Gå til hovedindhold
threats
 • https://www.kaspersky.dk/content/da-dk/images/repository/isc/2021/what-to-do-if-your-identity-is-stolen-a-step-by-step-guide-1.jpg

  Identitetstyveri og identitetssvindel: Hvad skal man gøre, hvis ens identitet bliver stjålet

  Identitetstyveri er et voksende problem. Hvad skal du gøre, hvis din identitet bliver stjålet, fakta og statistik om identitetstyveri, hvordan forhindrer man identitetstyveri og beskytter sin identitet på nettet.
  Læs mere >
 • https://www.kaspersky.dk/content/da-dk/images/repository/isc/2022/what-to-do-if-your-email-account-has-been-hacked-1.jpg

  Min e-mail er blevet hacket! Hvad skal jeg gøre nu?

  Når du ikke ved, hvad du skal gøre, når din e-mail er blevet hacket, kan være skræmmende. Men gå ikke i panik- Vi viser dig, hvad du skal gøre, og hjælper dig med at undgå e-mail-hacking.
  Læs mere >
 • https://www.kaspersky.dk/content/da-dk/images/repository/isc/2021/online_dating_image1.jpg

  Sådan undgår du svindel med netdating

  Svindel med romantik forekommer oftere og oftere. Genkend den typiske romantiksvindler, almindelige svindel med netdating, 'catfish' svindel og se hvordan du melder en datingsvindler.
  Læs mere >
 • https://www.kaspersky.dk/content/da-dk/images/repository/isc/2017-images/Ransomware-attacks-2017.jpg

  The biggest ransomware threats

  These Ransomware attacks made news headlines in 2017 as they spread worldwide, hijacking thousands of computers and crippling businesses. Learn why WannaCry, Petya and Bad Rabbit are on the list of worst ransomware threats in history.
  Læs mere >
 • https://www.kaspersky.dk/content/da-dk/images/repository/isc/2017-images/web-img-15.jpg

  Hvad er Smishing, og hvordan forsvarer man sig mod det?

  En forbryderisk sms kan være på vej til en smartphone nær dig. Det er en sms, der ofte påstår at være fra din bank, som beder dig om personlige eller finansielle oplysninger, f.eks. dit kontonummer eller kreditkortnummer. At udlevere disse oplysninger er lige så godt som at give tyvene nøglerne til din bankkonto.
  Læs mere >
 • https://www.kaspersky.dk/content/da-dk/images/repository/isc/2017-images/web-img-13.jpg

  Top ti over de mest berygtede hackere gennem tiderne

  En skelsættende figur inden for amerikansk hacking, Kevin Mitnick, startede som teenager. I 1981 blev han anklaget for at stjæle computervejledninger fra Pacific Bell. I 1982 hackede han North American Defense Command (NORAD), hvilket gav inspiration til filmen "War Games" fra 1983. I 1989 hackede han Digital Equipment Corporations (DEC) netværk og lavede kopier af deres software. Da DEC på dette tidspunkt var en førende computerproducent, bragte det Mitnick i søgelyset. Han blev senere arresteret, dømt og fængslet. Under sin prøveløsladelse hackede han Pacific Bells telefonsvarersystemer.
  Læs mere >
 • https://www.kaspersky.dk/content/da-dk/images/repository/isc/2017-images/web-img-12.jpg

  Top 6 over svindel på internettet: Sådan undgår du at blive et offer

  Brugerne begår ofte de samme fejl, som nemt kan udnyttes. Her er en gennemgang af top 10 over fejl, som brugerne begår, og hvordan du undgår dem og beskytter dig og dit netværk.
  Læs mere >
 • https://www.kaspersky.dk/content/da-dk/images/repository/isc/2017-images/web-img-11.jpg

  Top 7 over farer og risici for børn og teenagere i forbindelse med onlinespil

  Fra cybermobning og onlineforbrydere til skjulte omkostninger. Der er mange bekymringer, når det drejer sig om at spille videospil online. Det vigtigste en forælder kan gøre, er at skabe en dialog omkring sikker onlinebrug i en ung alder og bygge videre på det, når børnene bliver ældre. Når de forstår risiciene ved og vigtigheden af sikkerhed, er det langt mere sandsynligt, at de henvender sig til dig om bekymringer eller ting, der foruroliger dem. Her er en liste over de syv væsentligste farer og enkle tips til at beskytte dine børn online.
  Læs mere >
 • https://www.kaspersky.dk/content/da-dk/images/repository/isc/2017-images/web-img-09.jpg

  Top 7 over cybertrusler, du bør holde øje med i 2015-2016

  Det er højkonjunktur for cybertrusler, cyberangreb og cyberkriminalitet. Fra identitetstyveri til forhandlerhacking, disse angreb dominerer blandt nyhederne. I gennemsnit vil ofre for svindel bruge $776 af deres egne penge og miste 20 timer på at prøve at rette op på det rod, identitetstyve har lavet. Her er de syv igangværende trusler, der udgør udfordringerne i dag med at holde dine data beskyttet.
  Læs mere >
 • https://www.kaspersky.dk/content/da-dk/images/repository/isc/2017-images/web-img-08.jpg

  Angreb fra TeslaCrypt-ransomware

  TeslaCrypt krypterer filer og forlanger løsesum ($500). Blandt andre typer af målfiler forsøger den typisk at inficere spilfiler: spildata, brugerprofiler, omkodede genafspilninger osv.
  Læs mere >
 • 1 /2