Sikkerhed til kryptobørser

Sikre transaktioner og midler til handlende

En kryptobørs er en onlineplatform, hvor brugerne køber og sælger kryptovaluta. Den samlede månedlige omsætning af de største kryptobørser overstiger hundreder af milliarder amerikanske dollars. Det er noget, IT-kriminelle simpelthen ikke kan ignorere. Faktisk retter de regelmæssigt angreb mod kryptobørser, og mange af deres angreb blev gennemført med succes. I første halvdel af 2018 resulterede mindst fire angreb f.eks. i tab på over 750 millioner dollars.

Hackere forsøger som regel ikke at udnytte sårbarheder i kryptovalutaer, fordi de er vanskelige at hacke. De har også sjældent udført direkte angreb mod wallets. I de fleste tilfælde er de interesseret i selve kryptobørserne, da de er centrale systemer med en enkelt fejlkilde – skadelige scripts kan indlejres i kildekoden på onlineplatformene. De er også sårbare overfor 51 %-angreb og phishing.

Få mere at vide om, hvordan du kan reducere risici i forbindelse med handelsprogrammer som en applikation og om webaspektet i forbindelse med kryptobørser.


 • Reaktion på cyberhændelser

  Foretag udbedring, dataindsamling samt dybtgående undersøgelse og analyse. Meget erfarne analytikere og efterforskere af cyberindtrængen er med til at sikre en effektiv løsning til sikkerhedshændelser.

 • Handelsplatformens modstandsdygtighed

  Få en komplet gennemgang af din kildekode og en rapport om registrerede platformssårbarheder sammen med vores anbefalinger til, hvordan du kan afhjælpe dem. Reducér risikoen for infiltration og afbrydelse af data eller systemer ved at løse eventuelle sikkerhedsproblemer.

 • Uddannelse i cyberhygiejne

  Interaktiv onlineundervisning for ikke-fagfolk samt til tekniske medarbejdere for at styrke deres færdigheder inden for cybersikkerhed. Udstyret med disse grundlæggende færdigheder kan dine udviklere og vedligeholdelsesmedarbejdere håndtere trusler mere effektivt.

 • Undgå brud på sikkerheden og indtrængen

  Beskyt dine brugere mod kontosvindel ved at gøre transaktioner og godkendelse sikker. Undgå indsættelse af ondsindet kode og brud på datasikkerheden. Anvend penetrationstest for at se, hvor stærk din infrastruktur.

Brug

 • Vurdering af programsikkerhed

  Sikre og bæredygtige systemer kan baseres på kompilerede programmeringssprog som f.eks. C++, C# eller Java samt webteknologier. Begge dele kan frembringe yderst effektive og sikre programmer, men de kan også indeholde sårbarheder, der kan udnyttes, og som kan opdages og rapporteres. Vi udfører en komplet systemvurdering og giver anbefalinger til at imødegå trusler.

 • Hændelsesreaktion

  Reducér effekten af brud på sikkerheden eller angreb på dit IT-miljø. Du kan bede vores eksperter om at foretage undersøgelser, identificere og isolere kompromitterede moduler, forebygge, at trusler spreder sig, og foretage digital efteranalyse. En kombination af kontinuerlig automatiseret analyse af phishing-aktiviteter sammen med professionel hjælp til cybersikkerhed giver øjeblikkelige advarsler, der beskytter dig mod økonomiske tab og skadet omdømme.

 • Forebyggelse af overtagelse af brugerkonti

  Mens du arbejder med transaktioner og "hot wallets", kan brugere blive ofre for svindel. Skadelige scripts kan indsættes i JavaScript på en side, hvor de overskriver transaktionsparametre, hackere kan få adgang til en brugers private nøgler, og social engineering og phishing er stadig effektivt. Disse og mange andre trusler betyder, at det er vigtigt at beskytte brugerkonti. Vi tilbyder sikkerhedsløsninger til web- og mobilkanaler for at sikre kontosikkerhed.

24/7

Brud på sikkerheden?

Professionel hjælp er tilgængelig, når du har brug for det. Vi opererer i mere end 200 lande fra 34 kontorer over hele verden, så du er dækket ind hele døgnet året rundt. Drag fordel af vores Premium-supportpakker, eller ring til vores Professionel Service for at sikre, at du får maksimalt udbytte af Kasperskys sikkerhedsinstallationer.

White Papers

Få mere at vide med tankelederskab fra vores globalt anerkendte eksperter inden for cybersikkerhed

Risikoen

Helt fra starten af projektet, mens du håndterer offentlig kommunikation og marketing, estimerer vigtige milepæle og er på udkig efter strategiske samarbejdspartnere, indsamler angribere også oplysninger om dig. Målrettede angreb, herunder DDoS, kan enten startes i udviklings- og betatestfasen eller efter projektets globale udrulning. Nogle gange kan disse angreb være finansieret af skruppelløse konkurrenter. Før en indtrængen udfører hackere en dybdegående analyse af teknologiske og designmæssige svagheder på platformen. I de fleste tilfælde er fokus rettet mod på weblaget, fordi det kan være ustabilt og usikkert. Falske betatestere, partnere eller dedikerede udviklingsmedarbejdere kan søge om at få adgang til projektets platform. De bruger deres adgang til at finde fejl og udnytte dem.

 • Scan

  Sondering af dine projektmedarbejdere med malware, phishing, social engineering.

 • Scan

  Målrettede angreb har til formål at trænge ind og skrive ondsindet kode i projektets kildekode.

 • Scan

  Hemmelige nøgler fra klient-wallets kan stjæles.

 • Scan

  Forsøg på at trænge ind og plante en bagdør eller stjæle legitimationsoplysninger til fjernadgang.

 • Scan

  Angreb via tredjeparter som f.eks. falske betatestere.

 • Scan

  Kryptovalutaklienter kan indeholde ondsindet kode.