Kaspersky Vulnerability and Patch Management

Kaspersky Vulnerability and Patch Management Øg sikkerheden og reducer kompleksiteten
ved hjælp af centraliserede administrationsværktøjer

Cyberkriminelle udnytter sårbarheder, der ikke er rettet, i operativsystemer og almindelige programmer – herunder Java, Adobe, Internet Explorer, Microsoft Office med flere – som en del af deres målrettede angreb mod såvel små som store virksomheder. Denne risiko forstærkes af stigende IT-kompleksitet – hvis du ikke ved, hvad du har, hvordan kan du så sikre det?

Ved at centralisere og automatisere sikkerheds- og administrationsopgaver, som f.eks. vurdering af sårbarheder, distribution af programrettelser og opdateringer, lagerstyring og -kontrol og udrulning af programmer minimerer Kaspersky Vulnerability & Patch Management omfanget af IT-sikkerhedsrisici og giver mere klarhed over IT-kompleksiteten. Alt sammen leveret fra en enkelt integreret multifunktionskonsol til administration af IT-sikkerheden.

Find ud af, hvad kunderne siger om vores teknologier og True Cybersecurity for Business, her.

  • Øget synlighed og risikonedsættelse

   Kaspersky Vulnerability & Patch Management leverer omfattende information om enheder og programmer, der kører på dit netværk. Den indsamler data om softwareversioner og konstaterer, om der er behov for opdateringer, og om der er sårbarheder, der skal udbedres. De identificerede sårbarheder kan prioriteres automatisk, så de mest kritiske huller bliver lappet først, og de vigtigste opdateringer får førsteprioritet. Du får et komplet overblik over, hvad du har, de involverede risici og værktøjerne til at afbøde dem.

  • Mindre kompliceret IT-administration

   Kaspersky Vulnerability & Patch Management er designet til Windows-baserede netværk og inkluderer et sæt client management-værktøjer til automatisering af en lang række IT-administrationsfunktioner med henblik på at spare tid og ressourcer. Automatiseret provisionering af programmer og operativsystemer samt fjernadgang og -fejlfinding minimerer den tid og de ressourcer, der er nødvendige for at oprette nye arbejdsstationer eller implementere nye programmer.

  • Mindre påvirkning af systemer og brugere

   Kaspersky Vulnerability & Patch Management håndterer opdateringer og programrettelser centralt for at optimere opdateringsplanlægningen. Dette sikrer, at netværket ikke bliver overbelastet eller negativt påvirker IT-systemernes ydeevne. Opdateringer kan planlægges til efter fyraften for at påvirke medarbejdernes produktivitet mindst muligt. Når ny eller opdateret software implementeres på et fjernkontor, kan én lokal arbejdsstation fungere som opdateringsagent for hele fjernkontoret – fjernimplementering med mindre trafik på netværket.

  SÅDAN KØBER DU

  Kaspersky Vulnerability & Patch Management fås som en målrettet løsning – til virksomheder, der ønsker at eliminere sårbarheder. For brugere af Kaspersky Endpoint Security for Business Select fås denne automatisering sammen med Kaspersky Vulnerability and Patch Management-tilføjelsen.

  Kaspersky Vulnerability & Patch Management er også inkluderet i følgende produkter:

  Kaspersky Total Security for Business indeholder Kaspersky Endpoint Security for Business Advanced og Kaspersky Endpoint Security for Business Select kan også købes som abonnement – med fleksibel, månedlig licens. Forhør dig hos din lokale samarbejdspartner om mulighederne for abonnement i dit land – og se de relevante systemkrav her.

 • Vulnerability assessment og patch management

  Kaspersky Vulnerability & Patch Management giver fuld synlighed for al hardware og software, som kører på virksomhedens netværk, og status for hver af dem, så du altid ved, hvad der er nødvendigt at gøre for at beskytte din virksomhed. Den automatiserer hele processen for vurdering af sårbarheder og administration af programrettelser, herunder identifikationen og prioriteringen af sårbarheder, download af programrettelser og opdateringer, test og distribution, overvågning og rapportering af resultater.

