Endpoint Detection and Response

Boost slutpunktssikkerhed og reducer omkostningerne

Da slutpunkter stadig er de væsentligste mål for cyberkriminelle, er det blevet normen at omgå traditionelle sikkerhedsforanstaltninger for slutpunkter. For at kunne reagere med rettidig omhu og omkostningseffektivt er virksomheder nødt til at benytte en proaktiv tilgang. Kaspersky Endpoint Detection and Response (EDR) jager proaktivt modstandere ud af busken og stopper trusler, før de kan forårsage kostbare skader, ved at reagere hurtigt og effektivt på hændelser og brud på datasikkerheden. Alt dette uden at påvirke produktiviteten og uden større investeringer.


 • Synlighed og kontrol

  Automatiseret analyse af slutpunktsdata giver indblik, der giver sikkerhedsmedarbejdere mulighed for hurtigt og præcist at prioritere de nødvendige handlinger.

 • Proaktiv trusselsjagt

  Hurtigsøgning, ved hjælp af en centraliseret database plus Indikatorer for Kompromittering (IOC)-søgninger, betyder, at dit sikkerhedsteam aktivt kan gå på jagt efter trusler, i stedet for at skulle vente på alarmer - gennem proaktiv scanning af slutpunkter for uregelmæssigheder og brud på sikkerheden.

 • Fleksibel respons på trusler

  Automatiseret respons hjælper med at registrere og afhjælpe en indtrængning, før der opstår skader og driftsforstyrrelser – og derved undgås betydelige potentielle tab for virksomheden.

Velegnet til

Denne løsning er især velegnet til at tage hånd om de sikkerhedsmæssige krav, bekymringer og begrænsninger i disse virksomhedssektorer.

Brug

 • Hvis virksomheden ikke kan registrere… kan den ikke beskytte sig

  Effektiv og hurtig registrering er et vigtigt første skridt i kampen mod cyberangreb. Flere detektionsteknologier kan øge dine chancer for at spotte angreb og indtrængen hurtigere - før der sker alvorlig skade.

  Kaspersky EDR indeholder flere detekteringsmotorer, der er integreret til at levere avanceret trusselsregistrering, der kombinerer avanceret statisk, adfærdsbaseret og dynamisk analyse, plus adgang i realtid til viden om globale trusler og maskinlæringsteknologier.

 • Gå aktivt på jagt efter nye og unikke trusler, der er specifikke for din organisation

  Kaspersky EDR er specielt udviklet til at styrke scanningen af Indikatorer for Kompromittering (IOC) i realtid og dækker retrospektive data fra hele netværket. Løsningen kan radikalt ændre dine arbejdsgange, når det drejer sig om sikkerhed, og give sikkerhedsteams åbne søgefunktioner, så de kan jage endnu ukendte trusler. Resultatet bliver oprettelsen af en ægte trusselsjagt i hele organisationen.

 • Afdæk og inddæm avancerede trusler hurtigt

  Kaspersky EDR-styring af hændelser på alle slutpunkter i virksomhedens netværk foregår centralt, hvilket giver en problemfri arbejdsgang. Et bredt udvalg af automatiserede svar hjælper med at undgå kostbar nedetid og tabt produktivitet forbundet med traditionelle løsningsprocesser, som f.eks. sletning og gendannelse. Ved at overvåge og styre en lang række funktioner via en enkelt grænseflade, kan sikkerhedsopgaver udføres mere effektivt – uden at der er behov for at skifte mellem flere værktøjer og konsoller.

24/7

Førsteklasses support

Professionel hjælp er tilgængelig, når du har brug for det. Vi opererer i mere end 200 lande fra 34 kontorer over hele verden, så du er dækket ind hele døgnet året rundt. Drag fordel af vores Premium-supportpakker, eller ring til vores Professionel Service for at sikre, at du får maksimalt udbytte af Kaspersky Labs sikkerhedsinstallationer.

Truslerne

Uden mulighed for at implementere den samlede automatiserede og fleksible tilgang til sikkerhed, som Kaspersky Threat Management and Defense tilbyder, er it-infrastrukturen og den bredere organisation sårbar over for:

 • Scan

  Langsommere registrerings-, respons- og reaktionstider, hvilket giver øgede muligheder for, at et angreb kan gøre skade.

 • Scan

  Nedsat sikkerhed på grund af vanskelighederne med at anvende viden om trusler på hele netværket

 • Scan

  Mangel på tilstrækkeligt uddannet personale til at foretage manuel/semi-manuelle trusselsanalyser og jagt

 • Scan

  Unikke angreb forbliver uopdaget, fordi de udviser mønstre, der ikke er kendt på indtrængningstidspunktet

 • Scan

  Manglende trusselsvisualisering og undersøgelsesfunktioner

 • Scan

  Driftsforstyrrelser under usammenhængende og ustrukturerede genoprettelses- og undersøgelsesprocesser

Lad os komme i gang med samtalen og tale med en af vores eksperter om, hvordan ægte cybersikkerhed kan styrke din virksomheds sikkerhedsstrategi, du velkommen til at kontakte os.

Ressourcer markerede med (*) er på engelsk

Vi bruger cookies til at gøre din oplevelse af vores websteder bedre. Ved at bruge og navigere videre på dette websted, accepterer du dette. Detaljerede oplysninger om brugen af cookies på denne hjemmeside er tilgængelige ved at klikke på "Flere oplysninger".

Accepter og luk