Kaspersky Security Center

Kaspersky Security Center gør sikkerhedsadministration og IT-systemadministration enklere. Den fuldt skalerbare konsol understøtter virksomheder i vækst med skiftende sikkerhedsbehov og muliggør en omfattende system- og sikkerhedsadministration med nem adskillelse af administratoransvar – alt sammen via en samlet administrationskonsol, der også er tilgængelig som en webbaseret konsol.

Kaspersky Security Center er rig på funktioner:

 • Få det bedste fra begge verdener: en stærk administrationskonsol med en ekstra fleksibel webbaseret brugerflade, som er tilgængelig, uanset hvor du er, via en statisk eller mobil enhed.
 • Konsol via ét skærmbillede: Gør det muligt at få vist og administrere sikkerhedsrettigheder på tværs af virksomhedens miljø – skybaserede, fysiske og virtuelle maskiner og mobile enheder.
 • Optimal effektivitet: nem implementering og administration af sikkerhed gennem brugsklare fælles politikker.

Uanset om du administrerer flere hundrede arbejdsstationer eller hundrede tusind på en centraliseret, distribueret eller blandet infrastruktur, gør Kaspersky Security Center det nemt at installere, konfigurere og administrere vores omfattende sikkerhedsteknologier. Fjern smerten ved skalering og aktivering af nye værktøjer og funktioner i takt med at virksomhedens sikkerhedsbehov udvikler sig.

Få mere at vide om ægte cybersikkerhed til virksomheder, og find ud af, hvad vores kunder siger om vores teknologier her.

FUNKTIONER OG FORDELE
 • Automatiser hærdningen af it-sikkerheden, få et 360° overblik

  Den øgede diversitet inden for platforme, enheder, software og applikationer gør livet svært for it-chefer. Kompleksiteten underminerer sikkerheden, men hvis du ikke har styr på, hvad du har, hvordan kan du så sikre det?

  Hardwareregistrering, opgørelser over software og rettidige programrettelser af sårbarheder er arbejdskrævende og tidskrævende.

  Kaspersky Security Center hjælper med at forenkle disse udfordringer. Fysiske, virtuelle og skybaserede slutpunkter, mobile enheder og indlejrede systemer administreres samlet via én konsol, hvilket forbedrer effektiviteten og reducerer de samlede ejeromkostninger.

  • Tag kontrollen over aktiver, reducer omkostningerne

   Kaspersky Security Center gør det muligt at få fuld indsigt i hardware og software, der kører på dit netværk. Spar penge på licensomkostninger med central overvågning og provisionering af brugsrettigheder. Automatisk enhedsregistrering, rapporter over hardwareregistrering og softwareopgørelser hjælper med at optimere ressourcer. Med Kaspersky Security Center er det nemt at spore og kontrollere softwarelicenser og hardwareaktiver.

  • Identificer og håndter sårbarheder

   Funktionerne til administration af sårbarheder og programrettelser, som styres i Kaspersky Security Center, kan identificere mulige indtrængningspunkter for ondsindede programmer i dit netværk ved at registrere sårbarheder i dine programmer og operativsystemer og blokere dem, før malware kan medføre afbrydelser.

   Automatisk vurdering af sårbarheder er baseret på skybaserede efterretninger i realtid, der holder øje med udnyttelsesaktiviteter, så kritiske programrettelser opdateres uden påvirkning af systemer eller brugere. Med understøttelse af mere end 150 softwareapplikationer giver Kaspersky Security Centers overvågning af sårbarhed omfattende dækning for de mest udbredte virksomhedsapplikationer. Når sårbarheder opdages, prioriteres de, så de farligste lukkes ned først.

  • Automatiser risikobegrænsning

   Programrettelser downloades, distribueres og installeres automatisk, uanset om du er på en fysisk, virtuel eller skybaseret maskine. Optimerede algoritmer til opdateringer fra Microsoft sænker netværkstrafik og kræver mindre diskplads.

   Overvåg installationsstatus for programrettelser med rapporter om fremskridt og effektiviteten af rettelser til tredjepartsprogrammer.

