• Kaspersky® Anti-Virus SDK

  Kaspersky Anti-Virus SDK v.8 er et sæt udviklingsbiblioteker, som muliggør integration af Kasperskys antivirussystem i tredjeparts hardware- og softwareprodukter. Kaspersky Labs prisvindende antimalwareteknologi udstyrer SDK v.8 med enestående pålidelighed og alsidighed.

 • Kaspersky® Scan Engine

  Kaspersky Scan Engine giver dig klassens bedste trusselregistreringsløsning, der kan integreres i næsten enhver applikation.

 • Kaspersky® SafeStream ll

  Kaspersky SafeStream II er en førsteklasses antimalwarescanningsteknologi til brug i systemer, der udfører hardwaremønstermatch. Den er rettet mod de mest gængse trusler, giver ekstrem høj ydeevne og giver et optimalt beskyttelsesomfang.

 • Kaspersky® Anti-Spam SDK

  Kasperskys udviklingssæt til anti-spam-software (SDK KAS) er en kombination af de nyeste automatiserede anti-spamteknologier kombineret med menneskelig analyse, hvilket giver overlegen beskyttelse mod spam og phishing og sikrer hurtig reaktion på ny spamudbrud.

 • Kaspersky® Online File Reputation

  Brug Kaspersky Labs usammenlignelige erfaring og højteknologiske løsninger til at beskytte din virksomhed, så den fungerer mere effektivt ved at blive i stand til øjeblikkeligt at klassificere og analysere legitime og skadelige filer.

 • Kaspersky® Mobile Security SDK

  Kaspersky Mobile Security SDK beskytter mobile enheder mod kendte og nye trusler for EMM-leverandører, applikationsudviklere, telekommunikationsvirksomheder samt udbydere af finansielle tjenester og telemedicin.

 • Kaspersky® Web Filter

  Kaspersky Web Filtering SDK giver tredjepartsløsninger og -tjenester (herunder programmer til stationære pc'er og mobilenheder, netværksfiltreringssoftware og gateways) mulighed for at beskytte brugerne mod phishing, skadelige websteder og upassende indhold.

 • Kaspersky® Anti-Phishing Feeds

  Kaspersky Phishing URL Data Feed tilbyder et opdateret feed i realtid af bekræftede phishing-URL-adresser, -masker og -IP'er, hvilket giver vores partnere stor dækning, høj præcision og pålidelig registrering af mere og mere sofistikerede phishing-angreb.

 • Kaspersky® Anti-Virus for UEFI

  Kaspersky Antivirus til UEFI (KUEFI) er den EFI BIOS-level-endpoint-sikkerhedsløsning, der yder effektiv beskyttelse mod rootkits, bootkits og sikrer sikker OS-indlæsning.

 • Kaspersky® Anti-Botnet Feeds

  Kaspersky Anti-Botnet Data Feed giver nøjagtig, pålidelig og handlekraftig viden om ondsindede botnets, som skader dine kunder og ødelægger din forretning.

 • Kaspersky® Datafeed om IoT-trusler

  Kasperskys Internet of Things Threat Data Feed indeholder pålidelige, detaljerede og ofte opdaterede oplysninger om de seneste trusler, der påvirker IoT-produkter og -udstyr (Internet of Things).

 • Kaspersky® Vulnerability Data Feed

  Kaspersky Vulnerability Data Feed effektiviserer sikkerhedsgange ved at levere data om sårbarheder og relaterede efterretninger om cybertrusler for at reducere cyberrisici og strømline undersøgelse og reaktion.