Gå til hovedindhold
PRODUKT

Kaspersky Private Security Network

Den omfattende database med viden om trusler til isolerede netværker og strenge restriktioner for datadeling

Private Security Network

Global viden om trusler

Komplekse og fokuserede trusler har en tendens til at påføre usammenligneligt større skade, end masseproduceret malware kan generere. Stillet over for et sådant trusselsmiljø kan værdien af den viden om sikkerhed, Kaspersky Security Network leverer, ikke overvurderes. Ved hjælp af realtidsdata fra 80 millioner sensorer globalt udsættes ethvert objekt, der passerer gennem løsninger beskyttet af Kaspersky Lab, for analyse baseret på den mest relevante viden om trusler.

Tilpasset kritisk netværksisolation

Kaspersky Private Security Network kan installeres i dit eget datacenter Dine interne IT-eksperter bevarer den fulde kontrol. Så dine IT-infrastruktur og SOC kan drage nytte af alle fordelene ved cloudunderstøttet sikkerhed uden at gå på kompromis med beskyttelsen af personlige oplysninger og i overensstemmelse med lovkrav, som kræver, at intet dataelement forlader din perimeter.

Viden om trusler i realtid

Kaspersky Labs viden om trusselsintelligens sikrer alle de nødvendige oplysninger – i realtid – til at kunne afhjælpe daglige sikkerhedsproblemer og undersøge mulige angreb.

Hurtig registrering af trusler

Det tager standardsikkerhedsløsninger op til fire timer at opdage, registrere og blokere ny malware. Det tager Kaspersky Private Security Network mindre end 60 sekunder – uden at data forlader dit lokale netværk.

Øjeblikkelig reaktion

Øjeblikkelig respons- og reaktionsevner, der drives af den nyeste skybaserede viden om trusselsintelligens – leveret i det kontrollerede, lokale netværk.

Velegnet til

Kaspersky Private Security Network er ideel til:

Brug

 • Trusselsintelligens leveret til et kontrolleret, lokalt netværk

  Det tager en standardsikkerhedsløsning op til fire timer at opdage, registrere og blokere de mere end 305.000 nye ondsindede programmer, som Kaspersky Labs forskere opdager hver dag. Det tager Kaspersky Private Security Network at levere oplysninger om nye trusler mod sikkerhedsløsninger på mindre end 60 sekunder – uden at noget som helst data forlader dit lokale netværk.

 • Overholdelse af strenge lovgivningsmæssige regelstandarder for sikkerhed og standarder for beskyttelse af personlige oplysninger

  Private Kaspersky Security Network er installeret inden for den organisatoriske perimeter. Der er intet udgående dataflow: envejs indgående kommunikation gør integriteten af dine sikkerhedsdatabase opretholdes gennem løbende opdateringer. Det gør virksomheder med strenge krav om beskyttelse af personlige oplysninger – såsom finansielle tjenesteydelser eller statslige institutioner – i stand til at udnytte skyunderstøttede sikkerhedsprogrammer uden at gå på kompromis med beskyttelsen af personlige oplysninger.

 • Skræddersyet URL- og filomdømmeindtastninger

  Udover at oprette din egne URL-adresser og filomdømmer kan du nu drage fordel af omdømmer og andre oplysninger, der stilles til rådighed af eksterne tredjepartssystemer - alle føres direkte ind i din KPSN-installation uden mellemliggende trin via en API. Et nyt filomdømmeformat understøttes også og sikrer kompatibilitet med fremtidige versioner af Kaspersky Endpoint Security.

24/7

Førsteklasses support

Professionel hjælp er tilgængelig, når du har brug for det. Vi opererer i mere end 200 lande fra 34 kontorer over hele verden, så du er dækket ind hele døgnet året rundt. Drag fordel af vores Premium-supportpakker, eller ring til vores Professionel Service for at sikre, at du får maksimalt udbytte af Kaspersky Labs sikkerhedsinstallationer.

Systemkrav

Truslerne

Regler om datadeling bør ikke medføre kompromitteret sikkerhed som følge af, at du ikke kan få adgang til effektive sikkerhedsdatabaser og afgørende efterretninger i realtid. Forsøg på at fungere uden denne viden kan resultere i:

 • Strenge lovgivningsmæssige standarder samt standarder for sikkerhed og beskyttelse af personlige oplysninger

 • Fysisk isoleret netværk er i stand til at modtage cloudbaseret omdømme

 • Signaturopdateringer kræver en masse tid (op til 3-4 timer)

 • Lavere registreringsrater og trusselsdeling

 • Store skader forårsaget af nye internettrusler og nuldage

 • Nationale og geografiske restriktioner for datadeling

Relaterede løsninger

Resources marked with an asterisk (*) are in English.