  Strømlining af rutineopgaver

  Kaspersky Security Center indeholder en lang række it-systemadministrationsfunktioner, som strømliner rutinemæssige it-opgaver for heterogene netværk.

  Kaspersky Security Centers udvidelige arkitektur omfatter udvidelsesmoduler til administration af sikkerhedsprodukter til alle platforme. Hvis et nyt (eller opdateret) sikkerhedsprodukt frigives, vil den tilsvarende udvidelse kunne installeres på Kaspersky Security Center uden en konsolgeninstallation eller programrettelse. Softwaredistribution til og implementering på slutpunktet kan nemt udføres med Kaspersky Security Centers klientadministrationsværktøjer, mens centraliseret administration suppleres af rollebaseret adgang og integrerede dashboards, så hver enkelt administrator kun har adgang til de værktøjer og data, der er relevante for vedkommendes ansvarsområde.

  • Nem skalerbarhed

   Skalér uden at ændre din oprindelige opsætning. Op til 100.000 fysiske, virtuelle og skybaserede slutpunkter kan administreres via en enkelt serverinstallation af Kaspersky Security Center. En opdateringsagent kan håndtere op til 10.000 værter. Der kan også oprettes master/slave-hierarkier til flere servere, hvor roller og rettigheder, som anvendes til masterserveren, nedarves af hver slave-server, og hvor master-serveren har fuldt kendskab til alle værter, som administreres af hver slave.

  • Beskyt dine data

   Centralt administrerede funktioner til kryptering giver et ekstra lag af sikkerhed for at undgå tab af data gennem enhedstyveri eller malware-angreb. Kaspersky Security Center giver administratorer mulighed for centralt at aktivere/deaktivere FileVault på Mac OS®, kryptere mobile enheder og bruge Kaspersky Encryption og Microsoft BitLocker® på Microsoft® Windows®. Det overvåger også status for krypterede enheder, rapporterer blokeret adgang til krypterede filer og sikkerhedskopierer krypteringsnøgler på stedet for at gendanne glemte adgangsoplysninger.

  • Optimering af fjernsupport

   Nedsæt svartider, og øg effektiviteten med de strømlinede fjernfejlfindings- og supportfunktioner – en tilslutning til klient-/fjerncomputere, der administreres i Kaspersky Security Center via RDP, gør diagnostik og problemløsning på enhver software nemmere.

  • Problemfri implementering til fjernkontorer

   Konfiguration af nye arbejdsstationer i filialerne kan fjernbetjenes og udføres automatisk. Du kan også udrulle og planlægge nye programmer til automatisk installation efter arbejdstid. Dette muliggør oprettelse, lagring og implementering af systembilleder fra et centralt sted - f.eks. ideelt til migrering til Microsoft® Windows® 10.

  • Administration af mobile enheder på tværs af platforme

   Kaspersky Security Center kan administrere både virksomhedens og medarbejdernes mobile enheder fra samme konsol med samme effektivitet. Medarbejdere kan trygt bruge deres mobile enheder, når de arbejder uden for kontoret, uden at gå på kompromis med sikkerheden.

  • Sikring af mobilt arbejde

   Administrer trusselsbeskyttelsen til mobilenheder i realtid via Kaspersky Security Center, og opnå fuld gennemsigtighed via intelligente beskyttelsesniveauindikatorer. Adskillelse af virksomheds- og personlige data på brugeres enheder – herunder gæsteenheder – og håndhævelse af adgangskoder og/eller kryptering af virksomhedsdata forhindrer lækage i tilfælde af, at en enhed mistes eller bliver stjålet.

  • Support til medarbejdernes egne enheder

   BYOD-initiativ? Vi tilbyder brugervenlige administrationsguider i Kaspersky Security Center for udrulning af beskyttelse med Over the Air-provisioneringsteknologi (OTA) og tilmeldingskonsoller (Samsung KNOX).

  • Let administratorers arbejdsbyrde med selvbetjeningsportalen

   I tilfælde af, at en mobil enhed bliver tabt eller stjålet, kan SIM-Watch, Remote Lock, Wipe og Find øjeblikkeligt aktiveres af en administrator eller bruger via selvbetjeningsportalen, hvilket forhindrer uautoriseret adgang til virksomhedens data.

