Casestudier

Mere end 270.000 organisationer verden over er beskyttet af Kaspersky Labs sikkerhedsløsninger. Uanset hvilken type organisation, data eller virksomhedsproces, der skal beskyttes, sørger vi for, at vores kunder føler sig sikre på, at de har de rette IT-løsning på plads.


     <h3 xmlns="http://www.w3.org/1999/xhtml">Ferrari S.p.A.</h3>

Ferrari S.p.A.

Løsning: Endpoint Security, Cybersecurity Services

Ferrari tog en strategisk beslutning om at vælge Kaspersky Lab som deres IT-leverandør. De ønskede at indføre strengere IT-sikkerhedsforanstaltninger både for at beskytte deres kerneaktiviteter og for at øge sikkerheden.

FÅ MERE AT VIDE

     <h3 xmlns="http://www.w3.org/1999/xhtml">Axel Springer SE</h3>

Axel Springer SE

Løsning: Endpoint Security

Axel Springer er en af Europas største medievirksomheder med ét klart mål: at blive den førende digitale udgiver. Axel Springer har valgt at redesigne sit IT-sikkerhedssystem med en løsning fra Kaspersky Lab for at sikre...

Vis PDF*
<h3 xmlns="http://www.w3.org/1999/xhtml">World Chess Federation</h3>

World Chess Federation

Løsning:Cybersecurity Services

In February 2017 FIDE, World Chess and Kaspersky Lab jointly announced a cybersecurity partnership, initially embracing the two-year World Chess Championship cycle in 2017-18.

VIS PDF*

		<h3 xmlns="http://www.w3.org/1999/xhtml">A.F. Blakemore</h3>

A.F. Blakemore

Solution: Endpoint Security

Virksomhedens historie går tilbage til første verdenskrig, hvor man startede som en beskeden købmandsbutik ved navn A.F. Blakemore er blevet en af Storbritanniens største og mest succesfulde familievirksomheder.

Vis PDF*

		<h3 xmlns="http://www.w3.org/1999/xhtml">Telefonica</h3>

Telefonica

Løsning: Cybersecurity Services

Telefonica er en af verdens største udbydere af bredbånd og telekommunikation. Telefonica er konstant på udkig efter partnere med komplementære færdigheder og ekspertise til at komme med oplysninger om og forbedre deres løsninger.

FÅ MERE AT VIDE*

     <h3 xmlns="http://www.w3.org/1999/xhtml">VimpelCom</h3>

VimpelCom

Løsning: Endpoint Security

VimpelCom er en af verdens største grupper af operatører inden for integreret kommunikation. Med et stigende antal målrettede angreb på store virksomheder erkendte VimpelCom nødvendigheden af at beskytte sig mod denne type trusler.

FÅ MERE AT VIDE*

     <h3 xmlns="http://www.w3.org/1999/xhtml">Carglass</h3>

Carglass

Løsning: Endpoint Security

Carglass er Frankrigs førende specialist i reparation og udskiftning af bilruder og hjælper mere end 1 million kunder årligt. Carglass’ operationer kræver endpoint sikkerhedsløsninger til at dække 1.500 arbejdsstationer, og som koordineres af en central konsol, der giver overblik og kontrol over alle elementer i løsningen.

Vis PDF*

     <h3 xmlns="http://www.w3.org/1999/xhtml">Hankook Tire</h3>

Hankook Tire

Løsning: Endpoint Security

Hankook Tire ligger i top 5 for virksomheder der masseproducerer dæk. Firmaet er meget afhængig af IT til holde forbindelsen og være produktiv i en hæsblæsende og meget konkurrencepræget branche med fortrolig, forretningskritisk kommunikation samt konstant udveksling af data mellem medarbejdere, kontorer og tredjeparter.

Vis PDF*
<h3 xmlns="http://www.w3.org/1999/xhtml">Severstal under beskyttelse</h3>

Severstal under beskyttelse

Løsning: Cybersecurity Services, Endpoint Security

Samarbejdet med Kaspersky Lab har givet sikkerhedsspecialisterne hos Cherepovets Steel Mill et nyt perspektiv på det moderne landskab af cybertrusler, der er målrettet industrivirksomheder. Der blev taget højde for resultaterne ved udviklingen af sikkerhedsstrategien for både IT-systemer og processtyringssystemer.

