threats
mac
malware (threats)
mobile
spam
viruses
web
 • content/da-dk/images/repository/isc/2017-images/mac-02.jpg

  Vira og malwaretrusler på Macs

  I 2012 indså Mac-brugere den skinbarlige sandhed bag myterne om sikkerheden i Mac-miljøer. I dag har man erkendt, at Apple Mac-malware – eller Apple-malware – er en alvorlig trussel mod sikkerheden af brugernes computere og oplysninger.
  Læs mere >
 • content/da-dk/images/repository/isc/2017-images/mac-pc-01.jpg

  Mac vs. pc-computersikkerhed

  Tidligere var der en generel opfattelse af, at Mac-computere var meget mere sikre end Windows-pc'er – og at Mac-brugere var langt mindre udsatte for de negative virkninger af malware og cyberangreb. De senere års udvikling har dog fået mange brugere til at stille spørgsmålstegn ved, hvor sikre Mac-computere i virkeligheden er.
  Læs mere >
 • content/da-dk/images/repository/isc/2017-images/mac-01.jpg

  Mac-sikkerhed kontra pc-sikkerhed: Hvad er bedst?

  Før i tiden blev det ofte antaget, at Macs var mere sikre end pc'er og mindre sårbare over for forskellige former for trusler på internettet. Men den stigende popularitet af Mac-operativsystemer i de senere år har gjort dem til et oplagt mål for de cyberkriminelle, og Macs er efterfølgende blevet hjemsøgt af en række vira, malware og andre internettrusler. Bare i løbet af de sidste par år har Mac-brugere oplevet en konstant strøm af nye trusler, hvoraf bare nogle omfatter Flashfake botnet, Koobface-ormen og Mac Defender-malware. Ud over disse nye trusler står Mac-brugere også over for evige risici fra phishing, spam og andre typer internettrusler af stort set enhver slags.
  Læs mere >