threats
mac
malware (threats)
mobile
spam
viruses
web
 • content/da-dk/images/repository/isc/2017-images/web-img-17.jpg

  Hvad gør du, hvis din identitet bliver stjålet: En trin for trin-guide

  I 2014 foretog Consumer Federation of America (den amerikanske forbrugerorganisation) en undersøgelse blandt forbrugeragenturer, der pegede på identitetstyveri som den hurtigst voksende klage, de modtager. Følg denne trin for trin-vejledning til, hvad du skal gøre, hvis din identitet bliver stjålet.

  Læs mere >
 • content/da-dk/images/repository/isc/2021/online_dating_image1.jpg

  Sådan undgår du svindel med netdating

  Svindel med romantik forekommer oftere og oftere. Genkend den typiske romantiksvindler, almindelige svindel med netdating, 'catfish' svindel og se hvordan du melder en datingsvindler.
  Læs mere >
 • content/da-dk/images/repository/isc/2017-images/Ransomware-attacks-2017.jpg

  The biggest ransomware threats

  These Ransomware attacks made news headlines in 2017 as they spread worldwide, hijacking thousands of computers and crippling businesses. Learn why WannaCry, Petya and Bad Rabbit are on the list of worst ransomware threats in history.
  Læs mere >
 • content/da-dk/images/repository/isc/2017-images/web-img-14.jpg

  Internettrusler

  Internetbaserede trusler – eller onlinetrusler – er skadelige programmer, som kan ramme dig, når du bruger internettet. Disse browserbaserede trusler omfatter en række ondsindede software-programmer, der har til formål at inficere ofrenes computere.
  Læs mere >
 • content/da-dk/images/repository/isc/2017-images/web-img-15.jpg

  Hvad er Smishing, og hvordan forsvarer man sig mod det?

  En forbryderisk sms kan være på vej til en smartphone nær dig. Det er en sms, der ofte påstår at være fra din bank, som beder dig om personlige eller finansielle oplysninger, f.eks. dit kontonummer eller kreditkortnummer. At udlevere disse oplysninger er lige så godt som at give tyvene nøglerne til din bankkonto.

  Læs mere >
 • content/da-dk/images/repository/isc/2017-images/web-img-16.jpg

  Det skal du gøre, hvis din e-mailkonto er blevet hacket

  Den allestedsnærværende natur af e-mail kombineret med dens fortsatte vækst gør dine konti til et fristende mål for hackere. Hvis du bliver offer for en hacket e-mailkonto, skal du gøre følgende for at afhjælpe situationen.

  Læs mere >
 • content/da-dk/images/repository/isc/2017-images/web-img-13.jpg

  Top ti over de mest berygtede hackere gennem tiderne

  En skelsættende figur inden for amerikansk hacking, Kevin Mitnick, startede som teenager. I 1981 blev han anklaget for at stjæle computervejledninger fra Pacific Bell. I 1982 hackede han North American Defense Command (NORAD), hvilket gav inspiration til filmen "War Games" fra 1983. I 1989 hackede han Digital Equipment Corporations (DEC) netværk og lavede kopier af deres software. Da DEC på dette tidspunkt var en førende computerproducent, bragte det Mitnick i søgelyset. Han blev senere arresteret, dømt og fængslet. Under sin prøveløsladelse hackede han Pacific Bells telefonsvarersystemer.
  Læs mere >
 • content/da-dk/images/repository/isc/2017-images/web-img-12.jpg

  Top 6 over svindel på internettet: Sådan undgår du at blive et offer

  Brugerne begår ofte de samme fejl, som nemt kan udnyttes. Her er en gennemgang af top 10 over fejl, som brugerne begår, og hvordan du undgår dem og beskytter dig og dit netværk.
  Læs mere >
 • content/da-dk/images/repository/isc/2017-images/web-img-11.jpg

  Top 7 over farer og risici for børn og teenagere i forbindelse med onlinespil

  Fra cybermobning og onlineforbrydere til skjulte omkostninger. Der er mange bekymringer, når det drejer sig om at spille videospil online. Det vigtigste en forælder kan gøre, er at skabe en dialog omkring sikker onlinebrug i en ung alder og bygge videre på det, når børnene bliver ældre. Når de forstår risiciene ved og vigtigheden af sikkerhed, er det langt mere sandsynligt, at de henvender sig til dig om bekymringer eller ting, der foruroliger dem. Her er en liste over de syv væsentligste farer og enkle tips til at beskytte dine børn online.
  Læs mere >
 • content/da-dk/images/repository/isc/2017-images/web-img-10.jpg

  Top syv over farer, som børn oplever online: Sådan sørger du for deres sikkerhed

  Beskyttelse af børn på internettet er først og fremmest et spørgsmål om bevidsthed – viden om, hvilke farer, der lurer, og hvordan man kan beskytte sig mod dem. Software til internetsikkerhed kan beskytte mod nogle trusler, men den vigtigste sikkerhedsforanstaltning er at kommunikere med dine børn.
  Læs mere >
 • 1 /2
 • 1
 • 2