VIS PDF*

     <h3 xmlns="http://www.w3.org/1999/xhtml">Abu Dhabi Racing</h3>

Abu Dhabi Racing

Løsning: Cybersecurity Services

For virksomheder som Abu Dhabi Racing og regeringen i De Forende Arabiske Emirater går bestræbelserne på økonomisk vækst og udvikling af et teknologibaseret og videnbaseret samfund hånd i hånd med behovet for avancerede IT-sikkerhedssystemer og risikostyring.

Vis PDF*

		<h3 xmlns="http://www.w3.org/1999/xhtml">AGC Glass Germany</h3>

AGC Glass Germany

Solution: Industrial Cybersecurity

As a supplier to the automotive industry, business process continuity is critical for AGC. Which is why its production lines are protected with Kaspersky Industrial Cybersecurity.

Vis PDF*
<h3 xmlns="http://www.w3.org/1999/xhtml">Krombacher Brauerei</h3>

Krombacher Brauerei

Løsning: Endpoint Security, Cloud Security

I begyndelsen af 2014 besluttede Krombacher at udskifte det eksisterende sikkerhedssystem med et sikkerhedskoncept på flere niveauer. Bryggeriet med base i Kreuztal har et netværk af 850 kunder fordelt på tre steder og et antal medarbejdere i felten. Det var derfor afgørende at kunne håndtere den nye sikkerhedsløsning centralt.

Vis PDF*

     <h3 xmlns="http://www.w3.org/1999/xhtml">Estrella Galicia</h3>

Estrella Galicia

Solution: Endpoint Security

Hijos de Rivera is an independent company and has a large portfolio of products, including the Estrella Galicia brand of beer, mineral water, wine, cider, sangria and spirits. Faced with the need to centralise and unify the company’s IT policies, Hijos de Rivera decided to restructure its IT security at the end of 2013.

Vis PDF*

     <h3 xmlns="http://www.w3.org/1999/xhtml">Archer Wells</h3>

Archer Wells

Løsning: Endpoint Security

Archers søgen efter en ny IT-leverandør faldt sammen med et begyndende kraftigt fald i globale oliepriser. Såvel som stærke krav til beskyttelse, pålidelighed og fleksibilitet, var behovet for omkostningseffektivitet og automatisering også vigtige faktorer, der skulle tages hensyn til.

Vis PDF*

     <h3 xmlns="http://www.w3.org/1999/xhtml">KUHN Group</h3>

KUHN Group

Løsning: Endpoint Security

KUHN Group er den førende europæiske producent af landbrugsmaskiner med fabrikker og datterselskaber over hele verden. KUHN søgte en Endpoint Security-løsning, der kunne beskytte 2.600 pc'er fordelt på forskellige geografiske områder.

Vis PDF*
<h3 xmlns="http://www.w3.org/1999/xhtml">Riverside Healthcare</h3>

Riverside Healthcare

Solution: Endpoint Security, Cloud Security

Riverside Healthcare havde brug for at kunne garantere, at de med et stigende antal medarbejdere og indførelsen af VDI kunne opretholde det samme høje sikkerhedsniveau


     <h3 xmlns="http://www.w3.org/1999/xhtml">ZGT</h3>

ZGT

Løsning: Endpoint Security

ZGT behandler mere end 250.000 patienter om året. Hospitalet arbejder konstant på at forbedre kvaliteten af den behandling, der tilbydes, og tager ikke nogen risici mht. sikkerheden.

Vis PDF*

     <h3 xmlns="http://www.w3.org/1999/xhtml">Adrea</h3>

Adrea

Løsning: Endpoint Security

Adrea, der er en nøglespiller inden for forsikring, pensionsplanlægning, opsparing og fratrædelse, valgte Kasperskys Endpoint Security-løsning og udvidede den med Mobile Device Management-funktioner (MDM) for at beskytte sine mobile enheder, styre dem eksternt og slette data fra dem i tilfælde af tyveri.

