Gå til hovedindhold

Produktet

Kaspersky DDoS Protection leverer komplet, integreret afbødning af DDoS-angreb og sikrer kontinuitet i dine kritiske onlineressourcer og infrastruktur. Fra den kontinuerlige analyse af onlinetrafik til at advare dig om mulige angreb, modtagelse af din omdirigerede trafik, rensning af den og returnering af den "rene" trafik til dig tilbyder Kaspersky DDoS Protection alt, hvad din virksomhed behøver for at forsvare sig imod – og afbøde virkningerne af – alle former for DDoS-angreb.

Det tilbyder vi

For at forsvare din virksomhed mod DDoS-angreb har du brug for en løsning, der registrerer angreb så hurtigt som muligt. Kaspersky DDoS Protection kæmper på to fronter: Via DDoS-viden og gennem Kaspersky Labs særlige forsvarsinfrastruktur. Vores Security Intelligence Teams bruger sofistikerede metoder til at overvåge DDoS-trusselsbilledet og være et skridt foran de kriminelle – så vi kan nå at registrere DDoS-angreb endnu tidligere. Vi bruger samtidig en kombination af on-site- og off-site-teknologier til at beskytte din virksomhed:

Trafikanalyse 24х7х365

Unik sensorteknologi til kontrol af trafik i realtid

Always-On- og On-Demand-arbejdsgange

Permanent eller on-demand trafikomdirigering til scrubbing-centre

Yderst skalerbare, EU-baserede rensningscentre

Yderst skalerbare og failover-rensningscentre i Amsterdam og Frankfurt

Nødberedskabsteam døgnet rundt

Det dedikerede nødberedskabsteam af Kaspersky Lab-eksperter er til rådighed hele døgnet til at overvåge anomalier, mindske angreb og understøtte klienter

Velegnet til

Denne løsning er især velegnet til at tage hånd om de sikkerhedsmæssige krav, bekymringer og begrænsninger i disse virksomhedssektorer.

Brug

 • Viden om sikkerhed

  Virksomheder på tværs af alle sektorer står over for en mangel på de opdaterede, relevante data, der er nødvendige for at kunne administrere de risici, der er forbundet med it-sikkerhedstrusler. Kaspersky Labs ekspertise og dybe kendskab til alle aspekter af it-sikkerhed har gjort os til den mest betroede partner blandt verdens politi og offentlige myndigheder - vi arbejder konstant på at forbedre registrering og forebyggelse af DDoS-angreb.

 • Sådan fungerer det

  En sensor, der monteres enten i vores DDoS Protection Cloud eller i din virksomhed, indsamler trafikdata for at opbygge profiler med dine typiske besøgendes adfærd og forskellige trafikmønstre. Den direkte trafik overvåges derefter i realtid, så ethvert afvigende tegn på et muligt angreb kan identificeres og reageres på øjeblikkeligt.

  Sideløbende overvåger vores eksperter med viden om it-sikkerhed kontinuerligt DDoS-trusselsbilledet med henblik på at identificere planlagte angreb, som kunne være rettet mod dig.

 • Den samlede tjeneste – fra registrering til post-angrebsrapportering

  Kaspersky DDoS Protection dækker alle faser i forsvaret af din virksomhed mod DDoS-angreb ved at:

  • Analysere din internettrafik – 24/7
  • Give dig besked om eventuelle angreb
  • Omdirigere trafikken til vores rensningscenter
  • Returnere "ren" trafik til dit netværk
24/7

Førsteklasses support

Professionel hjælp er tilgængelig, når du har brug for det. Vi opererer i mere end 200 lande fra 34 kontorer over hele verden, så du er dækket ind hele døgnet året rundt. Drag fordel af vores Premium-supportpakker, eller ring til vores Professionel Service for at sikre, at du får maksimalt udbytte af Kaspersky Labs sikkerhedsinstallationer.

Truslerne

Eventuelt manglende beskyttelse mod DDoS-angreb efterlader dine IT-kritiske tjenester åbne for skade:

 • Tjenesterne kan slås i knæ

 • Et angreb kan få alvorlige økonomiske konsekvenser for virksomheden

 • Et angreb kan udlægge et "røgslør", som skjuler noget endnu værre

 • De omdømmemæssige skader forårsaget af et DDoS-angreb kan være betydelige

Relaterede løsninger

Resources marked with an asterisk (*) are in English.