Gå til hovedindhold
BRANCHE

IT-sikkerhed til finansielle tjenesteydelser

Forøgelse af sikkerhedsniveauer gennem forudsigelse og forebyggelse af og reaktion på økonomisk motiveret kriminalitet

Oprettelse af avanceret beskyttelse i flere lag til den finansielle branche

Digitalisering må ikke forringe IT-sikkerhedens effektivitet

Tanken om rede penge og løbende transaktioner gør finansielle tjenester til et primært mål for nogle af de mest farlige it-kriminelle. Det er efterhånden tydeligt, at it-kriminelle med deres nye, avancerede svindelteknologier skifter fokus væk fra kundernes "nemt tjente penge" til de mere udfordrende men givende mål, som udgøres af tjenesteudbyderne selv. Kaspersky Labs flerlagstilgang hjælper finansielle tjenesteudbydere med at indføre en adaptiv sikkerhedsstrategi.
Systemer er nu indbyrdes forbundne, og mobile enheder anvendes i udstrakt grad både til fjernadgang og til datadeling. Denne digitalisering udsætter i stigende grad finansielle organisationer for både generiske og målrettede angreb.

Adaptiv sikkerhed til finansielle organisationer

Kaspersky Lab er banebrydende med hensyn til at hjælpe virksomheder med at tilpasse deres strategier – at forsvare deres systemer og data mod avancerede trusler og målrettede angreb – assisteret af vores verdensførende viden om sikkerhed. Vi hjælper virksomheder som din med at mindske risici, registrere målrettede angreb på et tidligt stadie, håndtere aktuelle angreb og forbedre beskyttelsen mod fremtidige angreb gennem:

Registrering af målrettede angreb

Omfattende multivektoropdagelse og risikoreduktion i forhold til avancerede trusler og målrettede angreb

Sikkerhed til slutpunkts-, ATM- og POS-systemer

Alt-i-én-sikkerhed særligt udviklet til indlejrede systemer, hæveautomater og POS-enheder

Sikkerhed i hybridskyen

Grænseløs sikkerhed udviklet til hybridskyen

Viden om trusler på isolerede netværk

Evidensbaseret viden, herunder kontekst- og handlingsorienterede anbefalinger vedrørende internettrusler

Brug

 • Oprethold forretningskontinuiteten og tjenestetilgængeligheden

  Reduktion af it-risici og øget viden betyder, at din virksomhed trygt kan tilbyde en mere omfattende tjenester til kunderne og samtidig sikre dine nuværende tilbud. Konfronteret med teknologier som forebyggelse af bedrageri og succesfuld registrering af avancerede, vedvarende trusler foretrækker de fleste kriminelle at skifte fokus til blødere, mindre aggressivt beskyttede mål. Kort sagt, du bliver for sikker og dermed ikke værd at angribe.

 • Registrer "live"-angreb hurtigere

  Målrettede angreb er et hastigt voksende, globalt sikkerhedsproblem, og den finansielle sektor er deres foretrukne mål. Jo hurtigere du finder ud af, at du er under angreb – jo hurtigere kan du forhindre løbende skader. Derfor tilbyder vi ikke blot forebyggende sikkerhed, men også nyskabende registrering, der er designet til at identificere angreb i realtid på dine systemer. Som en del af en adaptiv sikkerhedsstrategi leverer Kaspersky Anti Targeted Platform avanceret registrering, som går langt videre end traditionel sikkerhed med fokus på forebyggelse.

 • Adaptiv sikkerhedsramme

  Forudsigeligt og forebyggende arbejde på at stoppe en hændelse, før den udvikler sig til en ulykke. Registrering og reaktion definerer opdagelsen og afhjælpningen af et uheld. I dette paradigme forudsætter hver af de efterfølgende faser et øget ressourceforbrug for at kunne reagere i forhold til den foregående fase.

  Alt for ofte modtager sikkerheden de økonomiske ressourcer, den menes at fortjene, ikke de økonomiske ressourcer, den faktisk har behov for. Sikkerheden skal prioriteres højt og investeres markant i for at sikre en vellykket implementering og et stærkt genopretningstidsmål.

24/7

Førsteklasses support

Professionel hjælp er tilgængelig, når du har brug for det. Vi opererer i mere end 200 lande fra 34 kontorer over hele verden, så du er dækket ind hele døgnet året rundt. Drag fordel af vores Premium-supportpakker, eller ring til vores Professionel Service for at sikre, at du får maksimalt udbytte af Kaspersky Labs sikkerhedsinstallationer.

Hvidbøger

Få mere at vide med tankelederskab fra vores globalt anerkendte eksperter inden for cybersikkerhed

Risikoen

IT-angreb er blandt de farligste forretningsmæssige risici, som den finansielle servicesektor står overfor. Men selv om risiciene – og de teknikker, som de cyberkriminelle benytter – er under konstant udvikling, er for mange virksomheder afhængige af forældede sikkerhedsteknologier til beskyttelse mod vore dages og fremtidens trusler:

 • Målrettede angreb kan være under opsejling i dit system lige nu

 • Ondsindet insideraktivitet er et almindeligt forekommende problem

 • Angreb på datacentre kan forårsage omfattende skade

 • Ransomware-angreb kan låse kritiske data og enheder

 • Tab af fortrolige data koster mere end bare penge

 • Lovgivningsmæssige udfordringer skal imødekommes fuldt ud

Relateret til denne industri

Resources marked with an asterisk (*) are in English.