Gå til hovedindhold
BRANCHE

IT-sikkerhed inden for sundhedssektoren

Ægte cybersikkerhed, hvor det betyder mest

Skaber immunitet over for cybertrusler i sundhedsindustrien

Digitalisering må ikke forringe cybersikkerhedens effektivitet.

Sundhedssektoren er blandt de institutioner, som vi stoler mest på; kritisk infrastruktur, idet de er af afgørende betydning for offentlighedens velbefindende og sikkerhed. Mens hospitalers kapitalfonde, medicinske institutter og forskningslaboratorier håndterer unikke og værdifulde aktiver, har vigtige nye arbejdsgange udviklet sig i denne sektor og medfører nye og accelererede sikkerhedsudfordringer.

Systemer er nu indbyrdes forbundne, og mobile enheder anvendes i udstrakt grad både til fjernadgang og til datadeling. Denne digitalisering udsætter i stigende grad sundhedsorganisationer for både generiske og målrettede angreb.

Mest prisbelønnede, mest efterspurgte, mest pålidelige sikkerhed.

Kaspersky Labs tilgang med ægte cybersikkerhed har et spektrum af næste generations teknologier, herunder flere lag sikkerhed til alle typer slutpunkter, herunder fysiske og virtuelle maskiner, mobile enheder, integrerede enheder i medicinsk udstyr og endda arbejdsbelastninger i skyen, der anvender skyassisteret trusselsunderretning og maskinindlæringsalgoritmer til at beskytte systemer mod de mest avancerede cybertrusler.

Vores løsninger leverer de præcise funktioner, der er nødvendige for at opbygge et meget fleksibelt og ukompliceret sikkerhedsøkosystem til sundhedssektoren, uden at øge kompleksiteten i kritiske processer eller forringe hastighed og effektivitet i IT-systemer og infrastruktur.

Sikrer patienternes helbredsoplysninger

IT-systemer, der indeholder og behandler følsomme og fortrolige oplysninger om enkeltpersoner, udgør et attraktivt mål for cyberkriminelle. Vi hjælper med at sikre både patient- og personaledata mod tyveri, tab eller ødelæggelse.

Sikrer tilgængelighed af sundhedsydelser

Vi forstår, at forstyrrelse af sundhedsydelser kan have en ødelæggende indvirkning på patienternes helbred, så vores cybersikkerhedsløsninger er udviklet til pålidelighed, ressourceeffektivitet og modstandskraft for at fremme driftskontinuitet og minimere nedetid.

Holder intellektuel ejendomsret sikker

Forskningslaboratorier genererer og huser aktiver i form af intellektuel ejendomsret, der har en høj værdi, ikke kun for interessenter, men også cyberkriminelle. Vores løsninger udgør tilsammen et adaptivt økosystem af cybersikkerhed til at holde disse aktiver i sikkerhed.

Opretholder omdømmet

Omdømmet for et behandlingssted er et ikke ubetydelig aktiv. Et cyberangreb - uanset dets art - vil skade troværdigheden, hvis offentligheden får nys om det. Vi er med til at mindske risikoen ved at dele vores underretninger om trusler og ekspertise samt ved at levere de mest avancerede sikkerhedsværktøjer og -tjenester.

Casestudier

Få mere at vide om, hvordan nutidens sundhedsorganisationer sammen med Kaspersky Lab har optimeret deres investering i sikkerhed og synlighed

AZ Sint-Jan                     

AZ Sint-Jan tilbyder innovative, avancerede sundhedsydelser. Digitalisering af patientplejen stiller høje krav til et hospitals ICT-miljø. Medarbejdere skal have hurtig adgang til de rigtige data, og samtidig skal sikkerheden for både informationerne og netværket være i top.

Adelante Zorggroep

Adelante healthcare groups kerneaktiviteter er rehabilitering af voksne og tilbagevenden til arbejdsmarkedet, pædiatrisk rehabilitering, specialundervisning og indlogering samt audiologi og kommunikation. Adelante anvender elektroniske patientmapper ved administration af rehabiliteringsforløb, og disse skal omhyggeligt sikres.

