Threat Management and Defense

Risikobegrænsning i en æra med digital forandring

Digital forandring er nøglen til fremtidig succes for store organisationer og offentlige institutioner. Der er store fordele, men der er også nye udfordringer forbundet med at skulle beskytte en stærkt digitaliseret infrastruktur. Vores omfattende Threat Management and Defense Solution tilpasser sig detaljerne i din organisation og dens igangværende processer med at levere informationssikkerhed, så du kan opbygge en fælles metodologi for komplet virksomhedsbeskyttelse mod avancerede trusler og unikke målrettede angreb.

Kaspersky Threat Management and Defense giver en enestående kombination af førende teknologier og tjenester til støtte for gennemførelsen af en fleksibel sikkerhedsstrategi, hvilket hjælper dit sikkerhedsteam med at forhindre de fleste angreb, finde unikke nye trusler hurtigt og reagere på livehændelser og forudsige fremtidige trusler.


 • FOREBYGGER effektivt trusler

  Hærd dine systemer ved hjælp af integrerede sikkerhedsløsninger og værktøjer. Sørg for, at dine medarbejdere og dit sikkerhedsteam har kendskab til trusler og tendenser inden for IT-sikkerhed.

 • REGISTRER bruddet hurtigt

  Opdag eksisterende sikkerhedshuller og forsøg på at trænge igennem dit netværk Bekræft sikkerhedsrelaterede hændelser, vurdér alvoren og prioritér din reaktion

 • REAGER omhyggeligt på hændelser

  Reager øjeblikkeligt for at afbøde følgerne af et "live"-angreb Foretag undersøgelser – herunder tilbundsgående kriminaltekniske processer

 • FORUDSE, hvad der kan ske

  Vurdér potentielle sikkerhedshuller på tværs af virksomhedens netværk Øg sikkerheden ved hjælp underretninger om trusler for at sikre dig mod fremtidige trusler

Velegnet til

Denne løsning er især velegnet til at tage hånd om de sikkerhedsmæssige krav, bekymringer og begrænsninger i disse virksomhedssektorer.

Brug

 • En omfattende strategi for cybersikkerhed til den digitale tidsalder

  Implementering af en fleksibel tilgang til sikkerhed reducerer markant risikoen for angreb og deraf følgende skader. De fleste trusler kan identificeres gennem analyser og forebyggende teknologier, mens andre bliver fundet og uskadeliggjort meget hurtigere end gennem traditionelle tilgange til beskyttelse. Kaspersky Labs Threat Management and Defense betyder, at du kan udvikle og implementere din egen tilpassede cybersikkerhedsmodel lige nu.

 • Et Security Operations Centre drevet af viden om trusler

  Security Operations Centers (SOC) rolle er ikke begrænset til identifikation af avancerede trusler. SOC skal skabe en fuldstændig cyklus med beskyttelse mod målrettede angreb: fra modforholdsregler og detektion til responstid, eliminering af sårbarheder og forudsigelse af eventuelle risici. Inden for rammerne af Threat Management and Defense tilbyder Kaspersky Lab et helt arsenal af sikkerhedsteknologier og -tjenester til hjælp i alle faser af denne cyklus, hvilket medvirker til at etablere SOC-effektivitet.

 • Adaptiv sikkerhedsramme

  Forudsigeligt og forebyggende arbejde på at stoppe en hændelse, før den udvikler sig til en ulykke. Registrering og reaktion definerer opdagelsen og afhjælpningen af et uheld. I dette paradigme forudsætter hver af de efterfølgende faser et øget ressourceforbrug for at kunne reagere i forhold til den foregående fase. Alt for ofte modtager sikkerhedsafdelingen de økonomiske ressourcer, den menes at fortjene, ikke de økonomiske ressourcer, den faktisk har behov for. Sikkerheden skal prioriteres højt og investeres markant i for at sikre en vellykket implementering og et stærkt genopretningstidsmål.

24/7

Førsteklasses support

Professionel hjælp er tilgængelig, når du har brug for det. Vi opererer i mere end 200 lande fra 34 kontorer over hele verden, så du er dækket ind hele døgnet året rundt. Drag fordel af vores Premium-supportpakker, eller ring til vores Professionel Service for at sikre, at du får maksimalt udbytte af Kaspersky Labs sikkerhedsinstallationer.

Risikoen

Målrettede angreb – inklusive avancerede, vedvarende trusler (ATP'er) – udgør nogle af de største risici for din virksomhed. Men selv om truslerne – og de teknikker, som de cyberkriminelle benytter – er under konstant udvikling, er for mange virksomheder afhængige af forældede sikkerhedsteknologier til beskyttelse mod trusler mod IT-sikkerheden. De efterlades sårbare over for:

 • Scan

  De uforudsigelige resultater af et vellykket kompromitteret system

 • Scan

  Manglende evne til at reagere på og kvalificere det moderne trusselsbillede

 • Scan

  Manglende overblik over virksomhedens netværk og it-problemer

 • Scan

  Direkte og reaktive udgifter på op til $ 1 mio. efter en enkelt hændelse

 • Scan

  Lynangreb: Data, som ikke kan registreres, og manipulation med forretningsprocesser

 • Scan

  Et lavt investeringsafkast på traditionelle sikkerhedsløsninger

Lad os komme i gang med samtalen og tale med en af vores eksperter om, hvordan ægte cybersikkerhed kan styrke din virksomheds sikkerhedsstrategi, du velkommen til at kontakte os.

Ressourcer markerede med (*) er på engelsk

Vi bruger cookies til at gøre din oplevelse af vores websteder bedre. Ved at bruge og navigere videre på dette websted, accepterer du dette. Detaljerede oplysninger om brugen af cookies på denne hjemmeside er tilgængelige ved at klikke på "Flere oplysninger".

Accepter og luk