Vis PDF*

     <h3 xmlns="http://www.w3.org/1999/xhtml">AZ Sint-Jan</h3>

AZ Sint-Jan

Løsning: Endpoint Security, Cloud Security

AZ Sint-Jan tilbyder innovative, avancerede sundhedsydelser. Digitalisering af patientplejen stiller høje krav til et hospitals ICT-miljø. Medarbejdere skal have hurtig adgang til de rigtige data, og samtidig skal sikkerheden for både informationerne og netværket være i top.

Vis PDF*

     <h3 xmlns="http://www.w3.org/1999/xhtml">Adelante Zorggroep</h3>

Adelante Zorggroep

Løsning: Endpoint Security, Cloud Security

Adelante healthcare groups kerneaktiviteter er rehabilitering af voksne og tilbagevenden til arbejdsmarkedet, pædiatrisk rehabilitering, specialundervisning, indlogering og audiologi samt kommunikation. Adelante anvender elektroniske patientmapper ved administration af rehabiliteringsforløb, og disse skal omhyggeligt sikres.

Vis PDF*

     <h3 xmlns="http://www.w3.org/1999/xhtml">Chemist Warehouse</h3>

Chemist Warehouse

Solution: Endpoint Security, Cloud Security

Chemist Warehouse is Australia’s largest pharmacy group. It was looking for an IT security partner that could ensure complete protection of large quantities of confidential customer medical records and data, and enable the company to fully comply with its Payment Card Industry requirements.

Vis PDF*
<h3 xmlns="http://www.w3.org/1999/xhtml">Deutsche Flugsicherung</h3>

Deutsche Flugsicherung

Løsning: Endpoint Security

DFS Deutsche Flugsicherung GmbH er ansvarlig for styringen af lufttrafikken i Tyskland. De har ca. 6.000 medarbejdere, der koordinerer op til 10.000 flyoperationer om dagen i tysk luftrum. Beskyttelse af IT-infrastrukturen er et væsentligt element i virksomhedens strategi.

Vis PDF*
<h3 xmlns="http://www.w3.org/1999/xhtml">Colep</h3>

Colep

Solution: Endpoint Security

Colep has built a global reputation as an agile, innovative and streamlined global operation. To continue its impressive growth, maintain its preeminence in its markets and deliver great service, it is vital that the company has robust IT and telecoms security arrangements.

Vis PDF*
<h3 xmlns="http://www.w3.org/1999/xhtml">Bank VTB24</h3>

Bank VTB24

Solution: Cloud Security

Bank VTB24 driver mere end 1.000 filialer over hele landet og har et komplekst moderne IT-netværk med over 3.000 virtuelle skriveborde. Banken havde brug for en sikkerhedsløsning til virtuelle miljøer, der ikke krævede ekstra computerressourcer...

Vis PDF*

     <h3 xmlns="http://www.w3.org/1999/xhtml">Fubon Bank</h3>

Fubon Bank

Løsning: Cloud Security

Denne internationale bank forbedrede sikkerheden i deres eget datacenter med forretningskritiske servere og virtualiseringsplatforme på stationære computere.

VIS PDF*

     <h3 xmlns="http://www.w3.org/1999/xhtml">Al-Arafah Islami Bank Limited</h3>

Al-Arafah Islami Bank Limited

Løsning: Endpoint Security

Al-Arafah Islami Bank opererer ud fra traditionelle principper for islamisk bankvirksomhed. Den støtter indførelsen af et økonomisk system baseret på social selvstændighed og retfærdig fordeling af rigdom for at fremme økonomisk fremskridt for socialt underpriviligerede mennesker.

Vis PDF*

     <h3 xmlns="http://www.w3.org/1999/xhtml">Banco Pichincha</h3>

Banco Pichincha

Løsning: Fraud Prevention

Banco Pichincha er en af de største banker i Ecuador med 3,1 millioner kunder. Med 297 filialer og 916 pengeautomater (ATM) i Ecuador alene og en medarbejderstab på mere end 6.000 mennesker har Banco Pichincha udvidet sine aktiviteter til Peru, Colombia og Panama.

