Casestudier

Mere end 270.000 organisationer verden over er beskyttet af Kaspersky Labs sikkerhedsløsninger. Uanset hvilken type organisation, data eller virksomhedsproces, der skal beskyttes, sørger vi for, at vores kunder føler sig sikre på, at de har de rette IT-løsning på plads.


     <h3 xmlns="http://www.w3.org/1999/xhtml">Ferrari S.p.A.</h3>

Ferrari S.p.A.

Løsning: Endpoint Security

Ferrari tog en strategisk beslutning om at vælge Kaspersky Lab som deres IT-leverandør. De ønskede at indføre strengere IT-sikkerhedsforanstaltninger både for at beskytte deres kerneaktiviteter og for at øge sikkerheden.

FÅ MERE AT VIDE

     <h3 xmlns="http://www.w3.org/1999/xhtml">LKQ</h3>

LKQ

Løsning: Endpoint Security, Virtualization Security

LKQ er en Fortune 500-virksomhed og Nordamerikas største leverandør af alternative reservedele til reparation af køretøjer. Hurtig voksende virksomheder og en meget decentraliseret organisation med hundredvis af placeringer rundt om i verden skaber udfordringer mht. IT-sikkerheden.

Vis PDF*

     <h3 xmlns="http://www.w3.org/1999/xhtml">Axel Springer SE</h3>

Axel Springer SE

Løsning: Endpoint Security

Axel Springer er en af Europas største medievirksomheder med ét klart mål: at blive den førende digitale udgiver. Axel Springer har valgt at redesigne sit IT-sikkerhedssystem med en løsning fra Kaspersky Lab for at sikre...

Vis PDF*

     <h3 xmlns="http://www.w3.org/1999/xhtml">City of London Police</h3>

City of London Police

Løsning: Security Intelligence Services

HMIC (de britiske politimyndigheder) kræver en koordineret national indsats af politiet mod cyberkriminelle. City of London Police har valgt at indgå partnerskab med det brancheførende Kaspersky Lab for bekæmpe dette voksende problem.

Vis PDF*
<h3 xmlns="http://www.w3.org/1999/xhtml">Severstal under beskyttelse</h3>

Severstal under beskyttelse

Løsning: Security Intelligence Services, Endpoint Security

Kaspersky Security Assessment hjælper med at vurdere eksisterende beskyttelsesniveauer mod de nyeste trusler og fremlægger en sikkerhedsplan processtyringssystemer i centrale produktionsanlæg.

VIS PDF*

     <h3 xmlns="http://www.w3.org/1999/xhtml">Carglass</h3>

Carglass

Løsning: Endpoint Security

Carglass er Frankrigs førende specialist i reparation og udskiftning af bilruder og hjælper mere end 1 million kunder årligt. Carglass’ operationer kræver endpoint sikkerhedsløsninger til at dække 1.500 arbejdsstationer, og som koordineres af en central konsol, der giver overblik og kontrol over alle elementer i løsningen.

Vis PDF*

     <h3 xmlns="http://www.w3.org/1999/xhtml">Hankook Tire</h3>

Hankook Tire

Løsning: Endpoint Security

Hankook Tire ligger i top 5 for virksomheder der masseproducerer dæk. Firmaet er meget afhængig af IT til holde forbindelsen og være produktiv i en hæsblæsende og meget konkurrencepræget branche med fortrolig, forretningskritisk kommunikation samt konstant udveksling af data mellem medarbejdere, kontorer og tredjeparter.

Vis PDF*

     <h3 xmlns="http://www.w3.org/1999/xhtml">AZ Sint-Jan</h3>

AZ Sint-Jan

Løsning: Endpoint Security, Virtualization Security

AZ Sint-Jan tilbyder innovative, avancerede sundhedsydelser. Digitalisering af patientplejen stiller høje krav til et hospitals ICT-miljø. Medarbejdere skal have hurtig adgang til de rigtige data, og samtidig skal sikkerheden for både informationerne og netværket være i top.

Vis PDF*

     <h3 xmlns="http://www.w3.org/1999/xhtml">BRAC</h3>

BRAC

Løsning: Endpoint Security

BRAC er en udviklingsorganisation, der er dedikeret til bekæmpelse af fattigdom. Organisationen hjælper fattige med at realisere deres potentiale og ændre deres liv. Medarbejderne er meget afhængige...

<h3 xmlns="http://www.w3.org/1999/xhtml">Riverside Healthcare</h3>

Riverside Healthcare

Riverside Healthcare havde behov for at sikre, at det ville kunne håndtere alle sikkerhedstrusler, især med et stigende antal medarbejdere. Beskyttelse af følsomme data er altafgørende. Det var nødvendigt med øget beskyttelse af patientjournaler...


