<img src="https://d5nxst8fruw4z.cloudfront.net/atrk.gif?account=5DiPo1IWhd1070" style="display:none" height="1" width="1" alt=""/>
 • Kaspersky® Anti-Virus SDK

  Kaspersky Anti-Virus SDK v.8 er et sæt udviklingsbiblioteker, som muliggør integration af Kasperskys antivirussystem i tredjeparts hardware- og softwareprodukter. Kaspersky Lab's prisvindende anti-malwareteknologi udstyrer SDK v.8 med enestående pålidelighed og alsidighed.

 • Kaspersky® SafeStream ll

  Kaspersky SafeStream II er en førsteklasses anti-malwarescanningteknologi til brug i systemer, der udfører hardwaremønstermatch. Det er rettet mod de mest gængse trusler, giver ekstrem høj ydeevne og giver et optimalt beskyttelsesomfang.

 • Kaspersky® Anti-Spam SDK

  Kasperskys udviklingssæt til antispam-software (SDK KAS) er en kombination af de nyeste automatiserede antispam-teknologier kombineret med menneskelig analyse, hvilket giver overlegen beskyttelse mod spam og phishing og sikrer hurtig reaktion på ny spamudbrud.

 • Kaspersky® Whitelisting

  Brug Kaspersky Labs uovertrufne erfaring og højteknologiske løsninger til at beskytte din virksomhed og gøre den i stand til at køre mere effektivt ved at indføre en positivliste.

 • Kaspersky® Mobile Security SDK

  Produkter baseret på Kaspersky Mobile SDK beskytter mobile enheder mod kendte og kommende trusler, blokerer adgang til skadelige websteder og phishing-websteder samt sikrer finansielle transaktioner online.

 • Kaspersky® Web Filter

  Kaspersky Web Filter aktiverer tredjeparts løsninger og tjenester (herunder desktop-/mobilprogrammer, software til filtrering af netværk og gateways) for at beskytte brugerne mod phishing, skadelige websteder og upassende indhold.

 • Kaspersky® Anti-Phishing Feeds

  Kaspersky Phishing URL Data Feed tilbyder et opdateret feed i realtid af bekræftede phishing-URL-adresser, -masker og -IP'er, hvilket giver vores partnere stor dækning, høj præcision og pålidelig registrering af mere og mere sofistikerede phishing-angreb.

 • Kaspersky® Anti-Virus for UEFI

  Kaspersky Antivirus til UEFI (KUEFI) er den EFI BIOS-level-endpoint-sikkerhedsløsning, der yder effektiv beskyttelse mod rootkits, bootkits og sikrer sikker OS-indlæsning.

 • Kaspersky® Anti-Botnet Feeds

  Kaspersky Anti-Botnet Data Feed giver nøjagtig, pålidelig og handlekraftig viden om ondsindede botnets, som skader dine kunder og ødelægger din forretning.