Skip to main
PRODUKTER

Kaspersky Anti Targeted Attack Platform

Effektiv, udvidet registrerings- og reaktionsfunktion mod komplekse angreb

Anti Targeted Attack Platform

Pålidelig databeskyttelse, IT-infrastruktursikkerhed, stabilitet i forretningsprocesser og compliance er forudsætninger for en moderne og bæredygtig virksomhedsudvikling. Kaspersky Anti Targeted Attack Platform hjælper modne IT-sikkerhedsorganisationer med at opbygge et pålideligt forsvar, som beskytter virksomhedens infrastruktur mod APT-lignende trusler og målrettede angreb. Den understøtter også lovmæssige bestemmelser, uden at det kræver yderligere ressourcer til IT-sikkerheden. Komplekse hændelser identificeres, undersøges og håndteres hurtigt, hvilket øger effektiviteten i dit IT-sikkerheds- og SOC-team, ved at befri dem for manuelle opgaver. Alt sker via en samlet løsning, der maksimerer brugen af automatisering og kvaliteten af udbyttet.

Stærk beskyttelse med omfattende analyse

Detaljeret indsigt i, hvad der foregår i din IT-infrastruktur, og rettidig registrering af de mest sofistikerede trusler og målrettede angreb via:

 • • Analyser af netværkstrafik og slutpunktstelemetri
 • • Emulering af trusler via en avanceret sandkasse
 • • Avancerede registreringsteknologier og ATT&CK-mapping
 • • Komplet synlighed og omfattende kontekst med Threat Intelligence
Styrker sikkerheden og beskytter fortroligheden

Kaspersky Anti Targeted Attack Platform er et undersøgelsesværktøj til komplekse hændelser, som er designet til at sikre fuldstændig fortrolighed – al dataindsamling, analyse og lagring udføres på stedet. Dermed bevarer dit sikkerhedsteam komplet kontrol – hvilket er ekstra vigtigt, hvis du af lovgivningsmæssige eller andre årsager skal sikre, at ingen data kommer uden for virksomhedens IT-sfære.

Udvidet forsvar med bredere perspektiv

Kaspersky Anti Targeted Attack Platform med Kaspersky EDR Expert i kernen beskytter flere potentielle trusselsindgangspunkter på netværks- og slutpunktsniveauer og giver udvidede registrerings- og responsfunktioner. IT-sikkerhedseksperten er bevæbnet med et omfattende sæt værktøjer til flerdimensionel trusselsregistrering, dybdegående undersøgelser, proaktiv trusselsjagt og en centraliseret respons på komplekse hændelser.

Velegnet til

Kaspersky Anti Targeted Attack Platform er et avanceret forsvarslag, som giver multidimensionel trusselsregistrering på netværks- og slutpunktsniveauer, synlighed, kompleks undersøgelse og respons til organisationer. Herunder:

Brug

 • Gennemtestede tilgange til cyberforsvar i én samlet løsning

  Kaspersky Anti Targeted Attack med styrkede EDR-funktioner skaber en løsning med Extended Detection and Response. Det integreres fuldstændigt med Kaspersky Endpoint Security for Business, der deler en enkelt agent med Kaspersky EDR Expert samt med Kaspersky Security for Mail Server og Kaspersky Security for Internet Gateway, som sørger for automatisk respons på komplekse trusler på gateway-niveau Alt-i-en-løsningen reducerer den tid og de ressourcer, som dine IT-sikkerhedsteams skal bruge på trusselsbeskyttelse, markant. Det skyldes den maksimale automatisering af forsvarshandlingerne på både netværks- og slutpunktsniveauer samt de kontekstuelle hændelsesrepræsentationer i den enkle webkonsol.

 • En unik proces, der håndterer målrettede angreb

  Centraliseret overvågning og styring af potentielt sårbare punkter i din infrastruktur identificerer hurtigt angribernes handlinger, der omgår virksomhedens traditionelle netværksbeskyttelse. Automatisering af dataindsamling, evnen til at udføre analyser, undersøgelse og opgaver med respons på hændelser fra en enkelt webkonsol forøger både hastigheden på hændelseshåndteringen og IT-sikkerhedsteamets produktivitet. Komplet visualisering, evnen til at foretage dybe analyser af netværkstrafik, trusselsemuleringer med avanceret sandkassefunktion og effektive EDR-funktioner fremskynder tilsammen undersøgelser af og respons på komplekse trusler og flertrins angreb.

 • Trusselsefterretning og MITRE ATT&CK-berigelse

  Platformen giver en detaljeret analyse af truslens omfang og understøtter automatiseret sammenligning af interne undersøgelsesresultater med globale omdømmedata (Kaspersky Security Network) samt manuelle trusselsforespørgsler (Kaspersky Threat Intelligence Portal) for at opnå yderligere kontekst til effektiv trusselsjagt samt fremskynde hændelsernes undersøgelsesprocesser. Berigelse med MITRE ATT&CT-data giver oplysninger om anvendte ATT&CT-definerede teknikker samt beskrivelser og forebyggelsesstrategier. Du får automatisk gavn af trusselskortlægning fra øverste hylde, uden at overbebyrde dine interne eksperter.

24/7

Førsteklasses support

Professionel hjælp er tilgængelig, når du har brug for det. Vi opererer i mere end 200 lande fra 34 kontorer over hele verden, så du er dækket ind hele døgnet året rundt. Drag fordel af vores Premium-supportpakker, eller ring til vores Professionel Service for at sikre, at du får maksimalt udbytte af Kaspersky Labs sikkerhedsinstallationer.

Truslerne

Med den voksende udbredelse i hele virksomheden, og i samfundet som helhed, af digitale teknologier som f.eks. cloud, big data, mobil, IoT og kunstig intelligens, giver den voksende sammenkobling af alt udfordringer som aldrig før med hensyn til sikkerhed, overholdelse og databeskyttelse:

 • <p>Dataadministration og overholdelses-problemer kan sinke virksomhedens udvikling</p>

  Dataadministration og overholdelses-problemer kan sinke virksomhedens udvikling

 • <p>Manglende planlægning og ensretning af sikkerhedsstrategi i Incident Response</p>

  Manglende planlægning og ensretning af sikkerhedsstrategi i Incident Response

 • <p>Shadow IT og lav gennemsigtighed over virksomhedens aktiver betyder tilsvarende risici</p>

  Shadow IT og lav gennemsigtighed over virksomhedens aktiver betyder tilsvarende risici

 • <p>Nye virksomhedsinitiativer kan lide under ineffektiv eller uanvendelig sikkerhed</p>

  Nye virksomhedsinitiativer kan lide under ineffektiv eller uanvendelig sikkerhed

 • <p>For mange beskeder, der skal verificeres takket være "falske positiver"</p>

  For mange beskeder, der skal verificeres takket være "falske positiver"

 • <p>Stjålne legitimationsoplysninger og tilladelser kan udsætte virksomheder for betydelig risiko</p>

  Stjålne legitimationsoplysninger og tilladelser kan udsætte virksomheder for betydelig risiko

Relaterede løsninger

Resources marked with an asterisk (*) are in English.