icon-total

Kaspersky Total Security for Business

Vores ultimative sikkerheds- og systemadministrationsløsning

 • Beskytter mod kendte, ukendte og avancerede trusler
 • Sikrer bærbare og stationære computere, servere og mobile enheder
 • Identificerer sårbarheder og distribuerer programrettelser
 • Leverer udvidede systemadministrationsfunktioner
 • Beskyttelse af webgateways, e-mail og collaboration
FUNKTIONER
 • Sikkerhed i verdensklasse for alle dine endpoints – herunder bærbare og stationære pc'er, filservere og mobile enheder & BYOD, Web gateways, mail systems and collaboration systems – together with extended systems management functionality.

  • Beskyttelse af stationære og bærbare Windows-, Linux- og Mac-computere*

   Levering af sikkerhed i flere lag

   Vores nyeste anti-malware-program kombinerer signaturbaseret sikkerhed, heuristisk analyse og adfærdsanalyse samt cloud-assisted teknologier – til at beskytte din virksomhed mod kendte, ukendte og avancerede trusler. Programmet kan beskytte enhver kombination af stationære og bærbare Mac-, Linux- og Windows-computere.

   Mere effektiv sikkerhedsopdatering

   Fordi cyberkriminelle ustandseligt lancerer ny og mere kompleks malware, leverer vi databaseopdateringer langt mere hyppigt end mange andre sikkerhedsleverandører. Derudover anvender vi flere avancerede sikkerhedsteknologier til at sikre, at vi leverer stærkt forbedrede registreringsresultater – og samtidig reducerer opdateringernes størrelse… så mere af din båndbredde til kommunikation er tilgængelig til andre opgaver.

   Beskyttelse mod ukendte og avancerede trusler

   Når et nyt malware-element frigives, er der en periode med høj risiko. For at levere zero-hour-beskyttelse mod disse trusler udvikles Kaspersky Lab-teknologier og system til trusselsefterretning konstant for at sikre, at din virksomhed beskyttes mod selv de mest avancerede, nye trusler.

   Registrering af mistænkelig adfærd

   Når et applikation startes på virksomhedens netværk, overvåger vores System Watcher-modul applikationens adfærd. Hvis der registreres mistænkelig adfærd, blokerer System Watcher automatisk applikationen. Da System Watcher fører dynamisk log over operativsystemet, registreringsdatabasen m.m. – tilbagefører den desuden automatisk ondsindede handlinger, som malwaren gennemførte, før den blev blokeret.

   Beskyttelse mod udnyttelse

   Vores innovative Automatic Exploit Prevention-teknologi (AEP) medvirker til at sikre, at malware ikke kan udnytte sårbarheder i operativsystemer eller applikationer, der kører på dit netværk. AEP overvåger især de applikationer, der oftest er truede – herunder Adobe Reader, Internet Explorer, Microsoft Office, Java og mange flere – og leverer et ekstra lag af sikkerhedsovervågning og beskyttelse mod ukendte trusler.

   Styring af applikationer og forbindelser

   For nogle applikationer gælder det, at selv om de måske ikke betegnes som ondsindede, kan deres aktiviteter blive betragtet som værende af høj risiko. I mange tilfælde er det tilrådeligt at begrænse disse aktiviteter. Vores Host-Based Intrusion Prevention System (HIPS) begrænser aktiviteterne inden for endpoint et, i henhold til det "tillidsniveau", der er tildelt programmet. HIPS arbejder på programniveau sammen med vores personlige firewall – der begrænser aktivitet på netværket.

   Blokering af angreb på netværket

   Network Attack Blocker-teknologi registrerer og overvåger mistænkelige aktiviteter på virksomhedens netværk – og gør det muligt for dig at forudkonfigurere, hvordan dine systemer skal reagere, hvis der registreres mistænkelig adfærd.

   Using the power of the cloud – for at opnå endnu bedre sikkerhed

   Når millioner af brugere lader det cloud-baserede Kaspersky Security Network (KSN) modtage data om mistænkelig adfærd på deres computere, kan din virksomhed drage fordel af forbedret beskyttelse mod den nyeste malware. Dette flow af data i real-time sikrer, at kunderne kan drage fordel af en hurtig reaktion på nye angreb – og det bidrager til at minimere forekomsten af "falske positiver".

   *Alle funktioner er ikke tilgængelige på alle platforme.

