Gå til hovedindhold

KasperskySecurity Center

Kaspersky Security Center gør sikkerhedsadministration og IT-systemadministration enklere. Den fuldt skalerbare konsol understøtter virksomheder i vækst med skiftende sikkerhedsbehov og muliggør en omfattende system- og sikkerhedsadministration med nem adskillelse af administratoransvar – alt sammen via en samlet administrationskonsol, der også er tilgængelig som en webbaseret konsol.

Kaspersky Security Center er rig på funktioner:

 • En effektiv administrationskonsol, med en ekstra fleksibel webbaseret grænseflade, som er tilgængelig, uanset hvor du er – via en statisk eller mobil enhed.
 • Det ene skærmbillede gør det muligt at få vist og administrere sikkerhedsrettigheder på tværs af virksomhedens miljø – skybaserede, fysiske og virtuelle maskiner og mobile enheder.
 • Nem implementering og administration af sikkerhed med brugsklare fælles politikker.

Uanset om du administrerer flere hundrede arbejdsstationer eller 100.000 på en centraliseret, distribueret eller blandet infrastruktur, gør Kaspersky Security Center det nemt at installere, konfigurere og administrere vores omfattende sikkerhedsteknologier. Reducer kompleksiteten ved skalering og aktivering af nye værktøjer og funktioner, i takt med at virksomhedens sikkerhedsbehov udvikler sig.

FUNKTIONER OG FORDELE
 • Automatiser din it-sikkerhed, få et 360° overblik

  Den øgede diversitet inden for platforme, enheder, software og applikationer gør livet svært for it-chefer. Kompleksiteten underminerer sikkerheden, og hvis du ikke har styr på, hvad du har, hvordan kan du så sikre det?

  Hardwareregistrering, opgørelser over software og rettidige programrettelser af sårbarheder er arbejdskrævende og tidskrævende.

  Kaspersky Security Center hjælper med at forenkle disse udfordringer. Fysiske, virtuelle og skybaserede slutpunkter, mobile enheder og indlejrede systemer administreres alle fra én konsol, hvilket forbedrer effektiviteten og reducerer de samlede ejeromkostninger.

  • Tag kontrollen over dine aktiver, reducer omkostningerne

   Kaspersky Security Center gør det muligt for dig at få fuld indsigt i hardware og software, der kører på dit netværk. Spar penge på licensomkostninger med central overvågning og provisionering af brugsrettigheder. Automatisk enhedsregistrering, rapporter over hardwareregistrering og softwareopgørelser hjælper med at optimere ressourcer. Med Kaspersky Security Center er det nemt at spore og kontrollere softwarelicenser og hardwareaktiver.

  • Identificer og håndter sårbarheder

   Funktionerne til administration af sårbarheder og programrettelser, som styres i Kaspersky Security Center, kan identificere mulige indtrængningspunkter for ondsindede programmer i dit netværk ved at registrere sårbarheder i dine programmer og operativsystemer og blokere dem, før malware kan medføre afbrydelser.

   Automatisk vurdering af sårbarheder er baseret på skybaserede efterretninger i realtid, der holder øje med udnyttelsesaktiviteter, så kritiske programrettelser opdateres uden påvirkning af systemer eller brugere. Med understøttelse af mere end 150 softwareapplikationer giver Kaspersky Security Centers overvågning af sårbarhed omfattende dækning for de mest udbredte virksomhedsapplikationer. Når sårbarheder opdages, prioriteres de, så de farligste lukkes ned først.

  • Automatiser risikobegrænsning

   Programrettelser downloades, distribueres og installeres automatisk, uanset om du er på en fysisk, virtuel eller skybaseret maskine. Optimerede algoritmer til opdateringer fra Microsoft sænker netværkstrafik og kræver mindre diskplads.

   Overvåg installationsstatus for programrettelser med rapporter om fremskridt og effektiviteten af rettelser til tredjepartsprogrammer.

  Strømlining af rutineopgaver

  Kaspersky Security Center indeholder en lang række IT-systemadministrationsfunktioner, som strømliner rutinemæssige IT-opgaver for heterogene netværk. Kaspersky Security Centers udvidelige arkitektur omfatter udvidelsesmoduler til administration af sikkerhedsprodukter til alle platforme. Hvis et nyt (eller opdateret) sikkerhedsprodukt frigives, vil den tilsvarende udvidelse kunne installeres på Kaspersky Security Center uden en programrettelse eller geninstallation af konsollen. Softwaredistribution til og implementering på slutpunktet kan nemt udføres med Kaspersky Security Centers klientadministrationsværktøjer, mens centraliseret administration suppleres af rollebaseret adgang og integrerede dashboards, så hver enkelt administrator kun har adgang til de værktøjer og data, der er relevante for vedkommendes ansvarsområde.