     <h3 xmlns="http://www.w3.org/1999/xhtml">Ceska Televize</h3>

Ceska Televize

Løsning: Endpoint Security

Ceska Televize, der blev grundlagt i 1992, er Tjekkiets nationale public service-selskab. For at TV-selskabets medarbejdere kan være i forbindelse og produktive, når som helst, og fra hvor som helst, i en verden af TV og medier har Ceska Televize behov for robuste, sikre og fleksible IT- og telekommunikationssystemer.

Vis PDF*

     <h3 xmlns="http://www.w3.org/1999/xhtml">Al-Arafah Islami Bank Limited</h3>

Al-Arafah Islami Bank Limited

Løsning: Endpoint Security

Al-Arafah Islami Bank opererer ud fra traditionelle principper for islamisk bankvirksomhed. Den støtter indførelsen af et økonomisk system baseret på social selvstændighed og retfærdig fordeling af rigdom for at fremme økonomisk fremskridt for socialt underpriviligerede mennesker.

Vis PDF*

     <h3 xmlns="http://www.w3.org/1999/xhtml">Energy Research Centre of the Netherlands</h3>

Energy Research Centre of the Netherlands

Løsning: Endpoint Security

Energy Research Centre of the Netherlands har forpligtet sig til bæredygtig udvikling - og ikke kun når det drejer sig om energi. Kaspersky Total Security for Business hjælper med at garantere sikkerheden for alle servere samt stationære og bærbare computere. Denne komplette løsning sparede ECN tusindvis af euro på separat patch management software.

Vis PDF*

     <h3 xmlns="http://www.w3.org/1999/xhtml">Himeji City General Affairs Office</h3>

Himeji City General Affairs Office

Løsning: Endpoint Security

Himeji City valgte automatisering for at kunne håndtere den hastige udvikling og udbredelse af IKT (informations- og kommunikationsteknologi). Der blev dog også forberedt et pålideligt system til sikkerhed.

Vis PDF*

     <h3 xmlns="http://www.w3.org/1999/xhtml">University of Lagos</h3>

University of Lagos

Løsning: Endpoint Security

Universitetet i Lagos blev grundlagt i 1962 og er en af de største og mest succesrige akademiske institutioner i Nigeria. Både medarbejdere og studerende bruger en bred vifte af IT-ressourcer og -tjenester, som de kan få adgang til via universitetsportalen og et stort antal pc'er, servere, mobile enheder og applikationer.

Vis PDF*
<h3 xmlns="http://www.w3.org/1999/xhtml">Bank VTB24</h3>

Bank VTB24

Bank VTB24 driver mere end 1.000 filialer over hele landet og har et komplekst moderne IT-netværk med over 3.000 virtuelle skriveborde. Banken havde brug for en sikkerhedsløsning til virtuelle miljøer, der ikke krævede ekstra computerressourcer...

Vis PDF*

     <h3 xmlns="http://www.w3.org/1999/xhtml">RAFI GmbH Co. KGI</h3>

RAFI GmbH Co. KGI

Løsning: Endpoint Security

Med spejlede datacentre på hovedkontoret, omkring 2.000 klientarbejdsstationer og ca. 500 fysiske og virtuelle servere med omkring 400 TB information har RAFI en meget kompleks IT-infrastruktur. Der skal en temmelig imponerende IT-sikkerhedsløsning til at sikre, at dette netværk forbliver stabilt.

Vis PDF*

     <h3 xmlns="http://www.w3.org/1999/xhtml">ZGT</h3>

ZGT

Løsning: Endpoint Security

ZGT behandler mere end 250.000 patienter om året. Hospitalet arbejder konstant på at forbedre kvaliteten af den behandling, der tilbydes, og tager ikke nogen risici mht. sikkerheden.

Vis PDF*

     <h3 xmlns="http://www.w3.org/1999/xhtml">Dogtas Mobilya</h3>

Dogtas Mobilya

Løsning: Endpoint Security

Dogtas Mobilya er et af Tyrkiets mest succesrige og dynamiske virksomheder med salg af stuemøbler samt spisestue- og soveværelsesmøbler i store mængder i 65 lande i Europa, Asien og Afrika. Dogtas ønskede at beskytte de store mængder af følsomme virksomhedsdata samt økonomiske data og produkt- og kundedata.

