Gå til hovedindhold
PRODUKT

Kaspersky Security for Mail Server

Gennemprøvet næste generation af beskyttelse mod e-mailbaserede angreb

Produktet

E-mail er den foretrukne vektor, som cyberkriminelle benytter til at penetrere og angribe virksomhedens IT-systemer.

Kaspersky Security for Mail Server bruger flere sikkerhedslag, baseret på maskinlæring, og anvender data fra globale trusselsefterretninger til at registrere og blokere cybertrusler fra e-mails. Den beskytter mod malware og ransomware samt spam, phishing og BEC-angreb..Baseret på prisvindende beskyttelsesteknologier, som understøtter en bred vifte af mail-platforme og -arkitekturer, der gør den perfekt til diversificerede virksomheder, med komplekse strukturer, og enhver, der gennemfører en cloudbaseret transformationsproces.

Beskyttelse af mailservere

Kaspersky Security for Mail Server beskytter mails på de nyeste versioner af alle større e-mailplatforme, herunder Microsoft Exchange / Exchange Online (En del af MS 365) samt Linux-baserede servere.

Privatlivsbeskyttelse i flere lag

Intelligent, cloud-assisteret spamfiltrering til Microsoft Exchange/Exchange Online og Linux-baserede mailservere, der virker i realtid og som reducerer belastningen fra uønskede meddelelser markant.

Effektiv spam-filtrering

Intelligent, cloud-assisteret spamfiltrering til Microsoft Exchange- og Linux-baserede mailservere fungerer i realtid, hvilket reducerer trafikken af uønskede meddelelser væsentligt

Risikoreduktion og overholdelse af compliance

Begrænsning af overførsler af visse filtyper og identifikation af fortrolige og følsomme oplysninger i mails hjælper med at reducere sikkerhedsmæssige og juridiske risici. Du kan bruge filtre eller køre on-demand-søgninger på tværs af virksomhedens postkasser, som registrerer overtrædelser og skaber synlighed over dine maildata, så du kan nå dine compliancemål.

Velegnet til

Denne løsning er især velegnet til at tage hånd om de sikkerhedsmæssige krav, bekymringer og begrænsninger i disse virksomhedssektorer.

Casestudier

AZ Sint-Jan                     

AZ Sint-Jan tilbyder innovative, avancerede sundhedsydelser. Digitalisering af patientplejen stiller høje krav til et hospitals ICT-miljø. Medarbejdere skal have hurtig adgang til de rigtige data, og samtidig skal sikkerheden for både informationerne og netværket være i top.

Brug

 • Avanceret beskyttelse mod e-mailtrusler

  • Scanner filtre i realtid og on-demand for alle former for ondsindede elementer, som fx malware, ransomware og miners – samt ondsindede og svigagtige URL’er og trusselsrelaterede IP-adresser.
  • Maskinlæring, menneskelig ekspertise og data fra globale trusselsefterretninger kombineres og leverer dokumenterede høje beskyttelsesniveauer – uden at miste værdifuld kommunikation grundet falske positiver.
  • Vores krydskorrelerede tilgang i flere lag sikrer, at selv meget avanceret og sløret malware ikke trænger gennem virksomhedens IT-infrastruktur, via e-mails
 • Antiphishing, anti-spam, anti-BEC

  • Analyser baseret på et neuralt netværk understøttet af cloud-baseret URL-kontrol i realtid beskytter mod selv den mest overbevisende e-mailphishing – herunder målrettede tilfælde af Business Email Compromise
  • Maskinlæringsmodeller styrker registreringen af spam, mens særlige, ekstra kontrolalgoritmer minimerer tid og ressourcer, der anvendes på falske positive
  • Autentificeret mail-administration beskytter mod svindel, mens kritiske protokoller, som fx SPF/DKIM/DMARC, bruges sammen med proprietære teknologier, mhp. at sikre korrekt identifikation af legitime mails og undgå falske positive. De anvendte, lingvistik-baserede algoritmer bruges til tekstanalyser, som finder selv de farligste BEC-scenarier – som fx dem, der involverer overtagelse af mail-konti,
 • Det bredere perspektiv – integration og fleksibilitet

  • Problemfri integration med Kaspersky Anti Targeted Attack Platform giver udvidede registrerings- og svarfunktioner, med automatiserede svar til komplekse trusler på gatewayniveau.
  • Understøttelse af flere platforme og implementeringsarkitekturer – inklusive lokal og cloud-hostet (Microsoft Exchange Online)NYHED sikrer effektiv integration med masser af forretningsscenarier
24/7

Førsteklasses support

Professionel hjælp er tilgængelig, når du har brug for det. Vi opererer i mere end 200 lande fra 34 kontorer over hele verden, så du er dækket ind hele døgnet året rundt. Drag fordel af vores Premium-supportpakker, eller ring til vores Professionel Service for at sikre, at du får maksimalt udbytte af Kaspersky Labs sikkerhedsinstallationer.

Hvidbøger

Få mere at vide med tankelederskab fra vores globalt anerkendte eksperter inden for cybersikkerhed

Truslerne

E-mail forbliver den primære indgangsvinkel til at angribe og nedbryde større organisationer. Dit valg af e-mailsikkerhedsløsning afgør i vid udstrækning sandsynligheden for:

 • Ransomware-angreb via en inficeret e-mail eller vedhæftet fil

 • Systemindtrængning som en del af en APT

 • Phishing-scam, der bedrager dine medarbejder og virksomhed

 • Tidsrøvende, ressourcestjælende spam

 • Tidsrøvende "falske positiver", der genereres af overautomatiseret antispam

 • Tab af data og manglende overholdelse af lovgivningen om databeskyttelse

Relaterede løsninger

Resources marked with an asterisk (*) are in English.