PRODUKT

Kaspersky Embedded Systems Security

Unik sikkerhed i flere lag til at beskytte integrerede systemer mod de seneste trusler.

Kaspersky Embedded Systems Security

Indlejrede Windows-systemer er et stadigt mere populært mål for cyberkriminelle. Disse enheder opererer ofte inden for virksomhedens netværk, er spredt geografisk og håndterer gerne kritiske data, idet de ofte arbejder med kredit- og betalingskort. Det forældede Windows XP er stadig standarden for mange af disse systemer, og det samme gælder low-end-hardware

Kaspersky Embedded Systems Security er specielt udviklet til at beskytte disse systemer mod angreb målrettet deres indhold og udnyttelse af deres begrænsninger.

Program- og enhedsstyring

Grundlaget for effektiv beskyttelse af indlejrede systemer, hvor alt (app-drivere, biblioteker, USB-drev), som ikke udtrykkeligt er tilladt, blokeres.

Anti-malware og beskyttelse af hukommelsen

Dokumenteret beskyttelse fra branchens førende antivirusprogram, der kan registrere selv de mest aggressive angreb.

Network Threat Protection

Overvåger netværksaktiviteter og blokerer netværkstrusler – herunder portscanning, Denial-of-Service-angreb og bufferoverløb.

Filintegritet og logaudit

Overvåger ændringer af vigtige filer med lovmæssige krav i tankerne.

Velegnet til

Denne løsning er især velegnet til at tage hånd om de sikkerhedsmæssige krav, bekymringer og begrænsninger inden for disse virksomhedssektorer:

Brug

 • Beskyttelse af indlejrede systemer

  Indlejrede systemer udgør særlige og unikke sikkerhedsmæssige problemer. De er generelt geografisk spredte, kan være svære at håndtere, og de bliver sjældent opdateret. Kaspersky Embedded Systems Security mindsker sikkerhedsrisiciene i indlejrede systemer. Det er specielt udviklet til organisationer, der leverer systemer til hæveautomater og salgssteder, og det trusselsmiljø, de fungerer i. Det beskytter de særlige angrebsflader, der gælder for disse arkitekturer, i overensstemmelse med deres unikke funktionalitet og operativsystems-, kanal- og hardwarekrav.

 • Svage systemer har også brug for beskyttelse

  Kaspersky Embedded Systems Security er specielt udviklet til at fungere effektivt selv på low-end-hardware (fra 256 MB RAM og Pentium III-CPU'er) og gammel software (fra Windows XP) uden risiko for at overbelaste systemerne. Svage kommunikationskanaler (fra helt ned til 56 kbps) er heller ikke noget problem, selv når et mobilt modem er den eneste kommunikationsmulighed, og det kun fungerer på 2G pga. svagt signal.

 • Overholdelse af regler

  Det enestående og komplette sæt af beskyttelseskomponenter i Kaspersky Embedded Systems Security – anti-malware, program- og enhedsstyring, firewall, File Integrity Monitoring og logaudit – identificerer og blokerer ondsindede handlinger mod systemet og registrerer forskellige indikatorer på sikkerhedsbrud. Det hjælper vores kunder med at opfylde kravene i forordninger som f.eks. PCI/DSS, SWIFT osv.

24/7

FØRSTEKLASSES SUPPORT

Professionel hjælp er tilgængelig, når du har brug for det. Vi opererer i mere end 200 lande fra 34 kontorer over hele verden, så du er dækket ind hele døgnet året rundt. Drag fordel af vores Premium-supportpakker, eller ring til vores Professionel Service for at sikre, at du får maksimalt udbytte af Kaspersky Labs sikkerhedsinstallationer.

Truslerne

Indlejrede systemer findes overalt: i billetautomater, hæveautomater, kiosker, salgsstedssystemer, medicinsk udstyr… listen er uendelig.

Kaspersky Embedded Systems Security beskytter Windows-baserede enheder mod uautoriseret adgang og de skader, der følger af it-angreb, og beskytter din virksomhed mod:

 • <p>Tyveri og udnyttelse af kundens legitimationsoplysninger og fortrolige data</p>

  Tyveri og udnyttelse af kundens legitimationsoplysninger og fortrolige data

 • <p>Målrettede angreb, der iværksættes via dine indlejrede Windows-systemer</p>

  Målrettede angreb, der iværksættes via dine indlejrede Windows-systemer

 • <p>Alle udgifter i forbindelse med skader på omdømmet og brandet</p>

  Alle udgifter i forbindelse med skader på omdømmet og brandet

 • <p>Tyveri af kopierede kreditkort udstedt gennem POS- og ATM-hukommelsesdumps</p>

  Tyveri af kopierede kreditkort udstedt gennem POS- og ATM-hukommelsesdumps

 • <p>Tab af kontanter ved direkte hacking af individuelle hæveautomater.</p>

  Tab af kontanter ved direkte hacking af individuelle hæveautomater.

 • <p>At skulle opdatere din hardware og dit operativsystem, når du opdaterer din sikkerhed</p>

  At skulle opdatere din hardware og dit operativsystem, når du opdaterer din sikkerhed

Relaterede løsninger

Resources marked with an asterisk (*) are in English.