Vis PDF*

     <h3 xmlns="http://www.w3.org/1999/xhtml">Banco Pichincha</h3>

Banco Pichincha

Løsning: Fraud Prevention

Banco Pichincha er en af de største banker i Ecuador med 3,1 millioner kunder. Banken driver 297 filialer og 916 pengeautomater i Ecuador alene og beskæftiger mere end 6.000 medarbejdere. I 2013 besluttede banken at gå forrest i de nationale bestræbelser på at bekæmpe cyberkriminelle og -svindlere.

Vis PDF*

     <h3 xmlns="http://www.w3.org/1999/xhtml">VimpelCom</h3>

VimpelCom

Løsning: Endpoint Security

VimpelCom er en af verdens største grupper af operatører inden for integreret kommunikation. Med et stigende antal målrettede angreb på store virksomheder erkendte VimpelCom nødvendigheden af at beskytte sig mod denne type trusler.

Vis PDF*
<h3 xmlns="http://www.w3.org/1999/xhtml">Deutsche Flugsicherung</h3>

Deutsche Flugsicherung

Løsning: Endpoint Security

DFS Deutsche Flugsicherung GmbH er ansvarlig for styringen af lufttrafikken i Tyskland. De har ca. 6.000 medarbejdere, der koordinerer op til 10.000 flyoperationer om dagen i tysk luftrum. Beskyttelse af IT-infrastrukturen er et væsentligt element i virksomhedens strategi.

Vis PDF*

     <h3 xmlns="http://www.w3.org/1999/xhtml">Adrea</h3>

Adrea

Løsning: Endpoint Security

Adrea, der er en nøglespiller inden for forsikring, pensionsplanlægning, opsparing og fratrædelse, valgte Kasperskys Endpoint Security-løsning og udvidede den med Mobile Device Management-funktioner (MDM) for at beskytte sine mobile enheder, styre dem eksternt og slette data fra dem i tilfælde af tyveri.

Vis PDF*

     <h3 xmlns="http://www.w3.org/1999/xhtml">KUHN Group</h3>

KUHN Group

Løsning: Endpoint Security

KUHN Group er den førende europæiske producent af landbrugsmaskiner med fabrikker og datterselskaber over hele verden. KUHN søgte en Endpoint Security-løsning, der kunne beskytte 2.600 pc'er fordelt på forskellige geografiske områder.

Vis PDF*

     <h3 xmlns="http://www.w3.org/1999/xhtml">Abu Dhabi Racing</h3>

Abu Dhabi Racing

Løsning: Security Intelligence Services

For virksomheder som Abu Dhabi Racing og regeringen i De Forende Arabiske Emirater går bestræbelserne på økonomisk vækst og udvikling af et teknologibaseret og videnbaseret samfund hånd i hånd med behovet for avancerede IT-sikkerhedssystemer og risikostyring.

Vis PDF*
<h3 xmlns="http://www.w3.org/1999/xhtml">Krombacher Brauerei</h3>

Krombacher Brauerei

Løsning: Endpoint Security, Virtualization Security

I begyndelsen af 2014 besluttede Krombacher at udskifte det eksisterende sikkerhedssystem med et sikkerhedskoncept på flere niveauer. Bryggeriet med base i Kreuztal har et netværk af 850 kunder fordelt på tre steder og et antal medarbejdere i felten. Det var derfor afgørende at kunne håndtere den nye sikkerhedsløsning centralt.

Vis PDF*

     <h3 xmlns="http://www.w3.org/1999/xhtml">Ravensburg District Council</h3>

Ravensburg District Council

Løsning: Endpoint Security

Som tjenesteudbyder og kontaktpunkt for borgere og virksomheder i regionen er pålidelig kundeservice særligt vigtig for Ravensburgs distriktsråd. Professionel IT-sikkerhed er lige så vigtig.

Vis PDF*

     <h3 xmlns="http://www.w3.org/1999/xhtml">NIFTY Corporation</h3>

NIFTY Corporation

Løsning: Mobile Security

NIFTY, der blev lanceret i 1986 med hovedkontor i Tokyo, er nu et datterselskab af Fujitsu og leverer en bred vifte af internet- og skybaserede tjenester. Derudover leverer selskabet et omfattende udvalg af internetsikkerhedsløsninger, der beskytter mod hackere, phishere og andre cyberkriminelle.


     <h3 xmlns="http://www.w3.org/1999/xhtml">Archer Wells</h3>

Archer Wells

Løsning: Endpoint Security

Archers søgen efter en ny IT-leverandør faldt sammen med et begyndende kraftigt fald i globale oliepriser. Såvel som stærke krav til beskyttelse, pålidelighed og fleksibilitet, var behovet for omkostningseffektivitet og automatisering også vigtige faktorer, der skulle tages hensyn til.