  Synlighed og kontrol

  Kaspersky Security Center giver en administrationskonsol via ét skærmbillede, hvilket gør det let at administrere og sikre alle dine enheder – fysiske, virtuelle og mobile.

  • Ny webkonsol

   Administrer de inderste sikkerhedsfunktioner med fjernadgang og direkte gennem vores nye webkonsol med dens brugercentrerede tilgang og nyt design. Sikkerheden på Windows- og Linux-arbejdsstationer med Kaspersky Endpoint Security for Business Select kan nu håndteres direkte via webkonsol. Overvågning og rapportering for alle udvalgte og avancerede tierkomponenter kan også findes i den nye konsol.

   Webkonsollen er tilgængelig via en webbrowser:

   • Intet behov for at installere eller opdatere software til fjernkonsol
   • Intet behov for at konfigurere netværkets kommunikationsporte
   • Platformsuafhængig
   • Også tilgængelig på mobilenheder (f.eks. tablets)
  • Sikring af systemintegriteten og hurtig reaktion på trusler

   Kaspersky Security Center giver dig mulighed for at overvåge eventuelle ændringer af afgørende komponenter i dine aktiver, f.eks. webservere og hæveautomater, og reagere øjeblikkeligt på krænkelser af disse systemers integritet. Modtag hændelser fra System Integrity Monitor-komponenten – dette giver dig mulighed for at overvåge ikke blot filsystemet på en enhed (File Integrity Monitoring), men også dens registreringsdatabase-hives, firewall-status og status for den tilsluttede hardware.

  • Brugervenlig sikkerhed til alle enheder

   Installation, konfiguration og administration af sikkerhedspolitikker for alle enheder på alle platforme udføres fra én og samme konsol, hvilket giver et bedre overblik og samtidig forbedrer administrationsegenskaberne.

  • Undgå angreb fra offentlige netværk

   Upålidelige offentlige Wi-Fi-netværk gør enheder – og virksomhedsnetværket – til sårbare mål for angreb. Ved at oprette en liste over betroede netværk specifikt for medarbejdere på farten kan du give adgang til betroede Wi-Fi-netværk og forbyde brugen af andre netværk, uden at mobiliteten eller produktiviteten påvirkes.

  • Forenkling af firewall-administration

   Konfigurer og administrer firewall-indstillinger i Linux- og Windows-operativsystemer. Kaspersky Security Center giver dig mulighed for at håndhæve din netværkspolitik for alle slutpunkter fra en enkelt konsol.

  • Minimering af risici og forbedring af medarbejdernes effektivitet

   Definer og kontroller, hvilke enheder og applikationer der kan få adgang til dit netværk, og hvordan de kan eksekvere, for at beskytte mod ondsindet software. Administrér og få fuld kontrol over de enheder, applikationer og websteder, som medarbejderne har adgang til.

  • Øjeblikkelig dokumenteret beskyttelse i skybaserede miljøer

   Indbygget integration mellem administrationskonsollen og Amazon Web Services skymiljøet giver fuldt overblik og kontrol over Kaspersky Endpoint Security for Linux-instanser og Kaspersky Security for Windows Server-instanser, der er implementeret i skyen.

   Implementer Kaspersky Security Center på en Amazon EC2-instans for at administrere beskyttelsen af miljøet eller abonnere på en af de AMI'er, der fås på AWS Marketplace, og modtag en instans med brugsklar Kaspersky Security Center. I dette tilfælde installeres Kaspersky Security Center på instansen, uden at du behøver at gøre noget.

   Andre offentlige skyer kan også bruges via den almindelige fremgangsmåde.

  • Optimerede opdateringer og trafik

   En ny signaturopdateringsmekanisme har reduceret mængden af opdateringstrafik mellem din Kaspersky Security Center-server og agenter med op til 20 gange.

   Yderligere volumenoptimering opnås ved at bruge en ekstern klient som opdateringsagent. Hver opdateringsagent kan nu også fungere som proxy for Kaspersky Security Network i fjernmiljøer.

