Eugene Kaspersky

Chairman and CEO

Eugene startede sin karriere i cybersikkerhed ved et tilfælde, da hans computer blev inficeret med 'Cascade'-virussen i 1989. Eugenes specialiserede uddannelse i kryptografi hjalp ham med at analysere den krypterede virus, forstå dets adfærd og udvikle et værktøj til fjernelse af det. Efter vellykket fjernelse af virus drev Eugenes nysgerrighed og begejstring for computerteknologi ham til at begynde at analysere mere ondsindede programmer og udvikle desinfektionsmoduler til dem. Denne eksotiske samling af antivirusmoduler blev med tiden selve grundlaget for Kaspersky Labs antivirusdatabase. I dag er databasen er en af de mest omfattende og komplette samlinger inden for cybersikkerhed og beskytter systemer fra mere end 100 millioner ondsindede programmer.

I 1990 begyndte Eugene at samle et team af ligesindede entusiastiske forskere til at udvikle antivirusprogrammet AVP Toolkit Pro, som i 1994 blev anerkendt af Hamborg Universitet som det mest effektive antivirusprogram i verden.

Eugene og hans kolleger besluttede derefter at stifte deres egen uafhængige virksomhed. I 1997 blev Kaspersky Lab grundlagt med Eugene i spidsen af virksomhedens antivirusforskning. I 2007 blev han udnævnt til administrerende direktør for Kaspersky Lab.

I dag er Kaspersky Lab verdens største, privatejede leverandør af slutpunktsbeskyttelse med base i mere end 200 lande og områder i hele verden. Virksomheden beskæftiger ca. 3.300 fagligt uddannede medarbejdere og it-sikkerhedsspecialister i dedikerede, regionale kontorer i 32 lande, og dens cybersikkerhedsteknologier beskytter over 400 millioner brugere i hele verden.

Eugene har vundet en række internationale priser for sine teknologiske, videnskabelige og driftige resultater. Han blev valgt som World’s Most Powerful Security Exec af SYS-CON Media i 2011, fik tildelt en æresdoktorgrad i videnskab fra Plymouth Universitet i 2012 og kåret som en af Foreign Policy Magazines 2012 Top Global Thinkers for sit bidrag til den globale sikkerhedspolitiske bevidsthed.

Management Team

Sikkerhedseksperter - Globalt forsknings- og analyseteam

Det globale forsknings- og analyseteam (Global Research & Analysis Team - GReAT), der blev grundlagt i 2008, driver selve hjertet i Kaspersky Lab og afdækker APT'er, cyberspionagekampagner, større malware, ransomware og cyberkriminelle undergrundstendenser over alt i verden. I dag består GReAT af 40+ eksperter, der arbejder internationalt - i Europa, Rusland, Syd- og Mellemamerika, Asien, Mellemøsten. Kompetente sikkerhedsfagfolk leverer virksomhedens førerposition inden for antimalware-forskning og -innovation hvilket giver uovertruffen ekspertise, passion og nysgerrighed efter opdagelsen og analysen af cybertrusler.

Ledelsen

Vi bruger cookies til at gøre din oplevelse af vores websteder bedre. Ved at bruge og navigere videre på dette websted, accepterer du dette. Detaljerede oplysninger om brugen af cookies på denne hjemmeside er tilgængelige ved at klikke på "Flere oplysninger".

Accepter og luk