• Kaspersky® Anti-Virus SDK

  Kaspersky Anti-Virus SDK v.8 er et sæt udviklingsbiblioteker, som muliggør integration af Kasperskys antivirussystem i tredjeparts hardware- og softwareprodukter. Kaspersky Labs prisvindende antimalwareteknologi udstyrer SDK v.8 med enestående pålidelighed og alsidighed.

 • Kaspersky® Scan Engine

  Kaspersky Scan Engine er en serverbaseret sikkerhedsløsning, der giver antivirusbeskyttelse, scanning af HTTP-trafik samt kontrol af fil- og URL-omdømmer for tredjeparters klientsideløsninger.

 • Kaspersky® SafeStream ll

  Kaspersky SafeStream II er en førsteklasses antimalwarescanningsteknologi til brug i systemer, der udfører hardwaremønstermatch. Den er rettet mod de mest gængse trusler, giver ekstrem høj ydeevne og giver et optimalt beskyttelsesomfang.

 • Kaspersky® Anti-Spam SDK

  Kasperskys udviklingssæt til anti-spam-software (SDK KAS) er en kombination af de nyeste automatiserede anti-spamteknologier kombineret med menneskelig analyse, hvilket giver overlegen beskyttelse mod spam og phishing og sikrer hurtig reaktion på ny spamudbrud.

 • Kaspersky® Online File Reputation

  Brug Kaspersky Labs usammenlignelige erfaring og højteknologiske løsninger til at beskytte din virksomhed, så den fungerer mere effektivt ved at blive i stand til øjeblikkeligt at klassificere og analysere legitime og skadelige filer.

 • Kaspersky® Mobile Security SDK

  Kaspersky Mobile Security SDK beskytter mobile enheder mod kendte og nye trusler for EMM-leverandører, applikationsudviklere, telekommunikationsvirksomheder samt udbydere af finansielle tjenester og telemedicin.

 • Kaspersky® Web Filter

  Kaspersky Web Filtering SDK giver tredjepartsløsninger og -tjenester (herunder programmer til stationære pc'er og mobilenheder, netværksfiltreringssoftware og gateways) mulighed for at beskytte brugerne mod phishing, skadelige websteder og upassende indhold.

 • Kaspersky® Anti-Phishing Feeds

  Kaspersky Phishing URL Data Feed tilbyder et opdateret feed i realtid af bekræftede phishing-URL-adresser, -masker og -IP'er, hvilket giver vores partnere stor dækning, høj præcision og pålidelig registrering af mere og mere sofistikerede phishing-angreb.

 • Kaspersky® Anti-Virus for UEFI

  Kaspersky Antivirus til UEFI (KUEFI) er den EFI BIOS-level-endpoint-sikkerhedsløsning, der yder effektiv beskyttelse mod rootkits, bootkits og sikrer sikker OS-indlæsning.

 • Kaspersky® Anti-Botnet Feeds

  Kaspersky Anti-Botnet Data Feed giver nøjagtig, pålidelig og handlekraftig viden om ondsindede botnets, som skader dine kunder og ødelægger din forretning.

 • Kaspersky® Datafeed om IoT-trusler

  Kasperskys Internet of Things Threat Data Feed indeholder pålidelige, detaljerede og ofte opdaterede oplysninger om de seneste trusler, der påvirker IoT-produkter og -udstyr (Internet of Things).

 • Kaspersky® Vulnerability Data Feed

  Kaspersky Vulnerability Data Feed effektiviserer sikkerhedsgange ved at levere data om sårbarheder og relaterede efterretninger om cybertrusler for at reducere cyberrisici og strømline undersøgelse og reaktion.

Vi bruger cookies til at gøre din oplevelse af vores websteder bedre. Ved at bruge og navigere videre på dette websted, accepterer du dette. Detaljerede oplysninger om brugen af cookies på denne hjemmeside er tilgængelige ved at klikke på "Flere oplysninger".

Accepter og luk