   Denne lettelse af arbejdsbyrden for kommunikationskanaler betyder, at der er mere båndbredde til rådighed for andre opgaver.

  • Anvendelse af bedste overvågningspraksis

   Overvågningsforbedringer på tværs af alle brugerprogrammer giver administratorer mulighed for at registrere ændringer og vende tilbage til tidligere politikker. Sammenlign to politikker for et enkelt administreret program – hvorefter der genereres en rapport, der afspejler, hvilke politikindstillinger der passer, og hvilke der ikke gør. Dette er særligt nyttigt, hvis f.eks. forskellige administratorer i deres respektive kontorer har oprettet flere politikker for et enkelt administreret program, eller hvis den samme overordnede politik er nedarvet på alle lokale kontorer og er ændret for hvert kontor.

  SÅDAN KØBER DU

  Kaspersky Security Center er inkluderet i:

 • De mest komplette opdaterede krav kan ses under Kaspersky Knowledge Base.

  Bemærk: Nedenstående data angiver de minimale krav til RAM og CPU for administrationsserveren, administrationskonsollen og netværksagenten. Se brugerdokumentationen, der følger med produktet, inden implementeringen for en nærmere beskrivelse af systemkrav afhængigt af brugen.

  Administrationsserver

  • Hardwarekrav

   • CPU: Intel Pentium® 1 GHz eller nyere (1,4 GHz er minimum for et 64-bit OS)
   • RAM-hukommelse: 4 GB
   • Fri diskplads: 10 GB (ved brug af funktioner til systemadministration skal der være mindst 100 GB fri diskplads).
  • Softwarekrav

   • Microsoft Data Access Components (MDAC) 2.8 eller nyere
   • Windows DAC 6.0.
   • Microsoft Windows Installer 4.5
  • Understøttede operativsystemer

