Skip to main

Internettet indeholder en overvældende mængde oplysninger, hvoraf nogle er uklare, nogle tekniske og andre selvmodsigende. Det er altid godt at købe et antivirusprodukt til slutpunktssikkerhed, men cybersikkerhed fungerer bedst, når ejere af og medarbejdere i små virksomheder lærer aktivt. Her er fem pålidelige gratis ressourcer, som kan give dig de bedste og mest opdaterede oplysninger med hensyn til beskyttelse af din virksomhed mod onlinetrusler.

Tag gratis kurser fra SANS Institute

Når specialister i cybersikkerhed har brug for den nyeste viden om cybertrusler og beskyttelse, kontakter de instruktørerne hos SANS Institute. Det er en organisation, der specialiserer sig i uddannelse i cybersikkerhed. Disse gratis kurser omhandler alt det grundlæggende vedrørende god cyberpraksis og trusselsovervågning. Modulerne om netværk og systemadministration er relevante i forhold til de sikkerhedsmæssige problemstillinger i små virksomheder.

Læs myndighedernes vejledninger i planlægning af konfiguration af cybersikkerhed

FCC (Federal Communications Commission) publicerer denne nyttige cyberplanlægningsguide for små virksomheder. Denne guide behandler den samlede mængde oplysninger, som er nødvendige for at kunne håndtere behovene for cybersikkerhed i din lille virksomhed, lige fra udvikling af politikker til beskyttelse af personlige oplysninger til planlægning i forbindelse med datatab. Du kan også bruge planlægningsguiden som værktøj til at finde ud af, hvad du skal gøre for at beskytte virksomheden mod trusler.

Download "Cyber-Risk Overnight Handbook" fra Internet Security Risk Alliance

Denne håndbog er godkendt af US-CERT (United States Computer Emergency Readiness Team) og indeholder de nyeste oplysninger om trusselsmiljøet og lovbestemmelser på området. Du lærer de grundlæggende principper for generel overvågning af cyberrisici og får kendskab til værktøjer, der hjælper dig og din virksomhed med at forbedre jeres politikker og procedurer.

Se Microsofts webcast "Cybersecurity 101: Protecting Your Business from Cybercrime"

Dette er en webcast, som du kan se online. Microsoft-teamet opdeler sin tilgang til beskyttelse i fem trin. Derudover får du mere at vide om nye bølger af cyberkriminelle og de crimeware-kit eller "tjenester", som hackere bruger for at sætte virksomheder som din ud af spillet. Webcasten afsluttes med en diskussion af teknikker, som du kan bruge til forbedring af din cybersikkerhedsbeskyttelse.

Se nærmere på Kaspersky Lab Ressource Center

Dette ressourcecenter er propfyldt med nødvendige oplysninger og opdateres jævnligt med oplysninger om de nyeste trusler og den seneste udvikling inden for cybersikkerhed. Brug artiklerne her for at få mere at vide om, hvordan du kan beskytte dig selv online, eller for at følge den seneste udvikling i cybersikkerhedsbranchen.

Lad dig ikke slå ud af internettets syndflod af oplysninger om cybersikkerhed. Hvis du bruger disse ressourcer kan du planlægge en sikrere cybersti fremad for din lille virksomhed.

Relaterede artikler og links

Produkter og løsninger:

Hold din virksomhed cybersikker med disse fem gratis ressourcer

Når det gælder cybersikkerheden i din lille virksomhed, er det ikke altid let at vide, hvor du kan henvende dig, hvad du kan stole på, og hvordan du starter.
Kaspersky Logo