Kaspersky Security Center

Kaspersky Security Center gør sikkerhedsadministration og IT-systemadministration enklere. Den fuldt skalerbare konsol understøtter virksomheder i vækst med skiftende sikkerhedsbehov og muliggør en omfattende system- og sikkerhedsadministration med nem adskillelse af administratoransvar – alt sammen via én samlet administrationskonsol.

Kaspersky Security Center er rig på funktioner:

 • Optimal effektivitet: kan nemt implementeres og administreres af fælles politikker
 • Administration via ét skærmbillede: Kun én administrationskonsol til at få vist og administrere sikkerheden på tværs af virksomhedens miljø – skybaserede, fysiske og virtuelle maskiner og mobile enheder
 • Øjeblikkelig installation; brugsklar konfiguration.

Uanset om du administrerer 10 arbejdsstationer eller tusindvis på en centraliseret, distribueret eller blandet infrastruktur, gør Kaspersky Security Center det nemt at installere, konfigurere og administrere vores omfattende sikkerhedsteknologier. Fjern smerten ved skalering og aktivering af nye værktøjer og funktioner i takt med at virksomhedens sikkerhedsbehov udvikler sig.

Få mere at vide om ægte cybersikkerhed til virksomheder, og find ud af, hvad vores kunder siger om vores teknologier her.

FUNKTIONER OG FORDELE
 • Styrk it-sikkerheden, få et 360° overblik

  Den øgede diversitet inden for platforme, enheder, software og applikationer gør livet svært for it-chefer. Kompleksiteten underminerer sikkerheden, men hvis du ikke har styr på, hvad du har, hvordan kan du så sikre det?

  Hardwareregistrering, opgørelser over software og rettidige programrettelser af sårbarheder er arbejdskrævende og tidskrævende.

  Kaspersky Security Center hjælper med at forenkle disse udfordringer. Fysiske, virtuelle og skybaserede slutpunkter administreres samlet af én konsol, hvilket forbedrer effektiviteten og reducerer de samlede ejeromkostninger.

  • Tag kontrollen over aktiver, reducer omkostningerne

   Kaspersky Security Center gør det muligt at få fuld indsigt i hardware og software, der kører på dit netværk. Spar penge på licensomkostninger med central overvågning og provisionering af brugsrettigheder. Automatisk enhedsregistrering, rapporter over hardwareregistrering og softwareopgørelser hjælper med at optimere ressourcer. Med Kaspersky Security Center er det nemt at spore og kontrollere softwarelicenser og hardwareaktiver.

  • Identificer og håndter sårbarheder

   Funktionerne til administration af sårbarheder og programrettelser i Kaspersky Security Center kan identificere mulige indtrængningspunkter for ondsindede programmer i dit netværk ved at registrere sårbarheder i dine programmer og operativsystemer og blokere dem, før malware kan medføre afbrydelser.

   Automatisk vurdering af sårbarheder er baseret på skybaserede efterretninger i realtid, der holder øje med udnyttelsesaktiviteter, så kritiske programrettelser opdateres uden påvirkning af systemer eller brugere. Med understøttelse af mere end 150 softwareapplikationer giver Kaspersky Security Centers overvågning af sårbarhed omfattende dækning for de mest udbredte virksomhedsapplikationer. Når sårbarheder opdages, prioriteres de, så de farligste lukkes ned først.

  • Automatiser risikobegrænsning

   Programrettelser downloades, distribueres og installeres automatisk, uanset om du har en fysisk, virtuel eller Amazon EC2-maskine. Optimerede algoritmer til opdateringer fra Microsoft sænker netværkstrafik og kræver mindre diskplads.

   Overvåg installationsstatus for programrettelser med rapporter om fremskridt og effektiviteten af rettelser til tredjepartsprogrammer.

  Strømlining af rutineopgaver

  Kaspersky Security Center indeholder en lang række it-systemadministrationsfunktioner, som strømliner rutinemæssige it-opgaver for heterogene netværk.

