Kaspersky Endpoint Security for Business Select

Kaspersky Endpoint Security for Business Select

Fleksibel IT-sikkerhed til virksomheder i alle størrelser


Kaspersky Endpoint Security for Business beskytter virksomheder i alle størrelser mod enhver form for cybertrussel på tværs af alle enheder og på enhver platform. Kraftfuld sikkerhed i flere lag understøttet af omfattende styringsfunktioner.

 • Brugervenlig og fleksibel løsning, som kan tilpasses dit behov, uanset størrelsen af din virksomhed, eller hvilke platforme du bruger.
 • Flerlagsbeskyttelse, der er baseret på en unik kombination af omfattende datatrusselsefterretninger, maskinindlæring og menneskelig ekspertise.
 • Modulopbygget sikkerhedsadministration gør det nemt at administrere og styre alle sikkerhedsproblemer uden behov for yderligere integrations- og administrationsløsninger.
 • Giver den bedst mulige beskyttelse af kunder – dokumenteret af uafhængige tests. Kaspersky Lab er verdens mest gennemtestede og prisbelønnede sikkerhed med de bedste registreringsprocenter i branchen. 
 • Kaspersky Endpoint Security for Business Select kombinerer robust systemstyring med høj sikkerhed for alle enheder i hele din it-infrastruktur – og administreres fra en enkelt centraliseret, stærkt integreret administrationskonsol.

  • Beskyttelse mod de cybertrusler, din virksomhed møder

   Kaspersky Endpoint Security for Business Select leverer avanceret flerlagsbeskyttelse mod kendte, ukendte og avancerede trusler og er drevet af en unik kombination af omfattende datatrusselsefterretninger, maskinindlæring og menneskelig ekspertise for at opnå højere beskyttelsesniveauer.

  • Beskyttelse, der understøtter dine arbejdsgange og processer

   Ægte platformuafhængighed betyder, at Kaspersky Endpoint Security for Business Select beskytter brugere, uanset hvilken enhed eller platform de bruger – eller hvor de bruger dem. 

  • Detaljeret sikkerhedsadministration

   Kaspersky Endpoint Security for Business Select omfatter en enkelt, højt integreret styrekonsol – Kaspersky Security Center – til central styring af alle enheder i netværket. Konfigurer din egen politik efter dine individuelle behov, eller få en flyvende start med prækonfigurerede politikker udviklet af Kaspersky Labs eksperter. 

  • Fleksibilitet og fuld skalerbarhed

   Vores udvalg af målrettede sikkerhedsløsninger gør det muligt for dig at tilføje yderligere beskyttelses- og administrationsteknologier, når du har brug for dem, herunder:

 • Kraftig flerlagsbeskyttelse til bærbare computere, arbejdsstationer, servere og mobile enheder, der er designet og konstrueret af branchens førende sikkerhedseksperter*. 

  *De præcise funktioner varierer afhængigt af platformen.

  • Sikkerhed i flere lag til stationære pc'er, servere og mobile enheder

   Sikkerhed og kontrol i flere lag

   Kaspersky Endpoint Security for Business Select kombinerer flere teknologier for at beskytte alle enheder og miljøer mod et stadigt voksende cybertrusselslandskab. Sikkerhedskontrol i kombination med Automatic Exploit Prevention, Host-Based Intrusion Prevention System og andre mindsker sandsynligheden for malware-indtrængen betydeligt. En række andre teknologier og processer detekterer og identificerer malware på slutpunktet for at standse dens bane og genetablere dens resultater.

   Det bedste inden for maskinindlæring og menneskelig snilde

   Kaspersky Labs unikke HuMachine™-tilgang er baseret på en kombination af omfattende datatrusselsefterretninger, maskinindlæring og menneskelig ekspertise for at opnå højere niveauer af flerlagsbeskyttelse – uden hovedpinerne ved kompleksitet og administration.

   Udnyttelse af styrken ved skybaseret viden

   Millioner af Kaspersky-kunder over hele verden sender frivilligt anonyme data om trusler fra deres enheder til Kaspersky Security Network (KSN). Dette skybaserede trusselslaboratorium indsamler og lagrer enorme mængder metadata fra mistænkelige filer, som gør det muligt at foretage hurtige og præcise beslutninger om sikkerheden for filer og URL'er uden at skulle analysere indholdet til fulde. Dette gør beskyttelse mod ukendte trusler mulig. 

   Registrering af mistænkelig adfærd

   Kaspersky Endpoint Security for Business Select bruger adfærdsregistrering både før og under afvikling. Adfærdsregistrering understøttes af Kaspersky Security Network, der lagrer metadata for enorme mængder mistænkelige filer. 

