Fraud Prevention

Proaktiv registrering af svindel på tværs af kanaler i realtid

Ring mig op

Digitalisering er ikke blot en trend: Det er en nødvendighed. Da de fleste kunder i dag anvender online- og mobile kanaler til deres daglige behov, skal virksomhederne levere tjenester på højt niveau med maksimal funktionalitet. Samtidig skal finansielle institutter jonglere med onlinesikkerhed med en gnidningsløs kundeoplevelse. Det er her, Kaspersky Fraud Prevention kommer ind – så din virksomhed kan vokse, og du kan udvikle dine online- og mobile kanaler uden unødig stress pga. bekymringer over sikkerheden og problemer med onlinebrugervenligheden.


Det tilbyder vi

 • Kaspersky Fraud Prevention Cloud

  Kaspersky Fraud Prevention Cloud

  En skytjeneste med høj tilgængelighed og hurtig svartid, som anvender avancerede, maskinlæringsbaserede teknologier til at beskytte dine digitale kanaler mod identitetssvindel, automatiserede værktøjer, transaktionsmanipulation og andre angreb.

 • Kaspersky Fraud Prevention for Mobile

  Kaspersky Fraud Prevention for Mobile

  Et SDK, der beskytter mobile enheder mod malware og phishing, giver en sikker bankforbindelse og sender datastatistikker fra den mobile kanal til Kaspersky Fraud Prevention Cloud.

 • Kaspersky Fraud Prevention for Endpoints

  Kaspersky Fraud Prevention for Endpoints

  Kører på dine kunders computere og yder effektiv beskyttelse mod malware og internetbaserede angreb.

Casestudier

Banco Pichincha

Løsning: Fraud Prevention

Banco Pichincha er en af de største banker i Ecuador med 3,1 millioner kunder. Med 297...

Vis PDF*

KBC

Solution: Fraud Prevention

KBC is a leading european bank and insurance group, providing financial services to 10...

Vis PDF*
Vis alle casestudier

I brug

Svindelregistrering gennem flere kanaler baseret på maskinlæring

Kaspersky Fraud Prevention leverer sikkerhed på tværs af online- og mobile kanaler. Anvendelsen af beskyttelse både på selve enheden og på kontoen sikrer, at kunderne er dækket ind på alle fronter. Baseret på avancerede teknologier som adfærdsmæssige, enheds- og miljøanalyser, adfærdsmæssig biometri og klientfri malwareregistrering styret af maskinlæring giver Kaspersky Fraud Prevention mulighed for proaktiv registrering af svigagtige aktiviteter i realtid, før de finder sted.

En forbedret brugeroplevelse for dine kunder

Vores løsning i skyen samler ikke-personificerede data fra online- og mobile kanaler. Disse Big Data fra millioner af brugere bruges til at opbygge adfærdsmønstre for "god" og "dårlig" adfærd ved hjælp af maskinlæring. Disse mønstre giver mulighed for risikobaseret godkendelse, så "gode" brugere tillades adgang til digitale kanaler uden yderligere godkendelse, mens svindlerne opdages på et tidligt tidspunkt. Resultatet - en forbedret brugeroplevelse, tilfredse kunder, lavere omkostninger til forebyggelse af svindel

Skræddersyet viden om trusler inden for it-sikkerhed

Vores Global Fraud Research and Analysis-team giver dig en dyb indsigt i dit trusselsbillede samt tilførsel af vores tjenester med nye, relevante data. Vores konsulenter inden for forebyggelse af svindel leverer ekspertise inden for IT-sikkerhedsproblemer og hændelsesreaktionstjenester i forbindelse med de mest komplekse svindelangreb. Menneskelig viden kombineret med maskinlæringsteknologier og Big Data-analyse udgør grundlaget for Kaspersky Labs HuMachine-tilgang til IT-sikkerhed og sikrer en meget høj grad af beskyttelse og effektivitet.

Adaptiv sikkerhedsramme

Forudsigeligt og forebyggende arbejde på at stoppe en hændelse, før den udvikler sig til en ulykke. registrering og reaktion definerer opdagelsen og afhjælpningen af et uheld. I dette paradigme forudsætter hver af de efterfølgende faser et øget ressourceforbrug for at kunne reagere i forhold til den foregående fase.

Alt for ofte modtager sikkerheden de økonomiske ressourcer, den menes at fortjene, ikke de økonomiske ressourcer, den faktisk har behov for. Sikkerheden skal prioriteres højt og investeres markant i for at sikre en vellykket implementering og et stærkt genopretningstidsmål.

Førsteklasses support og professionelle tjenester

Professionel hjælp er tilgængelig, når du har brug for det. Vi opererer i mere end 200 lande fra 34 kontorer over hele verden, så du er dækket ind hele døgnet året rundt. Drag fordel af vores Maintenance Service Agreement (MSA) -supportpakker, eller ring til vores professionelle tjenester for at sikre, at du får maksimalt udbytte af Kaspersky Labs sikkerhedsinstallationer.

 • 2 4

  TIMER
  I DØGNET

 • 0 7

  DAGE
  OM UGEN

 • 3 6 5

  DAGE
  OM ÅRET

FÅ MERE AT VIDE

White Papers

LØSNINGER TIL CYBERSIKKERHED

Sikring af virksomheden med Kasperskys portefølje...

Download PDF

Fraud Prevention

Avancerede teknologier på en platform af...

VIS PDF*

Fraud Prevention

Proaktiv, kontobaseret beskyttelse mod svindel til...

VIS PDF*
Vis alle White Papers

Anerkendelse

 • OnlineBanking/Browser Security Award

 • AV-TEST Innovationspris

 

Risikoen

I takt med at virksomhederne vokser, fremkommer der flere trusler, og behovet for omfattende forebyggelse af svindel stiger. Kaspersky Fraud Prevention giver dig proaktiv registrering af avanceret svindel i realtid, herunder:

 • Identitetssvindel

 • Svindelautomatiseringsværktøjer

 • Transaktionsmanipulation

 • Malware og phishing

 • Hvidvaskning af penge og undergravende tjenester

 • Angreb via fjernadministrationsværktøjer

Tilknyttede produkter og tjenester

Ressourcer markerede med (*) er på engelsk

Vi bruger cookies til at gøre din oplevelse af vores websteder bedre. Ved at bruge og navigere videre på dette websted, accepterer du dette. Detaljerede oplysninger om brugen af cookies på denne hjemmeside er tilgængelige ved at klikke på "Flere oplysninger".

Accepter og luk