Gå til hovedindhold

Kaspersky
Security for Internet Gateway

Giv dine medarbejdere sikker internetadgang

De fleste virksomheder kan ikke undvære internettet. Virksomhedens internetgateway faciliterer ikke blot internetressourcer til dine medarbejdere - den udgør også et indgangspunkt for cybertrusler, som kan målrettes gennem social engineering og angribe dine slutpunkter med avanceret malware. Kaspersky Security for Internet Gateway giver betydelig reduktion af risici inden for områder som inficering, dataudslip og internetbaserede distraktioner.

 • Giver beskyttelse i flere lag på gateway-niveau mod de seneste webbaserede trusler
 • Blokerer inficeringer, før de kan nå dine slutpunkter
 • Ophæver virkningerne af social engineering
 • Komplementerer nemt dit eksisterende gateway-forsvar
 • Reducerer udsættelse for angreb ved at styre ressourceforbrug på internettet
 • Understøtter og hjælper i forhold til overholdelsesregler
 • Hjælper med at registrere avancerede angreb og giver et automatiseret svar

Indtast computere fra 0 til 0

Buy this product online here
Brug for flere enheder?

Et strategisk placeret lag af cybersikkerhed til virksomheden

Kaspersky Security for Internet Gateways udnytter proxyserverens rolle som en naturlig flaskehals for webtrafik, der passerer mellem virksomhedens infrastruktur og omverdenen, og beskytter virksomhedens it-netværk ved at inddæmme trusler tidligt og reducere trusselseksponeringen. Det udvalg af sikkerhedsfunktioner, der benyttes til at opnå dette, brugervenligheden og beskyttelsens uovertrufne kvalitet gør Kaspersky Security for Internet Gateway til et sikkert skridt i dine bestræbelser på at opnå cyber-immunitet.

Den samme, mest gennemtestede, mest prisbelønnede sikkerhed – og meget mere

En af de mest effektive beskyttelsesteknologier i branchen identificerer, blokerer og deaktiverer eventuelle farer ved indgående og udgående webtrafik, der filtrerer malware, ransomware og potentielt uønskede programmer med falske positive reduceret til næsten nul. Det samme gælder et hidtil uset niveau af sikkerhed, som findes i alle produkter fra Kaspersky Lab, der understøttes af viden om globale trusler og inkorporering den nyeste teknologi.

Sikkerhed i mange lag, optimeret til hårdt arbejde

Kasperskys høje beskyttelse mod malware inkorporerer flere proaktive sikkerhedslag, herunder lag, der er baseret på algoritmer til maskinindlæring, som understøttes af kraftfulde skybaserede mekanismer. Omdømme- og indholdsfiltrering, anti-phishing og webstyring giver til sammen yderligere lag af beskyttelse, og løsningen som helhed udgør en vigtig lag i infrastrukturen fra Kaspersky Labs integrerede sikkerhedsplatform

Regulerer brugen af internettet - både for øget sikkerhed og produktivitet

Muligheden for at regulere adgangen til bestemte webbaserede ressourcekategorier og at begrænse overførsel af visse filtyper reducerer din trusselseksponering og fremmer samtidig virksomhedens effektivitet. Ved at begrænse adgangen til farlige og potentielt tidsrøvende hjemmesider og sociale medier, kan forretningsområder, der er særligt udsat i forbindelse med medarbejdernes handlinger, reduceres markant.

STRATEGISK BESKYTTELSE AF HELE IT-INFRASTRUKTUREN
Blokerer angreb, før de når deres mål

Det er praktisk og økonomisk fornuftigt at blokere webbaserede trusler ved gatewayen, hvis det er muligt, da det markant reducerer de driftsforstyrrelser, der opstår, når disse trusler trænger igennem til dine klienter, hvor de kan iværksætte angreb, der koster tid og penge at afhjælpe. I de tilfælde, hvor gennemførelsen af slutpunktsbeskyttelse er umulig eller frarådes, er en optimeret gatewaysikkerhed naturligvis afgørende.