  • Nem skalerbarhed

   Skalér uden at ændre din oprindelige opsætning. Op til 100.000 fysiske, virtuelle og skybaserede slutpunkter kan administreres via en enkelt serverinstallation af Kaspersky Security Center. Ét distributionspunkt kan håndtere op til 10.000 værter. Der kan også oprettes primære/sekundære hierarkier til flere servere, hvor roller og rettigheder, som anvendes til den primære server, nedarves af alle sekundære servere, og hvor den primære server har fuldt kendskab til alle værter, som administreres af hver sekundær server.

  • Beskyt dine data

   Centralt administrerede funktioner til kryptering giver et ekstra lag af sikkerhed for at undgå tab af data pga. et malware-angreb eller en mistet enhed. Kaspersky Security Center giver administratorer mulighed for centralt at aktivere/deaktivere FileVault 2.0 på Mac OS®, kryptere mobile enheder og bruge Kaspersky Encryption og Microsoft BitLocker® på Microsoft® Windows®. Det overvåger også status for krypterede enheder, rapporterer blokeret adgang til krypterede filer og sikkerhedskopierer krypteringsnøgler på stedet for at gendanne glemte adgangsoplysninger.

  • Optimering af fjernsupport

   Nedsæt svartider, og øg effektiviteten med de strømlinede fjernfejlfindings- og supportfunktioner – en tilslutning til klient-/fjerncomputere, der administreres i Kaspersky Security Center via RDP, gør diagnostik og problemløsning på enhver software nemmere.

  • Problemfri implementering til fjernkontorer

   Konfiguration af nye arbejdsstationer i filialerne kan fjernbetjenes og udføres automatisk. Du kan også udrulle og planlægge nye programmer til automatisk installation efter arbejdstid. Dette muliggør oprettelse, lagring og implementering af systembilleder fra et centralt sted - f.eks. ideelt til migrering til Microsoft® Windows® 10.

  • Administration af mobile enheder på tværs af platforme

   Kaspersky Security Center kan administrere både virksomhedens og medarbejdernes mobile enheder fra samme konsol med samme effektivitet. Medarbejdere kan trygt bruge deres mobile enheder, når de arbejder uden for kontoret, uden at gå på kompromis med sikkerheden.

  • Sikring af mobilt arbejde

   Administrer trusselsbeskyttelsen til mobilenheder fra Kaspersky Security Center, og opnå fuld gennemsigtighed via intelligente beskyttelsesniveauindikatorer. Adskillelse af virksomheds- og personlige data på brugeres enheder – herunder gæsteenheder – og håndhævelse af adgangskoder og/eller kryptering af virksomhedsdata forhindrer lækage i tilfælde af, at en enhed mistes eller bliver stjålet.

  • Support til medarbejdernes egne enheder

   BYOD-initiativ? Vi tilbyder brugervenlige administrationsguider i Kaspersky Security Center for udrulning af beskyttelse med Over the Air-provisioneringsteknologi (OTA) og tilmeldingskonsoller (Samsung KNOX).

  • Let administratorers arbejdsbyrde med selvbetjeningsportalen

   I tilfælde af, at en mobil enhed bliver tabt eller stjålet, kan SIM-Watch, Remote Lock, Wipe og Find øjeblikkeligt aktiveres af en administrator eller bruger via selvbetjeningsportalen, hvilket forhindrer uautoriseret adgang til virksomhedens data.

  Synlighed og kontrol

  Kaspersky Security Centers administrationskonsol med ét skærmbillede gør det let at administrere og sikre alle dine enheder – fysiske, virtuelle og mobile.

  • En SaaS sikkerhedsadministrationskonsol

   Administrer nemt afgørende sikkerhedsfunktioner via fjernadgang med vores skybaserede Kaspersky Security Center-konsol. Det er en skybaseret administrationsserver implementeret i Azure. Der er ingen grund til at bruge tid og ressourcer på at implementere og vedligeholde en administrationsserver – kunderne kan overlade disse ansvarsområder til Kaspersky, så tager vi os af det. Sikkerheden på Windows-, Mac- og Linux-arbejdsstationer med Kaspersky Endpoint Security for Business Select kan nu håndteres direkte via skykonsollen.
   Hovedfunktioner:

   • Centraliseret slutpunktsregistrering og -implementering
   • Understøttelse af distributionspunkt
   • Serverhierarki understøtter migrering – f.eks. flytning af den primære server til skyen, samtidig med at den sekundære server bevares lokalt
   • Guide til migrering
   • Understøtter op til 10.000 noder, hvilket gør den velegnet til virksomheder i alle størrelser

   Eksisterende administrationsfunktioner – MMC-konsollen og webkonsollen – er stadig tilgængelige.

