Kaspersky Anti Targeted Attack Platform

En samlet sikkerhedsløsning til en ny æra med digital forandring

ProduktdatabladBed om EN DEMONSTRATION

Virksomhedens sikkerhed skal være katalysator for accelereret innovation, en hjørnesten i virksomhedens digitale forretningsstrategi, og proaktivt identificere og afhjælpe og mindske påvirkningen fra digitale forstyrrelser i overensstemmelse med virksomhedens overordnede vision.

Kaspersky Anti Targeted Attack Platform giver virksomheder mulighed for at registrere målrettede angreb og avancerede trusler og identificere allerede kompromitterede systemer, baseret på viden om sikkerhed og avanceret maskinindlæringsteknologier.


Det tilbyder vi

Vores branchegodkendte løsning beskytter virksomhedens kontinuitet samt status for digital transformation ved at give effektiv trusselsadministration og forsvarsmuligheder for at behandle alle stadier af et målrettet angreb. Selve platformen er udstyret med teknologier i flere lag til forebyggelse, samt integration med en omfattende portefølje af produkter og tjenester, som udgør et enkelt holistisk system dedikeret til registrering, svar og forudsigelse. Resultatet er en fuldt integreret og strategisk tilgang til målrettede angreb og trusselsregistrering og svar

 • Gennemsigtighed og overvågning: intern og ekstern

  Gennemsigtighed og overvågning: intern og ekstern

  Giver komplet overblik over det distribuerede virksomhedsmiljø sammen med global trusselstatistik og omdømme, og giver kontekstualiseret, handlekraftig intelligens.

 • Flerdimensionel Avanceret Detektering

  Flerdimensionel Avanceret Detektering

  Platformen er bygget op omkring en maskinindlæringskerne og kombinerer avancerede detekteringsfunktioner vha. statisk, adfærdsmæssigt cloud-omdømme, sandboxing og mønsterbaserede detektionsmotorer sammen med en Targeted Attack Analyzer

 • Automatisk forebyggelse af og reaktion på avancerede trusler

  Automatisk forebyggelse af og reaktion på avancerede trusler

  Domme deles automatisk via platformen med et bredt spektrum af produkter, herunder e-mail, web, slutpunkt- og opbevaringsbeskyttelse. Som følge heraf kan der skrides til øjeblikkelig handling, når uheldet er ude

 

Velegnet til

 • Virksomhedsorganisationer

 • Finansielle tjenesteydelser

 • Forsikring

 • Offentlige myndigheder

 • Energi

 • Telekommunikation

I brug

Beviseligt den mest effektive og pålidelige løsning af sin slags

En pålidelig sikkerhedsløsning giver fuld beskyttelse af personlige oplysninger - alle objektanalyser udføres på stedet uden udgående dataflow. Indgående omdømme-opdateringer i realtid giver de højeste registreringsprocenter ifølge uafhængige test, men bevarer samtidig fuld isolation af virksomhedens data. Kaspersky Anti Targeted Attack Platform har vist sig at levere 100 % registreringsprocenter*, med 0 % falske positiver, hvilket eliminerer behovet for at spilde tid på at reagere på falske alarmer. *ICSA lab, Q3 2017

En fleksibel strategi for cybersikkerhed til en ny æra med digital forandring

Kaspersky Anti Targeted Attack Platform, der understøttes af en omfattende portefølje af Security Intelligence Services og produkter, leverer en virkelig integreret, strategisk tilgang til målrettede angreb og til trusselsregistrering og respons. Det betyder, at virksomheden kan drage fordel af Security Operations Centres bedste teknologier og få adgang til førende global Threat Intelligence og trusselsekspertise.

Problemfri trusselsanalyser og opdagelsesautomatisering via en enkelt konsol

Kaspersky Anti Targeted Attack Platform har en intuitiv og brugervenlig, browserbaseret grænseflade, leverer fælles synlighed og kontrol af detektering, undersøgelse, forebyggelse, varsling og rapportering. Da en lang række funktioner kan overvåges og styres via en enkelt grænseflade, kan dit sikkerhedsteam udføre opgaver mere effektivt - uden at spilde tiden og blive frustreret over at skulle skifte mellem forskellige stykker værktøj og flere konsoller

En perfekt balance mellem teknologi, tjenester, undervisning og support

Kaspersky Anti Targeted Attack Platform understøtter en effektiv kombination af sikkerhedsprodukter, ekspertuddannelse og træning baseret på dine aktuelle behov, sammen med dedikerede Security Intelligence Services for Incident Response, konstant overvågning og deling af trusselsviden. Alle har til formål at sikre, at Anti-APT passer let ind i din virksomheds eksisterende initiativer.

Systemkrav

* Udstyret kan være virtuelt, VMware vSphere anbefales som platform.

Førsteklasses support og professionelle tjenester

Professionel hjælp er tilgængelig, når du har brug for det. Vi opererer i mere end 200 lande fra 34 kontorer over hele verden, så du er dækket ind hele døgnet året rundt. Drag fordel af vores Maintenance Service Agreement (MSA) -supportpakker, eller ring til vores professionelle tjenester for at sikre, at du får maksimalt udbytte af Kaspersky Labs sikkerhedsinstallationer.

 • 2 4

  TIMER
  I DØGNET

 • 0 7

  DAGE
  OM UGEN

 • 3 6 5

  DAGE
  OM ÅRET

FÅ MERE AT VIDE

Anerkendelse

 • Certified by ICSA Labs Advanced Threat Defense test. Kaspersky Anti Targeted Attack Platform achieved incredible 100% detection rate with 0% false positive

 • A competitive analysis of the market for APT Protection solutions by The Radicati Group has awarded Kaspersky Lab’s Anti Targeted Attack platform with “Trail Blazer” leadership position.

 

Truslerne

Med den voksende udbredelse i hele virksomheden, og i samfundet som helhed, af digitale teknologier som f.eks. cloud, big data, mobil, IoT og kunstig intelligens, giver den voksende sammenkobling af alt udfordringer som aldrig før med hensyn til sikkerhed, overholdelse og databeskyttelse:

 • Dataadministration og overholdelses-problemer kan sinke virksomhedens udvikling

 • Nye virksomhedsinitiativer kan lide under ineffektiv eller uanvendelig sikkerhed

 • Manglende planlægning og ensretning af sikkerhedsstrategi i Incident Response

 • For mange beskeder, der skal verificeres takket være "falske positiver"

 • Shadow IT og lav gennemsigtighed over virksomhedens aktiver betyder tilsvarende risici

 • Stjålne legitimationsoplysninger og tilladelser kan udsætte virksomheder for betydelig risiko

Relaterede løsninger

Ressourcer markerede med (*) er på engelsk

Vi bruger cookies til at gøre din oplevelse af vores websteder bedre. Ved at bruge og navigere videre på dette websted, accepterer du dette. Detaljerede oplysninger om brugen af cookies på denne hjemmeside er tilgængelige ved at klikke på "Flere oplysninger".

Accepter og luk