  • Beskyttelse af dine filservere

   Sikring af heterogene miljøer

   Vores prisbelønnede sikkerhed beskytter filservere, der kører Windows, Linux eller FreeBSD. Optimerede scanningsprocesser bidrager til at sikre minimal påvirkning af servernes ydeevne. Ud over at beskytte klyngeservere forsvarer vi også Microsoft- og Citrix-terminalservere.

   Sikring af pålidelig beskyttelse

   Hvis der opstår fejl på en af dine filservere, starter vores sikkerhedsteknologier automatisk igen, når filserveren genstarter.

   Bedre administrationsmuligheder

   Hvert minut, du skal bruge på administration og oprettelse af rapporter, er tid, som du kunne bruge på strategisk vigtige aktiviteter. Derfor tilbyder vi en centraliseret konsol, der giver dig mulighed for at administrere sikkerheden på alle dine endpoints – filservere, arbejdsstationer og mobile enheder – og gør det let for dig at oprette detaljerede rapporter.

  • Forbedret sikkerhed og udvidelse af systemadministration

   Fjernelse af kendte sårbarheder

   Vores teknologier scanner hele dit netværk – for at identificere sårbarheder som følge af applikationer eller operativsystemer, der ikke er rettet. Registrerede sårbarheder kan prioriteres automatisk – og derefter kan programrettelser og opdateringer distribueres automatisk. Da vi distribuerer nye programrettelser hurtigere end mange andre programrettelsesløsninger, hjælper vi dig med at fjerne sårbarheder inden for en kortere periode.

   Administration af dine hardware- og softwareaktiver

   Alle enheder og applikationer på dit netværk opdages automatisk og registreres på en oversigt over hardware og software. Oversigten over hardware indeholder detaljerede oplysninger om hver enkelt enhed, og oversigten over software hjælper dig med at kontrollere brugen af software og blokerer uautoriserede applikationer. Selv gæsteenheder, der dukker op på dit netværk, kan opdages automatisk - og tildeles adgangsrettigheder, uden at gå på kompromis med beskyttelsen af virksomhedens systemer og data.

   Optimering af distributionen af applikationer

   Du kan installere software når du vil, eller planlægge det til udenfor arbejdstid. For nogle installationsapplikationer kan du angive yderligere parametre for at tilpasse den softwarepakke, der installeres. Anvendelsen af sikre, eksterne forbindelser til enhver stationær computer eller klientcomputer hjælper dig med at løse eventuelle problemer hurtigt – og en godkendelsesmekanisme forhindrer uautoriseret fjernadgang. Af hensyn til sporbarheden logføres alle aktiviteter under en fjernadgangssession.

   Automatisering og optimering af operativsystemet

   Vores teknologi automatiserer og centraliserer oprettelse, opbevaring og kloning af sikrede images. Images opbevares i et specielt storage, så de er klar til at blive brugt ved implementeringen. Implementeringen af et workstation image kan enten foretages ved hjælp af PXE-servere (Preboot eXecution Environment) – der tidligere har været brugt på netværket – eller ved hjælp af vores egne funktioner. Brug af Wake-on-LAN-signaler giver dig mulighed for automatisk at distribuere images efter arbejdstid. UEFI-understøttelse er også inkluderet.

   Reduktion af trafik – fjerndistribution

   Hvis du har brug for at distribuere software eller programrettelser til et fjernkontor, kan én lokal arbejdsstation fungere som opdateringsagent for hele fjernkontoret – med henblik på at reducere trafikniveauerne på netværket.

   Integration med SIEM-systemer

   Da sikkerhedsinformations- og event management-systemer (SIEM) kan spille en vigtig rolle i at hjælpe virksomheder på enterprise-niveau med at opnå overvågning i real-time, har vi inkluderet integration med to af de mest populære SIEM-produkter – HP ArcSight og IBM QRadar.

  • Kryptering af fortrolige oplysninger

   Stærk kryptering

   Ved hjælp af en AES-krypteringsalgoritme, der har 256 bits nøglelængde og er NIST-godkendt (#2980), leverer vi stærk kryptering af dine fortrolige oplysninger. Hvis filer eller systemer går tabt eller bliver stjålet, kan uautoriserede brugere ikke få adgang til dine krypterede data. Vores kryptering er også blevet udviklet til at være FIPS 140-2-kompatibel (valideringen er under behandling).

