Gå til hovedindhold
TJENESTE

Kaspersky for Security Operations Center

Dokumenterede efterretninger. Styret forsvar.

Produktet

For at bekæmpe moderne globale cybertrusler er det ikke nok blot at bygge et SOC (Security Operations Center) i den traditionelle betydning af ordet – du har brug for et SOC, der er udstyret med teknologi, sikkerhedsefterretninger og viden, så det løbende kan tilpasse sig udfordringerne i et omskifteligt trusselsmiljø. Med mere end to årtiers konstant forskning i trusler, førende beskyttelsesteknologier, anerkendt ekspertise og dokumenteret erfaring inden for komplekse cybersikkerhedsprojekter styrker Kaspersky Lab dit SOC på alle niveauer for at øge effektiviteten, når det gælder bekæmpelse af stadigt mere avancerede trusler.

Avanceret trusselsregistrering

Teknologier baseret på førende sikkerhedsefterretninger og avanceret maskinindlæring til at hjælpe dit sikkerhedsteam med at registrere, identificere og håndtere komplekse angreb

Global viden om trusler

Umiddelbart anvendelige oplysninger, der giver uvurderlig indsigt og sammenhæng i en række forskellige formater og leveringsmetoder

Trusselsjagt

Registrering i realtid af både nye og eksisterende cyberkriminelle, cyberspionage- og statsstøttede kampagner, der er målrettet mod dine kritiske informationssystemer

Uddannelse i cybersikkerhed

Sikkerhedsuddannelsesprogrammer, som er designet til at hjælpe dig med at styrke organisationens viden om avancerede cybersikkerhedsemner

Malware-analyse og digitale efterretninger

Få adgang til ekspertise på højt niveau for at forstå specifikke malwareprogrammers virkemåde og funktionalitet, afdæk det komplette billede af en hændelse, og anvend erfaringerne effektivt

Hændelsesreaktion

Kyndige specialister med stor praktisk erfaring i at bekæmpe cybertrusler hjælper dig med hurtigt at identificere, isolere og blokere ondsindet aktivitet.

Sikkerhedsvurdering

Sikkerhedsanalyse på ekspertniveau og banebrydende forskning arbejder hånd i hånd med henblik på at teste informationssystemer, uanset kompleksiteten i virkelighedens miljø.

Penetrationstestning og red teaming

Praktisk demonstration drevet af trusselsefterretninger af mulige angrebsscenarier med henblik på at vurdere det aktuelle hændelsesberedskab og eksisterende forsvarsevner 

Brug

 • Automatiser enestående registrering og respons

  Kaspersky Anti Targeted Attack til analyse af netværkstrafik og Kaspersky EDR giver en fuldautomatisk arbejdsproces til hændelsesstyring, lige fra trusselsregistrering til undersøgelse og respons. Vores nye Kaspersky Threat Attribution Engine giver dig indblik i, hvor malware stammer fra, og dens mulige forfattere, så du kan identificere højrisikotruslen blandt mindre alvorlige hændelser og træffe rettidige beskyttelsesforanstaltninger. Disse teknologier gør det muligt for dit SOC at udføre daglige opgaver hurtigere og mere effektivt.

 • Hold alle sider af din sikkerhedsorganisation informeret

  Med den ekspanderende angrebsflade og de stadigt mere avancerede trusler er det ikke nok blot at reagere på en hændelse. Stadigt mere komplekse miljøer giver hackere en lang række måder at gennemføre angreb på. Virksomheder er nødt til at tilpasse sig løbende for at beskytte sig selv. Proaktiv trusselsefterretning leverer de nødvendige funktioner til at registrere, prioritere, undersøge og reagere på trusler mod din organisation:

 • Gå på jagt efter trusler, der omgår din sikkerhed

  'Tjenesten Kaspersky Managed Protection giver brugere af Kaspersky Endpoint Security og Kaspersky Anti Targeted Attack Platform en fuldt administreret tjeneste, der implementerer et enestående udvalg af avancerede tekniske foranstaltninger til at registrere og forebygge målrettede angreb mod organisationen. Tjenesten inkluderer overvågning døgnet rundt af Kaspersky Labs eksperter og løbende analyse af cybertrusselsdata for at sørge for registrering i realtid af både kendte og nye cyberspionage- og cyberkriminelle kampagner, der er målrettet mod dine informationssystemer.

 • Giv dit team med den mest opdaterede viden

  Et effektivt SOC skal levere en ressourcepulje af viden og ekspertise, så du kan analysere en enorm datamængde korrekt og identificere, hvor der er behov for yderligere undersøgelser. Det er ikke altid nemt at bemande dit SOC med teammedlemmer, der har de rette kompetencer "lige ud af æsken"... Kasperskys sikkerhedsuddannelsesprogram hjælper med at give dit interne sikkerhedsteam al den viden, der er nødvendig for at håndtere et trusselsbillede i evig forandring.

 • Få dine systemer og forretningsgange hurtigere tilbage på rette spor

  Tiden er af afgørende betydning, når en sikkerhedshændelse indtræffer. Dit interne team skal kunne reagere hurtigt og præcist, men det kan være en udfordring at gøre dette med kort varsel, selv for et veletableret SOC. Der kan være situationer, hvor et SOC-team mangler den nødvendige viden (f.eks. i forbindelse med komplekse statsstøttede trusler eller APT'er) – i disse tilfælde kan det være nødvendigt at samarbejde med en tredjepart. Den fulde styrke i Kaspersky Lab’s global ekspertise kan hjælpe dig med at løse dit sikkerhedsproblem.

 • Luk sikkerhedshuller, før de kan udnyttes

  Hvordan kan du være sikker på, at din IT-infrastruktur og dine specifikke applikationer er beskyttet mod cyberangreb? Der findes ikke to ens IT-infrastrukturer, og de mest avancerede cybertrusler er skræddersyet til at udnytte bestemte sårbarheder i den enkelte organisation. Regelmæssig penetrationstestning og red teaming-aftaler, i kombination med regelmæssige sikkerhedsvurderinger af din infrastruktur, giver en klar forståelse af dine defensive færdigheder og identificerer svage punkter, der skal håndteres.

Relaterede løsninger