Mikhail Pavlyushchik

Security Expert, Anti-Malware Research, USA

Mikhail blev igen ansat i Kaspersky Lab i 2010 som Security Expert og blev medlem af virksomhedens videnskabelige bestyrelse. Det er hans anden ansættelsesperiode i virksomheden, som han i første omgang tiltrådte i 1999 som virusanalytiker, før han blev forfremmet til stillingen som Senior Antivirus Research Engineer.

Mikhail forlod virksomheden i 2008 for at tiltræde en stilling som Senior Software Development Engineer hos Microsoft, hvor han var ansvarlig for udvikling af en søgeindeks-platform til online-anvendelse og til brug for multimedierne.

Mikhail har næsten to årtiers erfaring inden for it-sikkerhed. Hans ekspertise omfatter systemprogrammering, databehandling i realtid, flertrådet programmering, synkronisering, interproces-kommunikation, sikre programmeringsteknikker og TCP/IP-miljøer med fokus på computersikkerhed. Mikhail har opfundet adskillige antivirusteknologier, der anvendes aktuelt i Kaspersky Labs produkter. Mikhail er baseret i Vancouver, Canada.


Andre medlemmer af teamet

Vi bruger cookies til at gøre din oplevelse af vores websteder bedre. Ved at bruge og navigere videre på dette websted, accepterer du dette. Detaljerede oplysninger om brugen af cookies på denne hjemmeside er tilgængelige ved at klikke på "Flere oplysninger".

Accepter og luk