Fabio Assolini

Senior Security Researcher, Global Research & Analysis Team

Fabio Assolini tiltrådte Kaspersky Labs Global Research and Analysis Tream (GReAT), som har de bedste analytikere i branchen, i juli 2009 med henblik på primært at fokusere på et af de mest dynamiske lande i Latinamerika: Brasilien. Fabios ansvarsområder er blandt andet analyse af virus, cyber-angreb, bank-trojanere og andre former for malware, der stammer fra Brasilien og resten af regionen. Han har især fokus på forskning og opsporing af bank-trojanere. I november 2012 blev han forfremmet til senior sikkerhedsforsker.

Siden 2006 har Fabio været frivilligt medlem af sikkerhedsfællesskabet Linha Defensiva (Defensive Line), en ikke-statslig organisation. Derudover er han medlem af Alliance of Security Analysis Professionals (ASAP), et netværk af NGO'er, akademikere og personer, som er engagerede i at levere sikkerhedsrelateret support til slutbrugere. Fabio har mere end fem års erfaring som malware-analytiker og har en universitetsuddannelse i datalogi.


Andre medlemmer af teamet

Vi bruger cookies til at gøre din oplevelse af vores websteder bedre. Ved at bruge og navigere videre på dette websted, accepterer du dette. Detaljerede oplysninger om brugen af cookies på denne hjemmeside er tilgængelige ved at klikke på "Flere oplysninger".

Accepter og luk