Sikkerhed og tryghed for tokenoperationer

Et Token Offering svarer til en børsintroduktion (børsnotering), men til virksomheder, der anvender kryptovalutaer i stedet for nationale valutaer. Token Sales, som drives af STO, skaffer milliarder af dollars hvert år. STO-markedet har været i vækst i flere år og vil sandsynligvis fortsætte på denne måde. Men populariteten af ICO'er og STO'er gør dem til et mål for svindlere og andre kriminelle.

Kasperskys omfattende løsning er udviklet til at beskytte Token Sales mod forskellige former for trusler, der er forbundet med sårbarheder i Smart Contracts og webplatforme. Vi udfører en grundig kodegennemgang, beskyttelse mod phishing, hændelsesreaktion og oplæring af medarbejderne.

Forbered og kør dit Token Offering i et sikkert miljø med vores alt-i-én pakke med services.


 • Reaktion på cyberhændelser

  Isoler trusler, og undgå, at de spreder sig. Undersøg hændelser, og gendan dine data. Reducer reaktionstiden i forbindelse med hændelser, og afbryd "kill chain", inden data og systemer bliver kompromitteret.

 • Gennemgang af kildekode i Smart Contracts

  Identificér fejl og udokumenterede funktioner. Spar på omkostningerne til afhjælpning ved at opspore svagheder før lanceringen af projektet. Vi leverer en rapport og vores anbefalinger til, hvordan du kan begrænse mulige risici.

 • Uddannelse og awareness

  Uddan dine medarbejdere i, hvordan de reagerer effektivt i tilfælde af et angreb. Selv ikke-fagfolk kan bestå det interaktive onlinekursus, som opbygger deres færdigheder inden for cybersikkerhed. Det er mere sikkert, når alle medarbejdere har en grundlæggende viden.

 • Beskyttelse mod svindel og phishing

  Ulovlige kopier af dit projektets websted bliver registreret, så du kan underrette dine investorer med det samme. Spor falske præ-tilbud og annonceringer af tilbud for at reagere hurtigt og afværge skade på dit omdømme.

Casestudier

Få mere at vide om, hvordan virksomheder beskytter deres Token Sales, Smart Contracts og miljøer med løsninger fra Kaspersky

Brug

 • Beskyttelse mod svindel og phishing

  Spor løbende phishing-aktivitet ved hjælp af en kombination af automatiseret analyse og professionel hjælp til cybersikkerhed. Du får besked om phishing-websteder, som angriber dit brand. Formålet med disse websteder er at kapre brugernes onlineidentitet, men øjeblikkelige advarsler vil hjælpe dig med at undgå økonomiske tab og skade på omdømmet. Reducer risikoen for falske annonceringer af præ-salg og Token Sales fra cyberkriminelle. Hold øje med forskellige typer skadelig aktivitet, så du kan reagere omgående.

 • Gennemgang af kildekode i Smart Contracts

  Identifikation af sårbarheder, designfejl og udokumenterede funktioner i Smart Contract-koden, der kan føre til udnyttelse. En Smart Contract indeholder algoritmer, der bestemmer, hvordan de enkelte trin i en hvilken som helst transaktion udføres. Det er afgørende for at sikre, at en Smart Contract er sikker og ikke giver mulighed for brud på sikkerheden. Gennemgangen udføres af malwareeksperter og inkluderer en rapport om registrerede sårbarheder og anbefalinger til, hvordan du kan afhjælpe dem.

 • Cyberhygiejne og uddannelse

  Interaktive onlinekurser hjælper med at styrke nybegynderes færdigheder inden for cybersikkerhed. Uddannelsen giver dine medarbejdere mulighed for at analysere et angreb og træffe beslutninger. Som en ekstra funktion kan du købe særlig undervisning i sikkerhed til dine tekniske medarbejdere. De vil lære at foretage undersøgelser, rekonstruere tidslinjer for angreb og kilden til dem samt registrere malware. Giv dine interne medarbejdere den omfattende viden, der er nødvendig for vellykket afhjælpning af hændelser.

Marketingsupport og promovering

Efter en vellykket sikkerhedsrevision og afhjælpning af sårbarheder vil vi meget gerne yde yderligere support til markedsføring og promovering af dit projekt ved at offentliggøre en pressemeddelelse, som vil blive delt af hundreder af mediepartnere. Oplysninger om dit projekt vil være tilgængelig for tusindvis af vores abonnenter på sociale netværk.

White Papers

Få mere at vide med tankelederskab fra vores globalt anerkendte eksperter inden for cybersikkerhed

Risikoen

I den indledende fase, mens du er ansvarlig for public relations, forbereder kladden til din hvidbog, udvikler en startside og etablerer en arbejdsgruppe, indsamler hackere oplysninger om dig og dit projekt til svigagtige formål. Når du starter et nyt Token Sale til udvalgte investorer, kan webstedet og investorernes konti blive udsat for angreb. Du skal nøje overvåge falske præ-tilbud og annonceringer af Token Sales. Når du har indsamlet nok midler, begynder dine medarbejdere aktivt at udvikle projektet. I denne periode vil du have mange mediers og hackeres opmærksomhed. Angreb kan have til formål at stjæle penge fra investorernes wallets eller blot at forstyrre dit projekt eller websted.

 • Scan

  Sondering af dine projektmedarbejdere med malware, phishing, social engineering.

 • Scan

  Angreb på projektets websted eller investorernes konti, herunder DDoS, målrettede angreb, APT’er.

 • Scan

  Udnytter sårbarheder i en Smart Contract for at stjæle penge.

 • Scan

  Forsøger at trænge ind i og skrive ondsindet kode i projektets kildekode.

 • Scan

  Lancerer falske websteder eller phishing-websteder, der undertiden ser endnu mere sofistikerede og ægte ud end originalen.

 • Scan

  Falske præ-tilbud og annonceringer af Token Offerings via sociale netværk for at lokke investorer til et falsk websted og narre deres penge fra dem.