Kaspersky Anti Targeted Attack Platform

Dokumenteret, avanceret trusselsregistrering bemyndiget af maskinindlæring og HuMachine®-efterretninger

Ring mig op DOWNLOAD DATABLAD*

Gør virksomheder i stand til at registrere målrettede angreb, avancerede trusler og allerede kompromitterede systemer. Baseret på førende viden om sikkerhed og avancerede maskinlæringsteknologier kombinerer Kaspersky Anti Targeted Attack Platform netværks- og slutpunktsovervågning, avanceret sandkasseteknologi og analyser med udgangspunkt i viden om trusler til at samkøre og prioritere forskellige hændelser for at hjælpe dig med at synliggøre, anerkende og afdække komplekse angreb.


Det tilbyder vi

Innovativ registreringsteknologi – understøttet af global viden – gør mere for at beskytte din virksomhed.

 • Multi-lags-sensor arkitektur

  Multi-lags-sensor arkitektur

  Ved at bruge flere sensorer – til at registrere aktiviteter på forskellige områder af dit IT-netværk – kan vi levere hurtig registrering af komplekse trusler, der angriber flere områder i dit IT-miljø.

 • Avanced Sandbox med klyngedannelse

  Avanced Sandbox med klyngedannelse

  Advanced Sandbox giver et isoleret, virtualiseret miljø, hvortil mistænkelige objekter anbringes, så deres adfærd kan observeres, og netværkstrafikken opsamles.

 • Analyse af viden gennem maskinlæring

  Analyse af viden gennem maskinlæring

  Vores Targeted Attack Analyzer vurderer data fra netværk og endpoint-sensorer – og genererer hurtigt vurderinger af trusselsregistreringer til dit sikkerhedsteam.

 • Avanceret webinterface

  Avanceret webinterface

  Avanceret interface og forbedrede arbejdsgange med hændelser. Relaterede handlinger, som er en del af en hændelse, samles i en aggregeret hændelse og giver synlighed uden at overbelaste overblikket med irrelevante oplysninger.

 • Forebyggelse af avancerede trusler

  Forebyggelse af avancerede trusler

  Integration med Kaspersky Secure Mail Gateway-programmet med e-mailsystem- og mailsikkerhedsløsning fra Kaspersky Lab giver mulighed for udnyttelse af Kaspersky Anti Targeted Attack Clustered Sandbox-miljøet og detonere eksempler på e-mailtrafik.

 

Velegnet til

 • Virksomhedsorganisationer

 • Finansielle tjenesteydelser

 • Forsikring

 • Offentlig

 • Energi

 • Telekommunikation

I brug

Dokumenteret teknologi mod avancerede trusler og målrettede angreb

Med nye driftsscenarier og et forsøg på at forbedre den generelle synlighed gennem automatiseret samkøring og analyse af hændelser. Kaspersky Anti Targeted Attack Platform kombinerer avancerede maskinlæringsalgoritmer, handlekraftig verdensomspændende viden om trusler og tilpasningsevne i infrastrukturer som hjælper store organisationer med at afdække de mest avancerede og ødelæggende angreb i alle faser af deres udvikling.

Det centrale i en tilpasningsdygtig sikkerhedsmodel

Kombineret med ekstra elementer som ekspertuddannelse (administrator og hændelsesreaktion), hændelsesreaktionstjenester, trusselsjagttjenester, Kaspersky Managed Protection, samt en dedikeret Security Account Manager, danner Kaspersky Anti Targeted Attack Platform danner grundlaget for en tilpasningsdygtig sikkerhedsmodel. Resultatet er en projektlignende tilgang, som løser vigtige problemstillinger og hjælper organisationer med at sørge for, at deres infrastruktur er godt beskyttet mod målrettede angreb og avancerede trusler.

Anerkendt specialløsning til beskyttelse mod målrettede angreb

Effektiviteten af Kaspersky Anti Targeted Attack Platform er anerkendt gennem en certificering fra det uafhængige ICSA Labs ved en sjældent udført test med fokus på effektiviseringen af specialiserede løsninger til at beskytte virksomheder mod avancerede og målrettede trusler. I 2017 blev løsningen også anerkendt i en Radicati-evaluering som en visionær "pioner" inden for målrettede angreb.

Udstyrer EDR-løsninger med nye hændelser

Som en dokumenteret opdagelsesteknologi kan Kaspersky Anti Targeted Attack Platform styrke din tredjeparts EDR-teknologi ved at give værdifulde datasæt og validerede hændelser til nærmere undersøgelse og afhjælpning. Den medvirker til at tilføre specialiserede EDR-løsninger hændelser af høj kvalitet til analyse på et dybereliggende niveau og opbygge en komplette hændelsesstyringsproces uden huller.

Systemkrav

* Udstyret kan være virtuelt, VMware vSphere anbefales som platform.

Førsteklasses support og professionelle tjenester

Professionel hjælp er tilgængelig, når du har brug for det. Vi opererer i mere end 200 lande fra 34 kontorer over hele verden, så du er dækket ind hele døgnet året rundt. Drag fordel af vores Maintenance Service Agreement (MSA) -supportpakker, eller ring til vores professionelle tjenester for at sikre, at du får maksimalt udbytte af Kaspersky Labs sikkerhedsinstallationer.

 • 2 4

  TIMER
  I DØGNET

 • 0 7

  DAGE
  OM UGEN

 • 3 6 5

  DAGE
  OM ÅRET

FÅ MERE AT VIDE
 

Truslerne

Det moderne trusselsbilledet kræver en specialiseret løsning:

 • Det gennemsnitlige målrettede angreb opdages ikke i mere end 214 dage

 • Traditionelle sikkerhedsløsninger er ikke effektive mod nutidens trusler

 • Forsyningskæder og betroede tredjeparter kan blive angrebsvektorer

 • 80 % af de målrettede angreb iværksættes via vedhæftede filer eller links i e-mails

 • To tredjedele af de målrettede angreb involverer social engineering

 • Legitimationsoplysninger kan stjæles via uovervåget aktivitet

Relaterede løsninger

Ressourcer markerede med (*) er på engelsk