Skip to main

Integrerede teknologiske løsninger

Kaspersky Labs teknologi udbydes til integration i tredjeparts sikkerhedsprodukter og -tjenester til hardware og software. Alle løsninger understøttes af professionelle teknologipartnerskaber.

Kaspersky® Anti-Virus SDK

Kaspersky Anti-Virus SDK v.8 er et sæt udviklingsbiblioteker, som muliggør integration af Kasperskys antivirussystem i tredjeparts hardware- og softwareprodukter. Kaspersky Labs prisvindende antimalwareteknologi udstyrer SDK v.8 med enestående pålidelighed og alsidighed.

Kaspersky® Scan Engine

Kaspersky Scan Engine giver dig klassens bedste trusselregistreringsløsning, der kan integreres i næsten enhver applikation.

Kaspersky® SafeStream ll

Kaspersky SafeStream II er en førsteklasses antimalwarescanningsteknologi til brug i systemer, der udfører hardwaremønstermatch. Den er rettet mod de mest gængse trusler, giver ekstrem høj ydeevne og giver et optimalt beskyttelsesomfang.

Kaspersky® Anti-Spam SDK

Kasperskys udviklingssæt til anti-spam-software (SDK KAS) er en kombination af de nyeste automatiserede anti-spamteknologier kombineret med menneskelig analyse, hvilket giver overlegen beskyttelse mod spam og phishing og sikrer hurtig reaktion på ny spamudbrud.

Kaspersky® Online File Reputation

Brug Kaspersky Labs usammenlignelige erfaring og højteknologiske løsninger til at beskytte din virksomhed, så den fungerer mere effektivt ved at blive i stand til øjeblikkeligt at klassificere og analysere legitime og skadelige filer.

Kaspersky® Mobile Security SDK

Kaspersky Mobile Security SDK beskytter mobile enheder mod kendte og nye trusler for EMM-leverandører, applikationsudviklere, telekommunikationsvirksomheder samt udbydere af finansielle tjenester og telemedicin.

Kaspersky® Web Filter

Kaspersky Web Filtering SDK giver tredjepartsløsninger og -tjenester (herunder programmer til stationære pc'er og mobilenheder, netværksfiltreringssoftware og gateways) mulighed for at beskytte brugerne mod phishing, skadelige websteder og upassende indhold.

Kaspersky® Anti-Phishing Feeds

Kaspersky Phishing URL Data Feed tilbyder et opdateret feed i realtid af bekræftede phishing-URL-adresser, -masker og -IP'er, hvilket giver vores partnere stor dækning, høj præcision og pålidelig registrering af mere og mere sofistikerede phishing-angreb.

Kaspersky® Anti-Virus for UEFI

Kaspersky Antivirus til UEFI (KUEFI) er den EFI BIOS-level-endpoint-sikkerhedsløsning, der yder effektiv beskyttelse mod rootkits, bootkits og sikrer sikker OS-indlæsning.

Kaspersky® Anti-Botnet Feeds

Kaspersky Anti-Botnet Data Feed giver nøjagtig, pålidelig og handlekraftig viden om ondsindede botnets, som skader dine kunder og ødelægger din forretning.

Kaspersky® IoT Threat Data Feed

Kasperskys Internet of Things Threat Data Feed indeholder pålidelige, detaljerede og ofte opdaterede oplysninger om de seneste trusler, der påvirker IoT-produkter og -udstyr (Internet of Things).

Kaspersky® Vulnerability Data Feed

Kaspersky Vulnerability Data Feed effektiviserer sikkerhedsgange ved at levere data om sårbarheder og relaterede efterretninger om cybertrusler for at reducere cyberrisici og strømline undersøgelse og reaktion.