Velegnet til

Denne løsning er især velegnet til at tage hånd om de sikkerhedsmæssige krav, bekymringer og begrænsninger i disse virksomhedssektorer.

Priser
Kaspersky Anti-Targeted Attack Platform
ICSA Labs: Advanced Threat Defense test (Q1, Q2, Q3, Q4)
Anerkendelser
Kaspersky Threat Management and Defense
Radicati APT Protection Market Quadrant 2019
Kaspersky Threat Intelligence Services
The Forrester New Wave™: External Threat Intelligence Services, Q3 2018 

Brug

 • Hvis virksomheden ikke kan registrere… kan den ikke beskytte sig

  Kaspersky EDR og Kaspersky Endpoint Security for Business deler en enkelt slutpunktsagent. Der hvor Kaspersky Labs beskyttelsesteknologier allerede er installeret, kan Kaspersky EDR ganske enkelt aktiveres inden for den eksisterende softwareagent. Ingen ekstra belastning af slutpunkter, ingen ekstra omkostninger til administration og vedligeholdelse – bare en sikker forvisning om, at dine arbejdsstationer og servere er fuldt ud beskyttet mod de mest avancerede trusler og målrettede angreb. Vores integrerede tilgang til slutpunktsbeskyttelse forhindrer automatisk almindelige trusler og giver samtidig slutpunktskontroller, der understøtter den avancerede registrering og prioritering af komplekse angreb, hvilket medfører en mere detaljeret undersøgelse og en effektiv reaktion på hændelser.

 • Forbedret undersøgelsesprocescyklus

  Kaspersky EDR muliggør løbende overvågning og visualisering af hvert undersøgelsesstadie med hurtig adgang til data, selv når kompromitterede arbejdsstationer er utilgængelige, eller data er blevet krypteret af hackere. Undersøgelsesprocessen styrkes med trusselsjagt, IoC-scanning og sammenstillede begivenheder til unikke IoA'er (Indicators of Attack), der leveres af Kaspersky Lab, mens kortlægning til MITRE ATT&CK samtidig hjælper med at identificere de taktikker og teknikker, der anvendes af cyberkriminelle. Ved at gøre dine sikkerhedsspecialister i stand til at se hele sekvensen af de indtrængendes handlinger som en del af en moden undersøgelsesproces øges mængden og kvaliteten af behandlingen af hændelser, så de kan reagere hensigtsmæssigt – og hurtigt!

 • Centralisering til en hurtigere og mere præcis reaktion

  Kvaliteten og hastigheden af hændelsesreaktion er KPI'er, der er hyppigt anvendt på afdelinger for informationssikkerhed.  Ved at centralisere hændelsesadministration på tværs af alle slutpunkter på virksomhedens netværk leverer Kaspersky EDR en problemfri arbejdsgang. Et enkelt interface til overvågning, undersøgelse og reaktion betyder, at sikkerhedsopgaverne kan udføres mere effektivt uden at skulle skifte mellem flere værktøjer og konsoller. Hændelsesreaktion på tværs af distribuerede infrastrukturer understøttes gennem centraliserede og automatiserede handlinger, der alle bidrager til at effektivisere dit sikkerhedsteams arbejde.  Intet behov for dyre ekstra ressourcer, ikke mere dyr nedetid og ingen tabt produktivitet.

24/7

Førsteklasses support

Professionel hjælp er tilgængelig, når du har brug for det. Vi opererer i mere end 200 lande fra 34 kontorer over hele verden, så du er dækket ind hele døgnet året rundt. Drag fordel af vores Premium-supportpakker, eller ring til vores Professionel Service for at sikre, at du får maksimalt udbytte af Kaspersky Labs sikkerhedsinstallationer.

Truslerne

Uden mulighed for at implementere den samlede automatiserede og fleksible tilgang til sikkerhed, som Kaspersky Threat Management and Defense tilbyder, er it-infrastrukturen og den bredere organisation sårbar over for:

 • Scan

  Langsommere registrerings-, respons- og reaktionstider, hvilket giver øgede muligheder for, at et angreb kan gøre skade.

 • Scan

  Nedsat sikkerhed på grund af vanskelighederne med at anvende viden om trusler på hele netværket

 • Scan

  Mangel på tilstrækkeligt uddannet personale til at foretage manuel/semi-manuelle trusselsanalyser og jagt

 • Scan

  Unikke angreb forbliver uopdaget, fordi de udviser mønstre, der ikke er kendt på indtrængningstidspunktet

 • Scan

  Manglende trusselsvisualisering og undersøgelsesfunktioner

 • Scan

  Driftsforstyrrelser under usammenhængende og ustrukturerede genoprettelses- og undersøgelsesprocesser

Lad os komme i gang med samtalen og tale med en af vores eksperter om, hvordan ægte cybersikkerhed kan styrke din virksomheds sikkerhedsstrategi, du velkommen til at kontakte os.

Ressourcer markerede med (*) er på engelsk

Vi bruger cookies til at gøre din oplevelse af vores websteder bedre. Ved at bruge og navigere videre på dette websted, accepterer du dette. Detaljerede oplysninger om brugen af cookies på denne hjemmeside er tilgængelige ved at klikke på "Flere oplysninger".

Accepter og luk