Vis PDF*

     <h3 xmlns="http://www.w3.org/1999/xhtml">BRAC</h3>

BRAC

Løsning: Endpoint Security

BRAC er en udviklingsorganisation, der er dedikeret til bekæmpelse af fattigdom. Organisationen hjælper fattige med at realisere deres potentiale og ændre deres liv. Medarbejderne er meget afhængige...

<h3 xmlns="http://www.w3.org/1999/xhtml">JJW Hotels &amp; Resorts</h3>

JJW Hotels & Resorts

Solution: Endpoint Security

JJW has an international reputation for the quality of its hotels and resorts and the exemplary service it provides for its guests. Of paramount importance is the need to maintain the absolute security of guests’ confidential personal and credit card details, and the hotel’s commercially sensitive corporate data.

Vis PDF*

     <h3 xmlns="http://www.w3.org/1999/xhtml">Ceska Televize</h3>

Ceska Televize

Løsning: Endpoint Security

Ceska Televize, der blev grundlagt i 1992, er Tjekkiets nationale public service-selskab. For at TV-selskabets medarbejdere kan være i forbindelse og produktive, når som helst, og fra hvor som helst, i en verden af TV og medier har Ceska Televize behov for robuste, sikre og fleksible IT- og telekommunikationssystemer.

Vis PDF*

     <h3 xmlns="http://www.w3.org/1999/xhtml">RAFI GmbH Co. KGI</h3>

RAFI GmbH Co. KGI

Løsning: Endpoint Security

Med spejlede datacentre på hovedkontoret, omkring 2.000 klientarbejdsstationer og ca. 500 fysiske og virtuelle servere med omkring 400 TB information har RAFI en meget kompleks IT-infrastruktur. Der skal en temmelig imponerende IT-sikkerhedsløsning til at sikre, at dette netværk forbliver stabilt.

Vis PDF*
<h3 xmlns="http://www.w3.org/1999/xhtml">Harte Hanks</h3>

Harte Hanks

Solution: Endpoint Security

Harte Hanks is a full service, multichannel marketing business with clients in more than 30 countries. In all, Harte Hanks purchased 7,500 licences to protect their entire global endpoint footprint, as well as Kaspersky Lab’s market-leading protection and performance enhancing solution for their VMware data center infrastructure too.

Vis PDF*

     <h3 xmlns="http://www.w3.org/1999/xhtml">Dogtas Mobilya</h3>

Dogtas Mobilya

Løsning: Endpoint Security

Dogtas Mobilya er et af Tyrkiets mest succesrige og dynamiske virksomheder med salg af stuemøbler samt spisestue- og soveværelsesmøbler i store mængder i 65 lande i Europa, Asien og Afrika. Dogtas ønskede at beskytte de store mængder af følsomme virksomhedsdata samt økonomiske data og produkt- og kundedata.

Vis PDF*

     <h3 xmlns="http://www.w3.org/1999/xhtml">Energy Research Centre of the Netherlands</h3>

Energy Research Centre of the Netherlands

Løsning: Endpoint Security

Energy Research Centre of the Netherlands har forpligtet sig til bæredygtig udvikling - og ikke kun når det drejer sig om energi. Kaspersky Total Security for Business hjælper med at garantere sikkerheden for alle servere samt stationære og bærbare computere. Denne komplette løsning sparede ECN tusindvis af euro på separat patch management software.

Vis PDF*

     <h3 xmlns="http://www.w3.org/1999/xhtml">Global Energy Group</h3>

Global Energy Group

Løsning: Endpoint Security

Hovedkontoret ligger i Inverness, og Global Energy tilbyder en bred vifte af tekniske ydelser og rådgivning til energiselskaber inden for olie, gas, kernekraft og vedvarende energi, både on- og offshore. Sikker lagring og beskyttelse af kontrakter, tekniske tegninger, økonomiske rapporter samt patenter er et must i de milliardindustrier, som Global Energy entrerer med.

