Kaspersky Vulnerability and Patch Management

Kaspersky Vulnerability and Patch Management Forbedring af sikkerheden og reduktion
af kompleksiteten med automatiske opdateringer

Cyberkriminelle udnytter sårbarheder, der ikke er rettet, i operativsystemer og almindelige programmer (Java, Adobe, Internet Explorer, Microsoft Office osv.) som en del af deres målrettede angreb mod såvel små som store virksomheder.

Denne risiko forstærkes af stigende IT-kompleksitet – hvis du ikke ved, hvad du har, hvordan kan du så sikre det?

Ved at centralisere og automatisere sikkerheds- og administrationsopgaver, som f.eks. vurdering af sårbarheder, distribution af programrettelser og opdateringer, lagerstyring og -kontrol og udrulning af programmer minimerer Kaspersky Vulnerability & Patch Management omfanget af IT-sikkerhedsrisici og giver mere klarhed over IT-kompleksiteten. Alt sammen fra en enkelt, integreret administrationskonsol.

Find ud af, hvad kunderne siger om vores teknologier og True Cybersecurity for Business, her.

  • Øget synlighed og risikonedsættelse

   Kaspersky Vulnerability & Patch Management leverer omfattende information om enheder og programmer, der kører på dit netværk. Den indsamler data om softwareversioner og konstaterer, om der er behov for opdateringer, og om der er sårbarheder, der skal udbedres. De identificerede sårbarheder kan prioriteres automatisk, så de mest kritiske huller lappes først, og de vigtigste opdateringer får førsteprioritet. Du får et komplet overblik over, hvad du har, de involverede risici og værktøjerne til at afbøde dem.

  • Mindre kompliceret IT-administration

   Kaspersky Vulnerability & Patch Management er designet til Windows-baserede slutpunkter og inkluderer et sæt client management-værktøjer til automatisering af en lang række IT-administrationsfunktioner med henblik på at spare tid og ressourcer. Automatiseret provisionering af programmer, operativsystemer, fjernadgang og fejlfinding minimerer den tid og de ressourcer, der er forbundet med at oprette nye arbejdsstationer eller udrulle nye programmer.

  • Mindre påvirkning af systemer og brugere

   Kaspersky Vulnerability & Patch Management håndterer opdateringer og programrettelser centralt for at optimere opdateringsplanlægningen. Dette sikrer, at opdateringerne ikke overbelaster netværket eller påvirker systemets ydeevne. Opdateringer kan planlægges til efter arbejdstid for at minimere afbrydelser, og ved implementering af ny eller opdateret software på et fjernkontor kan én lokal arbejdsstation fungere som distributionspunkt for hele fjernkontoret.

  SÅDAN KØBER DU

  For kunder, som ikke har Kaspersky Endpoint Security for Business, fås Kaspersky Vulnerability & Patch Management som en målrettet løsning.

  For Kaspersky Endpoint Security for Business Select-kunder fås den som en add-on

  Kaspersky Vulnerability & Patch Management er også inkluderet i følgende produkter:

  Kaspersky Total Security for Business, Kaspersky Endpoint Security for Business Advanced og Kaspersky Endpoint Security for Business Select kan også købes som abonnement med fleksibel, månedlig licens. Forhør dig hos din lokale samarbejdspartner om mulighederne for abonnement i dit land, og se de relevante systemkrav her.

 • Vulnerability assessment og patch management

  Kaspersky Vulnerability & Patch Management giver fuld synlighed for al hardware og software, som kører på dit virksomhedsnetværk, og status for hver af dem, så du altid ved, hvad der er nødvendigt at gøre for at beskytte din virksomhed. Den automatiserer hele processen for vurdering af sårbarheder og administration af programrettelser, herunder identifikationen og prioriteringen af sårbarheder, download af programrettelser og opdateringer, test og distribution, overvågning og rapportering af resultater.

  • Scan, identificer og prioriter sårbarheder

   Automatiseret softwarescanning muliggør hurtig identifikation, prioritering og afhjælpning af sårbarheder. Sårbarhedsscanning kan køres automatisk eller planlagt via en fælles politik for at registrere både Microsoft- og ikke-Microsoft-sårbarheder (mere end 150 programmer understøttes). Fleksibel administration af politikker letter distributionen af opdateringer, kompatibelt software og oprettelse af undtagelser, afhængigt af computerens rolle i netværket.

   Effektiv vurdering af sårbarheder betyder, at de mest kritiske sårbarheder prioriteres og ordnes først. Graden af sårbarhed vurderes af Kasperskys eksperter og andre trusselskilder. Hvis malware udnytter en svaghed, bliver det straks betragtet som kritisk og prioriteret.

  • Download og test af programrettelser og opdateringer

   Kaspersky Vulnerability & Patch Management kan automatisk hente nødvendige programrettelser og opdateringer. Det kan også indtræde i rollen som Windows Update (WSUS) server.

   Inden programrettelser og opdateringer af programmer og operativsystemer bliver udrullet i hele organisationen, kan administratoren teste dem for at sikre, at systemet vil køre problemfrit uden at påvirke ydeevne og medarbejdernes effektivitet. Administratoren kan også begrænse listen over relevante programrettelser på slutpunkter til kun at omfatte godkendte programrettelser. Når kendte sårbarheder er blevet identificeret og prioriteret, kan programrettelser efter behov testes i det lokale miljø, før de implementeres.

