Kaspersky Security for Mail Server

KasperskySecurity for Mail Server

Til Microsoft Exchange og Linux-baserede mailservere

E-mailkommunikation er afgørende for alle virksomheder. Det kan desværre misbruges – fra skrupelløs spambaseret marketing til målrettet phishing med økonomisk svindel og adgang til infrastruktur i tankerne.

Kaspersky Security for Mail Servers leverer et bundsolidt frontlinjeforsvar for virksomhedens infrastrukturer ved at filtrere indgående spam og beskytte brugerne mod skadelige e-mails med malware, falske anmodninger og phishing-URL'er – mens det samtidig forhindrer, at følsomme data forlader virksomheden.

  • Flere lag af privatlivsbeskyttelse

   Flere sikkerhedslag, der anvendes via neurale netværk med deep learning, standser selv den mest komplekse e-mailbaserede malware, herunder almindelige eksekverbare filer, indlejrede elementer og skadelige scripts.

  • Avanceret antiphishing

   Phishing er nøglen til de fleste e-mailbaserede cyberangreb. Kasperskys avancerede antiphishing-system anvender adskillige kriterieanalyser og de seneste fremskridt inden for datavidenskaben – samt et cloud-baseret system til at registrere phishing og ondsindede URL'er og IP-adresser – for at forhindre, at disse former for social engineering-baserede angreb lykkes.

  • Automatiseret anti-spam

   Kasperskys anti-spam-system bruger intelligente maskiner til at minimere antallet af falske positiver og tilpasse sig til ændringer i trusselslandskabet, så du øjeblikkeligt får beskyttelse mod uønskede e-mails.

  • Business Email Compromise-beskyttelse (BEC)

   Et dedikeret maskinindlæringsbaseret registreringssystem med algoritmiske modeller, der regelmæssigt opdateres med nye scenarier, behandler forskellige indirekte indikatorer. Det giver systemet mulighed for at blokere selv de mest overbevisende falske e-mails, der forsøger at misbruge tilliden mellem medarbejdere og forretningspartnere – selv i tilfælde af lovlig overtagelse af e-mailkontoen.

  • Forebyggelse af overførsler af uønsket indhold

   Kasperskys konfigurerbare indholdsfiltreringssystem kan registrere filforklædninger, der ofte anvendes af cyberkriminelle, til at identificere potentielt farlige vedhæftede filer og forhindre, at de overføres. Det fleksible regelsystem giver administratorer mulighed for at konfigurere politikker til forhindring af datalækage.

  • Fleksible implementeringsscenarier

   Understøttelse af adskillige platforme og implementeringsstrukturer sikrer problemfri integration med en række virksomhedsscenarier

  • Sandkasseeffekt

   For at beskytte mod selv den mest avancerede, komplicerede malware ekspederes vedhæftede filer i et sikkert emuleret miljø, hvor de analyseres for at sikre, at farlige prøver ikke slipper ind i virksomhedens system.

  • Support til virtualisering og sky

   Kaspersky Security for Mail Server har VMware Ready-certificering og kan implementeres i Microsoft Azure.

  • Global og lokal support fra eksperter

   Kaspersky Lab yder teknisk support af høj kvalitet hele døgnet – samt mange former for virksomhedssupport.

Kaspersky Security for Mail Server