Gå til hovedindhold

KASPERSKY SCAN ENGINE

Kaspersky Scan Engine giver dig klassens bedste trusselregistreringsløsning, der kan integreres i næsten enhver applikation.
KONTAKT OS

KASPERSKY SCAN ENGINE

Kaspersky Scan Engine (KSE) sikrer omfattende beskyttelse af webapplikationer, proxyservere, netværkstilknyttede lagre og mailgateways. Den er let at administrere og implementere via HTTP og ICAP, som en enkeltstående tjeneste, skalerbar klynge eller Docker-container.

KSE bruger de nyeste registreringsmetoder til registrering og fjernelse af malware, herunder trojanske heste, phishing-trusler, orme, rootkits, spyware og adware.

Brugsscenarier

Beskytter interne systemer mod trusler fra filer, som uploades af slutbrugere. Uanset hvor filopbevaringsstedet er - hvad enten det ligger kundens interne netværk eller i skyen - muliggør KSE indlejringen af scanningsprocedurer af uploads i ethvert segment af kæden af filer, der leveres fra slutbrugerne til kunden.

Automatisk scanning af URL'er, der tilgås fra det interne netværk, og scanning af objekter, der downloades fra Internettet, takket være integration med proxyer, web/mailservere og lignende løsninger, via ICAP-protokol. Trusler opfanges og blokeres, så snart de passerer netværkets grænse.

Takket være et REST-lignende API, med masser af funktioner og open source-kode, kan du nemt integrere Kaspersky Scan Engine i næsten enhver løsning i dit netværk. Derfor kan du implementere de førende anti-malware-teknologier på alle niveauer af din infrastruktur.

Nøglefunktioner i Kaspersky Scan Engine

Kaspersky Scan Engine kan arbejde i Windows- og Linux-miljøer - i en af to tilstande:

REST-lignende tjeneste, der modtager HTTP-anmodninger fra klientprogrammer, scanner objekter, der sendes via disse anmodninger, og sender HTTP-svar med scanningsresultater.

ICAP-server, der scanner HTTP-trafik, der går via en proxyserver / NAS / Web-applikations firewall / NGFW / andre løsninger, der kommunikerer via ICAP-protokollen. Denne integrationsmodel tillader også scanning af de URL'er, som brugeren anmoder om; dermed filtreres hjemmesider med ondsindet, phishing- eller adware-indhold væk.

Kaspersky Scan Engine fåsogså som en Linux Docker-container (i HTTP & ICAP-tilstand). Det kan distribueres som en individuel container til Docker Swarm, til Kubernetes, til AWS EKS og lignende cloud-miljøer.

Kaspersky Scan Engine har også en grafisk brugergrænseflade, der gør det let for dig at konfigurere produktets adfærd, gennemse dens servicehændelser og scanne resultater.

Vigtige funktioner

  • Prisbelønnet antimalware-teknologi fra Kaspersky leverer klassens bedste malware-registreringsfrekvenser og reagerer øjeblikkeligt på trusler.
  • Drevet af Big data: Kaspersky Security Network angiver filers og webressourcers omdømme, hvilket sikrer hurtigere og mere nøjagtig registrering.
  • Bortfiltrerer skadelige, phishing- og adware-URL'er.
  • Yderligere filtreringslag muliggøres af komponenten til genkendelse af formater. Du kan bruge denne komponent til at genkende og springe over filer i bestemte formater under scanningsprocessen. En lang række formater understøttes, herunder eksekverbare filer, Office-filer, mediefiler og arkiver.
  • Kaspersky Scan Engine kan køre i klyngetilstand: der kan altså implementeres flere forekomster af Kaspersky Scan Engine i det samme netværk, som administreres via Web UI.
  • Det understøtter kommunikation via TLS-protokol, når der køres i REST-lignende servicetilstand.
  • Kildekoden til HTTP-klienten/-tjenesten og ICAP-tjenesten leveres i distributionssættet, som kan tilpasses.
  • Omfattende dokumentation og API-understøttelse på tværs af platforme. Lignende API'er til Linux/Unix- og Windows-versioner.

Få en detaljeret beskrivelse af produktfunktionerne, klik her for at downloade Kaspersky Scan Engines datablad.

Platformsintegration

Kaspersky Scan Engine kan integreres med flere forskellige tredjeparters løsninger og produkter til lagring i skyen, bl.a. Amazon S3, Kubernetes/Docker, Nextcloud, ownCloud og mange andre. Listen over understøttede platforme bliver stadig længere.

Kubernetes & Docker

Kaspersky Scan Engine kan leveres til kunder som Docker-billeder, som kan importeres og anvendes i tjenester såsom Docker og Kubernetes. Distributionspakken indeholder også YAML-filer, der hjælper med installationen.

Installationen af Kaspersky Scan Engine Docker-billeder understøttes også af skytjenester såsom Amazon Web Services.

Du kan anmode om Docker-billeder fra Kaspersky Scan Engine ved at kontakte Kaspersky via nedenstående feedbackblanket.

Amazon S3

Kaspersky Scan Engine understøtter scanning af Amazon S3-skylagring via Amazon Lambda-funktion, der er udviklet af Kaspersky.

Du kan anmode om denne løsning ved at kontakte Kaspersky via nedenstående feedbackblanket.

Nextcloud

Kaspersky Scan Engine fås nu til professionelle brugere af Nextcloud Hub, som er en af de mest populære lokale skyplatforme til samarbejde omkring indhold. Kunderne skal installere Nextcloud Antivirus-appen og konfigurere den til at bruge Kaspersky Scan Engine, som derefter scanner alle filer, når de uploades til Nextcloud Hub.

Klik her ogfå en detaljeret beskrivelse af den fælles Kaspersky-/Nextcloud-løsning samt vejledning til installation.

Klik her for Nextcloud Antivirus-appen.

ownCloud

Kaspersky Scan Engine er integreret med ownCloud Enterprise via ICAP-protokollen. For at begynde at bruge Kasperskys beskyttelse med ownCloud skal man installere ownCloud Anti-Virus App, købe en licens til Kaspersky Scan Engine, implementere det på en server og sætte ownCloud Anti-Virus App op til at samarbejde med Kaspersky Scan Engine. Kontakt ownCloud support og så Anti-Virus appen installations- og installationsvejledning.

Få ownCloud Anti-Virus App ved at klikke her.

F5 ASM

Kaspersky Scan Engine, der kører i ICAP-tilstand, understøtter øjeblikkelig integration og F5 ASM -løsning.

Se konfigurationsvejledning til integration på https://support.kaspersky.com/ScanEngine/2.1/en-US/221109.htm.

Rspamd

Kaspersky Scan Engine, der kører i HTTPS-tilstand, understøtter øjeblikkelig integration med Rspamd -løsning.

Se konfigurationsvejledning til integration på https://rspamd.com/doc/modules/antivirus.html.

Squid

Kaspersky Scan Engine, der kører i ICAP-tilstand, understøtter øjeblikkelig integration med Squid -løsning.

Se konfigurationsvejledning til integration på https://support.kaspersky.com/ScanEngine/2.1/en-US/179904.htm.

Kontakt os

Hvis du vil vide mere, så klik på KONTAKT OS nedenfor og angiv, at du ønsker yderligere oplysninger om Kaspersky Scan Engine. Så kontakter vores repræsentant dig snarest muligt. Alternativt kan du anmode om en gratis prøveversion af Kaspersky Scan Engine ved at klikke på nedenstående knap ANMOD OM PRØVEVERSION.