Gå til hovedindhold
PRODUKT

Kaspersky Sandbox

Avanceret trusselsbeskyttelse uden dyre sikkerhedseksperter og værktøjer

Avanceret trusselsregistrering med automatisk svar

Vore dages virksomheder er nødt til at bekæmpe det stigende antal moderne, komplekse trusler, der omgår eksisterende antivirus- og EPP-klasse-løsninger, f.eks. ukendt malware, nye virus og ransomware, nuldagssårbarheder og andre. Samtidig er der en global mangel på kvalificerede fagfolk inden for cybersikkerhed, hvilket kan gøre det svært og dyrt at ansætte dem.
Kaspersky Sandbox er en del af Kaspersky Optimum Security og bygger på vores veletablerede bedste praksis om at bekæmpe komplekse trusler og angreb på APT-niveau. Sammen med EPP- og EDR -løsningerne, leverer Kaspersky Sandbox fuldt automatiseret avanceret registrering, ved at analysere truslerne i et isoleret miljø.
Registrering
Mistænkelige objekter placeres i et isoleret miljø, hvor der foretages en dybdegående analyse, som hurtigt og automatisk registrerer og blokerer nye, ukendte og undvigende cybertrusler automatisk
Administration

Kaspersky Sandbox er nemt at installere og betjene og integreres problemfrit med virksomhedernes infrastruktur selv uden fuldt udbyggede IT-sikkerhedsteams

Skalerbarhed

Med den grundlæggende konfiguration, der understøtter op til tusind slutpunkter, kan løsningen let skaleres og giver konstant beskyttelse af store infrastrukturer    

Integration
Kaspersky Sandbox' forbedrede registreringsmuligheder integreres pet med Kaspersky EDR Optimum og Kaspersky Endpoint Security for Business og opretter en sikkerhedsløsning med flere lag

Brug

 • Få et bedre forsvar mod ukendte trusler

  • Slutpunkter er fortsat det primære mål for cyberkriminelle.
  • Omkostningerne ved at omgå eksisterende slutpunktsbeskyttelse forbliver relativt lave.
  • Det er langt dyrere og sværere at omgå sandkasse-teknologi.
  • Kaspersky Sandbox bruger vores EPP- og EDR -værktøjer og giver et vigtigt sikkerhedslag, der holder ukendte cybertrusler borte fra dine netværk.
 • Lad ikke manglen på IT -sikkerhedsspecialister holde dig tilbage

  • Virksomheder har normalt brug for en veludviklet IT-sikkerhedsafdeling for at kunne udnytte de avancerede sikkerhedsløsninger. Og den primære årsag til, at så mange organisationer ikke erhverver løsninger i denne klasse, er den globale mangel på IT -sikkerhedseksperter og de store omkostninger ved at ansætte dem.
  • Kaspersky Sandbox og Kaspersky Optimum Security er den ideelle løsning for organisationer, der kræver beskyttelse mod avancerede angreb, men stadig gerne vil undgå at investere i et fuldgyldigt IT-sikkerhedsteam.
 • Omkostningseffektiv løsning til distribuerede netværk

  • Store virksomheder har typisk komplekse og distribuerede infrastrukturer
  • Mellemstore afdelinger og små regionale kontorer kan ikke altid bruge komplekse løsninger på grund af manglende ressourcer og ekspertise.
  • Kaspersky Sandbox giver store virksomheder mulighed for at optimere omkostninger til effektiv beskyttelse af fjernkontorer og lette den manuelle arbejdsbyrde for deres nuværende højt værdsatte informationssikkerhedsanalytikere.
24/7

FØRSTEKLASSES SUPPORT

Professionel hjælp er tilgængelig, når du har brug for det. Vi opererer i mere end 200 lande fra 34 kontorer over hele verden, så du er dækket ind hele døgnet året rundt. Drag fordel af vores Premium-supportpakker, eller ring til vores Professionel Service for at sikre, at du får maksimalt udbytte af Kasperskys sikkerhedsinstallationer.

HVIDBØGER

Få mere at vide med tankelederskab fra vores globalt anerkendte eksperter inden for cybersikkerhed 

Truslerne

Angreb bliver mere og mere sofistikerede. Og efterhånden som komplekse værktøjer, der udvikles af nationalstater, bliver tilgængelige på det bredere marked, falder prisen for at udføre et målrettet angreb. Bagsiden af medaljen er, at udgifterne til ansættelse af kvalificerede IT-sikkerhedsspecialister stiger. Der er et presserende behov for omkostningseffektiv beskyttelse, som kan afhjælpe:

 • Traditionelle teknologier, der ikke kan håndtere komplekse trusler

 • En voksende global mangel på informationssikkerhedsanalytikere

 • Manglende budgetter til komplekse anti-APT- og EDR-klasse-løsninger

 • Et overvældende antal sikkerhedshændelser, der skal analyseres hver dag

Kaspersky Optimum Security

Byg oven på Kaspersky Sandbox ved at tilføje simpel EDR -teknologi, som både styrker registrering, undersøgelse og hurtig reaktion og træning i Security Awareness - eller vælg administreret beskyttelse, med Kaspersky Optimum Security.

Relateret til dette produkt

Resources marked with an asterisk (*) are in English.