Gå til hovedindhold
TJENESTE

Kaspersky Security Assessment

Vurdering af sikkerheden i din organisation

Oversigt

Hvordan kan du sikre, at din IT-infrastruktur eller specifikke programmer er sikret mod potentielle cyberangreb? Ikke to IT-infrastrukturer er ens, og de stærkeste cybertrusler er skræddersyet til at udnytte bestemte sårbarheder i den enkelte organisation. En regelmæssig sikkerhedsvurdering giver en klar forståelse af din sikkerhedsposition og sikrer overholdelse af branchens bedste praksis.

Penetrationstestning

Omvendt simulering drevet af viden om trusler fremhæver potentielle angrebsvektorer og giver et overblik over virksomhedens sikkerhedsposition fra en hackers synspunkt.

Evaluering af programsikkerhed

Intens jagt på fejl i forretningslogikken og implementeringssårbarheder i alle typer programmer, fra store cloudbaserede løsninger til indlejrede programmer og mobilprogrammer.

Sikkerhedsvurdering af betalingssystemer

Omfattende analyse af hardware- og softwarekomponenter i forskellige betalingssystemer med henblik på at afsløre potentielle svindelscenarier og sårbarheder, der kan medføre manipulation med finansielle transaktioner.

ICS-sikkerhedsvurdering

Modelopbygning af sagsspecifikke trusler og vurdering af sårbarheder i industrielle kontrolsystemer og deres komponenter, som giver indsigt i den eksisterende angrebsflade og potentielle angrebs tilsvarende indvirkning på virksomheden.

Sikkerhedsvurdering af transportsystemer

Specialiserede undersøgelser fokuseret på at identificere sikkerhedsproblemer i forbindelse med missionskritiske komponenter inden for moderne transportinfrastruktur fra bil- til luftfartsindustrien.

Vurdering af smartteknologier og IoT-sikkerhed

Detaljeret evaluering af moderne, stærkt forbundne enheder og deres resulterende infrastruktur ved at afsløre sårbarheder i firmware-, netværks- og programlag.

Red Teaming

Threat Intelligence-driven adversary simulation helping to evaluate the effectiveness of your security monitoring capabilities and incident response procedures

Learn more

World Chess Federation

I februar 2017 annoncerede verdensskakforbundet FIDE og Kaspersky Lab i fællesskab et partnerskab om cybersikkerhed, der i første omgang gælder den toårige VM-cyklus i skak i 2017-18.

Abu Dhabi Racing

For businesses like Abu Dhabi Racing and for the Government of the UAE, the drive for economic growth and development of a technology-enabled, knowledge-based society comes hand-in-hand with the need for sophisticated IT security systems and risk management provisions.

Brug

  • Luk sikkerhedshuller, inden de udnyttes

    At sørge for, at din IT-infrastruktur er sikret mod potentielle cyberangreb, er en løbende Udfordring for enhver organisation. Vores aftaler om omvendt simulering af sikkerhedsvurderingen giver dig en større forståelse af sikkerhedshuller i infrastrukturen ved at afsløre sårbarheder og potentielle konsekvenser af forskellige angreb, evaluere effektiviteten af dine nuværende sikkerhedsforanstaltninger og foreslå hensigtsmæssige tiltag og forbedringer til afhjælpning.

  • Afhjælp svagheder i dine programmer

    Uanset om du udvikler virksomhedens programmer internt eller køber dem hos tredjeparter, ved du, at en enkelt kodningsfejl kan udvikle sig til en sårbarhed, der udsætter dine systemer for angreb, der resulterer i betydelige økonomiske skader eller skader på omdømmet. Efter vores anbefalinger kan sårbarheder, som afsløres i programmer, afhjælpes og således forhindre angreb.

  • Forbedr sikkerheden i branchespecifikke infrastrukturer

    Komplekse, integrerede informationssystemer, der består af forskellige hardware- og softwarekomponenter fremstillet af forskellige leverandører, er undertiden uden tanke på sikkerheden altid udsat for øget risiko for cyberangreb. Trusler, der påvirker forskellige, specialiserede IT-miljøer - økonomiske, industrielle, transportmæssige, IoT osv. - varierer i høj grad også. Kaspersky Lab er en af de meget få eksperter, der er gearet til at give en detaljeret sikkerhedsvurdering af din infrastruktur i hele dens kompleksitet.

Relateret til denne tjeneste

Resources marked with an asterisk (*) are in English.