  Kaspersky Security Centers udvidelige arkitektur omfatter udvidelsesmoduler til administration af sikkerhedsprodukter til alle platforme. Hvis et nyt (eller opdateret) sikkerhedsprodukt frigives, vil den tilsvarende udvidelse kunne installeres på Kaspersky Security Center uden en konsolgeninstallation eller programrettelse, softwaredistribution til og implementering på slutpunktet kan nemt udføres med Kaspersky Security Centers klientadministrationsværktøjer, mens centraliseret administration suppleres af rollebaseret adgang og integrerede dashboards, så hver enkelt administrator kun har adgang til de værktøjer og data, der er relevante for vedkommendes ansvarsområde.

  • Nem skalerbarhed

   Skalér uden at ændre din oprindelige opsætning. Op til 100.000 fysiske, virtuelle og skybaserede slutpunkter kan administreres via en enkelt serverinstallation af Kaspersky Security Center med optimerede funktioner til sikkerhedskopiering. Brug Microsoft SQL Server Always-On Availability Groups for at sikre høj tilgængelighed af administrationskonsolinstallationen.

  • Undgå databrud

   Centralt administrerede funktioner til kryptering giver et ekstra lag af sikkerhed for at undgå tab af data gennem enhedstyveri eller malware-angreb. Kaspersky Security Center giver administratorer mulighed for centralt at aktivere/deaktivere FileVault på Mac OS®, kryptere mobile enheder og bruge Kaspersky Encryption og Microsoft BitLocker® på Microsoft® Windows®. Det overvåger også status for krypterede enheder, rapporterer blokeret adgang til krypterede filer og sikkerhedskopierer krypteringsnøgler på stedet for at gendanne glemte adgangsoplysninger.

  • Optimering af fjernsupport

   Nedsæt svartider, og øg effektiviteten med de strømlinede fjernfejlfindings- og supportfunktioner – en tilslutning til klient-/fjerncomputere, der administreres i Kaspersky Security Center via RDP, gør diagnostik og problemløsning på enhver software nemmere.

  • Problemfri implementering til fjernkontorer

   Konfiguration af nye arbejdsstationer i filialerne kan fjernbetjenes og udføres automatisk. Du kan også udrulle og planlægge nye programmer til automatisk installation efter arbejdstid. Dette muliggør oprettelse, lagring og implementering af systembilleder fra et centralt sted - f.eks. ideelt til migrering til Microsoft® Windows® 10.

  • Administration af mobile enheder på tværs af platforme

   Kaspersky Security Center administrerer både virksomhedens og medarbejdernes mobile enheder fra samme konsol med samme effektivitet. Medarbejdere kan trygt bruge deres mobile enheder, når de arbejder uden for kontoret, uden at gå på kompromis med sikkerheden.

  • Sikring af mobilt arbejde

   Administrer trusselsbeskyttelsen til mobilenheder i realtid via Kaspersky Security Center, og opnå fuld gennemsigtighed via intelligente beskyttelsesniveauindikatorer. Adskillelse virksomheds- og personlige data på brugeres enheder - herunder gæsteenheder - og håndhævelse af adgangskoder og/eller kryptering af virksomhedsdata forhindrer lækage i tilfælde af, at en enhed mistes eller bliver stjålet.

  • Support til medarbejdernes egne enheder

   BYOD-initiativ? Brugervenlige administrationsguider i Kaspersky Security Center til Enterprise Mobility Management (EMM) giver mulighed for installation af beskyttelse med Over the Air-provisioneringsteknologi (OTA), tredjeparts EMM-systemer (VMWare AirWatch®) og tilmeldingskonsoller (Samsung KNOX).

  • Let administratorers arbejdsbyrde med selvbetjeningsportalen

   I tilfælde af, at en mobil enhed bliver tabt eller stjålet, kan SIM-Watch, Remote Lock, Wipe og Find øjeblikkeligt aktiveres af en administrator eller bruger via selvbetjeningsportalen, hvilket forhindrer uautoriseret adgang til virksomhedens data.

  Synlighed og kontrol

  Kaspersky Security Center giver en administrationskonsol via ét skærmbillede, hvilket gør det let at administrere og sikre alle dine enheder – fysiske, virtuelle og mobile.