   Integreret – for bedre administrationsmuligheder

   Mange leverandørers krypteringsprodukter leveres ikke som en del af en integreret IT-sikkerhedsløsning, men vores krypteringsteknologier udgør én komponent i en samlet kodebase, der er udviklet af vores interne team. Dette gør det nemmere for dig at anvende krypteringsindstillinger som en del af de samme politikker, der dækker dit anti-malware-forsvar, dine endpoint kontroller og andre sikkerhedsteknologier til endpoints.

   Full Disk Encryption og File-Level Encryption

   For at opnå en kryptering, der er "tæt på hardwaren" – og for at gøre det nemt for dig at køre en strategi til "kryptering af alt på én gang" – opererer Full Disk Encryption (FDE) på diskens fysiske sektorer. Kryptering på filniveau (File-Level Encryption, FLE) hjælper dig med at aktivere sikker deling af data på tværs af netværket. For at opnå ekstra sikkerhed – når en fil er krypteret – kan den originale, ukrypterede fil blive slettet fra harddisken.

   Kryptering af flytbare medier

   For at beskytte data, der også skal overføres på flytbare enheder, kan Removable Media Encryption udføre Full Disk Encryption, dvs. komplet diskkryptering, og File-Level Encryption, kryptering på filniveau.

   "Bærbar tilstand"-kryptering

   Hvis du har brug for at overføre følsomme data via e-mail, internettet eller en flytbar enhed, kan du nemt konfigurere password-beskyttede, krypterede selvudpakkende pakker af filer og mapper. En særlig "bærbar tilstand" til File-Level Encryption, kryptering på filniveau, på flytbare medier bidrager til at aktivere sikker overførsel af data – selv på computere, der ikke kører Kaspersky Endpoint Security for Windows.

   Forenklet login og understøttelse af smartcard/token

   Når en bruger tænder for sin pc og logger ind med brugernavn og adgangskode, giver vores Single Sign-on-funktion brugeren øjeblikkelig adgang til de krypterede data på pc'ens harddisk. Dette hjælper med til at sikre, at krypterings- og dekrypteringsprocesserne er næsten gennemsigtige for brugeren – og det giver større effektivitet og produktivitet. To-faktor-autentificering via smartcards og tokens – understøttes også.

   Understøttelse af Intel AES-NI m.m.

   Ved at understøtte Intel AES-NI muliggør vi hurtigere kryptering og dekryptering af data – for mange Intel-processorbaserede og AMD-baserede systemer*. Vores Full Disk Encryption-teknologi understøtter også UEFI-baserede platforme. Ikke-QWERTY-tastaturer understøttes også.

   *Ikke alle processorer understøttes.

  • Beskyttelse af mobile enheder**

   Robust mobil sikkerhed

   Ved at kombinere branchens mest avancerede teknologier beskytter vi mod de nyeste mobile trusler. Anti-phishing beskytter mod websites, der forsøger at stjæle information eller identitetsoplysninger – og anti-spam bidrager til at bortfiltrere uønskede opkald og sms'er. Fleksible kontrolværktøjer gør det muligt for dig at forhindre, at uautoriserede applikationer starter, og at blokere adgangen til farlige websites. Rooting- og jailbreak-hændelser registreres automatisk – og enhederne blokeres.

   Adskillelse mellem virksomhedsdata og personlige data

   Med vores "app wrapping"-teknologi kan du oprette særlige beholdere på hver enhed. Virksomhedens applikationer opbevares i beholdere – helt adskilt fra brugerens personlige data. Du kan gennemtvinge kryptering af alle data i beholderen og forhindre data i at blive kopieret og sat ind uden for beholderen – og du kan desuden rekvirere en ekstra brugergodkendelse, før applikationer i beholderen får lov til at starte. Hvis en medarbejder forlader virksomheden, kan du ved hjælp af den fjernbetjente Selective Wipe-funktion slette data i virksomhedsbeholderen – uden at slette enhedens ejers personlige data og indstillinger.

   Understøttelse af fælles MDM-platforme

   Med de forbedrede funktioner til Mobile Device Management (MDM) er det nemt at anvende gruppens eller den enkeltes MDM-politikker for Microsoft Exchange ActiveSync og iOS MDM-enheder – via en enkelt grænseflade. Understøttelse af Samsung KNOX giver dig mulighed for at håndtere forskellige indstillinger til Samsung-enheder.