   • Microsoft Windows 10 Enterprise 2015 LTSB 32-bit/64-bit.
   • Microsoft Windows 10 Enterprise 2016 LTSB 32-bit/64-bit.
   • Microsoft Windows 10 Pro RS3 (Fall Creators Update, v1709) 32-bit/64-bit.
   • Microsoft Windows 10 Pro til Workstations (nyhed i RS3) (Fall Creators Update, v1709) 32-bit/64-bit.
   • Microsoft Windows 10 Enterprise RS3 (Fall Creators Update, v1709) 32-bit/64-bit.
   • Microsoft Windows 10 Education RS3 (Fall Creators Update, v1709) 32-bit/64-bit.
   • Microsoft Windows 10 Pro RS4 (opdatering fra april 2018, 17134) 32-bit/64-bit.
   • Microsoft Windows 10 Pro til Workstations RS4 (opdatering fra april 2018, 17134) 32-bit/64-bit.
   • Microsoft Windows 10 Enterprise RS4 (opdatering fra april 2018, 17134) 32-bit/64-bit.
   • Microsoft Windows 10 Education RS4 (opdatering fra april 2018, 17134) 32-bit/64-bit.
   • Microsoft Windows 8.1 Pro 32-bit/64-bit.
   • Microsoft Windows 8.1 Enterprise 32-bit/64-bit.
   • Microsoft Windows 8 Pro 32-bit/64-bit.
   • Microsoft Windows 8 Enterprise 32-bit/64-bit.
   • Microsoft Windows 7 Professional med SP1 og nyere versioner 32-bit/64-bit.
   • Microsoft Windows 7 Enterprise/Ultimate med SP1 og nyere versioner 32-bit/64-bit.
   • Windows Small Business Server 2008 Standard/Premium 64-bit.
   • Windows Small Business Server 2011 Essentials 64-bit.
   • Windows Small Business Server 2011 Premium Add-on 64-bit.
   • Windows Small Business Server 2011 Standard 64-bit.
   • Microsoft Windows Server 2008 Datacenter SP1 og nyere versioner 32-bit/64-bit.
   • Microsoft Windows Server 2008 Enterprise SP1 og nyere versioner 32-bit/64-bit.
   • Microsoft Windows Server 2008 Foundation med SP2 og nyere versioner 32-bit/64-bit.
   • Microsoft Windows Server 2008 SP1 og nyere versioner Server Core 32-bit/64-bit.
   • Microsoft Windows Server 2008 Standard SP1 og nyere versioner 32-bit/64-bit.
   • Microsoft Windows Server 2008 Standard/Enterprise/DataCenter 32-bit/64-bit.
   • Microsoft Windows Server 2008 R2 Server Core 64-bit.
   • Microsoft Windows Server 2008 R2 Datacenter 64-bit.
   • Microsoft Windows Server 2008 R2 Datacenter SP1 og nyere versioner 64-bit.
   • Microsoft Windows Server 2008 R2 Enterprise 64-bit.
   • Microsoft Windows Server 2008 R2 Enterprise SP1 og nyere versioner 64-bit.
   • Microsoft Windows Server 2008 R2 Foundation 64-bit.
   • Microsoft Windows Server 2008 R2 Foundation med SP1 og nyere versioner 64-bit.
   • Microsoft Windows Server 2008 R2 SP1 og nyere versioner Mode 64-bit.
   • Microsoft Windows Server 2008 R2 Standard 64-bit.
   • Microsoft Windows Server 2008 R2 Standard SP1 og nyere versioner 64-bit.
   • Microsoft Windows Server 2012 Server Core 64-bit.
   • Microsoft Windows Server 2012 Datacenter 64-bit.
   • Microsoft Windows Server 2012 Essentials 64-bit.
   • Microsoft Windows Server 2012 Foundation 64-bit.
   • Microsoft Windows Server 2012 Standard 64-bit.
   • Microsoft Windows Server 2012 R2 Server Core 64-bit.
   • Microsoft Windows Server 2012 R2 Datacenter 64-bit.
   • Microsoft Windows Server 2012 R2 Essentials 64-bit.
   • Microsoft Windows Server 2012 R2 Foundation 64-bit.
   • Microsoft Windows Server 2012 R2 Standard 64-bit.
   • Microsoft Windows Server 2016 Datacenter (LTSB) 64-bit.
   • Microsoft Windows Server 2016 Standard (LTSB) 64-bit.
   • Microsoft Windows Server 2016 Server Core (installationsindstilling) (LTSB) 64-bit.
   • Microsoft Windows Server 2016 Server Datacenter RS3 (v1709) (LTSB/CBB) 64-bit.
   • Microsoft Windows Server 2016 Server Standard RS3 (v1709) (LTSB/CBB) 64-bit.
   • Microsoft Windows Server 2016 Server Core RS3 (v1709) (installationsindstilling) (LTSB/CBB) 64-bit.
   • Microsoft Windows Storage Server 2008 R2 64-bit.
   • Microsoft Windows Storage Server 2016 64-bit.
   • Microsoft Windows Storage Server 2012 64-bit.
   • Microsoft Windows Storage Server 2012 R2 64-bit.
  • Understøttede virtualiseringsplatforme

   • VMware vSphere 4.1.
   • VMware vSphere 5.0.
   • VMware vSphere 5.1.
   • VMware vSphere 6.
   • VMware vSphere 6.5.
   • VMware Workstation Pro 14.
   • Microsoft Hyper-V Server 2008 64-bit.
   • Microsoft Hyper-V Server 2008 R2 64-bit.
   • Microsoft Hyper-V Server 2008 R2 SP1 og nyere versioner 64-bit.
   • Microsoft Hyper-V Server 2012 64-bit.
   • Microsoft Hyper-V Server 2012 R2 64-bit.
   • Microsoft Hyper-V Server 2016 64-bit.
  • Databaseserver (kan installeres på en separat enhed):

