Vis alle løsninger

Kaspersky DDoS Protection

Komplet beskyttelse mod alle typer DDoS-angreb

Kontakt os

Trusselsmiljø

I de seneste år er omfanget af angreb vokset hurtigt – fordi omkostningerne ved at lancere et DDoS-angreb er blevet reducerede. Samtidig er angreb blevet mere avancerede – og det har gjort det vanskeligt at sikre sig mod og sværere for virksomhederne at komme sig efter angreb. Enkle forebyggende metoder – som var aktuelle for et par år siden – er ikke længere tilstrækkelige som beskyttelse mod nutidens komplekse DDoS-angreb. Fordi truslerne er blevet mere udspekulerede, skal din beskyttelse være endnu mere effektiv.

Forskel

I modsætning til virusangreb, der har tendens til at blive spredt automatisk, er DDoS-angreb afhængige af menneskelig ekspertise. Cyberkriminelle vil normalt lave research på den virksomhed, de påtænker at angribe. De vurderer sårbarheder inden for den udvalgte virksomhed tilstedeværelse online – og vælger de angrebsværktøjer, der med størst sandsynlighed opnår det mål, de har med det ondsindede angreb. Derefter arbejder den kriminelle i realtid under angrebet og ændrer konstant taktik, tilpasser sin strategi og vælger forskellige værktøjer for at maksimere de skader, vedkommende forårsager.

Dette tilbyder vi

For at forsvare din virksomhed mod DDoS-angreb har du brug for en løsning, der registrerer angreb så hurtigt som muligt. Kaspersky DDoS Protection kæmper på to fronter: via DDoS-viden og Kasperskys særlige forsvarsinfrastruktur. Vores eksperter i sikkerhedsviden bruger sofistikerede metoder til at overvåge DDoS-trusselsbilledet og være et skridt foran de kriminelle – så vi kan nå at registrere DDoS-angreb tidligere. Derudover bruger vi en kombination af on-site- og off-site-teknologier til at beskytte din virksomhed.

Fordele for din virksomhed

Viden om sikkerhed

Sporing, analyse, fortolkning og afhjælpning af konstant skiftende IT-sikkerhedstrusler er en stor forpligtelse. Virksomheder på tværs af alle sektorer står over for en mangel på den opdaterede, relevante data, som de har brug for nemmere at kunne administrere de risici, der er forbundet med IT-sikkerhedstrusler. Kaspersky Labs viden, erfaring og dybe kendskab til alle aspekter af cybersikkerhed har gjort dem til den mest betroede partner blandt verdens politi og offentlige myndigheder, og bidrager betydeligt til opsporing og forebyggelse af DDoS-angreb.

Sådan fungerer det

Vi leverer særligt sensorsoftware, der kører på dit websted til overvågning af trafik på netværket. Ved løbende at opbygge statistiske data og adfærdsanalysedata, forbedrer sensoren sin evne til at registrere selv meget subtile afvigelser, der kan antyde et begyndende DDoS-angreb. I tilfælde af et angreb informerer vi dig og giver dig mulighed for afhjælpning ved at omdirigere trafikken til et af vores rensningscentre. For at beskytte dit privatliv vises indholdet af din trafik ikke under vores processer – det eneste, der ses på, er metadata.

Den samlede tjeneste – fra registrering til post-angrebsrapportering

Kaspersky DDoS Protection tager sig af alle faser i forsvaret af din virksomheden mod DDoS-angreb. Det:

  • analyserer din internettrafik – døgnet rundt
  • advarer dig om et muligt angreb
  • omdirigerer trafikken til et rensningscenter
  • returnerer ”ren” trafik til dit netværk

Når vi har forsvaret dig mod angrebet, leverer vi post-angrebsanalyser og -rapportering, så du ved præcis, hvad der skete, hvor længe det varede, og hvordan Kaspersky DDoS Protection håndterede angrebet.

White Papers

Beskyt din forretning mod økonomiske og omdømmemæssige tab...

Vis PDF*
Vis alle White Papers

Ressourcer markerede med (*) er på engelsk