Hvad er automatisk fornyelse?

Automatisk fornyelse forlænger din licens automatisk, uden du behøver at løfte en finger. Før dit abonnement udløber, vil du blive opkrævet et fornyelsesgebyr for at holde din beskyttelse kørende. Vi minder dig om kommende betalinger på forhånd via e-mail. Du kan annullere automatisk fornyelse når som helst – i så fald skal du forny din licens manuelt.

Hvorfor automatisk fornyelse?

Kontinuerligt abonnement og uafbrudt beskyttelse til dine enheder

Du sparer tid: Intet besvær med faktureringsoplysninger og aktiveringskoder

Du bevarer kontrollen: Vi minder dig om kommende faktureringsdatoer, og du kan afmelde dig til hver en tid

* Priserne for indgåelse af aftale om fornyelsesfunktion er med forbehold for ændringer. På tidspunktet for indgåelse af aftale om fornyelsesfunktion kan andre online tilbud og rabatter være aktuelle, men ikke være gældende for dit abonnement. Vi sender dig mindst en e-mail med en påmindelse herom. Du vil også modtage en e-mailbekræftelse på den pris, du skal betale for indgåelse af aftale om den automatiske fornyelsesfunktion, og varigheden af dit nye abonnement, før det automatisk forlænges. Du kan blive bedt om at opgradere til den seneste version af Kaspersky på dette tidspunkt. Denne opgradering vil være gratis.
Kaspersky Security for Microsoft Office 365

Kaspersky Security for Microsoft Office 365

Avanceret Microsoft Office 365-beskyttelse, selv for ikke-sikkerhedskyndige brugere

Kaspersky Security for Microsoft Office 365 er det bedste valg, når det gælder beskyttelse af din cloud-orienterede virksomhed mod kendte og ukendte trusler. Kaspersky Security for Microsoft Office 365 stopper øjeblikkeligt spredningen af skadelig software, phishing, ransomware, spam og kompromittering af virksomhedsmail (BEC) og kræver ikke kendskab til avanceret teknologi.

 • Beskyt mail- og lagerkomponenterne i Microsoft Office 365-programpakken: Exchange Online og OneDrive.
 • Brug de mest avancerede teknologier til din sikkerhed, og kom samtidigt hurtigt i gang med foruddefinerede politikker og automatisk konfiguration.
 •  

  Stop ransomware, phishing og andre avancerede trusler

  Hvert 40. sekund bliver en virksomhed angrebet med ransomware, og e-mail-phishing er en populær metode til at iværksætte disse angreb.
  Kaspersky Security for Microsoft Office 365 bruger kontroller til e-mailvalidering, sandkasseteknologi, maskinindlæring og andre teknikker til at bortfiltrere trusler, før brugerne kan begå fejltagelser.

 •  

  Anti-malware-beskyttelse fra skyen

  I vore dage sendes malware normalt via e-mail og hostes på cloud-lagre.
  Undgå cyberangreb under udvikling, mens du blokerer ukendt og nuldagsmalware, der lurer i firma-e-mails og filer gemt på OneDrive.

 •  

  Brugervenlig og omkostningseffektiv

  Kaspersky Business Hub - et enkelt og intuitivt betjeningspanel håndterer al sikkerhed, herunder en enkel visning af registrerede trusler og statistik. Intet behov for oplæring eller ny hardware – få mest muligt ud af skyens bekvemmelighed, ressourceeffektivitet og omkostningseffektivitet.

 

SIKKER E-MAIL OG LAGRING TIL O365

Hold virksomhedens kommunikationen kørende og cybertrusler ude. • Forebyggelse af e-mailkompromittering

  Registrer og forebyg kompromittering af virksomhedsmail (BEC) med en kombination af:

  • SPF (Sender Policy Framework),
  • DKIM (DomainKeys Identifed Mail)
  • DMARC-e-mailvalidering (Domain-based Message Authentication, Reporting and Conformance).


 • Trusselsregistrering i flere lag

  Anti-malwareprogrammet kombinerer signaturbaseret beskyttelse, heuristisk analyse og adfærdsanalyse samt cloud-understøttede teknologier til at beskytte dig mod kendte, ukendte og avancerede malware-trusler i både Exchange Online og OneDrive. • Progressiv spoofing og BEC-påvisning

  Benyt heuristiske kontroller sammen med maskinindlæringsmetoder (dyb læring) i forbindelse med phishing-registrering til at minimere risikoen for forfalskede adresser og kompromittering af virksomhedsmail. • Øjeblikkelig beskyttelse

  Den enkle, brugervenlige politik muliggør øjeblikkelig beskyttelse og kræver ingen manuel konfiguration. • Databeskyttelse, integritet og kontrol

  Administratoren vælger datacenter, der er valgt til behandling af e-mails – Kaspersky Lab gemmer ikke kundemails. Komplet administratorkontrol over, hvad der sker med mistænkelige e-mails med søgbar backup og genoprettelse af utilsigtet sletning. • Problemfri integration

  Problemfri integration med Microsoft Office 365 og cloud-baseret hosting betyder, at det ikke er nødvendigt at investere i ekstra infrastruktur eller installere et distributionsprogram for at komme i gang.


SYSTEMKRAV

Kaspersky Security for Microsoft Office 365 er kompatibelt med følgende serviceabonnementer til Microsoft Office 365 og Exchange Online:

Microsoft Office 365-planer:

 • Microsoft Office 365 Business Essentials
 • Microsoft Office 365 Business Premium
 • Microsoft Office 365 Enterprise E1
 • Microsoft Office 365 Enterprise E3
 • Microsoft Office 365 Enterprise E5
 • Andre Microsoft Office 365-planer, der omfatter Exchange Online.

Microsoft Exchange Online-planer:

 • Microsoft Exchange Online Plan 1
 • Microsoft Exchange Online Plan 2.

Du behøver kun en browser for at administrere Kaspersky Security til Microsoft Office 365. Kravene til hardware og software til en computer eller mobilenhed svarer til dem i browseren, som bruges til at administrere Kaspersky Security til Microsoft Office 365.


Additional information

Ikke sikker på, hvilken løsning der er den rigtige for din virksomhed?

Vi bruger cookies til at gøre din oplevelse af vores websteder bedre. Ved at bruge og navigere videre på dette websted, accepterer du dette. Detaljerede oplysninger om brugen af cookies på denne hjemmeside er tilgængelige ved at klikke på "Flere oplysninger".

Accepter og luk