   • Microsoft SQL Server 2008 Express 32-bit.
   • Microsoft SQL Server 2008 R2 Express 64-bit.
   • Microsoft SQL Server 2012 Express 64-bit.
   • Microsoft SQL Server 2014 Express 64-bit.
   • Microsoft SQL Server 2016 Express 64-bit.
   • Microsoft SQL Server 2017 Express 64-bit.
   • Microsoft SQL Server 2008 (alle versioner) 32-bit/64-bit.
   • Microsoft SQL Server 2008 R2 (alle versioner) 64-bit.
   • Microsoft SQL Server 2008 R2 Service Pack 2 (alle versioner) 64-bit.
   • Microsoft SQL Server 2012 (alle versioner) 64-bit.
   • Microsoft SQL Server 2014 (alle versioner) 64-bit.
   • Microsoft SQL Server 2016 (alle versioner) 64-bit.
   • Microsoft SQL Server 2017 på Windows 64-bit.
   • Microsoft SQL Server 2017 på Linux 64-bit.
   • MySQL Standard Edition 5.6 32-bit/64-bit.
   • MySQL Enterprise Edition 5.6 32-bit/64-bit.
   • MySQL Standard Edition 5.7 32-bit/64-bit.
   • MySQL Enterprise Edition 5.7 32-bit/64-bit.
   • Alle understøttede Microsoft SQL Server-versioner på Amazon Relational Database Service (RDS) og Microsoft Azure.

  Administrationsserver til Kaspersky Security Center-webkonsol

  • Hardwarekrav

   • CPU: CPU: 4 kerner, 2,5 GHz
   • RAM-størrelse: 8 GB
   • Harddisk: 40 GB
  • Softwarekrav

   Databaseserver:

   • Microsoft SQL Express 2008, 2008 R2, 2012, 2014
   • Microsoft SQL Server 2008, 2008 R2, 2012, 2014, 2016
  • Understøttede operativsystemer

   • Microsoft Windows x64: 7 SP1, 8, 8.1 og 10
   • Microsoft Windows Server x64: 2008, 2008 R2, 2012, 2012 R2 og 2016

  Kaspersky Security Center-webkonsolklient

  • Software- og hardwarekrav

   Brug af Kaspersky Security Center 11-webkonsol på klientsiden kræver kun en webbrowser (Google Chrome 60 eller nyere). Kravene til hardware og software er de samme som for den aktuelt anvendte webbrowser.

  Netværksagent

  Følgende minimumskrav gælder for computere, hvor der er installeret Netværksagent:

  • Hardwarekrav

   • CPU: med en driftsfrekvens på 1 GHz eller højere. For et 64 bit-operativsystem er minimumsfrekvensen 1,4 GHz.
   • RAM-hukommelse: 512 MB
   • Ledig diskplads: 1 GB

   Enheden med netværksagenten installeret, som er også blevet udpeget til at fungere som fordelingspunkt, skal opfylde følgende krav:

  • CPU: med en driftsfrekvens på 3,6 GHz eller højere.
  • RAM-hukommelse: 8 GB
  • Ledig diskplads: mindst 120 GB.

