Gå til hovedindhold

Virksomhedsoversigt

Overblik over Kaspersky: Vores værdier, forretning, løsninger og tjenester

Vi er en af verdens hurtigst voksende IT-sikkerhedsvirksomheder og det største privatejede. Med et holdingselskab, der er registreret i Storbritannien, driver vi virksomhed i 200 lande og territorier og har 37 kontorer i 32 lande. Næsten 3.300 højt kvalificerede specialister arbejder for Kaspersky.

Vi er en verdensomspændende virksomhed med en global vision og fokus på internationale markeder. Vores ikke-reviderede IFRS-omsætning i 2015 udgjorde på verdensplan USD 619 millioner.

Vores uafhængighed gør os mere fleksible. Vi tænker anderledes og handler hurtigere. Vi tænder hele tiden nyt og leverer en effektiv, anvendelig og tilgængelig beskyttelse. Vi er stolte af at kunne være i stand til at udvikle verdensførende sikkerhed, der holder os – og alle vores 400 millioner brugere beskyttet af vores teknologier – og 270.000 erhvervskunder et skridt foran potentielle trusler.

Vores engagement i såvel mennesker som avanceret teknologi holder os samtidig foran konkurrenterne. Vores virksomhed er kåret som "førende" inden for slutpunktsbeskyttelse af de "tre store" analyseinstitutter (Gartner, IDC og Forrester). Solidt positioneret som en af de fire bedste, førende slutpunktssikkerhedsleverandører fortsætter vi med at forbedre vores position på markedet.

Slutpunktssikkerhed har altid været kernen i vores forretning, navnlig inden for segmentet for små til mellemstore virksomheder. Samtidig forventer vi i de kommende år, at én af vores primære drivkræfter for yderligere vækst vil være på koncernmarkedet, navnlig inden for ikke-slutpunktssikkerhedsområdet. Vores kunders behov ændrer sig i takt med udviklingen i trusselsbilledet. Derfor udvider vi løbende vores koncernportefølje med sikkerhedsløsninger og -tjenester, der styrkes af Kaspersky globale IT-sikkerhedsefterretninger.

 • Vores unikke erfaring og viden

  Den hastige udbredelse af nye teknologier giver mennesker nye muligheder. Den deraf følgende, voksende afhængighed af it gør dog cybertrusler til et globalt problem. Da IT-branchen er blevet så vigtig for verden, så er ekspertisen inden for IT-sikkerhed blevet dobbelt så vigtig. Hos Kaspersky forstår vi verdens cybertrusselsbillede, og vore eksperter besidder stor viden og erfaring i at konstatere og neutralisere alle former for ondsindede programmer.

 • Sikkerhed uden grænser

  En fælles indsats er den mest effektive måde at bekæmpe cyberkriminalitet på. Hvad det angår, deler vi vores ekspertise, viden og tekniske opdagelser med hele verdens sikkerhedsfællesskab, idet vi mener, at der ikke er grænser for at yde sikkerhed.
  Vi er stolte over at arbejde med globale it-sikkerhedsleverandører, internationale organisationer samt nationale og regionale retshåndhævende myndigheder over hele verden.

 • Kaspersky løsninger og tjenester

  En hjørnesten i vores forretningsstrategi er at omdanne vores førende sikkerhedsefterretningstjeneste til en reel beskyttelse af vores kunder og løse nuværende og kommende cybertrusler.
  Vores portefølje omfatter løsninger, der passer til en lang række kunder. Vi beskytter private brugere, små virksomheder, mellemstore virksomheder og koncerner mod forskellige typer af trusler og giver dem praktiske redskaber til at styre og administrere deres sikkerhed.


CSR-tiltag og globale brandinitiativer

Vores ultimative mission - at redde verden - viser virksomhedens engagement i at gøre cyberspace sikkert og beskytte det, der betyder mest for folk. Denne vision er tæt forbundet med virksomhedens mål og tilgang til vores samfunds- og sociale ansvar.

Vores uddannelsesmæssige initiativer

Vi tror på, at en tilskyndelse til dialog og iværksættelse af uddannelsesprogrammer er et væsentligt skridt på vejen mod internationalt samarbejde i bekæmpelsen af cyberkriminalitet. Derfor driver vi akademiet Kaspersky Academy: En række projekter, der tager sigte mod at støtte unge talenter i it-sikkerhed.

Kaspersky Sustainability Report 2021-2022

Synes du godt om dette?
Anbefal den til dine
venner og kolleger.