Mohammad Amin Hasbini

Senior Security Researcher, Global Research & Analysis Team

Mohammad Amin Hasbini tiltrådte Kaspersky Lab i 2013 som Senior Security Researcher i Global Research & Analysis Team (GReAT). Amin er ansvarlig for Kasperskys ekspertpositionering i Mellemøsten, Tyrkiet og Afrika samt for forskningsudvikling og vidensupport på det regionale kontor i Dubai, UAE.

Før han kom til Kaspersky Lab, var Amin Senior Security and Privacy Consultant hos Deloitte & Touche ME, og før det Security Engineer hos DataConsult Libanon. Amin har stået for mange infrastruktur-, sikkerhedsrådgivnings- og penetrationstestprojekter for offentlige kontorer, banker og tjenesteudbydere især i Mellemøsten og GCC-regionen. Han er også underviser ved informationssikkerhedskurser, som f.eks. retsvidenskab og malware-analyse, EC-Council Ethical Hacker og Cisco CCNA Security.

Amin har specialiseret sig i efterforskning af cybertrusler og forebyggelse af målrettede angreb. Han har en professionel kandidatgrad i sikkerhed på netværk og systemer (Saint-Joseph University, Libanon) og arbejder på sin ph.d. på Brunel University i London. Han har desuden forskellige certificeringer fra PCI, EC-COUNCIL, Cisco, EMC RSA, Harvard Business Publishing og British Standards Institution.


Andre medlemmer af teamet

Vi bruger cookies til at gøre din oplevelse af vores websteder bedre. Ved at bruge og navigere videre på dette websted, accepterer du dette. Detaljerede oplysninger om brugen af cookies på denne hjemmeside er tilgængelige ved at klikke på "Flere oplysninger".

Accepter og luk