Skip to main
TJENESTE

Kaspersky Premium Support (MSA)

Giv din virksomhed den bedst mulige support

Tjenesten

Når et sikkerhedsproblem påvirker din IT-infrastruktur, skal du have det løst uden forsinkelser, og uden at flytte dit IT-team væk fra andre vigtige opgaver. Du har brug for at have adgang til sikkerhedseksperter, der kender den hurtigste, sikreste og mest effektive måde at løse problemet på – og det er netop, hvad du får med Kaspersky Maintenance Service Agreement (MSA).

Responstid (SLA)

24-timers adgang året rundt til vores dedikerede prioritetssupportlinje med en garanteret svartid, så du ved præcis, hvor lang tid det tager at løse dit problem.

Skræddersyede programrettelser

Programrettelser udviklet af vores eksperter og leveret til dig med det samme for at afhjælpe de konkrete problemer, der påvirker driften af Kaspersky Labs produkter i netop dit IT-miljø.

Én enkelt kontaktperson

Din dedikerede Technical Account Manager, der er bemyndiget til at mobilisere alle Kaspersky Labs eksperter direkte på dine vegne for at sikre, at dit problem prioriteres og løses hurtigt og fuldstændigt.

Adgang til verdens førende ekspertise

Få adgang til en bred vifte af globalt anerkendte sikkerhedsmedarbejdere og tekniske eksperter, herunder specialister i produktsupport, forskning i antimalware og indholdsfiltrering, produktudvikling og udgivelse af opdateringer.

Brug

 • Sikr forretningskontinuitet

  I takt med at din organisations afhængighed af IT fortsat vokser, mindskes evnen til at tolerere sikkerhedshændelser og nedetid. Et partnerskab med Kaspersky Lab kan understøtte din plan for forretningskontinuitet. En allokeret ekspertgruppe er standby 24 timer i døgnet hele året med den opgave at tage ejerskab af dit problem og opnå den hurtigst mulige afhjælpning. De videregiver lynhurtigt problemet direkte til specialisterne bag kulisserne, der er bedst i stand til at levere den rette løsning til dig, hurtigt.

 • Udeluk problemer, inden de opstår

  Kasperskys Technical Account Manager, der er udpeget til at arbejde med din organisation, tilegner sig hurtigt et indgående kendskab til konfigurationen af dine sikkerhedssystemer, dine processer og organisatoriske mål. Denne viden er med til at lokalisere problemer i takt med, at de opstår, uden at spilde tiden på at identificere yderligere oplysninger. Derudover betyder en gennemgang efter hændelsen, proaktiv planlægning og regelmæssige auditeringer af dit sikkerhedssystems konfiguration, at eventuelle problemer kan identificeres og elimineres, allerede før de opstår.

 • Reducer omkostningerne i forbindelse med en sikkerhedshændelse

  Når der indtræffer en sikkerhedshændelse, er den tid, det tager at identificere årsagen og afhjælpe den, af afgørende betydning. En hurtig registrering og afhjælpning af et problem kan spare virksomheder hundredtusindvis af dollars. Vores førsteklasses supportplaner fokuserer på at opnå netop dette mål. Adgang til vores eksperter døgnet rundt, relevant og velbegrundet prioritering af problemet med garanterede svartider og private programrettelser - alt hvad du behøver for at sikre, at dit problem løses så hurtigt som muligt.

Hvidbøger

Få mere at vide med tankelederskab fra vores globalt anerkendte eksperter inden for cybersikkerhed

Risikoen

Få hjælp fra vores bedste produkteksperter for at klare problemer, du måtte støde på i forbindelse med brugen af produktet

 • <p>Daglige ændringer i trusselsbilledet</p>

  Daglige ændringer i trusselsbilledet

 • <p>Manglende gennemsigtighed på grund af IT-systemernes kompleksitet</p>

  Manglende gennemsigtighed på grund af IT-systemernes kompleksitet

 • <p>Lave toleranceniveauer for nedetid</p>

  Lave toleranceniveauer for nedetid

 • <p>Mangel på ekspertise og IT-personalemæssige ressourcer internt i virksomheden</p>

  Mangel på ekspertise og IT-personalemæssige ressourcer internt i virksomheden

 • <p>Høje omkostninger pga. en sikkerhedshændelse</p>

  Høje omkostninger pga. en sikkerhedshændelse

 • <p>Høje IT-driftsomkostninger</p>

  Høje IT-driftsomkostninger

Relateret til denne tjeneste

Extract the maximum benefit from your Kaspersky security solutions

Advanced Protection empowered by Threat Intelligence

Leading protection and compliance for virtual and cloud server workloads, containers and VDI.

The leading multi-layered endpoint protection platform, leveraging advanced data science and global threat intelligence

Viden om trusler, sikkerhedsundervisning, hændelsesreaktion og vurdering fra verdens førende producent

Resources marked with an asterisk (*) are in English.