   Låsning, sletning og lokalisering af forsvundne enheder

   Fjernbetjente sikkerhedsfunktioner bidrager til at beskytte virksomhedens data på bortkomne enheder. Administratorer og brugere kan låse enheden, slette virksomhedsdata og finde frem til enhedens placering. Hvis en tyv skifter SIM-kortet ud, sender vores SIM Watch-funktion dig det nye telefonnummer – så antityveri-funktionerne stadig kan køre. Understøttelse af Google Cloud Messaging (GCM) bidrager til at sikre, at Android-telefoner hurtigt modtager antityveri-kommandoer.

   Selvbetjeningsportal

   Vores specielle selvbetjeningsportal gør det nemt at aktivere personlige mobile enheder på virksomhedens netværk. Portalen giver også brugerne fjernadgang til vigtige antityveri-funktioner – så brugere hurtigt kan reagere, hvis en enhed er bortkommet, og dermed nedsætte risikoen for tab af data uden at belaste administratorerne yderligere.

   En aflastning af IT-administratorer

   En enkelt centraliseret konsol giver dig mulighed for at administrere mobile enheder – og deres sikkerhed – og gør det let at anvende sammenhængende politikker på tværs af forskellige mobile platforme. Derudover gør vores webkonsol det muligt for dig at administrere mobile enheder og deres sikkerhed – foruden sikring af andre endpoints – hvor som helst, hvor du kan komme på nettet.

   **Visse funktioner er ikke tilgængelige på alle de understøttede platforme.

  • Kontrol af applikationer, enheder og internetadgang

   Dynamisk whitelisting - til at supplere sikkerhed

   Vores programstyring er branchens mest omfattende implementering. Vi er den eneste sikkerhedsleverandør, der har investeret i oprettelse af eget Whitelisting Lab, der kontrollerer applikationer for sikkerhedsrisici. Vores database med whitelistede applikationer indeholder over 1,3 milliarder unikke filer – og den vokser med yderligere 1 million filer om dagen. Programstyring og dynamisk whitelisting gør det nemmere for dig at indføre en Default Deny-politik, der blokerer alle applikationer, medmindre de står på din whitelist. Hvis du ønsker at indføre eller opdatere en Default Deny-politik, giver vores nye test-modus dig mulighed for at oprette en politik i et testmiljø – så du kan tjekke, at din politik er konfigureret korrekt, før du "går i luften".

   Forebyggelse af tilslutning af uautoriserede enheder

   Device Control-værktøjer gør det nemt at styre, hvilke enheder der får adgang til virksomhedens IT-netværk. Du kan oprette kontrolfunktioner, der er baseret på tidspunkt på dagen, den geografiske beliggenhed eller enhedstype. Du kan også justere kontrolfunktionerne med Active Directory – til administration med høj detaljeringsgrad og fordeling af politikker. Systemadministratorer kan også bruge masker til oprettelse af regler for enhedsstyring – så flere enheder nemt kan whitelistes til brug.

   Overvågning og styring af adgang til internettet

   Vores Web Control-værktøjer gør det muligt for dig at konfigurere politikker for adgang til internettet og overvåge brugen af internettet. Det er nemt at forbyde, begrænse, tillade eller overvåge brugernes aktiviteter på de enkelte websites eller kategorier af hjemmesider, f.eks. spillewebsites, sociale netværk eller websites med hasardspil. Geografiske kontroller og kontroller på bestemte tidspunkter af dagen kan afstemmes med Active Directory – som en hjælp til administration og fastlæggelse af politikker.

  • Centralisering af administrationsopgaver

   Beskyttelse af flere platforme

   Med understøttelse af et bredt udvalg af e-mailservere – herunder Microsoft Exchange og IBM Lotus Notes / Domino, Sendmail, qmail, Postfix, Exim og CommuniGate Pro – beskytter vores mailserver-sikkerhedsteknologier e-mailtrafik og groupware-servere mod malware og spam. Kaspersky Total Security for Business kan også bruges til at oprette en dedikeret e-mailgateway.

   Bortfiltrering af spam

   Effektiv filtrering af spam kan hjælpe virksomheder med at øge effektiviteten og produktiviteten. Vores intelligente spamfiltreringsteknologi hjælper med at forhindre, at distraherende spam-meddelelser dukker op i brugernes indbakker. Den opnår et meget lavt niveau af falske positiver – og nedsætter samtidig trafikken på virksomhedens netværk.