  Understøttede operativsystemer

  • Microsoft Windows Embedded POSReady 2009 med den nyeste SP 32-bit.
  • Microsoft Windows Embedded POSReady 7 32-bit/64-bit.
  • Microsoft Windows Embedded Standard 7 med SP1 32-bit/64-bit.
  • Microsoft Windows Embedded 8 Standard 32-bit/64-bit.
  • Microsoft Windows Embedded 8.1 Industry Pro 32-bit/64-bit.
  • Microsoft Windows Embedded 8.1 Industry Enterprise 32-bit/64-bit.
  • Microsoft Windows Embedded 8.1 Industry Update 32-bit/64-bit.
  • Microsoft Windows 10 Enterprise 2015 LTSB 32-bit/64-bit.
  • Microsoft Windows 10 Enterprise 2016 LTSB 32-bit/64-bit.
  • Microsoft Windows 10 Home RS3 (Fall Creators Update, v1709) 32-bit/64-bit.
  • Microsoft Windows 10 Pro RS3 (Fall Creators Update, v1709) 32-bit/64-bit.
  • Microsoft Windows 10 Pro til Workstations (nyhed i RS3) (Fall Creators Update, v1709) 32-bit/64-bit.
  • Microsoft Windows 10 Enterprise RS3 (Fall Creators Update, v1709) 32-bit/64-bit.
  • Microsoft Windows 10 Education RS3 (Fall Creators Update, v1709) 32-bit/64-bit.
  • Microsoft Windows 10 Home RS4 (opdatering fra april 2018, 17134) 32-bit/64-bit.
  • Microsoft Windows 10 Pro RS4 (opdatering fra april 2018, 17134) 32-bit/64-bit.
  • Microsoft Windows 10 Pro til Workstations RS4 (opdatering fra april 2018, 17134) 32-bit/64-bit.
  • Microsoft Windows 10 Enterprise RS4 (opdatering fra april 2018, 17134) 32-bit/64-bit.
  • Microsoft Windows 10 Education RS4 (opdatering fra april 2018, 17134) 32-bit/64-bit.
  • Microsoft Windows 8.1 Pro 32-bit/64-bit.
  • Microsoft Windows 8.1 Enterprise 32-bit/64-bit.
  • Microsoft Windows 8 Pro 32-bit/64-bit.
  • Microsoft Windows 8 Enterprise 32-bit/64-bit.
  • Microsoft Windows 7 Professional med SP1 og nyere versioner 32-bit/64-bit.
  • Microsoft Windows 7 Enterprise/Ultimate med SP1 og nyere versioner 32-bit/64-bit.
  • Microsoft Windows 7 Professional 32-bit/64-bit.
  • Microsoft Windows 7 Enterprise/Ultimate 32-bit/64-bit.
  • Microsoft Windows 7 Home Basic/Premium 32-bit/64-bit.
  • Microsoft Windows XP Professional med SP3 og nyere versioner 32-bit.
  • Microsoft Windows XP Professional til Embedded Systems 32-bit.
  • Windows Essential Business Server 2008 Standard/Premium 64-bit.
  • Windows Small Business Server 2008 Standard/Premium 64-bit.
  • Windows Small Business Server 2011 Essentials 64-bit.
  • Windows Small Business Server 2011 Premium Add-on 64-bit.
  • Windows Small Business Server 2011 Standard 64-bit.
  • Microsoft Windows Home Server 2011 64-bit.
  • Microsoft Windows MultiPoint Server 2011 Standard/Premium 64-bit.
  • Microsoft Windows Server 2008 Datacenter SP1 og nyere versioner 32-bit/64-bit.
  • Microsoft Windows Server 2008 Enterprise SP1 og nyere versioner 32-bit/64-bit.
  • Microsoft Windows Server 2008 Foundation med SP2 og nyere versioner 32-bit/64-bit.
  • Microsoft Windows Server 2008 SP1 og nyere versioner Server Core 32-bit/64-bit.
  • Microsoft Windows Server 2008 Standard SP1 og nyere versioner 32-bit/64-bit.
  • Microsoft Windows Server 2008 Standard/Enterprise/Datacenter 32-bit/64-bit.
  • Microsoft Windows Server 2008 R2 Server Core 64-bit.
  • Microsoft Windows Server 2008 R2 Datacenter 64-bit.
  • Microsoft Windows Server 2008 R2 Datacenter SP1 og nyere versioner 64-bit.
  • Microsoft Windows Server 2008 R2 Enterprise 64-bit.
  • Microsoft Windows Server 2008 R2 Enterprise SP1 og nyere versioner 64-bit.
  • Microsoft Windows Server 2008 R2 Foundation 64-bit.