  • Se det store billede

   Integreret Endpoint Detection and Response-sensorer (EDR) registrerer og analyserer store mængder data uden at påvirke brugernes produktivitet. Kaspersky Security Center sender og anvender kommandoer, beskeder og informationer mellem EDR-serveren og klientbeskyttelsesagenten. Effektive EDR-løsninger går på jagt efter tegn på indtrængen – f.eks. indikatorer for kompromittering – ved hvert slutpunkt i netværket i realtid, mens integration med førende SIEM'er og generiske syslog-stik til SIEM-systemer muliggør en bedre rapportering og sikkerhed.

  • Sikring af systemintegriteten og hurtig reaktion på trusler

   Kaspersky Security Center giver dig mulighed for at overvåge eventuelle ændringer af afgørende komponenter i dine aktiver, f.eks. webservere og hæveautomater, og reagere øjeblikkeligt på krænkelser af disse systemers integritet. Modtag hændelser fra System Integrity Monitor-komponenten – dette giver dig mulighed for at overvåge ikke blot filsystemet på en enhed (File Integrity Monitoring), men også dens registreringsdatabase-hives, firewall-status og status for den tilsluttede hardware.

  • Brugervenlig sikkerhed til alle enheder

   Installation, konfiguration og administration af sikkerhedspolitikker for alle enheder på alle platforme udføres fra én og samme konsol, hvilket giver et bedre overblik og samtidig forbedrer administrationsegenskaberne.

  • Undgå angreb fra offentlige netværk

   Upålidelige offentlige Wi-Fi-netværk gør enheder – og virksomhedsnetværket – til sårbare mål for angreb. Ved at oprette en liste over betroede netværk specifikt for medarbejdere på farten kan du give adgang til betroede Wi-Fi-netværk og forbyde brugen af andre netværk, uden at mobiliteten eller produktiviteten påvirkes.

  • Forenkling af firewall-administration

   Konfigurer og administrer firewall-indstillinger i Linux- og Windows-operativsystemer. Kaspersky Security Center giver dig mulighed for at håndhæve din netværkspolitik for alle slutpunkter fra en enkelt konsol.

  • Minimering af risici og forbedring af medarbejdernes effektivitet

   Definer og kontroller, hvilke enheder og applikationer der kan få adgang til dit netværk, og hvordan de kan eksekvere, for at beskytte mod ondsindet software. Administrér og hav fuld kontrol over de enheder, applikationer og websteder, som medarbejderne har adgang til.

  • Øjeblikkelig dokumenteret beskyttelse i skybaserede miljøer

   Indbygget integration mellem administrationskonsollen og Amazon Web Services skymiljøet giver fuldt overblik og kontrol over Kaspersky Endpoint Security for Linux-instanser og Kaspersky Security for Windows Server-instanser, der er implementeret i skyen.

   Implementer Kaspersky Security Center på en Amazon EC2-instans for at administrere beskyttelsen af miljøet eller abonnere på en af de AMI'er, der fås på AWS Marketplace, og modtag en instans med brugsklar Kaspersky Security Center. I dette tilfælde installeres Kaspersky Security Center på instansen, uden at du behøver at gøre noget.

  • Anvendelse af bedste overvågningspraksis

   Overvågningsforbedringer på tværs af alle brugerprogrammer giver administratorer mulighed for at registrere ændringer og vende tilbage til tidligere politikker. Sammenlign to politikker for et enkelt administreret program – hvorefter der genereres en rapport, der afspejler, hvilke politikindstillinger der passer, og hvilke der ikke gør. Det kan f.eks. være, at du skal sammenligne politikker, hvis forskellige administratorer i deres respektive kontorer har oprettet flere politikker for et enkelt administreret program, eller hvis den samme overordnede politik er gået i arv til alle lokale kontorer og er ændret for hvert kontor.

  SÅDAN KØBER DU

  Kaspersky Security Center er inkluderet i:

 • De mest komplette, opdaterede krav kan ses under Kaspersky Knowledge Base.