   Håndtering af kompleksitet

   Brugervenlige værktøjer forenkler administrationen af din mailservers sikkerhed, herunder:

   • Overvågning af beskyttelsesstatus
   • Administration af scanningsindstillinger
   • Oprettelse af rapporter

   Hjælp med til at bevare ydeevnen

   Med optimeret scanning – samt mulighed for at udelukke bestemte elementer fra en scanning – understøtter vores mailserver-beskyttelse også belastningsjustering af serverressourcer. Dette betyder, at du får en særdeles effektiv beskyttelse uden nævneværdig indflydelse på ydeevnen.

   Øger databeskyttelsen og overholdelse

   Vores teknologier analyserer indholdet af udgående e-mails og blokerer automatisk meddelelser og vedhæftede filer, der indeholder fortrolige virksomhedsdata eller følsomme oplysninger om medarbejdere. Ud over scanning efter ord i vores forudinstallerede ordlister – eller i din administrators tilpassede ordliste – scanner vi også efter strukturerede data.*

   *Data Loss Protection-funktioner til beskyttelse mod tab af data licenseres separat.

  • Beskyttelse af webgateways

   Sikring af trafikken

   Vores sikkerhedsteknologier giver beskyttelse af trafikken gennem de mest populære Windows-baserede eller Linux-baserede gateways – og fjerner automatisk skadelige og potentielt fjendtlige applikationer, der dukker op i HTTP(s)-, FTP-, SMTP- og POP3-trafik. Med hyppige opdateringer hjælper Kaspersky Total Security for Business med at beskytte dig mod kendte og ukendte trusler.

   Beskyttelse af e-mail

   Kaspersky Total Security for Business kan beskytte virksomhedens e-mail, der går gennem Microsoft Forefront TMG eller Microsoft ISA Server.

   Leverer høje registreringsfrekvenser

   Med intelligent, optimeret scanning – plus belastningsjustering – leverer Kaspersky Total Security for Business høje registreringsfrekvenser uden mærkbar indflydelse på systemets ydeevne.

   Forbedrede administrationsmuligheder

   Brugervenlige værktøjer til systemadministration – sammen med fleksible rapporteringsfunktioner – sikrer, at du opnår større synlighed og bedre kontrol over din sikkerhed.

  • Sikring af samarbejde og forhindring af datalækage

   Beskyttelse af SharePoint-miljøer

   Brugervenlig sikkerhed, filfiltrering og filtrering af indhold giver dig mulighed for at administrere central beskyttelse af en hel Microsoft SharePoint-serverfarm – fra en enkelt konsol. Vores beskyttelsesteknologier har meget lille indflydelse på dine systemers ydeevne.

   Hjælp til optimering af lagring

   For at hjælpe dig med udnytte dit datalager mere effektivt hjælper vores filfiltreringsteknologier dig med at eliminere storage af unødvendige filer – og at gøre det lettere at håndhæve dine politikker for dokument storage. Du kan oprette lister over forbudte filnavne og filtypenavne – og vi har desuden forudindstillede filtypeprofiler, så du hurtigt kan gennemtvinge politikker for musik, video, eksekverbare filer og meget mere. Ved at analysere egentlige filformater – uanset filtypenavnet – sikrer vores teknologi, at sikkerhedspolitikkerne ikke kan krænkes af filer, der omgår reglerne for brug af forbudte filtypenavne.

   Levering af fleksibel indholdsfiltrering

   Ved at kontrollere alle dokumenter mod lister over forbudt indhold – herunder udtrykkelige ord/sætninger og brugen af stødende sprog – hjælper indholdsfiltrering dig med at styre og tildele interne samarbejdspolitikker. Med forudinstallerede ordbøger / kategorier – og mulighed for at oprette din egen liste over forbudte ord og sætninger – er det let at konfigurere filtrering af indhold, som er skræddersyet til dine behov.

   Giver dig statusoplysninger i real-time

   Vores dashboard display giver dig en overskuelig adgang til data i real-time – herunder IT-sikkerhedsstatus, databaseversion og licensstatus for alle beskyttede servere. Derudover gør Kaspersky Total Security for Business det let at generere rapporter om hændelser og sikkerhedsstatus.

