Oversigt

Den vigtigste faktor i enhver virksomheds sikkerhedsstrategi er en omfattende løsning, der giver det højeste niveau af forretningsproces- og databeskyttelse samt omfattende sikkerhedsfunktioner til bekæmpelse af avancerede trusler. Ligegyldigt hvad din IT-infrastruktur består af – stationære computere, servere, informationssystemer, datacentre eller virtuelle maskiner – så har du brug for en sikkerhedsløsning, der er specifikt designet til at levere optimale sikringsniveauer til alle komponenter.

Kaspersky Lab er en pioner inden for assistance til virksomheder mht. tilpasning af deres sikkerhedsstrategier – til forsvar mod avancerede trusler og angreb. Med en unik kombination af teknologier og tjeneste – det hele understøttet af verdensførende viden om sikkerhed – hjælper vi virksomheder med at mindske it-risiciene, registrere forskellige typer angreb på et tidligt stadie, håndtere aktuelle angreb og forbedre den generelle beskyttelse.


 • Program- og enhedsstyring

  Nemme og effektive, centraliserede web-, enheds- og programkontroller reducerer angrebsfladen og hjælper med at sikre brugerne.

 • Security for Data Centers

  Dokumenteret it-sikkerhed til for hyper-konvergerede datacentre

 • Sikkerhed i hybridskyen

  Afprøvet sikkerhed til private og offentlige skyer, der dækker alle førende virtualiseringsplatforme og lagringssystemer på virksomhedsniveau

 • DDoS Protection

  Totalt forsvar mod alle former for DDoS-angreb mod din infrastruktur

Casestudier

 • 
     Tele2
  Tele2

  Løsning: Endpoint Security

  Tele2 er en af Europas førende udbydere. Virksomheden forbinder 15 millioner brugere af kommunikationstjenester i 10 lande. Tele2 sælger både fastnetkommunikation og mobile kommunikationsløsninger, datatransmissioner, kabel-tv og indholdstjenester.

 • 
		Telefonica
  Telefonica

  Løsning: Cybersecurity Services

  Telefonica er en af verdens største udbydere af bredbånd og telekommunikation. Telefonica er konstant på udkig efter partnere med komplementære færdigheder og ekspertise til at komme med oplysninger om og forbedre deres løsninger.

 • 
     VimpelCom
  VimpelCom

  Løsning: Endpoint Security

  VimpelCom er en af verdens største grupper af operatører inden for integreret kommunikation. Med et stigende antal målrettede angreb på store virksomheder erkendte VimpelCom nødvendigheden af at beskytte sig mod denne type trusler.

Bruges af virksomheder, du kender

Verdensberømte virksomheder har allerede udvidet med overlegne cybersikkerhedsfunktioner med hjælp fra Kaspersky Lab.

Brug

 • Reducer risikoen for angreb

  Kaspersky Lab er verdens førende inden for sikkerhedsteknologier, der gør mere for at sikre arbejdspladser og servere, blokere malware-angreb, beskytte fortrolige oplysninger, forhindre uautoriseret adgang til virksomhedens netværk… og meget mere.

 • Ideel til hybriddatacentre

  Uanset de(n) virtuelle platform(e), du bruger, leverer Kaspersky Security for Virtualization Light Agent med sin patenterede teknologi og enestående arkitektur bedre sikkerhedsfunktioner. VMware vSphere med NSX, Microsoft Hyper-V, Citrix XenServer og KVM understøttes alle i et enkelt program. Uanset platformens konfiguration og hybridmæssige udformning, internt og eksternt, sker sikkerhedsadministrationen gennem én samlet konsol, og fuld systemeffektivitet opretholdes.

 • Forsvar din virksomhed mod DDoS angreb

  Af hensyn til forsvaret mod DDoS-angreb har du brug for en løsning, der registrerer angreb så hurtigt som muligt. Kaspersky DDoS Protection bekæmper angreb på to fronter: Via DDoS-underretning og gennem vores DDoS-forsvarsinfrastruktur. Vores eksperter i sikkerhedsviden bruger sofistikerede metoder til at overvåge DDoS-trusselsbilledet og være et skridt foran de kriminelle – så vi kan nå at registrere DDoS-angreb tidligere.

24/7

Førsteklasses support

Professionel hjælp er tilgængelig, når du har brug for det. Vi opererer i mere end 200 lande fra 34 kontorer over hele verden, så du er dækket ind hele døgnet året rundt. Drag fordel af vores Premium-supportpakker, eller ring til vores Professionel Service for at sikre, at du får maksimalt udbytte af Kaspersky Labs sikkerhedsinstallationer.

Risikoen

IT-angreb er blandt de farligste forretningsmæssige risici, som den telekommunikationssektoren står overfor. Men selv om risiciene – og de teknikker, som de cyberkriminelle benytter – er under konstant udvikling, er for mange virksomheder afhængige af forældede sikkerhedsteknologier til beskyttelse mod vore dages og fremtidens trusler:

 • Scan

  Et målrettet angreb kan allerede være under opsejling

 • Scan

  DDoS-angreb kan gøre dit informationssystem umuligt at få adgang til

 • Scan

  Ondsindet insideraktivitet er et almindeligt forekommende problem

 • Scan

  Tab af fortrolige data forårsager andet end økonomiske tab

 • Scan

  Angreb på datacentre kan være yderst skadelige

 • Scan

  Overholdelses- og lovgivningsmæssige udfordringer skal også imødekommes

Lad os komme i gang med samtalen og tale med en af vores eksperter om, hvordan ægte cybersikkerhed kan styrke din virksomheds sikkerhedsstrategi, du velkommen til at kontakte os.

Ressourcer markerede med (*) er på engelsk

Vi bruger cookies til at gøre din oplevelse af vores websteder bedre. Ved at bruge og navigere videre på dette websted, accepterer du dette. Detaljerede oplysninger om brugen af cookies på denne hjemmeside er tilgængelige ved at klikke på "Flere oplysninger".

Accepter og luk