  • Forbedret webkonsol til intern administration

   Administration af avancerede niveaufunktioner – Kaspersky Vulnerability and Patch Management, Encryption and Remote Desktop Management – er nu tilgængeligt via en webkonsol til Kaspersky Enterprise Security for Windows, Kaspersky Enterprise Security for Mac, og Kaspersky Security for Windows Server.

   De nyligt frigivne Kaspersky Sandbox- og Kaspersky EDR Optimum-produkter samt den nyeste version af Kaspersky Embedded Systems Security understøttes også.

  • Sikring af systemintegriteten og hurtig reaktion på trusler

   Kaspersky Security Center giver dig mulighed for at overvåge eventuelle ændringer af afgørende komponenter i dine aktiver, f.eks. webservere og hæveautomater, og reagere øjeblikkeligt på brud. . Modtag hændelser fra System Integrity Monitor-komponenten – dette giver dig mulighed for at overvåge ikke blot filsystemet på en enhed (File Integrity Monitoring), men også dens registreringsdatabase-hives, firewall-status og status for den tilsluttede hardware.

  • Brugervenlig sikkerhed til alle enheder

   Installation, konfiguration og administration af sikkerhedspolitikker for alle enheder på alle platforme udføres fra én og samme konsol, hvilket giver et bedre overblik og samtidig forbedrer administrationsegenskaberne.

  • Undgå angreb fra offentlige netværk

   Upålidelige offentlige Wi-Fi-netværk gør enheder – og dit virksomhedsnetværk – til sårbare mål for angreb. Ved at oprette en liste over betroede netværk specifikt for medarbejdere på farten kan du give adgang til betroede Wi-Fi-netværk og forbyde brugen af andre netværk, uden at mobiliteten eller produktiviteten påvirkes.

  • Forenkling af firewall-administration

   Konfigurer og administrer firewall-indstillinger i Linux- og Windows-operativsystemer. Kaspersky Security Center giver dig mulighed for at håndhæve din netværkspolitik for alle slutpunkter fra en enkelt konsol.

  • Minimering af risici og forbedring af medarbejdernes effektivitet

   Definer og kontroller, hvilke enheder og applikationer der kan få adgang til dit netværk, og hvordan de kan eksekvere, for at beskytte mod ondsindet software. Administrér og få fuld kontrol over de enheder, applikationer og websteder, som medarbejderne har adgang til.

  • Øjeblikkelig dokumenteret beskyttelse i skybaserede miljøer

   Indbygget integration mellem administrationskonsollen og Amazon Web Services skymiljøet giver fuldt overblik og kontrol over Kaspersky Endpoint Security for Linux-instanser og Kaspersky Security for Windows Server-instanser, der er implementeret i skyen.

   Implementer Kaspersky Security Center på en Amazon EC2-instans for at administrere beskyttelsen af miljøet eller abonnere på en af de AMI'er, der fås på AWS Marketplace, og modtag en instans med brugsklar Kaspersky Security Center. I dette tilfælde installeres Kaspersky Security Center på instansen, uden at du behøver at gøre noget.

   Andre offentlige skyer kan også bruges på sædvanlig vis.

  • Optimerede opdateringer og trafik

   En ny signaturopdateringsmekanisme reducerer mængden af opdateringstrafik mellem din Kaspersky Security Center-server og agenter med op til 20 gange.

   Yderligere volumenoptimering opnås ved at bruge et eksternt slutpunkt som distributionspunkt. Hvert distributionspunkt kan nu også fungere som proxy for Kaspersky Security Network i fjernmiljøer.

   Denne lettelse af arbejdsbyrden for kommunikationskanaler betyder, at der er mere båndbredde til rådighed for andre opgaver.

  • Anvendelse af bedste overvågningspraksis

   Overvågningsforbedringer på tværs af alle brugerprogrammer giver administratorer mulighed for at registrere ændringer og vende tilbage til tidligere politikker. Sammenlign to politikker for et enkelt administreret program – hvorefter der genereres en rapport, der afspejler, hvilke politikindstillinger der passer, og hvilke der ikke gør. Dette er særligt nyttigt, hvis f.eks. forskellige administratorer i deres respektive kontorer har oprettet flere politikker for et enkelt administreret program, eller hvis den samme overordnede politik er nedarvet på alle lokale kontorer og er ændret for hvert kontor.

  SÅDAN KØBER DU

  Kaspersky Security Center er inkluderet i:

En del af