   Øger databeskyttelsen og overholdelse

   Kaspersky Total Security for Business analyserer indholdet af dokumenter, der er gemt i Microsoft SharePoint Server – og registrerer og blokerer automatisk dokumenter, der indeholder identificerede fortrolige virksomhedsdata eller følsomme oplysninger. Ud over scanning efter ord i forudinstallerede ordlister – eller din administrators tilpassede ordliste – scanner programmet også efter strukturerede data.*

   *Data Loss Protection-funktioner til beskyttelse mod tab af data licenseres separat.

  • Centralisering af administrationsopgaver

   Lader dig styre alle funktioner fra én konsol*

   Kaspersky Total Security for Business omfatter Kaspersky Security Center – en enkelt, samlet konsol, der giver dig overblik og styring af alle de Kaspersky Lab-endpoint sikkerhedsteknologier, du kører. Kaspersky Security Center giver dig mulighed for at administrere sikkerheden for dine mobile enheder, bærbare og stationære computere, filservere, virtuelle maskiner m.m. – med den praktiske fordel af en konsol via en enkelt skærm.

   Tildeling af forskellige ansvarsområder til forskellige administratorer

   Rollebaseret adgangskontrol hjælper dig til at fordele ansvaret for sikkerhedsadministration og systemadministration mellem flere administratorer. Du vil måske gerne have f.eks. én administrator til at styre endpoint sikkerhed, endpoint kontroller og mobil sikkerhed, mens en anden administrator skal tage sig af datakryptering og alle funktioner i systemadministration. Kaspersky Security Center-konsollen kan nemt tilpasses, så hver enkelt administrator kun har adgang til de værktøjer og oplysninger, der er relevante for vedkommendes ansvarsområde.

   Levering af et højere integrationsniveau

   Da tæt integreret kode skaber produkter, der leverer forbedret sikkerhed, ydeevne og bedre administrationsmulighed, er alle vores endpoint teknologier udviklet af vores eget interne team. Hele vores funktionalitet til endpoint beskyttelse er indeholdt i den samme kodebase – så der er ingen problemer med inkompatibilitet. I stedet får du fordelen ved problemfrit integrerede sikkerhedsteknologier, der gør mere for at beskytte dit IT-miljø – mens centraliseret administration sparer din tid.

   *Kaspersky Security Center giver mulighed for centraliseret styring af alle sikkerhedsteknologier for endpoints inden for Kaspersky Total Security for Business. Kaspersky Security Center bruges ikke til at administrere Kaspersky Security for Internet Gateway, Kaspersky Security for Mail Server og Kaspersky Security for Collaboration.

 • Dette er Kaspersky Labs mest omfattende sikkerhedsløsning for virksomheder – der leverer solid beskyttelse af virksomhedens IT-netværk. Foruden sikring af stationære og bærbare pc'er og filservere – samt datakryptering, klientkontrolværktøjer og mobil sikkerhed – indeholder programmet specielle beskyttelsesteknologier til mailservere, samarbejdsservere og trafik gennem webgateways. Derudover automatiserer udvidede værktøjer til systemadministration en lang række administrative opgaver – så du kan spare tid og ressourcer.

  • Leverer beskyttelse i flere lag - til arbejdsstationer m.m.

   Vores effektive kombination af signaturbaserede, heuristiske, adfærdsbaserede og cloud-assisted teknologier leverer forsvar i flere lag til en hvilken som helst kombination af Windows-, Mac- og Linux-arbejdsstationer. Derudover supplerer programstyrings-, enhedsstyrings- og webstyringsværktøjer vores beskyttelsesteknologier – og hjælper dig med at administrere applikationer, blokere og/eller kontrollere brugen af flytbare enheder og anvende sikre politikker for adgang til internettet. Derudover får du beskyttelse til Windows- og Linux-filservere – med henblik på at sikre dem mod kendte, ukendte og avancerede trusler.

  • Registrerer automatisk sårbarheder og distribution af programrettelser

   Sårbarheder, der ikke er udbedret – i operativsystemer og applikationer – bruges ofte som indgangspunkter til at angribe virksomheder. Kaspersky Total Security for Business omfatter automatisk scanning efter sårbarheder og automatisk fordeling af programrettelser – for at identificere kendte sårbarheder i netværket og anvende programrettelser hurtigere.

