PRODUKT

Kaspersky Endpoint Detection and Response

Forebygger forretningsforstyrrelser og -skader ved at eliminere risici ved komplekse og målrettede trusler

Kaspersky EDR

Beskytter din virksomhed mod cyberkriminalitet med avanceret forsvar af slutpunkter og mindsker samtidig omkostningerne

Cyberkriminelle bliver mere og mere sofistikerede og er i stand til at omgå eksisterende beskyttelse og udsætte alle dele af din virksomhed for risici. Virksomhedsslutpunkter, hvor data, brugere og virksomhedssystemer alle mødes for at generere og implementere forretningsprocesser, er særligt sårbare. For at beskytte disse slutpunkter og for at undgå, at de bruges som adgangspunkter til din infrastruktur, bør dine it-sikkerhedsteams booste dit eksisterende forsvar. Implementering af den fulde slutpunktsbeskyttelsescyklus, fra automatisk blokering af trusler til hurtig og passende reaktion på komplekse hændelser, kræver forebyggende teknologier, der suppleres med avancerede forsvarsegenskaber. EDR (Kaspersky Endpoint Detection and Response) giver et komplet overblik over alle slutpunkter på virksomhedens netværk og et overlegent forsvar, hvilket muliggør automatisering af rutineopgaver for at registrere, prioritere, undersøge og neutralisere komplekse trusler og APT-lignende angreb.

Effektivt komplet slutpunktsforsvar via en enkelt agent

En enkelt agent til automatisk beskyttelse mod almindelige trusler og avanceret forsvar mod komplekse angreb forenkler håndtering af hændelser og minimerer vedligeholdelsesomkostningerne. Kaspersky EDR er hurtigt og nemt at implementere som et modul, der kan aktiveres i vores verdensførende Kaspersky Endpoint Security for Business. Ingen ekstra belastning af slutpunkter og ingen yderligere omkostninger – bare en sikker forvisning om, at dine arbejdsstationer og servere er fuldt beskyttet mod de mest avancerede trusler og målrettede angreb.<</p>

Effektiv håndtering af komplekse hændelser og support til overholdelse af regler

Kaspersky EDR reducerer den tid, der kræves til indledende bevisopsamling, giver suveræn analyse af telemetri og maksimerer automatiseringen af EDR-processer, hvilket reducerer de samlede reaktionstider fra timer til minutter. Løsningen muliggør avanceret trusselsregistrering over alle slutpunkter, hvilket giver et komplet overblik over hver eneste hændelse til undersøgelses- eller lovmæssige formål. Den giver også historiske data selv i situationer, hvor kompromitterede slutpunkter ikke kan tilgås, eller hvis data er blevet krypteret under et angreb.

Registreringskvalitet er bekræftet af MITRE ATT&CK Evaluation

Vi anerkender vigtigheden af TTP-analyse i undersøgelse af komplekse hændelser og MITRE ATT&CK's rolle i vore dages sikkerhedsmarked:

- Kaspersky EDR har deltaget i MITRE's APT29 Round 2 Evaluation og har udvist et højt ydelsesniveau, hvad angår registrering af de nøgleteknikker, der benyttes i nøglefaserne af moderne målrettede angreb

- Vi har beriget Kaspersky EDR's registreringer med data fra MITRE ATT&CK-vidensbasen for at få dybe analyser om fjendens TTP'er.

Endpoint Detection and Response

Endpoint Detection and Response

52 anmeldelser
4.9/5.0
Anbefalet af 100 %
den 12. april 2021

Velegnet til

Organisationer, der kæmper med hændelsesreaktioner mod komplekse og APT-lignende trusler på grund af enorme antal af manuelle håndteringsopgaver og/eller utilstrækkelige aktuelle teknologier. Kaspersky EDR giver et komplet overblik over sikkerhedsbilledet og en høj grad af automatisering inden for registrerings- og reaktionshandlinger for at hjælpe dine it-sikkerhedseksperter med at håndtere og bekæmpe komplekse trusler nemt og effektivt.