  Bemærk: Nedenstående data angiver de minimale krav til RAM og CPU for administrationsserveren, administrationskonsollen og netværksagenten. Se brugerdokumentationen, der følger med produktet, inden implementeringen for en nærmere beskrivelse af systemkrav afhængigt af brugen.

  Administrationsserver

  • Hardwarekrav

   • CPU: Intel Pentium® 1 GHz eller nyere (1,4 GHz er minimum for et 64-bit OS)
   • RAM-hukommelse: 4 GB
   • Fri diskplads: 10 GB (ved brug af funktioner til systemadministration skal der være mindst 100 GB fri diskplads).
  • Softwarekrav

   • Microsoft Data Access Components (MDAC) 2.8 eller nyere
   • Windows DAC 6.0.
   • Microsoft Windows Installer 4.5
  • Understøttede operativsystemer

   • Microsoft Windows 10 Pro
   • Microsoft Windows 10 Enterprise
   • Microsoft Windows 10 Education
   • Microsoft Windows 10 Pro RS1
   • Microsoft Windows 10 Enterprise RS1 (supportafdeling: Enterprise 2016 LTSB)
   • Microsoft Windows 10 Education RS1
   • Microsoft Windows 10 Pro RS2 (GA: februar 2017)
   • Microsoft Windows 10 Enterprise RS2 (GA: februar 2017)
   • Microsoft Windows 10 Education RS2 (GA: februar 2017)
   • Microsoft Windows 10 Pro RS3 (GA: oktober 2017)
   • Microsoft Windows 10 Enterprise RS3 (GA: oktober 2017)
   • Microsoft Windows 10 Education RS3 (GA: oktober 2017)
   • Microsoft Windows 8.1 Pro
   • Microsoft Windows 8.1 Enterprise
   • Microsoft Windows 8 Pro
   • Microsoft Windows 8 Enterprise
   • Microsoft Windows 7 Professional med SP1 og nyere
   • Microsoft Windows 7 Enterprise/Ultimate med SP1 og nyere
   • Microsoft Small Business Server 2008 Standard/Premium
   • Microsoft Small Business Server 2011 Essentials
   • Microsoft Small Business Server 2011 Premium Add-on
   • Microsoft Small Business Server 2011 Standard
   • Microsoft Windows Server 2008 Datacenter SP1 og nyere
   • Microsoft Windows Server 2008 Enterprise SP1 og nyere
   • Microsoft Windows Server 2008 Foundation med SP2 og nyere
   • Microsoft Windows Server 2008 SP1 og nyere Server Core
   • Microsoft Windows Server 2008 Standard SP1 og nyere
   • Microsoft Windows Server 2008 Standard/Enterprise/DataCenter
   • Microsoft Windows Server 2008 R2 Server Core
   • Microsoft Windows Server 2008 R2 Datacenter
   • Microsoft Windows Server 2008 R2 Datacenter SP1 og nyere
   • Microsoft Windows Server 2008 R2 Enterprise
   • Microsoft Windows Server 2008 R2 Enterprise SP1 og nyere
   • Microsoft Windows Server 2008 R2 Foundation
   • Microsoft Windows Server 2008 R2 Foundation med SP1 og nyere
   • Microsoft Windows Server 2008 R2 SP1 og nyere Core Mode
   • Microsoft Windows Server 2008 R2 Standard
   • Microsoft Windows Server 2008 R2 Standard SP1 og nyere
   • Microsoft Windows Server 2012 Server Core
   • Microsoft Windows Server 2012 Datacenter
   • Microsoft Windows Server 2012 Essentials
   • Microsoft Windows Server 2012 Foundation
   • Microsoft Windows Server 2012 Standard
   • Microsoft Windows Server 2012 R2 Server Core
   • Microsoft Windows Server 2012 R2 Datacenter
   • Microsoft Windows Server 2012 R2 Essentials
   • Microsoft Windows Server 2012 R2 Foundation
   • Microsoft Windows Server 2012 R2 Standard
   • Microsoft Windows Server 2016 Datacenter Edition (GA: 2016.10.14)
   • Microsoft Windows Server 2016 Standard Edition (GA: 2016.10.14)
   • Microsoft Windows Storage Server 2008 R2
   • Microsoft Windows Storage Server 2012
   • Microsoft Windows Storage Server 2012 R2
  • Understøttede virtualiseringsplatforme