  • Værn mod tab af følsomme data

   Effektiv datakryptering hjælper dig med at sikre, at vigtige filer, mapper, diske og flytbare enheder krypteres. Hvis en bærbar pc eller mobil enhed er bortkommet eller er blevet stjålet, behøver det ikke at føre til lækage af følsomme data. Når dataene krypteres til en ulæselig form, er der mindre sandsynlighed for, at din virksomhed bliver udsat for den pinlige situation og omkostningerne ved et brud på datasikkerheden. Selvom det kan være en kompliceret sag at konfigurere og bruge nogle krypteringsprodukter, er vores datakryptering nem at konfigurere og kan styres fra den samme administrationskonsol, der bruges til at styre alle vores sikkerhedsteknologier for endpoints. Derudover hjælper vores indholdsbevidste Data Loss Prevention-system til forhindring af datatab, som sikrer samarbejdsservere og email-systemer – med at beskytte fortrolige oplysninger og forstærke regeloverholdelsen… ved at forhindre almindelige metoder til datalækage.

  • Sikring af mobile enheder

   Ved at kombinere solide, mobile sikkerhedsteknologier med fleksible Mobile Device Management-funktioner (MDM) & Mobile Application Management-funktioner (MAM) bidrager Kaspersky Total Security for Business til at beskytte smartphones og tablets – foruden virksomhedens systemer og de tilgængelige data. Vores sikkerheds- og administrationsteknologier er kompatible med de mest populære mobile platforme og forsvarer både virksomhedens egne mobile enheder og BYOD-mobiler mod malware og uautoriseret adgang – herunder beskyttelse af bortkomne/stjålne enheder – og meget mere.

  • Reduktion af kompleksiteten iIT-administration

   Det behøver ikke at være en kompleks opgave at administrere komplekse IT-miljøer. Med en bred vifte af funktioner til systemadministration gør Kaspersky Total Security for Business administration af både sikkerhed og systemer enklere. Ved at automatisere vigtige sikkerheds- og administrationsopgaver, levere forbedret synlighed og en enkelt administrationskonsol hjælper vi dig med at frigøre tid til andre vigtige forretningsprojekter.

  • Beskyttelse af din e-mail

   En kombination af optimeret sikkerhedsscanning og intelligent spamfiltrering beskytter e-mailtrafik, blokerer flere spam-mails – og opnår dermed næsten ingen falske positiver – og nedsætter samtidig mængden af trafik på virksomhedens netværk. Et stort udvalg af e-mailservere understøttes – herunder Microsoft Exchange, IBM Lotus Notes / Domino, Sendmail, qmail, Postfix, Exim og CommuniGate Pro. Til Microsoft Exchange-servere er vores indholdsbevidste Data Loss Prevention tilgængelig som en ekstra mulighed.

  • Beskyttelse af din webtrafik

   Med sikkerhedsteknologier, der beskytter webtrafik gennem de mest populære Windows-baserede eller Linux-baserede webgateways, hjælper Kaspersky Total Security for Business dig med at sørge for, at dine brugere kan få adgang til internettet uden at blive ofre for webbaserede trusler.

  • Understøttelse af sikkert samarbejde

   Vores Security for SharePoint-platforme omfatter anti-malware, filtrering af indhold og filtrering af filer – for at hjælpe din virksomhed med at håndhæve sine samarbejdspolitikker og forhindre, at upassende indhold gemmes på virksomhedens netværk. Indholdsbevidst Data Loss Prevention er tilgængelig som en ekstra mulighed.

  • Centralisering af systemadministration og sikkerhed

   Kaspersky Security Center – vores stærkt integrerede administrationskonsol – giver dig centraliseret kontrol over alle Kaspersky Lab-sikkerhedsteknologier for endpoints. Da Kaspersky Total Security for Business desuden understøtter to af de mest populære sikkerhedsinformations- og hændelsesstyringsprodukter (SIEM) – HP ArcSight og IBM QRadar – kan virksomheder på enterprise-niveau desuden drage fordel af integreret overvågning af komplekse IT-miljøer.

Hvilken sikkerhedsløsning er den rigtige for din virksomhed?

Sammenlign Kaspersky IT Security Solutions For Business

Kaspersky Total Security for Business

Giver dig branchens for tiden mest komplette integrerede platform til beskyttelse og administration med sikkerhed for e-mail, internet og samarbejdsserver samt sikkerhedsfunktioner til slutpunkter i Kaspersky Endpoint Security for Business-, Advanced- og Select-udgaver.

Ikke sikker på, hvilken løsning der er den rigtige for din virksomhed?