   Forud for effektuering af en fil spiller adfærdsregistrering, der bruger en emulering, en vigtig rolle i identifikationen af ukendte og avancerede trusler. Når et program er startet, overvåger SystemWatcher filerne for tegn på mistænkelig aktivitet og sammenligner det med kendte ondsindede programmer.  Ondsindede filer blokeres, og enhver handling annulleres automatisk.

   Beskyttelse mod udnyttelse

   Intet program eller styresystem kan prale af at være 100 % fri for sårbarheder. Disse sårbarheder kan udnyttes af malware, der kan trænge ind i dit netværk, inficere dine arbejdsstationer og servere og forstyrre driften.  Vores innovative Automatic Exploit Prevention-teknologi (AEP) medvirker til at sikre, at malware ikke kan udnytte sårbarheder i operativsystemer eller applikationer, der kører på dit netværk. AEP overvåger især de applikationer, der oftest er truede – herunder Adobe Reader, Internet Explorer, Microsoft Office, Java og mange flere – og leverer et ekstra lag af sikkerhedsovervågning og beskyttelse mod ukendte trusler. 

   Beskyttelse af virksomhedsnetværket 

   Antallet af trusler, der retter sig mod virksomhedens netværk – herunder portscanning, Denial of Service-angreb og buffer-overløbsangreb – er stigende. Network Attack Blocker-teknologi, der er omfattet i Kaspersky Endpoint Security for Business Select, registrerer og overvåger mistænkelige aktiviteter på virksomhedens netværk og gør det muligt for dig at forudkonfigurere, hvordan dine systemer skal reagere, hvis der forekommer mistænkelig adfærd.

  • Sikkerhedskontrol til administration af applikationer, enheder og internetadgang

   Dynamic whitelisting for application control

   Der er tusinder af nye programmer på markedet, og antallet vokser hver dag. Det er en udfordring at holde styr på, hvilke der kan være farlige, og hvilke der ikke er. Kasperskys fremgangsmåde med en dynamisk positivliste gør det muligt for systemadministratorer at aktivere en Default Deny-politik, der blokerer alle applikationer – medmindre de er på din positivliste. Vores interne positivlistelaboratorium kontrollerer konstant programmer for sikkerhedsproblemer og føjer dem til databasen over positivlistede programmer (denne database indeholder over 1,3 milliarder unikke filer – med 1 million filer, der tilføjes hver dag). Kaspersky-kunder har adgang til at bruge denne database, som den er, eller de kan tilpasse den til deres virksomheds specifikke krav. Kontroltilstanden sikrer, at der ikke finder utilsigtet blokering af virksomhedskritiske programmer sted, og at der ingen uønskede virkninger er på funktionaliteten.

   Administrer programmer på servere og arbejdsstationer

   Vores System Watcher-teknologi overvåger et programs opførsel, når det afvikles på serveren eller medarbejdermaskinen, for at identificere skadelige adfærdsmønstre. Ondsindede filer blokeres – og på arbejdsstationer tilbageføres ondsindede aktiviteter.

   Administrer programrettigheder for at minimere risici

   For nogle programmer gælder det, at selv om de måske ikke betegnes som ondsindede, kan deres aktiviteter blive betragtet som værende af høj risiko. I mange tilfælde er det tilrådeligt at begrænse disse aktiviteter. Vores programrettighedsstyring  (Host-Based Intrusion Prevention System – HIPS) begrænser aktiviteterne inden for slutpunktet i henhold  til det "tillidsniveau", der er blevet knyttet til programmet, og begrænser programmers adgang til bestemte ressourcer, herunder system- og brugerfiler. Programmers adgang til lyd- og videooptagende enheder kan også styres.

   Forhindring af adgang for uautoriserede enheder

   For at undgå at uautoriserede enheder får adgang til virksomhedens netværk, gør Kasperskys enhedsstyring det muligt for dig at konfigurere kontroller baseret på tidspunkt på dagen, geografisk placering eller enhedstype. Du kan tilpasse den ønskede kontrol med Active Directory for detaljeret administration og tildeling af politikker og anvende masker i oprettelsen af regler for enhedsstyring og positivliste flere enheder efter behov. Kaspersky Endpoint Security for Business logger også alle slette- og kopieringsoperationer, der er blevet udført på flytbare USB-enheder, og administrerer filens brugerrettigheder til læse- og skriveoperationer på cd'er/dvd'er.