  • Distribuere programrettelser

   Rettelser og opdateringer kan distribueres øjeblikkeligt og automatisk, eller implementering kan udskydes til efter arbejdstid ved hjælp af Wake-on-LAN. Multicast-teknologien muliggør lokal distribution af programrettelser og opdateringer til fjernkontorer, hvilket reducerer kravene til båndbredde. I dette scenarie modtager en maskine på fjernkontoret, der er udpeget til at være distributionspunkt, alle de nødvendige programrettelser og opdateringer og distribuerer dem til de andre lokale maskiner, hvilket minimerer netværkstrafikken.

  • Overvåg resultater og kør rapporter

   Resultater af rettelsesinstallationer kan overvåges, så administratoren kan sikre sig, at problemet er blevet afhjulpet, og at rettelserne er leveret korrekt. Administratoren får også besked, hvis der opstår en fejl – hvis for eksempel opdateringer er blevet sendt ud til 100 maskiner, behøver administratoren ikke at undersøge hver enkelt maskine, men kan bare gennemgå den samlede rapport, der er blevet genereret.

   Kaspersky Vulnerability & Patch Management gør det muligt for administratoren at køre rapporter på scanninger for at kigge efter potentielle svagheder, spore ændringer og få ekstra indsigt i organisationens IT-sikkerhed – og oplysninger om alle enheder og systemer på virksomhedens netværk. Oplysninger om eksisterende udnyttelser og kendte trusler samt CVE’er (almindelige sårbarheder og eksponeringer) er også tilgængelige.

  • Levere og implementere brugerdefinerede programmer

   Hvis du bruger applikationer, der ikke er på listen over understøttede programmer, kan du stadig nyde godt af centraliseret provisionering og udrulning af opdateringer. Software-udrulningsprocessen er helt gennemsigtig, og du kan installere software manuelt eller planlægge det til efter arbejdstid. I nogle tilfælde kan du angive yderligere parametre for at tilpasse den software, der installeres.

  Client management-værktøjer til strømlining af rutinemæssige IT-opgaver

  Kaspersky Vulnerability & Patch Management forbedrer pålidelighed og IT-effektivitet ved at automatisere mange af de administrative opgaver, der er forbundet med udrulningen af softwareopdateringer, og minimerer den nedetid, som er forbundet hermed.

  • Hardwareoversigt

   Alle enheder på dit netværk – inklusive gæsteenheder – registreres automatisk og vises på en oversigt over hardware. Enhedskonfigurationsdata kan indsamles for at lette finjustering af politikker.

  • Opret softwareopgørelser

   Opgørelsen over software viser al software på dit netværk, så du kan kontrollere brugen af software og blokere uautoriserede programmer. Softwareopgørelsen har omfattende oplysninger om købte licenser og udløbsdatoer, og kan dermed også bidrage til et samlet overblik over licensers livscyklus.

  • Remote fejlfinding

   Ved at muliggøre sikre fjernforbindelser til alle stationære computere eller klientcomputere kan Kaspersky Vulnerability & Patch Management hjælpe med at løse problemer hurtigt og effektivt. En godkendelsesmekanisme forhindrer uautoriseret ekstern adgang – og af hensyn til sporing og revision logføres alle aktiviteter, der udføres under en fjernadgangssession.

  • Implementering af operativsystem

   For at optimere implementeringen af operativsystemet (OS) – og for at spare tid – automatiserer og centraliserer Kaspersky Vulnerability & Patch Management oprettelse, lagring og kloning af sikrede systemafbildninger. Images opbevares i et særligt depot, så de er klar til at blive brugt ved implementeringen. Implementeringen af afbildninger på klientarbejdsstation kan foretages enten med PXE-servere (Preboot eXecution Environment – også på nye maskiner uden OS) eller ved hjælp af opgaver i Kaspersky Vulnerability & Patch Management (for at implementere OS-afbildninger på administrerede klientmaskiner).

   Ved at sende Wake-on-LAN-signaler til computere kan du automatisk distribuere afbildninger uden for kontortid. UEFI-understøttelse understøttes også.

   OS-afbildninger kan håndteres på følgende måder:

   • Ved at køre et script eller installere yderligere software, efter at operativsystemet er installeret
   • Ved at oprette et boot-flashdrev med Windows PE
   • Ved at importere en OS-afbildning fra distributionspakker – Windows Imaging Format (WIM).
  • Central administration

   Kaspersky Vulnerability & Patch Management administreres via Kaspersky Security Center, en enkelt samlet administrationskonsol, der giver dig overblik og kontrol over samtlige værktøjer til sikkerhed og kundeadministration. Kaspersky Vulnerability & Patch Management kan nemt skaleres til at dække store IT-netværk. Rollebaseret adgangskontrol tillader, at sikkerhedsadministrationen fordeles mellem flere administratorer.

   Der er to muligheder for administration:

   • Kaspersky Security Center MMC-konsol
   • Kaspersky Security Centers webkonsol

  SÅDAN KØBER DU

  For kunder, som ikke har Kaspersky Endpoint Security for Business, fås Kaspersky Vulnerability & Patch Management som en målrettet løsning.

  For Kaspersky Endpoint Security for Business Select-kunder fås den som en add-on

  Kaspersky Vulnerability & Patch Management er også inkluderet i følgende produkter:

  Kaspersky Total Security for Business, Kaspersky Endpoint Security for Business Advanced og Kaspersky Endpoint Security for Business Select kan også købes som abonnement med fleksibel, månedlig licens. Forhør dig hos din lokale samarbejdspartner om mulighederne for abonnement i dit land, og se de relevante systemkrav her.

TEKNISKE OPLYSNINGER
APPLIKATIONER I LØSNINGEN

Kaspersky Vulnerability & Patch Management

Er du ikke sikker på, hvilken løsning der er den rette til din virksomhed?