Reducerer risiko fra den menneskelige faktor

Hackere, som er dygtige til social engineering, har sat sig for at forudsige, hvad der sandsynligvis vil tiltrække og aflede dine medarbejdere, og ved hjælp af denne sårbarhed kan de infiltrere dine systemer gennem fristende klik-madding, vedhæftede filer og invitationer. Internetsikkerhed ved gatewayen kan ikke forbigås af social engineering, som det er muligt med slutpunktbaseret beskyttelse. Så dine data, dine aktiver og dine medarbejdere er sikret.

Skalerer op eller ned efter behov

Løsningen er yderst skalerbar og muliggør administration af flere noder og organisatorisk implementering. Muligheden for at tildele og administrere dedikerede områder separat eller kombineret er særlig værdifuld for forskelligartede organisationer og Managed Service Providers. Kaspersky Security for Internet Gateway kan også fungere side om side med gatewaysikkerhedssystemer fra andre leverandører, hvilket giver et ekstra lag af beskyttelse af omgivelserne.

Tilpasser internettet til dine forretningsbehov

Webstyring på granulært niveau giver dig mulighed for at vælge, hvilke brugere der har adgang til hvilke internetressourcer og hvornår i overensstemmelse med specifikationerne for din forretning og dine interne politikker og i overensstemmelse med lovmæssige krav. Bestemte filtyper eller webstedskategorier kan blive blokeret, og adgangen til bestemte webressourcer kan begrænses til uden for arbejdstid, frokostpauser osv. Om nødvendigt kan et Default Deny-scenarie implementeres, der begrænser brugen af webressourcer, som ikke er absolut nødvendige for en bestemt brugers eller gruppes arbejde. Dette tager risikoreduktion via internetadgangskontrol til et nyt niveau.

Reducerer driftsarbejdet

Ethvert sikkerhedsbrud ved slutpunktet, ligegyldigt hvor ubetydelig, skaber ekstra arbejde for it-administratoren, og masseangreb på slutpunktet kan bringe en hårdt presset it-afdeling i knæ, når den arbejder i døgndrift med at kontrollere kaskaden af indgående alarmer. Gatewaysikkerhedsadvarsler kommer generelt fra en enkelt kilde, hvilket gør dem hurtigere og mere ligetil at håndtere. Det giver derfor god mening at håndtere trusselsadvarsler genereret ved gatewayen, hvis det er muligt. Ubesværet implementering af en komplet, sikker virtuel web-gatewayenhed giver it-administratorer ro i sindet.

Sikkerhed, der vinder flere priser… gør mere for at beskytte

Tag os ikke blot på ordet. I de seneste år har vores produkter deltaget i flere uafhængige test og anmeldelser – og har opnået flere førstepladser end nogen anden førende sikkerhedsleverandør. Resultater, der taler for sig selv.

Additional Information

FÅ BESKYTTELSE I FLERE LAG PÅ FLERE IT-NETVÆRKSNIVEAUER

Øget sikkerhed i andre dele af din infrastruktur.
Kaspersky Endpoint Security for Business AdvancedForbedret sikkerhed med udvidet styring og databeskyttelse
 • Sikkerhed i flere lag til fysiske slutpunkter og servere
 • Dækker flere platforme, inkl. Windows, Linux, MacOS og Android
 • Administreres centralt via Kaspersky Security Center
Kaspersky Security for Mail ServerTil Microsoft Exchange / Exchange Online og Linux email
 • Scanner indgående, udgående og gemte e-mails
 • Intelligent spamfiltrering reducerer trafikken
 • Undgår tab af fortrolige data
Kaspersky Security for StorageSikkerhed for Network Attached Storage (NAS)
 • Forenet, fejltolerant arkitektur
 • Minimal indvirkning på NAS-ydeevnen
 • Yderst skalerbar hukommelsessikkerhed
Kaspersky Hybrid Cloud SecurityBeskyt dine fysiske, virtuelle og cloudbaserede arbejdsbelastninger.
 • Trusselbeskyttelse i flere lag til arbejdsbelastninger og virtuelle desktops
 • Samlet administration og organisering på tværs af hele den hybride infrastruktur
 • Scenariespecifik beskyttelse for bedre ressourceeffektivitet