  • Scan, identificer og prioriter sårbarheder

   Automatiseret software-scanning muliggør hurtig identifikation, prioritering og afhjælpning af sårbarheder. Sårbarhedsscanning kan køres automatisk eller planlagt alt efter administratorens behov og på meget kort tid via en fælles politik for både Microsoft og ikke-Microsoft-sårbarheder (150+ softwareprogrammer understøttes). Fleksibel administration af politikker letter distributionen af opdateringer, kompatibelt software og oprettelse af undtagelser, afhængigt af computerens rolle i netværket.

   Effektiv vurdering af sårbarheder gør det muligt at prioritere de mest kritiske og få dem løst før andre. Graden af sårbarhed vurderes af Kaspersky Labs eksperter og andre trusselsanalyser. Hvis malware udnytter en svaghed, bliver det straks betragtet som kritisk og prioriteret.

  • Download og test af programrettelser og opdateringer

   Kaspersky Vulnerability & Patch Management kan automatisk hente nødvendige programrettelser og opdateringer. Det kan også indtræde i rollen som Windows Update (WSUS) server.

   Inden programrettelser og opdateringer af programmer og styresystemer bliver udrullet i organisationen, kan administratoren teste dem for at sikre, at opdateringerne vil køre problemfrit uden at påvirke systemernes ydeevne og medarbejdernes effektivitet. Administratoren kan begrænse listen over relevante programrettelser på slutpunkter til kun at omfatte godkendte programrettelser. Når kendte sårbarheder er blevet identificeret og prioriteret, kan programrettelser efter behov testes i det lokale miljø, før de implementeres.

  • Distribuere programrettelser

   Rettelser og opdateringer kan distribueres øjeblikkeligt og automatisk, eller implementering kan udskydes til efter arbejdstid ved hjælp af Wake-on-LAN. Multicast-teknologien muliggør lokal distribution af programrettelser og opdateringer til fjernkontorer, hvilket reducerer kravene til båndbredde. I dette scenarie modtager en maskine på fjernkontoret, som er udpeget til at være opdateringsagent, alle nødvendige programrettelser og opdateringer og distribuerer dem til de andre lokale maskiner, så netværkstrafikken minimeres.

  • Overvåg resultater og kør rapporter

   Resultater af rettelsesinstallationer kan overvåges, så administratoren kan sikre sig, at problemet er blevet afhjulpet, og at rettelserne er leveret korrekt. Administratoren får også besked, hvis der opstår en fejl – hvis for eksempel opdateringer er blevet sendt ud til 100 maskiner, behøver administratoren ikke at undersøge hver enkelt maskine, men kan bare gennemgå den samlede rapport, der er blevet genereret.

   Kaspersky Vulnerability & Patch Management gør det muligt for administratoren at køre rapporter på scanninger for at kigge efter potentielle svagheder, spore ændringer og få ekstra indsigt i organisationens IT-sikkerhed – og oplysninger om alle enheder og systemer på virksomhedens netværk. Oplysninger om eksisterende udnyttelser og kendte trusler samt CVE'er (almindelige sårbarheder og eksponeringer) er også tilgængelige.

  • Levere og implementere brugerdefinerede programmer

   Hvis du bruger applikationer, der ikke er på listen over understøttede programmer, kan du stadig nyde godt af centraliseret provisionering og udrulning af opdateringer. Software-udrulningsprocessen er helt gennemsigtig, og du kan installere software manuelt eller planlægge den til efter arbejdstid. I nogle tilfælde kan du angive yderligere parametre for at tilpasse den software, der installeres.

  Client management-værktøjer til strømlining af rutinemæssige IT-opgaver

  Kaspersky Vulnerability & Patch Management forbedrer pålidelighed og IT-effektivitet ved at automatisere mange af de administrative opgaver, der er forbundet med udrulningen af softwareopdateringer, og minimerer den nedetid, som er forbundet hermed.