Vis PDF*

     <h3 xmlns="http://www.w3.org/1999/xhtml">Resolute Mining</h3>

Resolute Mining

Løsning: Endpoint Security, Cloud Security

Resolute Mining er en meget decentraliseret virksomhed med hovedsæde i Perth samt operationelle miner i Australien, Afrika og andre steder. Deres medarbejdere arbejder i storbymiljøer - og på meget fjerntliggende steder, der nogle gange har meget begrænset adgang til IT-infrastruktur og -support.

VIS PDF*

     <h3 xmlns="http://www.w3.org/1999/xhtml">Himeji City General Affairs Office</h3>

Himeji City General Affairs Office

Løsning: Endpoint Security

Himeji City valgte automatisering for at kunne håndtere den hastige udvikling og udbredelse af IKT (informations- og kommunikationsteknologi). Der blev dog også forberedt et pålideligt system til sikkerhed.

Vis PDF*
<h3 xmlns="http://www.w3.org/1999/xhtml">UNICAMP</h3>

UNICAMP

Solution: Endpoint Security

UNICAMP, as it is universally known, is one of the most important specialist research universities in Latin America. They rely heavily on robust security arrangements to maintain their ability to stay connected.

Vis PDF*

     <h3 xmlns="http://www.w3.org/1999/xhtml">University of Lagos</h3>

University of Lagos

Løsning: Endpoint Security

Universitetet i Lagos blev grundlagt i 1962 og er en af de største og mest succesrige akademiske institutioner i Nigeria. Både medarbejdere og studerende bruger en bred vifte af IT-ressourcer og -tjenester, som de kan få adgang til via universitetsportalen og et stort antal pc'er, servere, mobile enheder og applikationer.

Vis PDF*

     <h3 xmlns="http://www.w3.org/1999/xhtml">University of Twente</h3>

University of Twente

Løsning: Endpoint Security

Universitetet i Twente har brugt Kaspersky Endpoint Security på mere end 5.000 arbejdspladser. Denne beslutning blev forberedt med en detaljeret vurdering af seks måneders varighed, der blev foretaget af ICT-servicecenteret (ICTS), en serviceafdeling med ansvar for ICT-rådgivning og støtte.

Vis PDF*

		<h3 xmlns="http://www.w3.org/1999/xhtml">University of Warwick</h3>

University of Warwick

Solution: Endpoint Security

Warwick is ranked amongst the top 10 universities in the UK, with 25,000 students and an annual turnover exceeding £500 million.

Vis PDF*

     <h3 xmlns="http://www.w3.org/1999/xhtml">Ravensburg District Council</h3>

Ravensburg District Council

Løsning: Endpoint Security

Som tjenesteudbyder og kontaktpunkt for borgere og virksomheder i regionen er pålidelig kundeservice særligt vigtig for Ravensburgs distriktsråd. Professionel IT-sikkerhed er lige så vigtig.

Vis PDF*
<h3 xmlns="http://www.w3.org/1999/xhtml">Gomez de Sevilla</h3>

Gomez de Sevilla

Løsning: Endpoint Security

Mange af Diputacion de Sevillas opgaver og ansvarsområder omfatter håndtering af store mængder fortrolige, økonomiske og personlige data.

Vis PDF*
<h3 xmlns="http://www.w3.org/1999/xhtml">Kenyas nationalforsamling</h3>

Kenyas nationalforsamling

Løsning: Endpoint Security

Med udgangspunkt i hjertet af regeringen og ansvarlig for oprettelsen og gennemførelsen af love og budgetter er det afgørende, at nationalforsamlingen har omfattende beskyttelse mod it-sikkerhedsbrud og -angreb.

Vis PDF*

     <h3 xmlns="http://www.w3.org/1999/xhtml">TANECO</h3>

TANECO

Løsning: Industrial Cybersecurity

TANECO er en russisk olieraffinaderivirksomhed. TANECOs succes er stærkt afhængig af en kontinuitet i fremstillingsprocesserne. Hurtig registrering af cybertrusler målrettet mod programmerbare logiske kontrolenheder hjælper til at forbedre den overordnede beskyttelse af processtyringssystemet.

