Vitaly Kamluk

Director, Global Research & Analysis Team, APAC

Vitaly har haft med malware-forskning at gøre hos Kaspersky Lab siden 2005. I 2008 blev han udnævnt til Senior Antivirus Expert, før han avancerede til direktør for EEMEA Research Center i 2009. Han tilbragte et år i Japan med fokus på større lokale trusler, der havde en indflydelse på regionen. I 2014 blev han udstationeret hos INTERPOL Global Complex for Innovation i Singapore, hvor han arbejder i INTERPOL Digital Crime Center med speciale i dekompilering af malware, digital eftersporing og efterforskning af cyberkriminalitet. Han er fortsat seniorsikkerhedsefterforsker hos Kaspersky Lab.

Før Vitaly tiltrådte Kaspersky Lab, arbejdede han som softwareudvikler og systemadministrator. Han er uddannet på fakultetet for anvendt matematik og datalogi ved det hviderussiske statsuniversitet.


Andre medlemmer af teamet

Vi bruger cookies til at gøre din oplevelse af vores websteder bedre. Ved at bruge og navigere videre på dette websted, accepterer du dette. Detaljerede oplysninger om brugen af cookies på denne hjemmeside er tilgængelige ved at klikke på "Flere oplysninger".

Accepter og luk