  • Hardwareoversigt

   Alle enheder på dit netværk registreres automatisk og vises på en oversigt over hardware. Gæsteenheder kan også blive registreret automatisk - og forsynet med sikker internetadgang til virksomhedens systemer og data. Alle parameterdata for enheden bliver også registreret for at muliggøre en større detaljeringsgrad i reguleringen.

  • Opret softwareopgørelser

   En opgørelse over software viser al software på virksomhedens netværk – så du kan kontrollere brugen af software og blokere uautoriserede applikationer. Softwareopgørelsen har omfattende oplysninger om købte licenser og udløbsdatoer, og kan dermed også bidrage til et samlet overblik over licensers livscyklus.

  • Remote fejlfinding

   Ved at muliggøre sikre fjernforbindelser til alle stationære computere eller klientcomputere kan Kaspersky Vulnerability & Patch Management hjælpe med at løse problemer hurtigt og effektivt. En godkendelsesmekanisme forhindrer uautoriseret ekstern adgang – og, af hensyn til sporing og revision, logføres alle aktiviteter, der udføres under en fjernadgangssession.

  • Implementering af operativsystem

   For at optimere implementeringen af operativsystemet (OS) – og for at spare tid – automatiserer og centraliserer Kaspersky Vulnerability & Patch Management oprettelse, lagring og kloning af sikrede systemimages. Images opbevares i et særligt depot, så de er klar til at blive brugt ved implementeringen. Implementeringen af et image på klientarbejdsstationen kan foretages enten med PXE-servere (Preboot eXecution Environment – også på nye maskiner uden OS) eller ved hjælp af funktioner i Kaspersky Vulnerability & Patch Management (for at implementere OS-images på kontrollerede klientmaskiner).

   Ved at sende Wake-on-LAN-signaler til computere kan du automatisk distribuere images uden for kontortid. UEFI-understøttelse er også inkluderet.

   Efter oprettelsen kan OS-images yderligere redigeres på følgende måder:

   • Ved at køre et script eller installere yderligere software, efter at operativsystemet er installeret
   • Ved at oprette et boot-flashdrev med Windows PE
   • Ved at importere en OS-afbildning fra distributionspakker – Windows Imaging Format (WIM).
  • Central administration

   Kaspersky Vulnerability & Patch Management administreres via Kaspersky Security Center, en enkelt samlet administrationskonsol, der giver dig overblik og kontrol over samtlige værktøjer til sikkerhed og kundeadministration. Kaspersky Vulnerability & Patch Management kan nemt skaleres til at dække store IT-netværk. Rollebaseret adgangskontrol gør det muligt at fordele sikkerhedsansvaret mellem flere administratorer.

  SÅDAN KØBER DU

  Kaspersky Vulnerability & Patch Management fås som en målrettet løsning – til virksomheder, der ønsker at eliminere sårbarheder. For brugere af Kaspersky Endpoint Security for Business Select fås denne automatisering sammen med Kaspersky Vulnerability and Patch Management-tilføjelsen.

  Kaspersky Vulnerability & Patch Management er også inkluderet i følgende produkter:

  Kaspersky Total Security for Business indeholder Kaspersky Endpoint Security for Business Advanced og Kaspersky Endpoint Security for Business Select kan også købes som abonnement – med fleksibel, månedlig licens. Forhør dig hos din lokale samarbejdspartner om mulighederne for abonnement i dit land – og se de relevante systemkrav her.

TEKNISKE OPLYSNINGER
APPLIKATIONER I LØSNINGEN

Kaspersky Vulnerability & Patch Management

Ikke sikker på, hvilken løsning der er den rigtige for din virksomhed?

Vi bruger cookies til at gøre din oplevelse af vores websteder bedre. Ved at bruge og navigere videre på dette websted, accepterer du dette. Detaljerede oplysninger om brugen af cookies på denne hjemmeside er tilgængelige ved at klikke på "Flere oplysninger".

Accepter og luk