Oprettelse af avanceret beskyttelse i flere lag til den finansielle branche

Digitalisering må ikke forringe IT-sikkerhedens effektivitet

Tanken om rede penge og løbende transaktioner gør finansielle tjenester til et primært mål for nogle af de mest farlige it-kriminelle. Det er efterhånden tydeligt, at it-kriminelle med deres nye, avancerede svindelteknologier skifter fokus væk fra kundernes "nemt tjente penge" til de mere udfordrende men givende mål, som udgøres af tjenesteudbyderne selv. Kaspersky Labs flerlagstilgang hjælper finansielle tjenesteudbydere med at indføre en adaptiv sikkerhedsstrategi.
Systemer er nu indbyrdes forbundne, og mobile enheder anvendes i udstrakt grad både til fjernadgang og til datadeling. Denne digitalisering udsætter i stigende grad finansielle organisationer for både generiske og målrettede angreb.

Adaptiv sikkerhed til finansielle organisationer

Kaspersky Lab er banebrydende med hensyn til at hjælpe virksomheder med at tilpasse deres strategier – at forsvare deres systemer og data mod avancerede trusler og målrettede angreb – assisteret af vores verdensførende viden om sikkerhed. Vi hjælper virksomheder som din med at mindske risici, registrere målrettede angreb på et tidligt stadie, håndtere aktuelle angreb og forbedre beskyttelsen mod fremtidige angreb gennem:


 • Registrering af målrettede angreb

  Omfattende multivektoropdagelse og risikoreduktion i forhold til avancerede trusler og målrettede angreb

 • Sikkerhed til slutpunkts-, ATM- og POS-systemer

  Alt-i-én-sikkerhed særligt udviklet til indlejrede systemer, hæveautomater og POS-enheder

 • Sikkerhed i hybridskyen

  Grænseløs sikkerhed udviklet til hybridskyen

 • Viden om trusler på isolerede netværk

  Evidensbaseret viden, herunder kontekst- og handlingsorienterede anbefalinger vedrørende internettrusler

Casestudier

 • 
     Adrea
  Adrea

  Adrea, der er en nøglespiller inden for forsikring, pensionsplanlægning, opsparing og fratrædelse, valgte Kasperskys Endpoint Security-løsning og udvidede den med Mobile Device Management-funktioner (MDM) for at beskytte sine mobile enheder, styre dem eksternt og slette data fra dem i tilfælde af tyveri.

 • Fubon Bank            
  Fubon Bank            

  Fubon Bank tilstræber at betjene hele landet fra sin base i Shanghai. Det kræver en meget høj grad af sikkerhed på netværket, og samtidig er det nødvendigt at bevare alle fordelene ved virtualisering. Ved anvendelse af virtuel desktopinfrastruktur har Fubon Bank reduceret deres driftsomkostninger betydeligt.

Brug

 • Oprethold forretningskontinuiteten og tjenestetilgængeligheden

  Reduktion af it-risici og øget viden betyder, at din virksomhed trygt kan tilbyde en mere omfattende tjenester til kunderne og samtidig sikre dine nuværende tilbud. Konfronteret med teknologier som forebyggelse af bedrageri og succesfuld registrering af avancerede, vedvarende trusler foretrækker de fleste kriminelle at skifte fokus til blødere, mindre aggressivt beskyttede mål. Kort sagt, du bliver for sikker og dermed ikke værd at angribe.

 • Registrer "live"-angreb hurtigere

  Målrettede angreb er et hastigt voksende, globalt sikkerhedsproblem, og den finansielle sektor er deres foretrukne mål. Jo hurtigere du finder ud af, at du er under angreb – jo hurtigere kan du forhindre løbende skader. Derfor tilbyder vi ikke blot forebyggende sikkerhed, men også nyskabende registrering, der er designet til at identificere angreb i realtid på dine systemer. Som en del af en adaptiv sikkerhedsstrategi leverer Kaspersky Anti Targeted Platform avanceret registrering, som går langt videre end traditionel sikkerhed med fokus på forebyggelse.

 • Adaptiv sikkerhedsramme

  Forudsigeligt og forebyggende arbejde på at stoppe en hændelse, før den udvikler sig til en ulykke. Registrering og reaktion definerer opdagelsen og afhjælpningen af et uheld. I dette paradigme forudsætter hver af de efterfølgende faser et øget ressourceforbrug for at kunne reagere i forhold til den foregående fase.

  Alt for ofte modtager sikkerheden de økonomiske ressourcer, den menes at fortjene, ikke de økonomiske ressourcer, den faktisk har behov for. Sikkerheden skal prioriteres højt og investeres markant i for at sikre en vellykket implementering og et stærkt genopretningstidsmål.

24/7

Førsteklasses support

Professionel hjælp er tilgængelig, når du har brug for det. Vi opererer i mere end 200 lande fra 34 kontorer over hele verden, så du er dækket ind hele døgnet året rundt. Drag fordel af vores Premium-supportpakker, eller ring til vores Professionel Service for at sikre, at du får maksimalt udbytte af Kaspersky Labs sikkerhedsinstallationer.

Hvidbøger

Få mere at vide med tankelederskab fra vores globalt anerkendte eksperter inden for cybersikkerhed

Risikoen

IT-angreb er blandt de farligste forretningsmæssige risici, som den finansielle servicesektor står overfor. Men selv om risiciene – og de teknikker, som de cyberkriminelle benytter – er under konstant udvikling, er for mange virksomheder afhængige af forældede sikkerhedsteknologier til beskyttelse mod vore dages og fremtidens trusler:

 • Scan

  Målrettede angreb kan være under opsejling i dit system lige nu

 • Scan

  Ondsindet insideraktivitet er et almindeligt forekommende problem

 • Scan

  Angreb på datacentre kan forårsage omfattende skade

 • Scan

  Ransomware-angreb kan låse kritiske data og enheder

 • Scan

  Tab af fortrolige data koster mere end bare penge

 • Scan

  Lovgivningsmæssige udfordringer skal imødekommes fuldt ud

Lad os komme i gang med samtalen og tale med en af vores eksperter om, hvordan ægte cybersikkerhed kan styrke din virksomheds sikkerhedsstrategi, du velkommen til at kontakte os.

Ressourcer markerede med (*) er på engelsk

Vi bruger cookies til at gøre din oplevelse af vores websteder bedre. Ved at bruge og navigere videre på dette websted, accepterer du dette. Detaljerede oplysninger om brugen af cookies på denne hjemmeside er tilgængelige ved at klikke på "Flere oplysninger".

Accepter og luk