Gå til hovedindhold
PRODUKT

Kaspersky Security for Internet Gateway

Beskytter din organisations infrastruktur mod webbaserede trusler

Produktet

Webbaserede cybertrusler er nu næsten ligeså almindelige som dem, der kommer med e-mail – og de er lige så farlige. Da alle er afhængige af internettet, er dette en konstant fare, som det er nødvendigt at implementere specialiseret gateway-beskyttelse imod.

Kaspersky Security for Internet Gateway giver pålidelig beskyttelse mod alle former for webbaserede trusler, f.eks. malware, ransomware, miners og phishing – og reducerer samtidig risikoen og øger produktiviteten ved at kontrollere brugen af internettet.

Beskyttelse mod trusler i flere lag

Løsningen kombinerer proaktiv maskinindlæringsbaseret registrering og analyse med globale trusselsefterretninger i realtid for at blokere malware, ransomware, sletteprogrammer og miners, der forsøger at angribe systemer via webressourcer

Anti-phishing

Produktets stak af antiphishing-teknologier benytter algoritmer til dyb læring og omdømmedata fra hele verden til at blokere phishing-websteder, uanset hvor ægte de ser ud.

Systemhærdning

Kaspersky Security for Internet Gateway gør det muligt at begrænse adgangen til visse websteder og deres kategorier – samt trafik fra bestemte applikationer – og reducerer dermed din sikkerhedsrisiko og brugerdistraktion fra ikke-arbejdsrelaterede websteder

Secure Web Gateway (SWG) softwareprogram

Kaspersky Security for Internet Gateway tilbydes som et enkeltstående program eller som et komplet, brugsklart softwareprogram til hurtig og problemfri installation.

Klyngeimplementering

Klyngeimplementering er tilgængelig for at håndtere stigende trafikbelastninger: Bare installer flere trafikhåndteringsnoder.

Indholdsfiltrering

Blokering af overførsel af visse indholdstyper hjælper med yderligere at reducere risikoen for infektion og opretholde datasikkerheden

Flere brugere

Organisationer med mange delvist uafhængige datterselskaber eller filialer – samt IT-serviceudbydere – vil drage fordel af flerbrugerløsninger med uafhængig rollebaseret adgangskonfiguration.

Avanceret trusselsregistrering og automatisk reaktion

Tovejs API-baseret integration med registreringskraftcenteret Kaspersky Anti Targeted Attack muliggør både dybere analyse af webobjekter og automatisk reaktion, der kan forstyrre et målrettet angrebs "kill chain".

Velegnet til

Denne løsning er især velegnet til at tage hånd om de sikkerhedsmæssige krav, bekymringer og begrænsninger i disse virksomhedssektorer.

I brug

 • Multivektorbeskyttelse mod webrelaterede trusler

  • Kaspersky Security for Internet Gateway yder beskyttelse mod en lang række webbaserede angrebsscenarier, herunder inficerede downloads, drive-by-angreb og vandhuller, der benytter udnyttelser, phishing-websteder, der efterligner legitime ressourcer, og mange flere. Det reducerer også risikoen for infektion og datalækager ved at begrænse adgangen til udvalgte webressourcer og kategorier samt ved at begrænse overførslen af visse filtyper.
 • Flerbrugerløsninger til beskyttelse af komplekse infrastrukturer og levering af administrerede tjenester

  • Flerbrugerfunktionen gør det muligt at administrere flere uafhængige infrastrukturer, hver med sine egen regler og rapportering.
  • Dette gør Kaspersky Security for Internet Gateway perfekt egnet til komplekse miljøer, der omfatter flere afdelingskontorer, uafhængige enheder/datterselskaber osv. Det er også uvurderligt til MSP'er og MSSP'er, der ønsker at tilbyde kunderne en administreret webbeskyttelsestjeneste.
 • Avanceret beskyttelse mod trusler med automatiseret afhjælpning

  • Kaspersky Web Traffic Security, der er det centrale program i Kaspersky Internet Gateway Security (også indeholdt i andre Kaspersky-produkter) omfatter 2-vejs API-baseret integration med Kaspersky Anti Targeted Attack (KATA)-platformen og styrker trusselsregistreringskonteksten med hændelser på webgateway-niveau og sikrer en automatisk reaktion baseret på en dybere analyse foretaget af KATA's avancerede mekanismer. Yderligere forsøg på datatransmission kan forebygges, og angribernes kommando- og kontrolsystemer kan afbrydes og deaktiveres.
24/7

Premium Support

Professionel hjælp er tilgængelig, når du har brug for det. Vi opererer i mere end 200 lande fra 34 kontorer over hele verden, så du er dækket ind hele døgnet året rundt. Drag fordel af vores Premium-supportpakker, eller ring til vores Professionelle services for at sikre, at du får maksimalt udbytte og investeringsafkast af Kasperskys sikkerhedsinstallationer.

Hvidbøger

Få mere at vide med tankelederskab fra vores globalt anerkendte eksperter inden for cybersikkerhed

Trusler

Efterhånden som ibrugtagningen af digitale teknologier som offentlige cloudtjenester, IOT og kunstig intelligens fortsætter, sammen med stigende interne forbindelser, er nye sikkerheds-, overholdelses- og databeskyttelsesudfordringer dukket op.

 • World Wide Web er hjemsted for alskens skadelige agenter, herunder almindelig og bodiless malware, ransomware og miners

 • Phishing-websteder, der efterligner legitime ressourcer, har til formål at stjæle enkeltpersoners og virksomheders legitimationsoplysninger og andre følsomme oplysninger

 • Ukontrolleret adgang til internetressourcer medfører øget risiko for infektion og datalækager

 • Webbaserede scenarier benyttes i stor udstrækning til avancerede angreb mod deres mål

 • Ukontrolleret dataflow mellemvirksomhedens slutpunkter og World Wide Web medfører compliance-relaterede overvejelser.

 • Uden passende automation kan det være et problem at reagere på registrerede målrettede angreb i tide til at forhindre skader

Anerkendelse

Priser

VBWeb Comparative Review – Autumn 2018: VBWeb-verificeret

Relateret til dette produkt

Resources marked with an asterisk (*) are in English.