Brug

 • Forbedret trusselsregistrering og moden undersøgelsesproces

  Kaspersky EDR muliggør løbende overvågning og visualisering af hvert undersøgelsesstadie, hurtig adgang til data førsteklasses trusselsregistrering og effektiv analyse. Undersøgelsesprocessen styrkes med retrospektiv analyse og unikke indikatorer på angreb med ATT&CK-mapping, som er med til at identificere taktikker og teknikker, såvel som proaktiv trusselsjagt og adgang til den stærke Kaspersky Threat Intelligence Portal. Dine eksperter har robuste faciliteter til at forstå hele sekvensen for indtrængende hackeres handlinger og til at opdage de mest sofistikerede angreb og komme med passende reaktioner – og gøre det hurtigt!

 • Guidet undersøgelse og hurtigere, mere præcis reaktion

  Kvaliteten og hastigheden af hændelsesreaktion er KPI'er, der ofte benyttes i moderne it-sikkerhedsafdelinger. Ved at centralisere hændelsesadministration med guidet undersøgelse på tværs af alle slutpunkter på virksomhedens netværk leverer Kaspersky EDR en problemfri arbejdsgang. Hurtig, akkurat trusselsinddæmning og hændelsesløsning på tværs af distribuerede infrastrukturer understøttes gennem centraliserede og automatiserede handlinger, der alle bidrager til at effektivisere dit it-sikkerhedsteams arbejde. Ikke længere behov for dyre ekstra ressourcer, ikke mere dyr nedetid og ingen tabt produktivitet.

 • En fuldendt pakke med Extended Detection and Response

  Kaspersky EDR kan optages ind i Kaspersky Anti Targeted Attack Platform, som giver udvidede egenskaber inden for registrering og reaktion. Kaspersky Anti Targeted Attack Platform med Kaspersky EDR i sin kerne repræsenterer en alt-i-en-APT-beskyttelsesløsning og kombinerer avanceret trusselsregistrering på netværksniveau og EDR-egenskaber. It-sikkerhedsspecialister har alle de værktøjer, som du har brug for, til at håndtere suveræn flerdimensionel trusselsregistrering på både slutpunkts- og netværksniveau. Der benyttes førende teknologi, der startes effektive undersøgelser, og der leveres en hurtig, central reaktion – alt sammen via den enkelte løsning.

24/7

Førsteklasses support

Professionel hjælp er tilgængelig, når du har brug for det. Vi opererer i mere end 200 lande fra 34 kontorer over hele verden, så du er dækket ind hele døgnet året rundt. Drag fordel af vores Premium-supportpakker, eller ring til vores Professionel Service for at sikre, at du får maksimalt udbytte af Kaspersky Labs sikkerhedsinstallationer.

Truslerne

Kaspersky EDR er en specialiseret, samlet beskyttelsesløsning til cybersikkerhedseksperter og virksomhedens SOC-teams, der hjælper virksomheder med at håndtere sikkerhedsproblemer:

 • <p>Langsommere registrerings-, respons- og reaktionstider, hvilket giver øgede muligheder for, at et angreb kan gøre skade.</p>

  Langsommere registrerings-, respons- og reaktionstider, hvilket giver øgede muligheder for, at et angreb kan gøre skade.

 • <p>Nedsat sikkerhed på grund af vanskelighederne med at anvende viden om trusler på hele netværket</p>

  Nedsat sikkerhed på grund af vanskelighederne med at anvende viden om trusler på hele netværket

 • <p>Mangel på tilstrækkeligt uddannet personale til at foretage manuel/semi-manuelle trusselsanalyser og jagt</p>

  Mangel på tilstrækkeligt uddannet personale til at foretage manuel/semi-manuelle trusselsanalyser og jagt

 • <p>Non-malware-angreb, såsom social engineering og identitetstyveri, opdages ikke af traditionelle sikkerhedsløsninger, som er baseret på registrering af skadelige mønstre</p>

  Non-malware-angreb, såsom social engineering og identitetstyveri, opdages ikke af traditionelle sikkerhedsløsninger, som er baseret på registrering af skadelige mønstre

 • <p>Manglende trusselsvisualisering og undersøgelsesfunktioner</p>

  Manglende trusselsvisualisering og undersøgelsesfunktioner

 • <p>Driftsforstyrrelser under usammenhængende og ustrukturerede genoprettelses- og undersøgelsesprocesser</p>

  Driftsforstyrrelser under usammenhængende og ustrukturerede genoprettelses- og undersøgelsesprocesser

Relateret til dette produkt

Resources marked with an asterisk (*) are in English.