Industriel cybersikkerhed har ændret sig

Der kan være visse overlapninger blandt truslerne, men der er enorme forskelle mellem IT-sikkerhedskravene til ICS-miljøer og dem inden for det generelle forretningsområde.

Virksomhedsmiljøer fokuser på beskyttelse af fortrolige data. Når det drejer sig om industrielle systemer, hvor hvert minuts nedetid eller fejl tæller, har kontinuerlig drift den ultimative prioritet. Det er det, der adskiller industriel cybersikkerhed fra andre domæner - og gør arbejdet med den rigtige sikkerhedsleverandør så vigtig.


 • Proces

  Der findes intet entydigt svar på industriel cybersikkerhed. Det er en proces, der udvikler sig gennem gradvis udrulning uden afbrydelse.

 • Personer

  Alle medarbejdere - fra erhvervslivet til fabriksgulvet - spiller en rolle inden for cybersikkerhed. Undervisning og bevidsthed er afgørende.

 • Teknologi

  Vores KICS er designet specielt til OT-behov. Den er fejltolerant og ikke-nedbrydende og kan arbejde under forhold med manglende luft.

Casestudier

Udforsk eksempler på Kaspersky Lab-sikkerhedsløsninger på arbejde i marken

 • AGC Glass Germany GmbH
  AGC Glass Germany GmbH

  Som leverandør til bilindustrien er kontinuitet i forretningsprocessen af afgørende betydning for AGC. Derfor beskyttes deres produktionslinjer med Kaspersky Industrial CyberSecurity.

 • Pavlodar Oil Chemistry Refinery (POCR LLP)
  Pavlodar Oil Chemistry Refinery (POCR LLP)

  Pavlodar Oil Chemistry Refinery er den største virksomhed i det nordøstlige Kasakhstan med speciale i olieraffinering og produktion af olieprodukter.

Anerkendelser
Kaspersky Industrial CyberSecurity
Competitive Landscape: Operational Technology Security, oktober 2018. 
Kaspersky Security Awareness and Training Services
Forrester’s "Now Tech: Security Awareness And Training Solutions, Q1 2019
Kaspersky Industrial CyberSecurity
Kaspersky Lab Moves Forward with Improved Cybersecurity Solutions, 2018

Brug

 • Specialiseret IT-sikkerhedsløsning til forskellige brancher

  Kaspersky Industrial CyberSecurity er en portefølje af teknologier og tjenester, der er udviklet til at sikre alle industrielle lag og elementer i organisationen - herunder SCADA-servere, HMI'er, arbejdsstationer til konstruktion, PLC'er, netværksforbindelser og selv ingeniører – uden at påvirke den operationelle kontinuitet og ensartethed i den industrielle proces. Alle industrelle kunder og processer er enestående - derfor tilpasser vi vores løsning til forskellige brancher - olie og gas, elforsyningsnettet, produktion og så videre.

 • Velrenommeret udbyder af industriel IT-sikkerhed

  Som en velrenommeret sikkerhedsleverandør og partner til førende industrielle organisationer samarbejder Kaspersky Lab med anerkendte industrielle automationsleverandører og -organisationer, herunder Emerson, Siemens, Schneider Electric, Industrial Internet Consortium og andre, om at etablere kompatibilitet, specialiserede procedurer og samarbejdsrammer, der beskytte industrielle miljøer mod eksisterende og kommende trusler, herunder særligt målrettede angreb.

 • Adaptiv sikkerhedsramme

  I tråd med Kaspersky Labs generelle strategi om sikkerhed i flere lag leverer Kaspersky Industrial Cybersecurity en kombination af flere beskyttelsesmetodologier. En helhedsorienteret tilgang til industriel IT-sikkerhed - fra at forudsige potentielle angrebs- vektorer, gennem specialiserede industrielle forebyggelses- og registrerings- teknologier til at reagere proaktivt på en cyberhændelse - er den ultimative garanti for organisationens kontinuerlige og sikre funktion.

24/7

Førsteklasses support

Professionel hjælp er tilgængelig, når du har brug for det. Vi opererer i mere end 200 lande fra 34 kontorer over hele verden, så du er dækket ind hele døgnet året rundt. Drag fordel af vores Premium-supportpakker, eller ring til vores Professionel Service for at sikre, at du får maksimalt udbytte af Kaspersky Labs sikkerhedsinstallationer.

Vores partnere inden for industriel cybersikkerhed

Verdensberømte virksomheder har allerede udvidede muligheder for fremragende cybersikkerhed fra deres private til deres offentlige clouds med hjælp fra Kaspersky Lab.

Lad os komme i gang med samtalen og tale med en af vores eksperter om, hvordan ægte cybersikkerhed kan styrke din virksomheds sikkerhedsstrategi, du velkommen til at kontakte os.

Ressourcer markerede med (*) er på engelsk

Vi bruger cookies til at gøre din oplevelse af vores websteder bedre. Ved at bruge og navigere videre på dette websted, accepterer du dette. Detaljerede oplysninger om brugen af cookies på denne hjemmeside er tilgængelige ved at klikke på "Flere oplysninger".

Accepter og luk