  • Microsoft Windows Server 2008 R2 Foundation med SP1 og nyere versioner 64-bit.
  • Microsoft Windows Server 2008 R2 SP1 og nyere versioner Mode 64-bit.
  • Microsoft Windows Server 2008 R2 Standard 64-bit.
  • Microsoft Windows Server 2008 R2 Standard SP1 og nyere versioner 64-bit.
  • Microsoft Windows Server 2012 Server Core 64-bit.
  • Microsoft Windows Server 2012 Datacenter 64-bit.
  • Microsoft Windows Server 2012 Essentials 64-bit.
  • Microsoft Windows Server 2012 Foundation 64-bit.
  • Microsoft Windows Server 2012 Standard 64-bit.
  • Microsoft Windows Server 2012 R2 Server Core 64-bit.
  • Microsoft Windows Server 2012 R2 Datacenter 64-bit.
  • Microsoft Windows Server 2012 R2 Essentials 64-bit.
  • Microsoft Windows Server 2012 R2 Foundation 64-bit.
  • Microsoft Windows Server 2012 R2 Standard 64-bit.
  • Microsoft Windows Server 2016 Datacenter (LTSB) 64-bit.
  • Microsoft Windows Server 2016 Standard (LTSB) 64-bit.
  • Microsoft Windows Server 2016 Server Core (installationsindstilling) (LTSB) 64-bit.
  • Microsoft Windows Server 2016 Server Datacenter RS3 (v1709) (LTSB/CBB) 64-bit.
  • Microsoft Windows Server 2016 Server Standard RS3 (v1709) (LTSB/CBB) 64-bit.
  • Microsoft Windows Server 2016 Server Core RS3 (v1709) (installationsindstilling) (LTSB/CBB) 64-bit.
  • Microsoft Windows Storage Server 2008 R2 64-bit.
  • Microsoft Windows Storage Server 2016 64-bit.
  • Microsoft Windows Storage Server 2012 64-bit.
  • Microsoft Windows Storage Server 2012 R2 64-bit.
  • Debian GNU/Linux 9.х (Stretch) 32-bit/64-bit.
  • Debian GNU/Linux 8.х (Jessie) 32-bit/64-bit.
  • Ubuntu Server 18.04 LTS (Bionic Beaver) 32-bit/64-bit.
  • Ubuntu Server 16.04 LTS (Xenial Xerus) 32-bit/64-bit.
  • Ubuntu Desktop 18.04 LTS (Bionic Beaver) 32-bit/64-bit.
  • Ubuntu Desktop 16.04 LTS (Xenial Xerus) 32-bit/64-bit.
  • CentOS 7.0 64-bit.
  • CentOS 6.х (up to 6.6) 64-bit.
  • Red Hat Enterprise Linux Server 6.x 64-bit.
  • Red Hat Enterprise Linux Server 7.x 64-bit.
  • SUSE Linux Enterprise Server 12 (alle SP'er) 64-bit.
  • SUSE Linux Enterprise Desktop 12 (alle SP'er) 64-bit.
  • Mac OS X 10.4 (Tiger).
  • Mac OS X 10.5 (Leopard).
  • Mac OS X 10.6 (Snow Leopard).
  • OS X 10.7 (Lion).
  • OS X 10.8 (Mountain Lion).
  • OS X 10.9 (Mavericks).
  • OS X 10.10 (Yosemite).
  • OS X 10.11 (El Capitan).
  • macOS Sierra (10.12).
  • macOS High Sierra (10.13).
  • macOS Mojave (10.14).

  Understøttede virtualiseringsplatforme

  • VMware vSphere 6.
  • VMware vSphere 6.5.
  • VMware Workstation Pro 14.
  • Microsoft Hyper-V Server 2008 64-bit.
  • Microsoft Hyper-V Server 2008 R2 64-bit.
  • Microsoft Hyper-V Server 2008 R2 SP1 og nyere versioner 64-bit.
  • Microsoft Hyper-V Server 2012 64-bit.
  • Microsoft Hyper-V Server 2012.
  • Microsoft Hyper-V Server 2016.

  Versionskrav for abonnement

  Dette program fås som en del af Kaspersky Endpoint Security for Business og kan købes på abonnement med fleksibel månedlig licens. Forhør dig hos din lokale samarbejdspartner om mulighederne for abonnement i dit land og programmets systemkrav her.

En del af

  Ikke sikker på, hvilken løsning der er den rigtige for din virksomhed?

  Vi bruger cookies til at gøre din oplevelse af vores websteder bedre. Ved at bruge og navigere videre på dette websted, accepterer du dette. Detaljerede oplysninger om brugen af cookies på denne hjemmeside er tilgængelige ved at klikke på "Flere oplysninger".

  Accepter og luk