Vis PDF*

     <h3 xmlns="http://www.w3.org/1999/xhtml">SIA VARS</h3>

SIA VARS

Løsning: Industrial CyberSecurity

SIA VARS er den eneste petrokemiske terminal i Baltikum til modtagelse, opbevaring og forsendelse af acrylonitril. Det er af afgørende betydning for virksomheden, at terminalens drift er stabil. Hvis terminalens drift skulle blive standset, kan det resultere i, at det kemiske anlæg ikke kan fungere normalt.

Vis PDF*

     <h3 xmlns="http://www.w3.org/1999/xhtml">Osborne Clarke</h3>

Osborne Clarke

Løsning: Endpoint Security

Osborne Clarke har leveret sagkyndig juridisk rådgivning til sine klienter i mere end 250 år. Deres kunder gennemfører regelmæssige revisioner for at sikre, at den pågældende virksomhed lever op til de strenge sikkerhedskrav. Denne igangværende proces betyder, at Osborne Clarke konstant gennemgår med sikkerhedsforanstaltninger for at se, om de kan forbedres.

VIS PDF*

     <h3 xmlns="http://www.w3.org/1999/xhtml">TANECO</h3>

TANECO

Løsning: Industrial CyberSecurity

TANECO er en russisk olieraffinaderivirksomhed. TANECOs succes er stærkt afhængig af en kontinuitet i fremstillingsprocesserne. Hurtig registrering af cybertrusler målrettet mod programmerbare logiske kontrolenheder hjælper til at forbedre den overordnede beskyttelse af processtyringssystemet.

Vis PDF*

     <h3 xmlns="http://www.w3.org/1999/xhtml">Kenya National Assembly</h3>

Kenya National Assembly

Løsning: Endpoint Security

Da nationalforsamlingen arbejder i centrum af administrationen og er ansvarlig for at oprette og gennemføre love og budgetter, er det essentielt, at nationalforsamlingen er grundigt beskyttet mod brud på it-sikkerheden og cyberangreb.

Vis PDF*

     <h3 xmlns="http://www.w3.org/1999/xhtml">University of Twente</h3>

University of Twente

Løsning: Endpoint Security

Universitetet i Twente har brugt Kaspersky Endpoint Security på mere end 5.000 arbejdspladser. Denne beslutning blev forberedt med en detaljeret vurdering af seks måneders varighed, der blev foretaget af ICT-servicecenteret (ICTS), en serviceafdeling med ansvar for ICT-rådgivning og støtte.

Vis PDF*

     <h3 xmlns="http://www.w3.org/1999/xhtml">SEFAZ/MS</h3>

SEFAZ/MS

Løsning: Endpoint Security

SEFAZ/MS har mere end 120 kontorer i hele staten. Mange medarbejdere arbejder i marken og udfører opgaver som f.eks. opkrævning af skatter og afgifter på tværs af staten Mato Grosso do Sul. De er yderst afhængige af mobile enheder for at få forbindelse til kolleger og til SEFAZ/MS-netværket.

Vis PDF*

     <h3 xmlns="http://www.w3.org/1999/xhtml">Resolute Mining</h3>

Resolute Mining

Løsning: Endpoint Security, Virtualization Security

Resolute Mining er en meget decentraliseret virksomhed med hovedsæde i Perth samt operationelle miner i Australien, Afrika og andre steder. Deres medarbejdere arbejder i storbymiljøer - og på meget fjerntliggende steder, der nogle gange har meget begrænset adgang til IT-infrastruktur og -support.

VIS PDF*

     <h3 xmlns="http://www.w3.org/1999/xhtml">Global Energy Group</h3>

Global Energy Group

Løsning: Endpoint Security

Hovedkontoret ligger i Inverness, og Global Energy tilbyder en bred vifte af tekniske ydelser og rådgivning til energiselskaber inden for olie, gas, kernekraft og vedvarende energi, både on- og offshore. Sikker lagring og beskyttelse af kontrakter, tekniske tegninger, økonomiske rapporter samt patenter er et must i de milliardindustrier, som Global Energy entrerer med.

Vis PDF*

     <h3 xmlns="http://www.w3.org/1999/xhtml">Adelante Zorggroep</h3>

Adelante Zorggroep

Løsning: Endpoint Security, Virtualization Security

Adelante healthcare groups kerneaktiviteter er rehabilitering af voksne og tilbagevenden til arbejdsmarkedet, pædiatrisk rehabilitering, specialundervisning, indlogering og audiologi samt kommunikation. Adelante anvender elektroniske patientmapper ved administration af rehabiliteringsforløb, og disse skal omhyggeligt sikres.

Vis PDF*

Ressourcer markerede med (*) er på engelsk