   • VMware vSphere 5.5
   • VMware vSphere 6
   • Vmware Workstation 12.x Pro
   • Microsoft Hyper-V Server 2008
   • Microsoft Hyper-V Server 2008 R2
   • Microsoft Hyper-V Server 2008 R2 SP1 og nyere
   • Microsoft Hyper-V Server 2012
   • Microsoft Hyper-V Server 2012 R2
   • Microsoft Virtual PC 2007 (6.0.156.0)
   • Citrix XenServer 6.2
   • Citrix XenServer 6.5
   • Citrix XenServer 7
   • Parallels Desktop 11 og nyere
   • Oracle VM VirtualBox 4.0.4-70112 (kun Windows gæstelogin)
  • Understøttede databaser

   • Microsoft SQL Server 2008 Express
   • Microsoft SQL 2008 R2 Express
   • Microsoft SQL 2012 Express
   • Microsoft SQL 2014 Express
   • Microsoft SQL Server 2008 (alle udgaver)
   • Microsoft SQL Server 2008 R2 (alle udgaver)
   • Microsoft SQL Server 2008 R2 Service Pack 2 (alle udgaver)
   • Microsoft SQL Server 2012 (alle udgaver)
   • Microsoft SQL Server 2014 (alle udgaver)
   • Microsoft SQL Server 2016 (alle udgaver)
   • Microsoft Azure SQL Database
   • MySQL Standard Edition 5.5
   • MySQL Enterprise Edition 5.5
   • MySQL Standard Edition 5.6
   • MySQL Enterprise Edition 5.6
   • MySQL Standard Edition 5.7
   • MySQL Enterprise Edition 5.7

  Administrationsserver til Kaspersky Security Center-webkonsol

  • Hardwarekrav

   • CPU: 1.4 GHz eller kraftigere
   • RAM-hukommelse: 512 MB
   • Fri diskplads: 1 GB
  • Softwarekrav

   Web Server:

   • Apache 2.4.23 (til Windows)
   • Apache 2.4.23 (til Linux)
  • Understøttede operativsystemer

