Gå til hovedindhold

KASPERSKY SECURITY NETWORK (KSN)

Et globalt netværk til udveksling af trusselsefterretninger baseret på datavidenskab

De seneste trusselsefterretninger for at beskytte dig

Kaspersky Security Networks (KSN) infrastruktur er designet til at modtage og behandle komplekse, globale cybertrusselsdata og omdanne dem til de trusselsefterretninger, der kan handles på, og som udgør drivkraften i vores produkter.

KSN er et oplagt eksempel på et globalt samarbejde mod cyberangreb. En central kilde til trusselsrelaterede data kommer fra vores kunders frivillige bidrag. Ved at dele deres anonymiserede data og gøre dem tilgængelige for analyse af vores kunstige intelligens og menneskelige eksperter hjælper de os med at sikre, at vores kunder i hele verden er beskyttet mod de seneste cybertrusler. KSN hjælper os med at reagere hurtigt på kommende cybertrusler og samtidig levere det højest mulige niveau af beskyttelse og reducere forekomsten af falske positiver.

Denne globale informationsudveksling er båret af tillid og fortrolighed. Få mere at vide om principperne for Kaspersky Security Network og vores politik om beskyttelse af personlige oplysninger !  1. Anonymiserede registrerings- og omdømmedata om objekter og adresser, der genereres af Kaspersky aktive produkter, deles frivilligt af deltagende kunder i hele verden. Denne konstante strøm af efterretninger i realtid udgør livsnerven i Kaspersky Security Network.
  2. En række andre kilder bidrager med trusselsefterretninger til datapuljen – herunder ekspertforskning fra vores GReAT- og anti-malware-forskerhold.
  3. Rå trusselsefterretninger behandles ved hjælp af datavidenskabsbaserede algoritmer (også kaldet "maskinlæring", et aspekt af AI) under overvågning af Kaspersky eksperter.
  4. De resulterende trusselsefterretninger, der kan handles på, lægges ind i "behandlingslageret", så alle vores deltagere kan bruge dem.
  5. Når en implementeret sikkerhedsløsning finder noget, den ikke umiddelbart kan genkende, anmoder den om oplysninger fra skyen.
  6. Kaspersky Security Network reagerer øjeblikkeligt med en registreringsvurdering eller oplysninger om omdømme, hvis disse er tilgængelige.
  7. Virksomhedsspecifikke, kontrollerede og tilpassede feeds med trusselsdata og analyser er tilgængelige separat via Kaspersky Threat Intelligence Services.

Whitepapers

Kaspersky Security Network omfatter adskillige teknologier og processer, der arbejder sammen med ekstrem præcision. Se vores brochurer og whitepapers for at få mere at vide.

Kaspersky Security Network: Big Data-powered Security
Get an overview of Kaspersky Security Network and its private version, Kaspersky Private Security Network.
Få Mere At Vide* 
Maskinlæring og Menneskelig ekspertise
Find ud af, hvordan AI-teknologier og menneskelige eksperter arbejder sammen for at skabe Kaspersky HuMachine
Få Mere At Vide* 
Maskinlæringsteknikker til Registrering af malware
Dyk dybere ned i de datavidenskabsbaserede teknologier, som driver Kaspersky produkter.
Få Mere At Vide* 

Beskyttelse af personlige oplysninger er nøglen

Som en del af vores Global Transparency-initiativ har vi flyttet datalagring og behandling for visse regioner til to datacentre i Zürich, Schweiz. Siden november 2018 har vi behandlet de filer, som vores brugere i Europa frivilligt deler med os, på disse to verdensklasseanlæg, der fuldt overholder branchens standarder, for at sikre det højeste sikkerhedsniveau. De data, der behandles her, omfatter mistænkelige og tidligere ukendte skadelige filer og de tilhørende metadata, der er sendt til KSN med henblik på automatiseret malware-analyse.

Data, der sendes til os, anonymiseres og beskyttes, også under overførslen, i overensstemmelse med de strengeste branchestandarder, herunder kryptering, digitale certifikater, adskilt opbevaring og strenge politikker for dataadgang. Få mere at vide om vores databehandlingsprincipper her.

Ressourcer markerede med (*) er på engelsk