Mohammad Amin Hasbini

Senior Security Researcher, Global Research & Analysis Team

Mohammad Amin Hasbini tiltrådte Kaspersky Lab i 2013 som Senior Security Researcher i Global Research & Analysis Team (GReAT). Amin er ansvarlig for Kasperskys ekspertpositionering i Mellemøsten, Tyrkiet og Afrika samt for forskningsudvikling og vidensupport på det regionale kontor i Dubai, UAE.

Før han kom til Kaspersky Lab, var Amin Senior Security and Privacy Consultant hos Deloitte & Touche ME, og før det Security Engineer hos DataConsult Libanon. Amin har stået for mange infrastruktur-, sikkerhedsrådgivnings- og penetrationstestprojekter for offentlige kontorer, banker og tjenesteudbydere især i Mellemøsten og GCC-regionen. Han er også underviser ved informationssikkerhedskurser, som f.eks. retsvidenskab og malware-analyse, EC-Council Ethical Hacker og Cisco CCNA Security.

Amin har specialiseret sig i efterforskning af cybertrusler og forebyggelse af målrettede angreb. Han har en professionel kandidatgrad i sikkerhed på netværk og systemer (Saint-Joseph University, Libanon) og arbejder på sin ph.d. på Brunel University i London. Han har desuden forskellige certificeringer fra PCI, EC-COUNCIL, Cisco, EMC RSA, Harvard Business Publishing og British Standards Institution.


Andre medlemmer af teamet