   Windows

   • Microsoft Windows 10 Pro
   • Microsoft Windows 10 Enterprise
   • Microsoft Windows 10 Education
   • Microsoft Windows 10 Pro RS1
   • Microsoft Windows 10 Enterprise RS1 (supportafdeling: Enterprise 2016 LTSB)
   • Microsoft Windows 10 Education RS1
   • Microsoft Windows 10 Pro RS2 (GA: februar 2017)
   • Microsoft Windows 10 Enterprise RS2 (GA: februar 2017)
   • Microsoft Windows 10 Education RS2 (GA: februar 2017)
   • Microsoft Windows 10 Pro RS3 (GA: oktober 2017)
   • Microsoft Windows 10 Enterprise RS3 (GA: oktober 2017)
   • Microsoft Windows 10 Education RS3 (GA: oktober 2017)
   • Microsoft Windows 8.1 Pro
   • Microsoft Windows 8.1 Enterprise
   • Microsoft Windows 8 Pro
   • Microsoft Windows 8 Enterprise
   • Microsoft Windows 7 Professional med SP1 og nyere
   • Microsoft Windows 7 Enterprise/Ultimate med SP1 og nyere
   • Microsoft Small Business Server 2008 Standard/Premium
   • Microsoft Small Business Server 2011 Essentials
   • Microsoft Small Business Server 2011 Premium Add-on
   • Microsoft Small Business Server 2011 Standard
   • Microsoft Windows Server 2008 Datacenter SP1 og nyere
   • Microsoft Windows Server 2008 Enterprise SP1 og nyere
   • Microsoft Windows Server 2008 Foundation med SP2 og nyere
   • Microsoft Windows Server 2008 SP1 og nyere Server Core
   • Microsoft Windows Server 2008 Standard SP1 og nyere
   • Microsoft Windows Server 2008 Standard/Enterprise/DataCenter
   • Microsoft Windows Server 2008 R2 Server Core
   • Microsoft Windows Server 2008 R2 Datacenter
   • Microsoft Windows Server 2008 R2 Datacenter SP1 og nyere
   • Microsoft Windows Server 2008 R2 Enterprise
   • Microsoft Windows Server 2008 R2 Enterprise SP1 og nyere
   • Microsoft Windows Server 2008 R2 Foundation
   • Microsoft Windows Server 2008 R2 Foundation med SP1 og nyere
   • Microsoft Windows Server 2008 R2 SP1 og nyere Core Mode
   • Microsoft Windows Server 2008 R2 Standard
   • Microsoft Windows Server 2008 R2 Standard SP1 og nyere
   • Microsoft Windows Server 2012 Server Core
   • Microsoft Windows Server 2012 Datacenter
   • Microsoft Windows Server 2012 Essentials
   • Microsoft Windows Server 2012 Foundation
   • Microsoft Windows Server 2012 Standard
   • Microsoft Windows Server 2012 R2 Server Core
   • Microsoft Windows Server 2012 R2 Datacenter
   • Microsoft Windows Server 2012 R2 Essentials
   • Microsoft Windows Server 2012 R2 Foundation
   • Microsoft Windows Server 2012 R2 Standard
   • Microsoft Windows Server 2016 Datacenter Edition (GA: 2016.10.14)
   • Microsoft Windows Server 2016 Standard Edition (GA: 2016.10.14)
   • Microsoft Windows Storage Server 2008 R2
   • Microsoft Windows Storage Server 2012
   • Microsoft Windows Storage Server 2012 R2

   Linux/UNIX

   • Debian GNU/Linux 7.х (op til 7.8) x32
   • Debian GNU/Linux 7.х (op til 7.8) x64
   • Ubuntu Server 14.04 LTS x32
   • Ubuntu Server 14.04 LTS x64
   • CentOS 6.х (op til 6.6) x64

  Kaspersky Security Center-webkonsol

  • Understøttede browsere

   Microsoft Internet Explorer 9.0:

   • Microsoft Windows Server 2008,
   • Microsoft Windows Server 2008 R2,
   • Microsoft Windows Server 2012,
   • Microsoft Windows Server 2012 R2,
   • Microsoft Windows Vista,
   • Microsoft Windows 7.

   Microsoft Internet Explorer 10.0 på:

   • Microsoft Windows 7 SP1,
   • Microsoft Windows Server 2008 R2 SP1,
   • Microsoft Windows Server 2012,
   • Microsoft Windows Server 2012 R2,
   • Microsoft Windows 8, 8.1
   • Microsoft Windows 10

   Microsoft Edge på:

   • Microsoft Windows 10

   Microsoft Internet Explorer 11.0 på:

   • Microsoft Windows 7 SP1,
   • Microsoft Windows 8.1,
   • Microsoft Windows Server 2012 R2,
   • Microsoft Windows Server 2012 R2 SP1,
   • Microsoft Windows 10.

   Firefox 47 og nyere

   Safari 8 med Mac OS X 10.10 (Yosemite)

   Safari 9 med Mac OS X 10.11 (El Capitan)

   Google Chrome 53 eller nyere

  Netværksagent

  Følgende minimumskrav gælder for computere, hvor der er installeret Netværksagent:

  • Hardwarekrav

   • CPU: 1 GHz eller kraftigere (1,4 GHz er minimum for et 64-bit OS)
   • RAM-hukommelse: 512 MB
   • Fri diskplads: 1 GB

   Hvis en computer også bruges som opdateringsagent, gælder følgende krav til hardware:

   • CPU: 1 GHz eller kraftigere (1,4 GHz er minimum for et 64-bit OS)
   • RAM-hukommelse: 1 GB
   • Fri diskplads: 4 GB
  • Understøttede operativsystemer