Anmeldelser

Bruges af virksomheder, du kender

Moderne sundhedsfaciliteter minder mere om et forskningslaboratorium end et traditionelt sygehus

Brug

 • Accelererer sikkerhedsprovisionering

  Vi hjælper med at gøre din infrastruktur brudsikker med sikkerhedsfunktioner, som kan indpasses med dit cyberlandskab, og indsamling, behandling og opbevaring af vigtige patientdata ved hjælp af:

  • Den allerbedste flerlagsbeskyttelse til faste slutpunkter og mobile enheder.
  • Grænseløs sikkerhed for hver arbejdsbelastning, både i dit eget datacenter eller ved drift i en offentlig sky eller begge dele.
  • Avanceret trusselshåndtering og forsvarsfunktioner, der hjælper med at forebygge og reagere på både generiske og målrettede angreb.
 • Nem, men sikker digitalisering

  Vi kombinerer det bedste inden for menneskelig ekspertise med "big data" trusselsunderretning og maskinindlæring til at forenkle og sikre den digitale transformationsproces via:

  • En proaktiv tilgang med flere facetter, der formindsker risikoen for datatab, der kan bringe patientens tillid og dit omdømme i fare.
  • Mest gennemtestede, mest prisbelønnede sikkerhed med næste generations malwareregistrering og teknologier til afhjælpning.
  • Tæt integrerede teknologier, der er udviklet in-house, for at undgå eventuelle negative påvirkninger på kritisk systemydeevne og driftseffektivitet.
 • Sikkerhed, der komplementerer IT

  I en branche, der arbejder med enorme mængder af kritiske data, dikterer gennemsigtigheden og krydsintegrationen af IT og dens sikkerhed din cybersikkerhedsstatus mod kendte og ukendte trusler.

  • Integration mellem kerneteknologier i din infrastruktur og dens sikkerhedslag betyder bedre beskyttelse af dine patienter.
  • Automatiseret sikkerhedsprovisionering muliggør en sikker og kompromisløs indføring af nye teknologier, der hjælper med at beskytte dit omdømme.
  • En perfekt afbalanceret blanding af klassens bedste cybersikkerhedsprodukter og -tjenester samt samlet sikkerhedsorganisering på koncernniveau.
24/7

Førsteklasses support

Professionel hjælp er tilgængelig, når du har brug for det. Vi opererer i mere end 200 lande fra 34 kontorer over hele verden, så du er dækket ind hele døgnet året rundt. Drag fordel af vores Premium-supportpakker, eller ring til vores Professionel Service for at sikre, at du får maksimalt udbytte af Kaspersky Labs sikkerhedsinstallationer.

Risikoen

For helt at kunne evaluere og øge dit immunitetsniveau over for cybertrusler, er det vigtigt, at din sikkerhedsleverandør forstår de involverede processer i det daglige arbejde hos forskellige aktører i sundhedssektoren, arten af systemer, der skal forsvares, deres vigtigste aktiver og den påvirkning, et vellykket angreb kunne have.

 • Ved at undlade at være opmærksom på eller investere tilstrækkeligt i cyberforsvar bliver du mere sårbar over for farerne ved ikke at have acceptable standarder for infrastruktur og databeskyttelse.

 • Det faktum, at sundhedsinstitutioner indsamler, deler og opbevarer meget følsomme personoplysninger, gør dem til særligt attraktive mål.

 • Kompleksiteten i IT-infrastrukturen og usammenhængende cybersikkerhed kan reducere gennemsigtigheden og medføre sikkerhedshuller, som cyberkriminelle hurtigt vil udnytte.

 • Forebyggelse af generiske angreb bør gå hånd i hånd med udviklingen af effektive beskyttelses-, registrerings- og responsmekanismer mod målrettede angreb.

Alliancer

Sammen med vores teknologialliancer gør vi hybride skyer mere sikre, så virksomhedens digitale transformation forbliver ustoppelig.

Relateret til denne industri

Resources marked with an asterisk (*) are in English.