trusler (både ondsindet og non-malware) nøglen til cybersikkerhedens modenhed.

 • REAGER omhyggeligt på hændelser

  En menneskestyret og centraliseret, hurtig reaktion over for selv de mest sofistikerede trusler er et afgørende skridt i en effektiv hændelsesreaktion.

 • FORUDSE fremtidige cybertrusler

  Komplet synlighed, både internt og eksternt, er et centralt element i SOC-planlægningen. Trusselsefterretninger kombinerer begge datastrømme for nøjagtigt at forudsige og beskytte mod nuværende og fremtidige trusler og muliggør effektiv planlægning af en tilpasset sikkerhedsstrategi hele vejen rundt.

Velegnet til

Kaspersky Labs forståelse af mekanikken bag nogle af verdens mest sofistikerede trusler har gjort det muligt for os at udvikle en strategisk portefølje af teknologier og tjenester, der er kan levere en fuldt integreret og tilpasset sikkerhedsstrategi til erhvervssektoren:

Priser
Kaspersky Anti-Targeted Attack Platform
ICSA Labs: Advanced Threat Defense test (Q1, Q2, Q3, Q4)
Anerkendelser
Kaspersky Threat Management and Defense
Radicati APT Protection Market Quadrant 2019
Kaspersky Threat Intelligence Services
The Forrester New Wave™: External Threat Intelligence Services, Q3 2018 

Brug

 • Problemfrit detektionsframework, trusselsanalyse, jagt og reaktion via én samlet konsol

  En lang række cybersikkerhedsfunktioner kan overvåges og styres via én enkelt grænseflade gennem indbygget integration af den omfattende netværksdetektion hos Kaspersky Anti Targeted Attack Platform og slutpunktbeskyttelse fra Kaspersky Endpoint Detection and Response. Dette gør det muligt for sikkerhedsteams at udføre deres daglige opgaver mere effektivt uden unødvendigt tidsforbrug, unødigt manuelt arbejde, arbejdstimer brugt på dataindsamling og frustrationen ved at skulle skifte mellem separate værktøjer og flere konsoller.

 • Et Security Operations Centre drevet af trusselsefterretninger

  Security Operations Centers (SOC) rolle er ikke begrænset til identifikation af avancerede trusler. SOC skal skabe en fuldstændig cyklus med beskyttelse mod målrettede angreb: fra modforholdsregler og detektion til reaktionstid, eliminering af sårbarheder og forudsigelse af eventuelle risici. Inden for rammerne af Threat Management and Defense tilbyder Kaspersky Lab et helt arsenal af sikkerhedsteknologier og -tjenester til hjælp i alle faser af denne cyklus, hvilket medvirker til at etablere SOC-effektivitet.

 • En perfekt balance mellem teknologi, tjenester, undervisning og support

  Kaspersky Threat Management and Defense tilbyder en effektiv kombination af sikkerhedsprodukter, ekspertuddannelse og træning baseret på de aktuelle behov, sammen med dedikerede sikkerhedsefterretningstjenester for hændelsesreaktion, konstant overvågning og deling af trusselsviden. Uanset hvilke komponenter din virksomhed har brug for nu eller i fremtiden, har vi den rette løsning til din virksomhed.

24/7

Førsteklasses support

Professionel hjælp er tilgængelig, når du har brug for det. Vi opererer i mere end 200 lande fra 34 kontorer over hele verden, så du er dækket ind hele døgnet året rundt. Drag fordel af vores Premium-supportpakker, eller ring til vores Professionel Service for at sikre, at du får maksimalt udbytte af Kaspersky Labs sikkerhedsinstallationer.

Hvidbøger

Få mere at vide med tankelederskab fra vores globalt anerkendte eksperter inden for cybersikkerhed

Risikoen

Målrettede angreb, herunder inklusive avancerede, vedvarende trusler (ATP'er), udgør nogen af de største risici for din virksomhed. Det er ikke nok at forhindre de mest almindelige trusler. Virksomhederne skal også sikre hurtig undersøgelse og reaktion på trusler i tilfælde af et databrud, og at de er beskyttet mod yderligere forsøg. Uden en moden strategi for cybersikkerhed står virksomhederne over for løbende udfordringer:

 • Scan

  Uden en entydig strategi til hændelsesreaktion kan udgifterne til at behandle den indirekte skade fra en sikkerhedshændelse være højere end de direkte skader

 • Scan

  I kampen mod avancerede trusler kan ingen sikkerhedsprodukter konkurrere med effektiviteten hos højt kvalificerede eksperter

 • Scan

  Manglende synlighed og beviser kan medføre betydelig skade

 • Scan

  Selv en eneste overset hændelse kan medføre betydelig skade på en digitalt transformerende virksomhed

 • Scan

  Moderne og unikke angreb designet til at undgå traditionelle kontrol- og beskyttelsesløsninger

 • Scan

  Et dårligt resultat af investeringer i traditionelle sikkerhedsløsninger

Lad os komme i gang med samtalen og tale med en af vores eksperter om, hvordan ægte cybersikkerhed kan styrke din virksomheds sikkerhedsstrategi, du velkommen til at kontakte os.

Ressourcer markerede med (*) er på engelsk

Vi bruger cookies til at gøre din oplevelse af vores websteder bedre. Ved at bruge og navigere videre på dette websted, accepterer du dette. Detaljerede oplysninger om brugen af cookies på denne hjemmeside er tilgængelige ved at klikke på "Flere oplysninger".

Accepter og luk