   Windows

   • Microsoft Windows Embedded POSReady 7
   • Microsoft Windows Embedded Standard 7 med SP1
   • Microsoft Windows Embedded 8 Standard
   • Microsoft Windows Embedded 8 Industry Pro
   • Microsoft Windows Embedded 8 Industry Enterprise
   • Microsoft Windows Embedded 8.1 Industry Pro
   • Microsoft Windows Embedded 8.1 Industry Enterprise
   • Microsoft Windows Embedded 8.1 Industry Update
   • Microsoft Windows 10 Home
   • Microsoft Windows 10 Pro
   • Microsoft Windows 10 Enterprise
   • Microsoft Windows 10 Education
   • Microsoft Windows 10 Home RS1
   • Microsoft Windows 10 Pro RS1
   • Microsoft Windows 10 Enterprise RS1 (supportafdeling: Enterprise 2016 LTSB)
   • Microsoft Windows 10 Education RS1
   • Microsoft Windows 10 Home RS2 (GA: februar 2017)
   • Microsoft Windows 10 Pro RS2 (GA: februar 2017)
   • Microsoft Windows 10 Enterprise RS2 (GA: februar 2017)
   • Microsoft Windows 10 Education RS2 (GA: februar 2017)
   • Microsoft Windows 10 Home RS3 (GA: oktober 2017)
   • Microsoft Windows 10 Pro RS3 (GA: oktober 2017)
   • Microsoft Windows 10 Enterprise RS3 (GA: oktober 2017)
   • Microsoft Windows 10 Education RS3 (GA: oktober 2017)
   • Microsoft Windows 8.1 Pro
   • Microsoft Windows 8.1 Enterprise
   • Microsoft Windows 8 Pro
   • Microsoft Windows 8 Enterprise
   • Microsoft Windows 7 Professional med SP1 og nyere
   • Microsoft Windows 7 Enterprise/Ultimate med SP1 og nyere
   • Microsoft Windows 7 Professional
   • Microsoft Windows 7 Enterprise/Ultimate
   • Microsoft Windows 7 Home Basic/Premium
   • Microsoft Windows Vista Business/Enterprise/Ultimate med SP1
   • Microsoft Windows Vista Business/Enterprise/Ultimate med SP2 og nyere
   • Microsoft Windows XP Professional med SP3 og nyere
   • Microsoft Windows XP Professional med SP2
   • Microsoft Windows XP Home SP3 og nyere
   • Microsoft Essential Business Server 2008 Standard/Premium
   • Microsoft Small Business Server 2003 Standard/Premium med SP1
   • Microsoft Small Business Server 2008 Standard/Premium
   • Microsoft Small Business Server 2011 Essentials
   • Microsoft Small Business Server 2011 Premium Add-on
   • Microsoft Small Business Server 2011 Standard
   • Microsoft Windows Home Server 2011
   • Microsoft Windows MultiPoint Server 2011 Standard/Premium
   • Microsoft Windows 2000 Server
   • Microsoft Windows Server 2003 Enterprise med SP2
   • Microsoft Windows Server 2003 Standard med SP2
   • Microsoft Windows Server 2003 R2 Enterprise med SP2
   • Microsoft Windows Server 2003 R2 Standard med SP2
   • Microsoft Windows Server 2008 Datacenter SP1 og nyere
   • Microsoft Windows Server 2008 Enterprise SP1 og nyere
   • Microsoft Windows Server 2008 Foundation med SP2 og nyere
   • Microsoft Windows Server 2008 SP1 og nyere Server Core
   • Microsoft Windows Server 2008 Standard SP1 og nyere
   • Microsoft Windows Server 2008 Standard/Enterprise/DataCenter
   • Microsoft Windows Server 2008 R2 Server Core
   • Microsoft Windows Server 2008 R2 Datacenter
   • Microsoft Windows Server 2008 R2 Datacenter SP1 og nyere
   • Microsoft Windows Server 2008 R2 Enterprise
   • Microsoft Windows Server 2008 R2 Enterprise SP1 og nyere
   • Microsoft Windows Server 2008 R2 Foundation
   • Microsoft Windows Server 2008 R2 Foundation med SP1 og nyere
   • Microsoft Windows Server 2008 R2 SP1 og nyere Core Mode
   • Microsoft Windows Server 2008 R2 Standard
   • Microsoft Windows Server 2008 R2 Standard SP1 og nyere
   • Microsoft Windows Server 2012 Server Core
   • Microsoft Windows Server 2012 Datacenter
   • Microsoft Windows Server 2012 Essentials
   • Microsoft Windows Server 2012 Foundation
   • Microsoft Windows Server 2012 Standard
   • Microsoft Windows Server 2012 R2 Server Core
   • Microsoft Windows Server 2012 R2 Datacenter
   • Microsoft Windows Server 2012 R2 Essentials
   • Microsoft Windows Server 2012 R2 Foundation
   • Microsoft Windows Server 2012 R2 Standard
   • Microsoft Windows Server 2016 Datacenter Edition (GA: 2016.10.14)
   • Microsoft Windows Server 2016 Standard Edition (GA: 2016.10.14)
   • Microsoft Windows Storage Server 2008 R2
   • Microsoft Windows Storage Server 2012
   • Microsoft Windows Storage Server 2012 R2