Vis PDF*
<h3 xmlns="http://www.w3.org/1999/xhtml">Severstal under beskyttelse</h3>

Severstal under beskyttelse

Løsning: Cybersecurity Services, Endpoint Security

Kaspersky Security Assessment hjælper med at vurdere eksisterende beskyttelsesniveauer mod de nyeste trusler og fremlægger en sikkerhedsplan processtyringssystemer i centrale produktionsanlæg.

VIS PDF*
<h3 xmlns="http://www.w3.org/1999/xhtml">Tatneft</h3>

Tatneft

Løsning: Industrial Cybersecurity

Tatneft er et af Ruslands største energiselskaber inden for olieproduktion på mere end 80 felter i Rusland. Det stigende antal industrielle it-sikkerhedshændelser på verdensplan bekræfter risikoen for ikke-sikret adgang til industrielle virksomheder gennem åbne netværk.

Vis PDF*

     <h3 xmlns="http://www.w3.org/1999/xhtml">SEFAZ/MS</h3>

SEFAZ/MS

Løsning: Endpoint Security

SEFAZ/MS har mere end 120 kontorer i hele staten. Mange medarbejdere arbejder i marken og udfører opgaver som f.eks. opkrævning af skatter og afgifter på tværs af staten Mato Grosso do Sul. De er yderst afhængige af mobile enheder for at få forbindelse til kolleger og til SEFAZ/MS-netværket.

Vis PDF*
<h3 xmlns="http://www.w3.org/1999/xhtml">Monclick</h3>

Monclick

Service: DDoS Protection

Monclick is one of the leading distributors of consumer electronics, as an e-commerce site specializing in the sale of technology products. After experiencing numerous DDOS attacks, they turned to Kaspersky Lab to ensure the normal operation of its website.

DOWNLOAD PDF

     <h3 xmlns="http://www.w3.org/1999/xhtml">Tele2</h3>

Tele2

Løsning: Endpoint Security

Tele2 er en af Europas førende udbydere. Virksomheden forbinder 15 millioner brugere af kommunikationstjenester i 10 lande. Tele2 sælger både fastnetkommunikation og mobile kommunikationsløsninger, datatransmissioner, kabel-tv og indholdstjenester.

FÅ MERE AT VIDE*

		<h3 xmlns="http://www.w3.org/1999/xhtml">KBC</h3>

KBC

Solution: Fraud Prevention

KBC is a leading european bank and insurance group, providing financial services to 10 million customers.

Vis PDF*

		<h3 xmlns="http://www.w3.org/1999/xhtml">Abiroy</h3>

Abiroy

Solution: Industrial Cybersecurity

Abiroy is a training company specializing in complex projects in the sphere of education and staff development, applying international best practices. Abiroy projects solve real-life business problems… (by training competent personnel, ensuring a return on investment in business development, expensive equipment and technologies).

Vis PDF*

		<h3 xmlns="http://www.w3.org/1999/xhtml">Ezenta</h3>

Ezenta

Solution: Industrial Cybersecurity

Ezenta is one of Denmark’s most recognized and preferred security consulting firms. The company helps its clients create a secure framework around their infrastructure… (and achieve a highly competitive edge in an atmosphere of trust and cooperation).

Vis PDF*
<h3 xmlns="http://www.w3.org/1999/xhtml">World Chess Federation</h3>

World Chess Federation

I februar 2017 annoncerede verdensskakforbundet FIDE og Kaspersky Lab i fællesskab et partnerskab om cybersikkerhed, der i første omgang gælder den toårige VM-cyklus i skak i 2017-18.

VIS PDF*

Ressourcer markerede med (*) er på engelsk

Vi bruger cookies til at gøre din oplevelse af vores websteder bedre. Ved at bruge og navigere videre på dette websted, accepterer du dette. Detaljerede oplysninger om brugen af cookies på denne hjemmeside er tilgængelige ved at klikke på "Flere oplysninger".

Accepter og luk