   Fleksibel Wi-Fi-styring 

   Brug af upålidelige offentlig Wi-Fi-netværk gør enheder – og virksomhedsnetværket – til sårbare mål for angreb. Ved at oprette en liste over betroede netværk specifikt for medarbejdere kan du give adgang til betroede, trådløse netværk og forbyde brugen af andre netværk, uden at arbejdsmobiliteten påvirkes.

   Overvågning og kontrol af internetadgang

   Med et større og større tidsforbrug online, herunder på arbejdspladsen, giver Kasperskys webstyringsværktøjer dig mulighed for at konfigurere internetadgangspolitikker og overvåge internetbrug. Det er nemt at forbyde, begrænse, tillade og overvåge brugeres aktiviteter på de enkelte websites og/eller kategorier af hjemmesider, f.eks. spillewebsites, sociale netværk eller websites med hasardspil. Geografiske kontroller og kontroller på bestemte tidspunkter af dagen kan afstemmes med Active Directory som en hjælp til administration og fastlæggelse af politikker.

  • Sikkerhed hinsides skrivebordet

   Sikring af alle servermiljøer

   Det er ikke usædvanligt for en virksomhed at køre en række forskellige serverplatforme på tværs af deres IT-infrastruktur, fra Windows-servere, Linux- og FreeBSD-klyngeservere til Microsoft- og Citrix-terminalservere. Kaspersky beskytter dem alle, og optimerede scanningsprocesser betyder minimal indflydelse på servernes ydeevne. Hvis der skulle opstå fejl på en af dine filservere, starter vores teknologier automatisk igen, når filserveren genstarter.

   Tryg mobilsikkerhed

   Mobile enheder bruges i alle virksomheder i dag, hvilket åbner op for en potentiel rute ind i dit virksomhedsnetværk. Kaspersky Endpoint Security for Business Select beskytter mobile enheder mod de nyeste mobile trusler; anti-phishing-teknologi beskytter mod websteder, der forsøger at stjæle oplysninger; antispam filtrerer uønskede opkald og sms'er. 

   Containeriseringsteknologi adskiller virksomhedens data og programmer fra en brugers personlige data, så virksomhedens data er sikrede, hvis en enhed bliver væk. Kryptering og fjernbetjente beskyttelsesfunktioner kan slette virksomhedens container sikkert uden at påvirke personlige data og indstillinger.

  • Central administration

   Bedre administrationsmuligheder

   Systemadministratorer strækkes, og den tid, der bruges på administration og oprettelse af rapporter, kan bruges på andre vigtige, centrale forretningsfunktioner i stedet. Kaspersky Endpoint Security for Business Select indeholder Kaspersky Security Center (KSC), et centralt og stærkt integreret ledelsesværktøj, som giver et komplet overblik over og kontrol af Kaspersky Lab Kaspersky Endpoint Security-teknologier i din virksomhed. KSC letter administration af mobile enheder, laptops, stationære pc'er, filservere og virtuelle maskiner og opretter samtidig rapporter – alt sammen fra en praktisk konsol via et enkelt skærmbillede.

   Understøttelse af almindelige MDM-platforme til administration af mobile enheder 

   For at styre alle dine mobile enheder centralt skal du bruge en sikkerhedsløsning, der er integreret med alle førende platforme til administration af mobile enheder. Kaspersky Endpoint Security for Business Select understøtter Microsoft® Exchange ActiveSync®, iOS MDM og Samsung KNOX™ og gør det nemt at oprette politikker for hver platform, f.eks. obligatorisk kryptering, adgangskodehåndhævelse, kamerabrug, APN-/VPN-indstillinger. Android for Work muliggør oprettelse af virksomhedsprofil samt applikations- og enhedsadministration for virksomheder. 

   Levering af et højere integrationsniveau

   Alle teknologier i Kaspersky Endpoint Security Select er udviklet internt med en tæt integreret kode, hvilket betyder, at du ikke skal tage dig af kompatibilitetsproblemer, og skalerbarheden er ligetil. Problemfrit integrerede sikkerhedsteknologier, der gør mere for at beskytte dit IT-miljø – mens du sparer tid med centraliseret administration.

 • APPLIKATIONER I LØSNINGEN

  Følgende programmer er alle inkluderet i Kaspersky Endpoint Security | Select.

Hvilken sikkerhedsløsning er den rigtige for din virksomhed?

Sammenlign Kaspersky IT Security Solutions For Business

Kaspersky Endpoint Security for Business | Select

Kaspersky Endpoint Security for Business | Select er det andet af fire progressive niveauer af vores unikke integrerede sikkerhedsplatform, hvor du får endpoint-kontroller og sikkerhed til mobile enheder samt til filservere.

Ikke sikker på, hvilken løsning der er den rigtige for din virksomhed?