Gå til hovedindhold

Ledelsesteamet

Alfonso Ramirez

Managing Director for Kaspersky i Europa

Alfonso Ramirez

Managing Director for Kaspersky i Europa

Alfonso Ramirez er Managing Director for Kaspersky i Europa med ansvar for at definere og implementere virksomhedens forbruger- og virksomhedsstrategier og lede de tilhørende teams.

Ramirez kom til Kaspersky i 2008 og blev udnævnt til Director of Consumer Business, hvor han hjalp med at positionere virksomhedens forbrugerprodukter i toppen af dette marked, og blev senere forfremmet til General Manager, hvor han havde ansvaret for Kasperskys forretningsstrategier i både Spanien og Portugal.

Før han kom til Kaspersky havde han en række ledende stillinger inden for salg og marketing i flere multinationale virksomheder. Alfonso studerede marketing og virksomhedsledelse på Escuela Superior de Ingenieros Comerciales (ESIC) Business School i Madrid, Spanien.

Tim De Groot

Territory Manager for Norden og Benelux hos Kaspersky

Tim De Groot

Territory Manager for Norden og Benelux hos Kaspersky

Tim blev udnævnt til Territory Manager for Norden og Benelux i september 2021. Han er ansvarlig for at øge kendskabet til Kasperskys kanal-produkter til de nordiske partnere, skabe større synlighed for produktporteføljen til store virksomheder i Benelux og for at rekruttere strategiske partnere til Kasperskys portefølje af produkter, der ligger ud over endpoint protection, i begge regioner.

Tim sluttede sig til Kaspersky i Holland i 2010 som online salgschef for Benelux. Siden da har han påtaget sig forskellige roller på tværs af salg, marketing og e-handel i både Norden og Benelux. I sin seneste stilling som daglig leder i Norden og Benelux var han blandt andet ansvarlig for forretningsudvikling og marketing i de to regioner.

Før Tim kom til Kaspersky, har han varetaget forskellige stillinger i virksomheder som ASPA, Samas NV, ORTEC og IFF.