Kaspersky Endpoint Security Cloud

Kaspersky Endpoint Security Cloud

Omfattende beskyttelse. Nem administration.

Understøttede platforme:     


Med Kaspersky Endpoint Security Cloud, der er udviklet specielt til små og mellemstore virksomheder, kan du håndtere sikkerheden for en hel række slutpunkter, mobile enheder og filservere eksternt, uanset hvor du er.

 • En enkel, intuitiv cloud-baseret konsol, der kombinerer brugervenlighed med effektive internetsikkerhedsværktøjer og administrationsfunktioner.
 • Håndter sikkerheden for en hel række slutpunkter, mobile enheder og servere eksternt, uanset hvor du er, med vores brugervenlige, cloud-baserede konsol.
 • Ingen yderligere hardware påkrævet – fordi administrationskonsollen er vært i skyen, har Kaspersky Lab allerede taget sig af infrastrukturen for dig.
 • Effektiv beskyttelse fra verdens mest testede og mest prisbelønnede sikkerhed.
 • Små og mellemstore virksomheder står over for mange af de samme trusler som deres større konkurrenter, men ofte mangler de de nødvendige ressourcer til at kunne administrere og beskytte sig mod dem. De skal:

  • Beskytte virksomhedens og kundernes oplysninger mod trusler såsom CryptoLockers og datatyveri.
  • Bevare kontinuiteten i virksomheden ved at holde IT-systemerne effektivt og sikkert kørende.
  • Sikre mobile medarbejdere og deres enheder, herunder hvis det er muligt for medarbejderne at benytte deres egen enhed på arbejde.

  Mange små og mellemstore virksomheder skal opnå alt dette med begrænset tid, få ressourcer og stramme budgetter. Uden dedikerede IT-sikkerhedsmedarbejdere har de brug for sikkerhed, der er både omkostningseffektiv og nem at implementere og vedligeholde.

 • Kaspersky Endpoint Security Cloud er udviklet specifikt til at håndtere de sikkerheds- og administrationsudfordringer, som virksomheder uden dedikerede, fuldtidsansatte IT-sikkerhedsmedarbejdere står over for.

  Én brugervenlig, cloud-baseret konsol gør dig i stand til at sikre de IT-værktøjer, som din virksomhed er afhængig af - file servers, PCs, smartphones and tablets – og beskytter dine data mod de typer af angreb, der kan bringe din virksomhed til ophør, som f.eks. ransomware. Standardprofilerne, der er udviklet af Kaspersky Labs eksperter, gør, at du kan komme i gang med det samme.

  Selvom du kun kan bruge 15 minutter på IT-sikkerhed, er Kaspersky Endpoint Security Cloud mere end rigeligt til at beskytte dit virksomhedsnetværk. Vores internetbaserede konsol gør, at du kan håndtere sikkerheden eksternt, uanset hvor du er – via en internetforbundet enhed efter eget valg.

  Managed Service Providers (informationsteknologiske udbydere) kan nemt håndtere sikkerheden eksternt for en række kunder via vores cloud-baserede konsol, der kan håndtere flere brugere.

 • Håndter sikkerheden for en hel række slutpunkter, mobile enheder og servere eksternt, uanset hvor du er, med vores driftsklare, cloud-baserede konsol.

  • Hurtig at implementere og nem at bruge

   Centraliseret styring, fra skyen: Administratorer kan overvåge sikkerhedsstatus for op til 1000 netværksknudepunkter i virksomheden fra alle former for onlineenheder, uanset hvor de befinder sig.

   Nem at implementere: Under implementeringen registrerer Kaspersky automatisk det korrekte operativsystem og downloader den relevante installationsfil. Hele pakken kan downloades inden installation på arbejdsstationer, som ikke har forbindelse til internettet.

   Standardsikkerhedsprofiler udviklet af Kaspersky Labs eksperter giver øjeblikkelig beskyttelse. Én profil dækker alle enhedstyper og platforme: Windows, Mac, iOS og Android.

   Opsætning af proxyserveradgang fra produktfordelingsindstillingerne, som efter installationen giver hurtig forbindelse til servere for opdateringer og profiler via KES Cloud-platformen.

  • Omfattende funktioner til beskyttelse af alle enheder

   Branchens førende beskyttelse: Kaspersky Lab er verdens mest testede og mest prisbelønnede sikkerhedssystem.

   Sikkerhed og administration af smartphones og tablets med anti-phishing, jailbreak-detektering, mobilenhedsstyring (MDM) og tyverisikringsteknologi til Android- og iOS-enheder. Antivirus til Android-enheder medfølger også.

   Flerbrugerfunktioner gør det nemt for Managed Service Providers (informationsteknologiske udbydere) at administrere sikkerhedsbehovet hos flere kunder, eksternt og uden at øge kompleksiteten. Den forenkler samtidig sikkerhedsadministrationen for virksomheder med eksterne kontorer.

   Anvender både brugerbaserede og brugeruafhængige profiler alt efter, hvordan medarbejderne bruger forskellige enheder.

  • Omkostningseffektiv

   Ingen infrastruktur eller skjulte omkostninger: Al administration varetages af Kaspersky Lab, i skyen. Ingen ekstra hardware er påkrævet.

   Forbrugsbaseret prisfastsættelse: Vælg mellem en fleksibel månedlig licens med variabel og løbende betaling eller en fast årlig licens. Det er nemt at budgettere og holde styr på udgifterne.*

   Let at udlicitere for virksomheder, der foretrækker at overlade IT-sikkerheden til en tredjepartsudbyder.

   *Få flere oplysninger om tilgængelighed fra din Kaspersky Lab-partner.

 • APPLIKATIONER I LØSNINGEN

  Om du vill se systemkraven för ett program klickar du på programmets namn i listan ovan.

Hvilken sikkerhedsløsning er den rigtige for din virksomhed?

Sammenlign Kaspersky IT Security Solutions For Business

Kaspersky Endpoint Security | Cloud

Med Kaspersky Endpoint Security Cloud, der er udviklet specielt til små og mellemstore virksomheder, kan du håndtere sikkerheden for en hel række slutpunkter, mobile enheder og filservere eksternt, uanset hvor du er.

Ikke sikker på, hvilken løsning der er den rigtige for din virksomhed?

Vi bruger cookies til at gøre din oplevelse af vores websteder bedre. Ved at bruge og navigere videre på dette websted, accepterer du dette. Detaljerede oplysninger om brugen af cookies på denne hjemmeside er tilgængelige ved at klikke på "Flere oplysninger".

Accepter og luk