   Linux/UNIX

   • Debian GNU/Linux 8.х x32
   • Debian GNU/Linux 8.х x64
   • Debian GNU/Linux 7.х (op til 7.8) x32
   • Debian GNU/Linux 7.х (op til 7.8) x64
   • Ubuntu Server 16.04 LTS x32
   • Ubuntu Server 16.04 LTS x64
   • Ubuntu Server 14.04 LTS x32
   • Ubuntu Server 14.04 LTS x64
   • Ubuntu Desktop 16.04 LTS x32
   • Ubuntu Desktop 16.04 LTS x64
   • Ubuntu Desktop 14.04 LTS x32
   • Ubuntu Desktop 14.04 LTS x64
   • CentOS 7.0 x64
   • CentOS 6.х (op til 6.6) x64
   • Red Hat Enterprise Linux Server 7.x х64
   • SUSE Linux Enterprise Server 12 (all SPs) х64
   • SUSE Linux Enterprise Desktop 12 (all SPs) х64

   MacOS

   • Mac OS X 10.4 (Tiger);
   • Mac OS X 10.5 (Leopard);
   • Mac OS X 10.6 (Snow leopard).
   • OS X 10.7 (Lion)
   • OS X 10.8 (Mountain Lion)
   • OS X 10.9 (Mavericks)
   • OS X 10.10 (Yosemite)
   • OS X 10.11 (El Capitan)
   • macOS Sierra (10.12)
  • Understøttede virtualiseringsplatforme

   • VMware vSphere 5.5
   • VMware vSphere 6
   • VMware Workstation 9.x
   • Vmware Workstation 10.x
   • Vmware Workstation 11.x
   • Vmware Workstation 12.x Pro
   • Microsoft Hyper-V Server 2008
   • Microsoft Hyper-V Server 2008 R2
   • Microsoft Hyper-V Server 2008 R2 SP1 og nyere
   • Microsoft Hyper-V Server 2012
   • Microsoft Hyper-V Server 2012 R2
   • Citrix XenServer 6.2
   • Citrix XenServer 6.5
   • Citrix XenServer 7

  Versionskrav for abonnement

  Dette program fås som en del af Kaspersky Endpoint Security for Business og kan købes på abonnement med fleksibel månedlig licens. Forhør dig hos din lokale samarbejdspartner om mulighederne for abonnement i dit land og programmets systemkrav her.

En del af

  Ikke sikker på, hvilken løsning der er den rigtige for din virksomhed?

  Vi bruger cookies til at gøre din oplevelse af vores websteder bedre. Ved at bruge og navigere videre på dette websted, accepterer du dette. Detaljerede oplysninger om brugen af cookies på denne hjemmeside er tilgængelige ved at klikke på "Flere oplysninger".

  Accepter og luk